Het is een koude middag en ik zit in mijn kamer, helemaal alleen. Ik heb net mijn laptop opengeklapt en ben ingelogd op Cam4. Ik ben op zoek naar een leuke webcam girl om mijn avond mee door te brengen. Ik scroll door de lijst met online modellen en dan zie ik haar: Inkeddomme, een Nederlandse vrouw met prachtige tatoeages over haar hele lichaam en geile borsten.


Ze is 25 jaar oud en komt uit het zuiden van het land. Ik klik op haar profiel en zie dat ze al een paar honderd kijkers heeft. Ik voeg mezelf toe aan het publiek en neem een slok van mijn bier. Inkeddomme begint te dansen voor haar webcam en ik ben meteen betoverd door haar sensuele bewegingen. Haar zwarte haren vallen over haar schouders en haar tatoeages glinsteren in het zachte licht. Ik kan niet anders dan gefascineerd naar haar blijven kijken, het hoofd laat ze half zien in de gratis chat. Dan begint ze te praten, in het Nederlands. Haar stem is zwoel en haar accent maakt me nog meer opgewonden. Ze vertelt haar kijkers dat ze een Dominante dame is en dat ze graag de leiding neemt.

Mijn interesse is gelijk gewekt en ik besluit om haar een privéshow te vragen. Ze vraagt me om me te introduceren en ik vertel haar mijn naam en wat ik graag zou willen zien. Terwijl ze aan mijn verzoek voldoet, begin ik te fantaseren over hoe het zou zijn om echt bij haar te zijn, om haar te kunnen ruiken. Haar zachte huid onder mijn vingertoppen te voelen, haar zoete adem in mijn nek te voelen en te gehoorzamen aan al haar bevelen. Langzaam bouwt ze de spanning op en elk commando dat ze geeft, laat mijn hele lichaam trillen van verlangen. Haar tatoeages lijken tot leven te komen en ik kan mijn ogen niet van haar afhouden. Inkeddomme weet precies hoe ze me moet verleiden en ik kan niet anders dan me volledig over te geven aan haar dominantie. Ze leest mijn gedachten en begint te spelen met mijn verlangens.

Ze laat me smeken om meer en als ik het niet kan verdragen, geeft ze me precies wat ik wil. Haar woorden en haar beelden brengen me naar nieuwe hoogtes van opwinding en ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo bevredigd ben geweest. Uiteindelijk, na een intense privéshow, laat Inkeddomme me voldaan achter. Ik bedank haar voor de heerlijke ervaring en ze glimlacht naar me met haar betoverende lach. Voor ik het weet, sluit ze haar laptop en is ze uit mijn zicht verdwenen. Maar ik weet dat ik haar snel weer zal opzoeken, want niemand kan mij zo laten voelen als deze prachtige, getatoeëerde Nederlandse domme.