Ik had twee jaar gestudeerd. Ik had genoeg van gedeelde flats, dus zocht ik een plek om alleen te verblijven iets verderop in de buitenwijken. De buurt was niet de beste en had een slechte reputatie vanwege de nabijgelegen straatprostitutie. Ik hield echter van de haveloze charme en bovendien waren de huren betaalbaar.


Er was een klein winkeltje op de begane grond van het huis. De flat tussen de mijne en de winkel was leeg. Maar de hospita had me bij mijn intrek al verteld dat ze in onderhandeling was en dat de flat zeker snel zou worden ingenomen. In de drie maanden dat ik hier woonde waren er echter geen nieuwe buren verschenen. Eigenlijk vond ik dat prima, wie weet hoe de onderhuurders zouden zijn. Zo had ik na sluitingstijd de hele tent voor mezelf en kon ik zoveel lawaai maken als ik wilde.

Kort daarna was het echter zover. Een verhuiswagen stond ‘s morgens voor de deur toen ik het huis verliet voor de universiteit en vijf mannen sleepten dozen en meubels naar de eerste verdieping. Maar er was nog steeds geen teken van de nieuwe huurders. Nou, dacht ik, dit kon niet eeuwig doorgaan.

Toen ik ‘s avonds terugkwam, had de verhuizing al plaatsgevonden. De deurbel was nog niet opnieuw gelabeld, dus er was geen indicatie van het nummer of het geslacht van de nieuwe huurders. Ook de volgende dagen gebeurde er niets, hoewel ik af en toe nieuwsgierig luisterde of er beneden een teken van leven was.

Pas dagen later, toen ik ‘s avonds laat het huis wilde verlaten, kwam ZIJ me tegemoet in het trappenhuis. Omdat het licht erg summier was door het ontbreken van werkende lampen en omdat ik, zoals gewoonlijk, in twee zetten meer de trap afsprong dan dat ik liep, merkte ik haar pas op het laatste moment op. Ik sloeg haar bijna omver. “Niet zo onstuimig jongeman,” was het spottende commentaar toen ik verbaasd vlak voor haar tot stilstand kwam. “Oeps, jij bent vast het nieuwe meisje,” was het enige wat ik kon bedenken. “Ja”, zei ze, “ik ben Monique en ik woon hier sinds een paar dagen”. Ze leek midden of eind dertig, moet 1.75m lang zijn geweest en had blond krullend halflang haar.

In het zwakke licht van de trap kon je ook een heel mooi gezicht onderscheiden met donkere ogen die me ongegeneerd aankeken. Ze was geheel in het zwart gekleed, met een los vest waaronder een tanktop uitpuilde en een strakke, gladde leren broek die dof glinsterde in het licht. Kortom, ze was mooi, leek ongecompliceerd en rook fantastisch lekker. Ik moet haar een moment te lang hebben aangestaard; in elk geval werd ik uit mijn gedachten gewekt door haar geamuseerde grijns en besefte ik dat ik me nog niet eens had voorgesteld. “Sorry,” zei ik, “ik ben Hans en ik woon hier sinds een paar weken. Zijn ze al volledig ingericht? Ik bedoel, als je hulp nodig hebt, bel je ze gewoon even”. “Dank u, maar ik denk niet dat dat nodig zal zijn, alles is eigenlijk klaar. De nieuwe keuken is er vrijdag. Maar het wordt wel geleverd en geïnstalleerd. “Ja, dan misschien voor een kopje koffie als alles voorbij is”. “Zeker,” zei ze, voor de tweede keer spottend grijnzend. “Ja, tot de volgende dagen”, zei ik als afscheid en nam zoals gewoonlijk de laatste trap in twee sprongen.

Eenmaal buiten stapte ik op mijn fiets en reed naar mijn favoriete café, waar ik had afgesproken met een paar medestudenten. Onderweg werd ik een beetje boos op mezelf. Elke keer als ik spontaan een vrouw leuk vond, kon ik dat niet verbergen. Zeker, ze had het meteen opgemerkt en was er een beetje door geamuseerd. Misschien had ik haar niet meteen op de koffie moeten vragen, tenslotte is niet elke vrouw van haar leeftijd geïnteresseerd in een tien tot vijftien jaar jongere man. “Ach, wat maakt het ook uit,” zei ik tegen mezelf, een uitnodiging voor koffie met de nieuwe buurvrouw is toch heel normaal.

De rest van de avond met de maten verliep zoals het altijd ging als we elkaar in de kroeg ontmoetten. We dronken veel bier, praatten over de universiteit en andere dingen en eindigden uiteindelijk met ons favoriete onderwerp: het dilemma dat er beslist niet genoeg mooie vrouwen op onze opleiding waren; natuurlijk de enige reden waarom we allemaal nog vrijgezel waren. Het enige verschil in het verloop van de avond was dat ik niet zoals gewoonlijk overal een kwinkslag voor klaar had, maar wat peinzend in mijn bierglas staarde. Monique, de spannende vrouw met de gewone naam, hield me bezig. Ik had het gevoel dat ik haar nog kon ruiken. Ja, ze rook duivels lekker. Ondanks dat ik veel bier dronk, kreeg ik een stijve als ik aan haar dacht en nam al snel afscheid met een paar lauwe excuses.

Toen ik thuiskwam, dacht ik dat ik haar op de trap kon ruiken. Ik stopte even voor haar deur, maar besloot toen anders en haastte me de trap op. Ik kan me niet voorstellen hoe gênant het zou zijn om ‘s nachts dronken door haar bij haar voordeur betrapt te worden. Zodra de deur van mijn kamer achter me op slot ging, scheurde ik mijn broek open en nam mijn pik in mijn hand. Ik ging de badkamer in, legde mijn ballen op de koude wastafelrand en begon aan mijn half stijve pik te rukken. Ik probeerde mijn benen zo ver mogelijk te spreiden zonder dat mijn ballen aan het wasbakje bleven hangen en wreef zo snel mogelijk over mijn stijve. Het koude keramiek van het bassin aan de wortel van mijn pik was briljant voor een snelle ruk. Het kostte me nog geen twee minuten en de kriebels in mijn bekken die zich hadden opgebouwd sinds mijn ontmoeting met Monique op de trap stroomden in een stortvloed de gootsteen in. Dronken als ik was, sliep ik daarna als een roos. De volgende dagen zag ik niets van Monique. Ik ging verder met mijn dagelijkse bezigheden en probeerde niet te veel aan haar te denken.

latgex meesteres

Het was vrijdagavond rond zes uur, ik zat voor de tv te kijken naar een of ander stom programma op de vroege avond, toen de deurbel ging. Ik slenterde naar de deur en opende hem. Monique stond voor me en keek nogal geërgerd. “Is je aanbod nog geldig?” vroeg ze. “De dwazen van het keukenbedrijf hebben de keuken gebracht en bijna alles geïnstalleerd, maar het werkblad ligt er nog en de gootsteen is ook niet aangesloten. Ze zeiden dat het sluitingstijd was! De rest willen ze maandag doen. Maar ik wil dit weekend de keuken gebruiken. Maar ik kan het werkblad niet alleen aan”. “Hé, zeker! Geen probleem, we redden het wel!” was mijn spontane antwoord. Ja, dacht ik, je koopt tegenwoordig een drankje voor de jongens van het keukenbedrijf! We gingen samen naar hun flat. In feite was het bijna helemaal ingericht.

Goed van smaak en zeker niet goedkoop! In de keuken tilden we samen de zware plaat op de onderkasten. Toen pakte ze de waterpas en ik ging op de grond liggen om de stelschroeven voor de kasten aan te draaien. Ze had haar leren broek weer aan. Ze zaten echt strak zonder haar mooie figuurtje in te perken. Vanaf hier beneden was het een prachtig gezicht, vooral omdat haar schaamlippen volledig zichtbaar waren in haar kruis. Gelukkig had ik een spijkerbroek aan, die mijn zwellende pik verborg, althans een beetje. Slechts met moeite kon ik af en toe mijn ogen van haar afhouden en haar aanwijzingen volgen met betrekking tot de stelschroeven. Door mij had dit eeuwig door kunnen gaan. Maar toen ging haar mobiel. Ze antwoordde en het enige wat ik hoorde was: “Shit, moet het nu? Kunnen we het niet later doen? Ja, OK, ik kom eraan! Sorry Hans, ik moet er echt weer uit. Het duurt even. Misschien heb je morgen weer tijd?” “Zoals je wilt”, zei ik, “maar ik kan het nu ook voor je afmaken. De twee resterende stelschroeven, de gootsteen, de plint, een beetje siliconen en dat is het. Eerlijk gezegd zou dat voor mij geen probleem zijn”. Ze keek me een beetje sceptisch aan en dacht er even over na. “Weet je het zeker? Ik bedoel dat het echt niet hoeft!” “Laat mij het maar doen.” Ze glimlachte naar me. “Je bent een lieverd, dank je!” zei ze en haastte zich de flat uit.

Ik heb daarna nog een goed uur gewerkt tot ik alles klaar had. Toen zag alles er perfect uit en was ik tevreden. Nog meer, nu ik een stukje van haar gedachten waarschijnlijk een diamant was. Eigenlijk wilde ik naar boven, naar mijn huis, maar mijn nieuwsgierigheid hield me tegen en ik besloot bij haar rond te kijken. Dat doe je natuurlijk niet, maar de trap was nogal helder en dus wist ik zeker dat ik haar op tijd zou horen aankomen. Trouwens, had ze niet gezegd dat het nog een hele tijd zou duren voor ze terug zou komen? Dus sloop ik naar buiten en inspecteerde haar flat: gang, badkamer, woonkamer – alles was normaal. Er was nog een deur die uit de woonkamer kwam. Ik opende het voorzichtig. Hoewel de kamer donker was, vermoedde ik dat het haar slaapkamer was. Ik deed het licht aan. Een enorm bed stond in het midden van de kamer. Het hoofd- en voeteneind waren gemaakt van smeedijzeren spijlen. De matras en het beddengoed waren bedekt met donkerrood satijn.

Ik keek in haar kast en kreeg een stijve, alles was latex.

Heel mooi dacht ik, mooi beddengoed windt me op. Ik draaide me om en zag dat de hele muur rond de deur in beslag werd genomen door een grote spiegelkast. Ik stelde me voor hoe ik met haar in dit bed in satijnen linnen rolde en hoe we in de spiegel kinky seksspelletjes speelden. Ik vroeg me af wie deze heerlijkheden met haar zou mogen delen. Bovendien was deze kamer, hoewel vrij groot, helemaal gevuld met haar geur! Maar er hing een andere intense geur in de lucht! Ik kende die geur! Mijn bloed bonkte in mijn hoofd en steeds meer in mijn pik. Met trillende handen opende ik de kast. Waanzin, dit was de bron van deze geile geur. Latex en rubberen pakken hingen er in rijen. Ik raakte het materiaal van mijn natste dromen aan en begroef mijn gezicht in een van de pakken. Flinterdunne latex jurkjes naast dikke rubberen pakken, plus leren riemen, korsetten en alles wat het fetisjhart begeert. In de ene helft van de kast waren planken waarop kleinere latex stukjes netjes opgevouwen lagen. Ook dit deel heb ik voorzichtig doorgespit.

Het was allemaal latex ondergoed: tanktops, T-shirts, slips, korte broeken en fietsbroeken. Ik koos een van de laatste uit. Het was gemaakt van dunne zwarte latex, ongeveer half beenlengte en had een rits door het kruis. Ze hield duidelijk van latex, net zoals ik. Het past je misschien wel, dacht ik. Zonder verder na te denken trok ik mijn broek en broek naar beneden. Het onderdeel was aan de binnenkant gepoederd en zo gleed ik er zonder problemen in. Het paste bijna als een handschoen, behalve dat de kleine uitstulpingen bij de heupen verraadden dat het eigenlijk voor vrouwen was gemaakt. Mijn pik klopte terwijl ik hem in de strakke korte broek probeerde te stoppen. Het elastische materiaal nestelde zich rond mijn billen en baande zich een weg naar mijn kruis. Koelte stroomde rond mijn pik en ballen. Ik opende de rits en begon mijn stijve te masseren. Laat me niet klaarkomen, dacht ik bij mezelf terwijl ik extra opgewonden raakte van mijn spiegelbeeld.

Een geluid in het trappenhuis bracht me terug uit mijn latex dromen naar het ongeloof van deze werkelijke situatie. In paniek greep ik mijn broek, rukte hem op, sloeg de kastdeur dicht en strompelde de kamer uit. Toen ze de flatdeur ontsloot, was ik net naar de keuken ontsnapt en met haar hallo was ook de laatste knoop van mijn broek gesloten. Met mijn hoofd waarschijnlijk in brand, probeerde ik haar zo ontspannen mogelijk uit te leggen wat ik tijdens haar afwezigheid in haar keuken had gedaan. Ze was blij en ik greep de eerste gelegenheid aan om afscheid te nemen onder het mom van belangrijke afspraken. Met wankele knieën bereikte ik mijn flat. Ik had het gedaan, dacht ik, en stond net op het punt te bedenken wat er gebeurd zou zijn als mijn naam vlak voor mijn deur was geroepen. Ik opende de deur als gehypnotiseerd.

Monique stond voor me. Mijn broek bungelde boven haar vinger, die ze recht onder mijn neus hield. Met haar andere hand rukte ze mijn trui omhoog, waardoor de zoom van mijn latex broekje zichtbaar werd. “Ik geloof het niet. Jij kleine waardeloze snuffelaar!” Ik was volledig bevroren, niet in staat tot enige reactie. Ze haalde diep adem, leek even na te denken, maar deed toen een stap opzij en snauwde me toe. “Eruit!” Ik deed twee stappen in het trappenhuis alsof ik op afstand werd bestuurd en ze duwde me naar de trap. “Ga eronder zitten, klootzak!” Ik strompelde de trap af en werd met voortdurend geduw haar flat binnen gemanoeuvreerd. De deur sloeg achter me in het slot. “Nou, je wilde je toch aftrekken in de kleren van je buurvrouw? Spelen met een rubberen poppetje, hè? Heeft de kat je tong te pakken? Doorlopen!” Ze dirigeerde mijn stappen naar haar slaapkamer. Daar stond ik als een soort gloeilamp – niet meer in staat tot enige rationele gedachte.

“Kleed je uit!” schreeuwde ze bijna. Ik deed wat ze beval. “Vooruit, trek alles uit!” Ik haastte me zo veel mogelijk met mijn trillende bewegingen en stond kort tegenover haar gekleed in de latex broek. Er klonk een vreselijk slaand geluid toen de vlakte van haar hand op mijn wang neerkwam. Ik verroerde me niet en was bereid alles te verdragen, alleen maar om een begin te maken met het goedmaken van wat ik had gedaan. “Jij kleine rukker! Dus rubberen slipjes maken je geil!” Met één hand greep ze brutaal naar mijn kruis en vond haar vermoedens bevestigd. “Nou mijn rubber liefje, als je rubber wilt zul je rubber krijgen!” Ze rukte de kastdeuren open en haalde met verwoede bewegingen wat stukken uit haar verzameling die ze voor mijn voeten gooide. “Vooruit, trek dat aan! En schiet op, maar waag het niet iets kapot te maken”. Een berg zwarte latex stapelde zich op aan mijn voeten.

Ik boog me ernaar toe en probeerde de stukken te identificeren. Eerst pakte ik een kruislange kous. Dan een hemd met lange mouwen, dan de tweede kous en tenslotte twee handschoenen. Alles was gepoederd en zo slaagde ik er, onder haar strenge blik, in me één voor één aan te kleden. Toen ik klaar was, stond ik voor haar, van hals tot teen in latex gewikkeld. “Draai je om!” beval ze me. Van achteren deed ze een masker over mijn hoofd, waardoor alleen mijn ogen en mond vrij waren. Ze deed het halsgedeelte van het masker over de hoge kraag van het overhemd en draaide een gesp bij de hals vast. Ik schaamde me ongelooflijk, maar desondanks, of misschien juist daardoor, was ik geiler dan ooit tevoren. Ze draaide me weer om: “Nou, hoe bevalt het in je vel?” Ze verwachtte geen antwoord, maar ritste alleen mijn kruis open.

Mijn kloppende, stijve pik die eruit plofte, sprak voor zich. “Je bent erger dan ik dacht! Blijf waar je bent en beweeg je niet!” Ze wurmde zich los en ging naar een andere deur van haar slaapkamer die ik tot nu toe niet had opgemerkt. Ze verdween slechts even en kwam toen weer tevoorschijn met een massief frame op wielen. Ze duwde het tot aan mijn knieën en liet toen het frame zakken, zodat het stabiel op de vloer stond en niet meer op de wielen. Ik begreep het nut van dit gedrocht niet. Voor ik het wist, duwde hij me van achteren, zodat ik licht voorover viel. Mijn knieën landden in twee halve schalen en mijn borst lag op een gewatteerde plank die schuin omhoog wees.

Ik had haar latex slipje aan en zij zag het.

Met snelle bewegingen had ze mijn handen achter mijn rug geboeid, duwde toen mijn hoofd naar voren en haakte een gesp die aan het nekstuk van mijn latex masker vastzat aan de bovenkant van het rek. Reflexmatig probeerde ik me te verzetten. Veel te laat, zoals ik me onmiddellijk realiseerde. Binnen enkele seconden had ze een riem om het frame en mijn middel vastgemaakt, waarmee ze me bomvrij in een pakketje aan dit apparaat vastbond. “Stop met friemelen! Wie wilde rubberen pop spelen? Nu zit je erin of je het leuk vindt of niet!” Daarna maakte ze rustig haar werk af. Ik had alle riemen en banden aan het frame eerder slechts vaag geregistreerd, die ze nu een voor een naar beneden sjorde, waardoor ik volledig immobiel werd. Toen liet ze de gewatteerde plank waarop mijn bovenlichaam lag nog wat verder zakken. Daarna werkte ze achter mijn rug, waarna de schelpen waarop ik geknield zat uit elkaar werden geduwd en mijn benen maximaal werden gespreid.

Foto van latex laarzen

Met de woorden: “Nou, liefje, voel je je nog goed?”, gaf ze me een klopje op de billen en kwam weer in mijn gezichtsveld om naar haar werk te kijken. In haar hand had ze een buisje. Ze grijnsde kwaadaardig terwijl ze zich voorover boog en aan iets knoeide dat ik niet kon zien onder de plank waarop mijn torso lag. Kort daarna voelde ik iets nats en kouds over mijn eikel glijden, de schacht van mijn stijve wiegen en zelfs mijn ballen opnemen. Ze had mijn pik gestopt in wat bedrieglijk aanvoelde als een kut en had veel glijmiddel. Ik kreunde hoorbaar. “Geil stuk, alleen niet klaarkomen!” was alles wat ze zei.

Toen ze klaar was, controleerde ze nauwgezet alle riemen waarmee ze me aan het rek had vastgebonden en stopte achter me. Ze reikte door mijn vaste benen en ritste mijn latex short los tot aan mijn stuit. Een van haar vingers zocht zich koud en glibberig een weg in mijn rozet. Onwillekeurig klemde ik mijn sluitspier dicht. ” Ha, liefje, het doet alleen zo’n pijn!” was haar commentaar. Half in paniek, half geil, probeerde ik me te ontspannen en haar mijn anus te laten insmeren. Toen plaatste ze een dildo bij mijn ingang en dreef die diep in mijn kont. Het was waarschijnlijk een dennenboomvormig ding zoals ik eerder in een seksshop had bewonderd: kort, spits aan de voorkant en dik aan de achterkant en dan taps toelopend naar de top. Zo dik dat ik dacht dat mijn maagdelijke ingang zou barsten. Toen hij stevig in mijn darmen zat, ritste ze mijn korte broek weer dicht tot aan de basis van mijn pik. “Zo mooi ingepakt, zijn zelfs nieuwsgierige buren draaglijk,” zei ze tot besluit en verliet vrij opgewekt de kamer.

Alleen, half geknield, half liggend op dit rek, besefte ik voor het eerst in wat voor bizarre situatie ik me eigenlijk bevond. Ik had net mijn aantrekkelijke buurvrouw geholpen met het installeren van haar keuken en nu hing ik hier vastgebonden en vernederd met een plug in mijn kont, mijn pik in een soort melkmachine, wachtend op gebruik door deze mysterieuze dame. Zeker, ik was geschokt, ik schaamde me zo en ik was zeker soms verlamd, maar als ik niet ook vreselijk geil was geweest, waren er manieren en middelen geweest om het te vermijden. Feit was dus dat ik niet geheel zonder wil in deze situatie terecht was gekomen, maar pure geilheid had me uiteindelijk hierheen geleid. Als iets me op dit moment kon kalmeren, was het wel het feit dat Karins woede aan het begin had plaatsgemaakt voor, althans dat hoopte ik, diefachtige vreugde over haar prachtig verpakte offer.

Hoe langer ik op dit rek alleen in de slaapkamer moest blijven, hoe meer redenen er aan mijn geruststelling werden toegevoegd. Het was immers altijd al een natte droom geweest om van top tot teen in latex te zijn. Ik zweette in mijn tweede huid en bij elke kleine beweging die de strakke bondage toestond, zoog het materiaal aan elke vierkante centimeter van mijn lichaam. De plug in mijn kont kon door de sluitspier naar buiten en naar binnen worden geschoven en in mijn heupen had ik een paar centimeter bewegingsvrijheid gekregen en kon zo mijn nu mollige warme kunstkut penetreren.

Geil en gewillig als ik nu was, verwierp ik de gedachte aan wat een zielig plaatje ik aan het maken was en wenste alleen dat Monique me niet te lang zou laten wachten op wat dan ook. Mijn wensen werden ingewilligd. Langzaam ging de deur open en het hoofd van Monique verscheen. “Ik geloof het niet, geil als mijn kleine is, neukt hij de rubberen kut in mijn afwezigheid! Niets is te beschamend voor jou. Eerst word je betrapt op het dragen van rubberen ondergoed van vreemden en nu ram je alles binnen bereik van je piemel voor mijn neus weg!” Mijn adem stokte in mijn keel. Niet omdat Monique me weer in een gênante situatie had betrapt, maar omdat haar outfit geweldig was.

Ze was een droom in latex.

Voor me stond een droom van een vrouw in latex. Ze droeg een zwarte latex jurk. Het off-the-shoulder topje zat erg strak. Haar borsten werden ondersteund door twee rubberen halve schalen die haar grote en stijve tepels presenteerden. Twee bandjes omlijsten haar borsten en smolten bij de hals samen tot een brede nekmanchet. Onder haar heupen verbreedde de jurk zich tot een kokerlange, wijde rok die vanaf het middel in het midden splitste. Ze droeg haar blonde krullende schouderlange haar los en haar armen waren tot boven haar ellebogen in latex handschoenen gewikkeld. Toen ze een stap naar voren deed, scheurde de vloeiende rok luidruchtig, waardoor haar geschoren kut even zichtbaar werd. Aan haar voeten droeg ze kniehoge veterlaarzen van leer met hoge hakken. “Doe je mond dicht lieverd! Ik probeerde je geen dienst te bewijzen! Ik kleed me zo omdat het me opwindt”.

Ze schoof een fauteuil op ongeveer twee meter van mijn hoofd in mijn gezichtsveld en ging erop zitten. Ze legde haar benen links en rechts over de rugleuningen en hing toen langzaam en wulps de stof die het zicht op haar kut verborg ook over de rugleuningen. Mijn blik volgde het resterende kleine driehoekje schaamhaar boven haar kutje rechtstreeks naar de vochtig glanzende roze groef die zich daaronder wijd openzette. Ze had grote schaamlippen, aan de bovenkant gescheiden door een felrode, enorme clitoris. Ik kon de geur van haar natte pleziergrot ruiken. Ik kreunde en begon onwillekeurig weer in mijn rubberen kutje te duwen. Meewarig glimlachend erkende Monique mijn pogingen tot rammen en liet haar rubberen vingers vrolijk in haar schoot glijden.

Met de vlakke hand masseerde ze het hele gebied van haar kruis. Toen scheidde ze haar schaamlippen met haar vingers en streelde de binnenkant ervan. Haar middelvinger verdween diep in haar kut en kwam glinsterend van kutsap weer tevoorschijn. Het slijm van haar eigen opwinding verspreidde zich met plezier over haar hele geslacht. Licht op haar lippen bijtend legde ze haar hoofd achterover en genoot duidelijk van de opwinding van haar rubberen hand in haar baarmoeder. Ze maakte ronddraaiende bewegingen met haar heupen en intensiveerde haar vingerspel in en op haar kut tot haar hele kruis glinsterde van natte opwinding.

Toen onderbrak ze haar geile spel om elk van haar rubberen vingers, nat van kutsap, afzonderlijk en met genot te likken. Terwijl ze dat deed, keek ze me standvastig in de ogen. “Wil jij ook wat?” vroeg ze. Zonder echt een antwoord van mij te verwachten, stond ze op en ging recht voor mijn gezicht staan, zodat ik met enige moeite met mijn tong haar genotgrot had kunnen bereiken. Haar hand gleed weer in haar kruis. Met haar twee middelvingers dook ze diep in haar groef en smeerde het geurige bewijs van haar geilheid op mijn lippen en onder de neusgaten van mijn latex masker. Ze rook heerlijk. Steeds weer haalden haar vingers het geurige vocht uit de diepten van haar bekken, dat prompt in mijn gezicht belandde. Zonder dat ik haar kutje nog had aangeraakt, smaakten mijn lippen naar de heftigste orale seks.

Toen ging ze terug naar haar stoel en ging erop zitten zoals eerder. Met haar rechterhand reikte ze naar een apparaat dat leek op een afstandsbediening, richtte het op me en tikte met haar duim op een paar knoppen. Plotseling kwam de rubberen kut die mijn pik omsloot, glibberig en nat, tot leven. Zuigend werden mijn ballen, schacht en eikel gemasseerd. Ik begon luid te kreunen. Met haar wijsvinger op haar lippen zei ze dat ik moest stoppen en begon met een toespraakje: “Eigenlijk had ik het bij de klap moeten laten en je anders uit mijn leven moeten houden. Maar nu heb je jezelf in mijn leven opgedrongen en ik wilde voorlopig niet verhuizen. Bovendien lijk je zelfs te genieten van je situatie. Hoewel ik gezworen had geen mannen meer te behandelen, maar eerlijke geilheid voor rubber en bondagespelletjes, zoals die bij jou lijkt te bestaan, windt me op.”

Ze was compleet nat en ging op mijn gezicht zitten.

Ik stond op het punt daar iets op te zeggen, maar ze zei me met een hoofdschudding dat ik mijn mond moest houden en intensiveerde in plaats daarvan de massage van mijn pik met de afstandsbediening. Het rubberen poesje maakte smakkende geluiden terwijl het uit zichzelf op en neer gleed langs mijn pik. Ik voelde me als een koe die gemolken werd en kon een kreun niet onderdrukken. Met een geërgerde blik op haar gezicht stond Monique op en begon achter mijn rug iets te zoeken in haar kledingkast. Een paar seconden later hield ze mijn neus van achteren vast en toen ik mijn mond opendeed duwde ze er een rubberen bal in. Toen ze hem helemaal achter mijn snijtanden had geduwd en ik hem er zonder mijn handen niet meer uit kon krijgen, liet ze los en maakte een bandje aan de achterkant van mijn hoofd vast, waardoor de bal nog dieper in mijn mond werd geduwd. “Ik wilde je net op de hoogte brengen van mijn verdere plannen en alles wat je doet is grommen als een geile stier die sperma doneert. Ik waarschuw je, als je hier zonder mijn toestemming klaarkomt en mijn mooie rubberen kutje doorweekt, zal alles tot nu toe een tedere streling lijken!”

Ze ging weer in haar stoel zitten en vervolgde haar betoog, “Ik ben iets van een Meesteres, of noem het een dienstverlener voor de verwezenlijking van bijzondere fantasieën. Ik behandel echter alleen vrouwen. Vrouwen met zeer interessante ideeën over seks die ze in hun normale omgeving niet kunnen of willen uitleven. Soms zou het een voordeel zijn als er ook een man bij de therapiesessies aanwezig was. Tot nu toe heb ik echter geen partner kunnen vinden die me geschikt leek. Je hebt nu twee opties: Of je kunt je voorstellen dat je mijn assistent bent en me helpt met enkele van mijn klanten, in welk geval ik op deze knop van de afstandsbediening druk en je jezelf eindelijk in je geliefde rubberen kutje kunt spuiten en misschien vandaag nog een of twee extra diensten van mijn praktijk kunt leren kennen, of ik zet de massage uit en je gaat als de sodemieter uit mijn flat en het beste ook uit de jouwe, want ik denk niet dat we onder deze omstandigheden goede buren zullen zijn. Terwijl je erover nadenkt, ga ik een paar foto’s van je maken, zodat je, hoe dit ook uitpakt, niet te veel over de nieuwe buurvrouw tegen je maten begint te kwijlen, oké?”

Met die woorden maakte ze de neksluiting van mijn latex masker en de veiligheidspal van mijn knevel los en trok het masker voor mijn gezicht omlaag. Het bungelde warrig aan de knevel voor mijn mond. Ik was helemaal bezweet en had waarschijnlijk een nogal dwalende blik op mijn gezicht. Toch was ik waarschijnlijk duidelijk herkenbaar als Hans. Terwijl ze de camera tevoorschijn haalde en de flits dit bizarre tafereel verlichtte, probeerde ik helder na te denken. Het was regelrechte chantage, maar geilheid is een goede motivatie om betrokken te raken bij dingen waar men voorheen niet eens van had gedroomd. Bovendien vertrouwde ik Monique om welke reden dan ook. En alles wees erop dat Monique de beslissing al voor zichzelf had genomen en mij heel graag als haar assistent in dienst zou nemen, anders was de enscenering van het hele verhaal niet nodig geweest.

“Nou, mijn liefste, wat heb je besloten? Wil je dat ik dit harder zet, zodat je je sap kunt laten klaarkomen of wil je je alleen in je flat aftrekken en alleen maar blijven dromen over wilde seks?” Een “ontvangen” was mijn slordige antwoord. “Dus hier en nu voor me klaarkomen, is dat wat je wilt?” vroeg ze wrang. Een krachtige hoofdknik was mijn antwoord. “Heel mooi,” mompelde ze tegen me en deed het masker weer over mijn hoofd. Ze schoof de stoel wat dichter naar me toe en toonde me haar goddelijke kutje. Toen voelde ik hoe ze het rubberen poesje nog verder omhoog draaide. Ze leek op volle kracht te trillen en masseerde mijn pik, smakkend, zoals ik het nog nooit zo goed had ervaren bij een vrouw. Ik kreunde zo hard als ik kon in mijn knevel. Ik werd geneukt door een glibberig kunstkutje en kon me niets geiler voorstellen. Ze genoot van de aanblik van mij en rukte met geweld haar natte spleet een armlengte van mijn neus vandaan.

Al snel overstemde haar gekreun mijn door de mond gesnoerde gekreun. Ze moest op de rand van een orgasme staan. Met wijd open ogen en mond keek ze me aan en knikte. Ik vatte dat op als een teken om met haar mee te gaan. Ik had slechts met moeite het sap dat uit mijn ballen opsteeg weten in te houden. Kort daarna flitsten de eerste krampen door haar heen. Ze schreeuwde haar geilheid in mijn oor en kwam klaar. Bijna op hetzelfde moment kwam ik ook klaar. Met kracht spoot ik mijn lading in drie spuiten in de rubberen kut. Mijn hoofd moet rood zijn geweest en er droop speeksel uit mijn geknevelde mond. Uit alle macht ramde ik mijn stijve zo diep mogelijk in het zuigapparaat tussen mijn benen en liet me tot de laatste druppel leegzuigen.

Verzonken in de leunstoel ging Monique voor me zitten en schakelde de melkmachine die me had bewerkt een paar tandjes lager zonder hem helemaal uit te zetten. Ze stond op en maakte de knevelriem achter op mijn hoofd los. Het viel niet mee om de rubberen bal weer uit mijn mond te krijgen, maar samen lukte het. Zodra de bal eruit was, drukte ze haar kletsnatte kut in mijn gezicht. “Nou, kun je ruiken en proeven wat je hebt gedaan? Lik het lekker schoon en stop niet tot ik weer klaarkom.” Het was niet de meest comfortabele hoofdhouding om gewetensvol de spleet van een vrouw te likken, maar met enige moeite bereikte mijn tong alle cruciale plekken in haar kruis. Ik likte met smaak het sap van haar schaamlippen. Ze ondersteunde mijn pogingen om met mijn tong haar kut te penetreren met ritmische neukbewegingen. Ik likte alles op wat haar geile, zoute bron me gaf. Toen duwde ze mijn hoofd diep in haar kut en wiegde met haar voeten zodat mijn hele gezicht door haar spleet gleed. “Zuig op mijn clit!” riep ze kreunend naar me.

Ik vormde mijn lippen tot een O en zoog haar hele clit naar binnen. Terwijl ik er wild op zoog, voelde ik haar volgende orgasme naderen. Vlak voordat ze klaarkwam, duwde ze mijn hoofd diep in haar spleet. Ze krulde haar vingers om mijn oren en drukte haar heupen zo hard als ze kon tegen mijn mond. Luid kreunend, of liever gezegd schreeuwend uit volle borst, kwam ze klaar en spoot een enorme straal kutsap in mijn mond. Ik slikte gulzig alles door wat haar grot gaf voordat ze me uitgeput losliet. Ze zakte terug in de stoel en glimlachte voor het eerst vriendelijk naar me sinds ik hier aan mijn rek werd geregen. “Oh God, dat was geil! Ik heb zeker niet voor het laatst gebruik gemaakt van je likdiensten. Een vrouw had het voor mij ook niet beter kunnen doen. En nu voor jou. Kun je weer voor me klaarkomen of moet ik het meehelpen?” Ik begreep haar niet. Het was waar dat mijn pik na mijn orgasme een beetje slap hing in de rubberen mantel die ze eroverheen had gedaan, maar ik was nog geil genoeg.

Als ik mijn pik zelf had kunnen aanraken of iets meer bewegingsvrijheid in mijn heupen had gehad, was het geen probleem geweest om hem weer op volle grootte te brengen en te laten klaarkomen. Maar ze verwachtte ook geen antwoord, ze wilde helpen. Ze friemelde met de afstandsbediening en ik voelde hoe het rubberen poesje zich aanspande en weer sterker begon te trillen. Seconden later begon de kater in mijn kont ook te rommelen. Ik keek Monique geschrokken aan. “Nog maagd daarachter of wat?” Ik knikte, terwijl ik registreerde hoe de rubberen plug-in mijn darmen steeds groter werd en hevig trilde. Net voordat het echt oncomfortabel werd, ontsnapte de lucht weer uit de plug, om zich meteen daarna weer op te blazen. Ik had het gevoel dat het onderdeel met elke nieuwe inflatie groter werd. Eerst was dit nieuwe gevoel heel onaangenaam, omdat ik gewoon dacht dat ik dringend moest poepen, maar hoe vaker het zich herhaalde, hoe geiler het werd.

De trillingen stimuleerden mijn prostaat en mijn pik groeide weer uit tot een officiële stijve, die nu weer gemasseerd werd door het rubberen poesje. Ik keek Monique aan. Ze had haar rubberen hand allang weer in haar schoot begraven en streelde haar clitoris. “Wil je dat ik het zo met je doe?” vroeg ze. Ik knikte en voelde de slag in mijn kont toenemen. De bink ramde op mijn rozet en ik hield me er bij elke inflatie tegen, zo hard als mijn bondage toeliet. “Monique, doe het bij me!” schreeuwde ik, bijna barstend van lust. “Ja, ik zal het je geven zoals je het nodig hebt!” kwam het kreunende antwoord. Toen draaide ze de genotsautomaat op volle toeren en werd ik aan de achterkant gevuld en aan de voorkant zo hard gezogen dat ik niet kon horen of zien. Nog nooit in mijn leven had ik zo’n geilheid gevoeld. Monique had op dat moment alles met me kunnen doen.

Ik wilde geneukt en gepijpt worden tot ik klaarkwam en dat alles onder Karins ogen. Zelf stond ze nu op de rand van een nieuw orgasme en haar hand gleed verwoed over haar clitoris. Zonder haar ogen een seconde van me af te houden, werd ze overmand door een hevig hoogtepunt. Ze schokte en schommelde heen en weer in haar stoel. Het hield helemaal niet op. Eerst was ze helemaal stil, maar bij de tweede of derde golf van het orgasme gilde ze zonder terughoudendheid. De aanblik van haar maakte me ook af, de kegel in mijn darmen werd nog een laatste keer volledig opgeblazen voordat ik explodeerde. Krampachtig stootte ik mijn speer naar voren en klemde mijn sluitspier zo hard mogelijk vast. Hierdoor voelde ik de trillingen nog heftiger. Ik spoot en trilde daarna secondenlang. De rubberen kut zoog de laatste druppel uit mijn ballen voordat Monique hem uitzette. Ook de plug in mijn billen stopte kort daarna met werken. Ik was uitgeput.

Monique zat een moment roerloos in haar stoel met gesloten ogen voordat ze me weer aankeek en bekende dat ze nog niet genoeg had gehad. Ze zette zich recht en verwijderde de melkmachine waarin mijn pik slap hing en de dildo uit mijn kont. “Wat is er aan de hand? Word je al slap?” Stomme vraag, dacht ik. Ik was immers net twee keer achter elkaar klaargekomen, dus een kleine pauze tot de volgende erectie is heel normaal! “Nou, als je me geen stijve kunt laten zien, moet je maar vastgebonden blijven en me op een andere manier helpen genieten!” Ze verdween uit mijn gezichtsveld en rommelde in haar kast naar een ander gebruiksvoorwerp om haar genot te vergroten.

Toen ze weer voor me stond, hield ze een zwart leren harnas vast met aan de binnenkant een krachtige rubberen dildo. Ze duwde de rubberen pik diep in mijn mond. “Maak het lekker nat, mijn schat!” waren haar instructies. Toen trok ze het weer uit en klom er één voet tegelijk in, terwijl ze het harnas tot aan haar kruis trok. Met genoegen plaatste ze de machtige dildo voor haar portaal en begon hem in haar genotskanaal te duwen, zacht kreunend. Dit alles gebeurde vlak voor mijn ogen. Zacht smakkend verdween de rubberen penis in haar. Met twee zijgespen trok ze het harnas strak om haar heupen en sorteerde vervolgens haar latex rok. Ze ging weer naar de kast en kwam terug met een grote doos. Daarin kreeg ik zeker 20 verschillende hulpstukken voorgeschoteld, waaronder diverse penisreplica’s, waarvan sommige imposant van formaat.

Alle stukken hadden een leren plaatje met aan de onderkant drie drukknopen die precies overeenkwamen met de drukknopen aan de buitenkant van het harnas, dat voor mijn ogen danste, strak om haar middel gebonden. Ik had een vermoeden waar het allemaal voor diende. “Nou, welke wil je hebben?” vroeg ze onschuldig, terwijl ze naar de grootste pik in het assortiment wees. “Deze misschien?” Ik schudde krachtig mijn hoofd. “Oké, voor onze maagd is er een gematigde versie ter introductie!” Uit het midden van de doos haalde ze een veel kleinere dildo en maakte die vast aan de daarvoor bestemde drukknopen van haar harnas. Deze was iets dunner dan een normale haan en liep vrij spits aan de voorkant. Aan de basis werd hij echter breder en eindigde met twee bijna ronde verdikkingen, gescheiden door een vernauwing.

Ik voelde me lichtelijk duizelig bij de gedachte in mijn kont geneukt te worden door een vrouw, maar aan de andere kant maakte het geen verschil meer. Monique liep heel langzaam om me heen. Ik voelde hoe ze de halve tube glijmiddel in mijn kont spoot voordat haar rubberachtige vingers zich een weg baanden naar mijn billen. Terwijl ze het glijmiddel uitsmeerde, verwijde ze tegelijkertijd met haar vingers mijn rozet. Toen voelde ik de punt van de dildo zich een weg banen naar mijn gat. De eerste centimeters van de rubberen pik gleden zonder problemen in me, alleen de verdikte basis had een beetje hulp van Monique nodig. Niet eerder had ze de spanking helemaal in mijn darmen gezonken, dan trok ze hem er weer uit en begon me diep en ritmisch te neuken. Ze pakte me bij de heupen en nam me in de doggy positie.

Het begin was wat ongemakkelijk, maar toen mijn rozet breed genoeg was, kon ik genieten van haar krachtige rammen. Monique was op dat moment echter minder bezig met mijn plezier. Ze neukte me op de manier die ze het lekkerst vond en het duurde niet lang voordat ik haar hoorde kreunen dat ze weer ging komen. Haar heupen sloegen steeds sneller tegen mijn kont en de echo van de rubberen pik in haar werd steeds sterker. Ze schreeuwde het uit in schoppen en kwam tot een orgasme waar geen einde aan kwam.

Toen haar laatste krampen waren afgenomen, zakte ze op mijn rug, nog steeds in me, en omhelsde me bijna teder. Ik meende zelfs een paar kussen op mijn schouders te voelen door mijn latex shirt heen. Kort daarna trok ze de dildo uit mijn kont en maakte me los van het rek. Ik was inmiddels een beetje stijf in de ledematen en moest me eerst een beetje strekken om weer rechtop te kunnen staan. Overigens was haar anale neukbeurt voor mij ook niet zonder gevolgen gebleven en zo stond mijn pik weer fier en in volle omvang van mijn heup. Maar Monique was weer de oude en vertelde me dat ik het later alleen boven zou moeten afhandelen.

Toen wendde ze zich van me af en ging weer door haar kledingkast. “Deze zou je moeten passen”, zei ze en legde een groot zwart latex kledingstuk over mijn schouders. Daarbij deed ze nog wat parafernalia in een tas, die ze in mijn hand duwde. Tenslotte overhandigde ze me mijn eigen kleren. “Je wast de kleren die je aan hebt met warm water, droogt ze en poedert ze dan aan de binnenkant. Aan de buitenkant gebruik je de spray die ik erbij verpakt heb. Over het andere deel van onze overeenkomst word je geïnformeerd zodra het klaar is. Ik zal je bellen en dan trek je het pak aan en kom je naar beneden, ik zal je verder alles uitleggen als het zover is! Dus, nu aan de slag!” Ze gaf me een vluchtige kus op de lippen en duwde me uit haar slaapkamer naar haar voordeur. “Ik hoop dat je je sleutel bij je hebt. Iets anders zou gênant kunnen zijn in deze lift!” waren haar laatste woorden voordat haar deur dichtsloeg en ik alleen in het trappenhuis stond in volledige latexkleding.

Het kostte me een paar seconden om tot bezinning te komen voordat ik me bewust werd van mijn lift en haastig naar boven snelde. Mijn deur stond gelukkig nog open en dus snelde ik meteen naar binnen en sloot de deur achter me. Terwijl ik me ontdoe van al het rubber dat ik nog aan had, probeerde ik na te denken over wat er de afgelopen uren eigenlijk was gebeurd. Ze kon zich wel tien keer voordoen als dienstverlener voor kinky seksuele praktijken, maar dat betekende niets anders dan dat ze in feite een prostituee was en dat ik goed op weg was om mezelf ook te prostitueren.

Ik kwam niet veel verder met mijn gedachten, want mijn telefoon ging. Ik heb het beantwoord. “Ik ben het,” hoorde ik Monique vanaf de andere kant van de lijn zeggen. “Ik hoop dat ik niet te hard voor je was. Ik bedoel dat ik je niet echt wilde kwetsen en dat ik je zeker niet wil chanteren. Als je wilt kunnen we het loslaten en vergeten wat er gebeurd is. Aan de andere kant heb ik besloten je aardig te vinden en als je me af en toe vrijwillig zou willen bijstaan, zou ik heel blij zijn. Ik zal ook mijn dankbaarheid tonen en vanuit dat oogpunt zou wat we vandaag hebben meegemaakt een zeer opwindende basis kunnen worden voor een interessante vriendschap. Wat denk je?”

Ik was nog niet echt in staat tot een antwoord en drukte wat onsamenhangende woorden in de hoorn. “Oké, Hans denk erover na en geef me een teken in de dagen! Ik zal ernaar handelen! Wees voorzichtig en denk aan me de volgende keer dat je je aftrekt!” Toen hing ze op en had ik een extra probleem. Ik was verliefd. Toch was ik nog onbeslist over hoe ik het allemaal moest aanpakken.

De volgende twee dagen nam ik geen contact op met Monique en hoorde ik niets van haar. Gisteren had ik mijn outfit van onze orgie schoongemaakt en alles wat ze me gegeven had voor het eerst geïnspecteerd. Het was een zwart volledig latex pak met ingebouwde laarsjes en handschoenen. Het had een meerwegrits van de hals via het kruis naar de stuit. Zodra ik het pak in mijn handen had, voelde ik de drang om het aan te trekken. Ik kleedde me uit en gleed in het goed gepoederde stuk van mijn natte dromen. Het was heerlijk en bovendien paste het als gegoten.

Ik huiverde heerlijk toen ik de rits door mijn kruis trok en het prachtige materiaal strak om mijn hele lichaam klemde. Bovendien nam ik het masker dat ik al bij Monique had gedragen en dat nu helemaal in latex was verpakt. Mijn stijve pik pulseerde in zijn rubberen gevangenis en ik moest hem er onmiddellijk uithalen en aftrekken. Ik kon niet anders dan denken aan Monique en onze geile spelletjes en dus was het vanaf dat moment duidelijk wat ik zou beslissen. Voor mijn leven wilde ik iets dergelijks nog eens meemaken. Tegelijkertijd bedacht ik hoe ik Monique een teken kon geven dat ik haar aanbod zou aannemen.

De volgende ochtend ging ik naar de universiteit. Onder mijn gewone kleren had ik Monique’s latex shirt met lange mouwen en een latex short aangetrokken. Het was buiten herfstachtig koud en er was geen gevaar voor hitte-uitputting in het college. Er kwamen keukengeluiden van beneden, zodat ik zeker wist dat Monique thuis was. Ik verliet mijn flat kort voor elf uur. Ik belde bij Monique aan toen ik passeerde en haastte me toen de straat op. Beneden hoopte ik dat Monique, na het openen van de deur, naar het raam zou komen om te zien wie er had aangebeld. Ik had geluk en kort daarna zag ik Monique voor het raam staan. Ik keek om me heen, niemand was in de buurt. Ik ritste mijn trainingsjack open en liet Monique het latex shirt zien dat ik eronder had. Toen opende ik mijn broek en liet haar ook de korte broek zien. Monique glimlachte, liet me haar opgestoken duim zien en simuleerde een kus. Ik verstopte mijn rubberen outfit weer onder mijn gewone kleren en wist zeker dat Monique het begrepen had. Blij met mijn besluit fietste ik vervolgens naar de universiteit, terwijl ik enorm worstelde met mijn stijve, die, gestimuleerd door het latex bolletje, onophoudelijk pulseerde in mijn korte broek.

Tot het weekend zag en hoorde ik niets van Monique. Ik had het huis een avond niet verlaten en was klaar voor wat er ook zou komen. Meestal gleed ik in mijn pak zodra ik thuiskwam en bracht de avond daarin door. Na gewacht te hebben tot minstens 23.00 uur en teleurgesteld te zijn dat ze niet meer gebeld had, wikkelde ik mijn pik af en verloste me van het getrek in mijn heup.

Het was zaterdag rond 21.00 uur. Ik was aan het koken toen mijn telefoon ging. Met mijn polsslag nam ik de hoorn op en hoorde Karins stem. “Trek het pak en het masker aan en kom naar beneden. De sleutel zit aan de buitenkant van de deur. Ga naar de slaapkamer en ga op de leunstoel zitten. Je ziet dan alles anders. Wees er over 20 minuten!” De klik op de lijn verraadde dat ze had opgehangen zonder op antwoord te wachten. Ik zette het fornuis uit en sprintte naar de badkamer voor een douche. Een moment later stond ik voor haar flat in volledige latex uitrusting met mijn hartslag op hol. Ik opende de deur en verwijderde de sleutel. De lichten waren in de hele flat gedimd. Aanvullend gedimd door mijn masker hoorde ik stemmen uit Karins slaapkamer. Langzaam liep ik naar de deur en opende hem.

Monique stond er vlak voor en trok me bij de arm naar binnen. Ze droeg ook een volledig pak van rode latex, maar zonder masker. Ze droeg gevaarlijk uitziende, gek hoge pumps en had het harnas aangetrokken waarmee ze me toen had gepakt. Op haar bed, dat nu helemaal bedekt was met zwart rubber, knielde haar klant. Behalve het latex masker, dat alleen haar ogen en mond blootlegde, was de vrouw naakt. Haar handen waren achter haar rug gebonden met leren armbanden. Om haar nek had ze een leiband bevestigd aan de metalen spijlen van Karins bed. Haar mond was gesnoerd met waarschijnlijk dezelfde rubberen bal als ik toen had.

Foto van een latex babe bij meer

Ze was helemaal bezweet en er liep speeksel uit haar mondhoek. Toen ik binnenkwam, kreunde ze luid en hoorbaar in haar knevel. Monique zei dat ik op de leunstoel moest gaan zitten. Ik deed wat me gezegd werd en Monique maakte vervolgens mijn armen vast aan de rugleuningen en mijn benen aan de voeten van de stoel met leren riemen. Monique’s klant nam haar ogen niet van me af en kreunde steeds luider in haar prop. Toen ik stevig aan de stoel was vastgebonden, liet Monique me los en maakte de riem los van het bedframe. Ze trok aan het touw en zei tegen de vrouw dat ze van het bed af moest komen. Op haar knieën glijdend voldeed ze aan Karins verzoek. Monique plaatste haar voor mijn stoel en haalde de ball gag uit haar mond.

Toen ritste ze mijn pak open en haalde mijn uitpuilende stijve eruit. Ze greep de vrouw bij de nek en duwde haar hoofd in mijn schoot. De vrouw opende haar mond en nam mijn pik in zich op. Monique trok de riem onder mijn billen door en maakte hem stevig vast aan de rugleuning van de stoel. Dit duwde mijn pik diep in de keel van de vrouw, waardoor ze weinig ruimte had om haar hoofd te bewegen. Toen knielde Monique achter haar klant en bevestigde haar rubberen dildo aan een van haar lichaamsopeningen. Ze pakte met beide handen de heupen van de vrouw vast en duwde de rubberen penis diep in haar. De stoten van Monique zorgden er ook voor dat mijn pik dieper in de mond van de vrouw verdween. Monique keek me in de ogen en begon haar klant heftig te penetreren. Kreunend gaf de vrouw Monique’s slag door aan mij en zoog in hetzelfde ritme aan mijn pik.

Geil van het bizarre landschap kon ik me moeilijk beheersen, maar ik wist dat ik beter eerst op Karins bevel kon klaarkomen. Monique bewerkte het genotskanaal van haar cliënt uitgebreid en diep, en schudde tussendoor haar hoofd om te zeggen dat ik nog niet moest komen. Minutenlang stootte Monique met wisselende snelheden in de vrouw, toen zag ik dat ze op de rand van een orgasme stond. Luid schreeuwend stootte ze nog een laatste keer, voordat ze door de golven van haar orgasme heen en weer werd geschud. Ze knikte naar me en duwde mijn pik nogmaals van achteren diep in de mond van de vrouw. Ik kon me niet langer beheersen en spoot. De smaak van mijn sperma gaf ook Monique’s klant de rust. Bijna brutaal zoog ze de laatste druppel uit mijn ballen terwijl ze haar orgasme over zich heen liet komen, rijdend op de rubberen dildo. Ik was nauwelijks bijgekomen toen Monique de dildo uit de vrouw trok. Ze maakte de riem los van de nekband van haar patiënt en maakte ook mijn banden los. Toen gebaarde ze me de kamer te verlaten. Ik stond op en wankelde met trillende knieën naar de deur. “Ik bel je later,” riep ze me na toen ik door de deur liep. Een paar seconden later bevond ik me van top tot teen in latex gewikkeld met mijn pik hangend in mijn flat, proberend te beseffen wat er gebeurd was. Ik liet me op mijn bank vallen en moet daarna meteen in slaap zijn gevallen.

Het gerinkel van mijn telefoon maakte me wakker. “Hallo Hans,” hoorde ik de vrolijke stem van Monique. “Nou, hoe vond je het? Draag je nog steeds dat geile pak?” Ik bevestigde. “Kom dan naar beneden en laten we proosten op deze dag!” Ik was nog niet helemaal wakker, maar toch haastte ik me, waste mijn gezicht en pik kort in de badkamer en ging de trap af naar Monique. Ze stond in de deuropening, gekleed in haar dromerige pak en verwelkomde me met open armen. Ik sloeg beide armen om haar middel en drukte haar tegen me aan. Haar lippen zochten de mijne en we kusten als een stel dat elkaar jaren niet had gezien. “Kom binnen, mijn geile stuk,” fluisterde ze in mijn oor terwijl ze me over de drempel trok. In een verblindende stemming dirigeerde ze me naar de woonkamer op haar bank en schonk ons twee glazen champagne in. “Op de geilste vorm van nabuurschap, lieve Hans!”

Ik lachte en we dronken allebei onze glazen in één keer leeg. Ze zette haar glas neer en gleed zonder commentaar van de bank af en knielde tussen mijn benen. “Je hebt een kleine beloning verdiend. Mijn patiënt verliet me gelukkig en diep tevreden. Niet in de laatste plaats omdat ze weer aan een bolle pik mocht zuigen.” Met deze woorden ritste ze het kruis van mijn pak los en begon vol overgave aan mijn geslacht te zuigen. Omdat haar klant het pas onlangs voor me gehaald had, kon ik van haar strelingen genieten zonder bang te zijn dat ik meteen klaar zou komen. Minutenlang wijdde ze zich aan mijn stijve, totdat ze plotseling stopte, opstond, het kruis van haar pakje opende en zich langzaam op mijn stijve liet zakken. Teder en druipend nat nam haar kut me in zich op. Toen ik volledig in haar zat, ritste ze twee kleine ritsen ter hoogte van haar borsten los en werden haar tepels onthuld. “Zuig mijn hete tepels!” was haar bijna smekende verzoek. Langzaam en teder neukten we elkaar, steeds onderbroken door intense tongzoenen en strelingen op elk toegankelijk deel van onze rubberen lichamen. We zweetten in onze tweede huid, maar genoten van dit heerlijke, glibberige gevoel.

Met blozende wangen signaleerde ze mij haar naderende orgasme. Ze stond op en ging naast me staan met haar benen wijd uit elkaar, gebogen naar de rugleuning van de bank. “Neem me van achteren en doe het zo hard als je kunt!” Ik stond achter haar en ze hielp haar ingang met haar hand. Toen ik weer diep in haar zat, verhoogde ik het tempo van mijn neukbewegingen. Ze spoorde me aan om niet op te houden en haar zo hard mogelijk te bewerken. Mijn heupen sloegen met elke stoot tegen haar kont en het latex van onze pakken zoog luidruchtig aan elkaar. “Laat mij eerst komen,” perste ze er met een luide kreun uit en kwam bijna op hetzelfde moment klaar. Toen trok ze mijn pik uit haar kut, draaide zich om en ging op de rand van de bank zitten. Met haar rubberen handen pakte ze mijn ballen, masseerde mijn schacht en zoog haar eigen sap uit mijn eikel. Ze keek me in de ogen en knikte. Als op commando trokken mijn ballen samen en ejaculeerde ik in verschillende spurts in haar mond.

Uitgeput lagen we daarna op haar bank. “Ik denk dat ik verliefd ben,” bekende ik haar. “Dat hoort de oude Monique graag,” antwoordde ze spottend. “Maar voorlopig zul je het ermee moeten doen dat je mijn latex minnaar bent. Als je braaf bent, heb je genoeg tijd om me te bewijzen dat je niet alleen verliefd bent op mijn rubberen billen. Als bijna niet overtuigende alleenstaande vrouw is er bij mij veel meer overtuiging nodig!” In een goede bui kuste ze me diep en wreef haar kruis weer over mijn dij….

Latex