Als ik inlog op Stripotica, voel ik mijn hart racen van opwinding. Ik ben al een tijdje een trouwe fan van Im_Yu-na, sinds ik op een late avond op haar profiel stuitte. Im_Yu-na draagt vaak een roze vest en hagelwit slipje. Ze heeft een roomblanke huid met kleine stevige borsten. Ze is een Japanse schoonheid met rondingen op alle juiste plaatsen en haar verleidelijke energie trekt me elke keer weer aan. Ik heb er altijd van gedroomd om een lange passionele nacht met haar door te brengen en vanavond heb ik eindelijk de kans.


Ik klik op haar live feed en mijn mond valt open als ik haar languit op haar bed zie liggen, met niets anders aan dan een roze kamerjas. Haar lange zwarte haar valt over haar rug en haar ogen zijn rokerig en verleidelijk. Ze is al omringd door een schare aanbiddende fans, maar mijn ogen zijn alleen op haar gericht. Zonder aarzelen glijd ik haar privéshow binnen en wacht gretig op haar aandacht. Als ze me begroet met een zwoele glimlach en een knipoog, voel ik mijn hart trillen. Ze kent mijn gebruikersnaam en ik kan niet anders dan me speciaal voelen. Im_Yu-na begint me te plagen met haar vingers, die over haar zachte huid gaan en de contouren van haar rondingen tekenen.

Ze fluistert mijn naam en vraagt me om me voor te stellen dat ik daar met haar ben en elke centimeter van haar lichaam verken. Ik sluit mijn ogen en volg haar bevel op, terwijl ik voel dat mijn verlangen naar haar met de seconde sterker wordt. Ik kan het niet langer weerstaan en typ het verzoek in dat ze zich voor me moet uitkleden.

Ze doet het graag, maakt langzaam haar badjas los en laat hem op de grond vallen. Mijn adem stokt als ik haar in al haar naakte glorie zie. Haar huid is onberispelijk en haar borsten hebben de perfecte grootte, ze smeken om aangeraakt en gestreeld te worden. Im_Yu-na beweegt haar handen langzaam over haar lichaam en bedekt en onthult plagend delen van zichzelf.

Ze weet precies hoe ze me moet laten smachten naar haar aanraking. Ze leunt dichter naar de camera toe en kijkt me aandachtig aan terwijl ze haar borsten begint te masseren. Mijn handen jeuken om door het scherm heen te reiken en haar aan te raken, maar ik weet dat ik geduld moet hebben. Met een boze glimlach pakt ze een speeltje en begint ermee over haar lichaam te gaan, zacht kreunend terwijl ze zich inbeeldt dat het mijn handen zijn.

Ik zie de zweetdruppeltjes op haar huid en ik weet dat ze net zo opgewonden raakt als ik. Im_Yu-na nodigt me dan uit om de controle over te nemen en vraagt me wat ik wil dat ze doet. Ik kan het niet laten en typ mijn diepste verlangens in. Ik wil dat ze zichzelf verwent terwijl ik toekijk, dat ze kreunt als ze zichzelf naar de rand van genot brengt. Dat ze smult van mijn mannenpap die in overvloedt in haar mondje en kutje komt.

En tot mijn vreugde luistert ze en doet ze precies wat ik vraag. Terwijl ze zichzelf naar de rand van haar hoogtepunt brengt, voel ik mijn eigen bevrijding naderen. Ik wil haar zo graag, maar ik weet dat dit nog maar het begin is. Ik kan niet wachten op de rest van de avond. Na haar show nodigt Im_Yu-na me uit voor een privéchat en ik accepteer gretig.

Als we de stille en intieme virtuele kamer binnengaan, bonst mijn hart van verwachting. Ze begroet me met een warme glimlach en gebaart dat ik bij haar op het bed kom zitten. Zonder aarzelen kruip ik naar haar toe, terwijl mijn ogen de hare nooit verlaten. We beginnen langzaam, verkennen elkaars lichaam met onze handen en monden. Ik voel haar zijdezachte huid onder mijn vingertoppen en haar gekreun klinkt als muziek in mijn oren.

We bevredigen elkaar om de beurt en brengen elkaar tot nieuwe hoogten van extase. Maar de nacht is nog lang niet voorbij. Im_Yu-na heeft nog zoveel meer voor ons in petto en ik kan niet wachten om te zien waar deze passie ons zal brengen. Als de dageraad aanbreekt, liggen we nog steeds in elkaars armen verstrengeld, volledig uitgeput en zalig bevredigd. We nemen afscheid, maar ik weet dat dit niet de laatste keer zal zijn dat we ons overgeven aan onze vleselijke verlangens.

Terwijl ik in slaap val, weet ik dat deze droom elke seconde waard was. En ik kan niet wachten op de volgende keer dat ik een lange nacht vol passie kan doorbrengen met Im_Yu-na, mijn Japanse godin van Stripchat.