Blonde Franse Whitneyelsey ligt vastgebonden op bed terwijl ik haar dominant aan kijk. Ik kan zien dat ze erg opgewonden is door haar grote borsten die op en neer gaan met elke ademhaling. Met een hand houd ik haar armen boven haar hoofd terwijl ik haar met de andere hand streel. Ik geef haar zachte kusjes op haar nek en oorlel en voel haar opwinding toenemen.


Langzaam werk ik mijn weg naar beneden en begin ik haar borsten te masseren en te kneden. Haar tepels worden hard onder mijn aanraking en ik plagend lik en bijt ik er zachtjes in. Ik zie haar genieten van mijn dominantie en ik ga verder naar beneden. Ik geef haar zachte kusjes op haar buik en dijen voordat ik tussen haar benen plaats neem. Ik kijk haar aan terwijl ik mijn vingers in haar natte kutje laat glijden en begin haar langzaam te vingeren.

Ze kreunt en beweegt haar heupen naar mijn handen, maar ik houd haar stevig vast zodat ze niet kan bewegen. Ik geef haar een paar harde klappen op haar billen en vertel haar dat ze stil moet liggen, wat ze gehoorzaamt. Ik ga door met haar te vingeren, terwijl ik ondertussen mijn andere hand gebruik om haar clitoris te stimuleren. Haar ademhaling wordt steeds zwaarder en haar lichaam begint te schokken van genot. Haar ogen kijken me smekend aan en ik weet dat ze bijna klaarkomt. Op het laatste moment stop ik en grijns naar haar. “Nog niet,” zeg ik, terwijl ik me terugtrek. Ik maak haar los en druk haar op handen en knieën op het bed. Ik ga achter haar staan en houd haar heupen vast terwijl ik hard en diep in haar stoot. “Not my pussy, no protection” zegt ze met een overduidelijk Frans accent. Maar dat is te laat, ze kreunt van genot en smeekt om meer, terwijl ik haar stevig vasthoud en haar diep blijf penetreren.

Ze begint klaar te komen en ik voel haar lichaam schokken en trillen als ze haar hoogtepunt bereikt. Ik trek me snel terug voordat ik klaarkom in haar heerlijke warme kutje en laat haar uitgeput op bed liggen terwijl ik haar tevreden aankijk. “Dat was goed, meisje,” zeg ik terwijl ik haar streel. “Maar vergeet niet wie de baas is hier.”

Ze glimlacht naar me en ik weet dat ze genoten heeft van onze onderdanige seks. We zijn beiden tevreden, maar ik ben nog niet voldaan. Gelukkig neemt mijn blonde Franse vriendin mijn nog altijd harde lul in de mond waarna ik klaarkom op haar sperma opwekkende warme tong.