Daniela was een zeer jonge en slanke Latina met donker haar, en hoewel ze 20 jaar oud was, had ze kleine borsten, maar leek daar wel iets te hebben. Ze had een geweldig figuurtje en hoewel ze magere beentjes had, had ze echt een lekker stevig kontje. Ze was echt heel aantrekkelijk en ook al voelde ze zich niet zo, haar onschuld was verleidelijk, en die sexy glimlach, deed mij ook glimlachen. Ik voelde mij al tot haar aangetrokken sinds ik haar voor het eerst zag en haar extraverte persoonlijkheid was waarschijnlijk de belangrijkste reden, en nu ze bij mij in de groep zat, voelde ik mij nog meer tot haar aangetrokken. Ze had een sexy uitstraling en een echt vriendelijke houding, maar ik moest echt voorzichtig zijn.


Zoals ik al zei, was Daniela een slanke Latina met donker haar, wat mij erg aantrekkelijk leek, maar het was duidelijk dat ze het niet mooi vond, want op een dag in de groep hoorde ik haar tegen een studiegenoot zeggen: “Ik wilde dat ik niet zo donker was.” Ik schrok toen ik het hoorde, en zodra ze weg was van haar klasgenoten, benaderde ik haar en zei fluisterend: “Je moet je niet zo druk maken over je uiterlijk.” Dit deed Daniela aarzelend naar me kijken en toen ik glimlachte en onbedoeld zei: “Je bent heel mooi,” keek ze me bedenkelijk aan, maar terwijl ze bleef glimlachen, liep ze weg. Ik kon zien dat deze opmerking haar aan het denken zette, want ze bleef af en toe naar me kijken. Ik maakte me zorgen dat ik misschien te ver was gegaan, maar terwijl ik naar haar keek toen ze ging zitten, probeerde ik de opmerking te negeren terwijl ik naar haar teruglachte.

Daniela een slanke Latina met donker haar.

Vanaf dat moment denk ik dat we ons allebei aangetrokken voelden of misschien was het een verliefdheid, in beide gevallen wisten we dat we onze gevoelens niet konden voortzetten, ook al wilden we dat misschien wel. Ja, we probeerden onze gesprekken zo rustig mogelijk te houden, maar we flirtten nog steeds onschuldig met elkaar, terwijl we wisten dat we elkaar op afstand moesten houden. Zoals het verhaal gaat, probeerde ik elke middag altijd langs het college zaal te lopen waar verschillende leerlingen, waaronder Daniela, deelnamen aan naschoolse activiteiten. Ik wilde haar graag zien en hoopte altijd naar haar te zwaaien als ik naar huis ging, maar deze ene middag toen ik langsliep en naar binnen keek, daar was ze, en toen we elkaar zagen, gaf ze een snelle zwaai. Hoofdschuddend en terugzwaaiend vervolgde ik mijn weg, maar plotseling hoorde ik haar stem naar me roepen en toen ik stopte en omkeek, kwam ze uit het college zaal. Toen ik haar zag glimlachen terwijl ze zich naar me toe haastte, glimlachte ik terug en vroeg terloops: “Hoe gaat het.” Toen ze dichterbij kwam, keek Daniela me aan en vroeg: “Waar ga je heen?”

Haar aankijkend zei ik eenvoudigweg: “Ik ga naar huis,” en vroeg haar toen: “Waarom?” Aarzelend glimlachte ze en vroeg toen opgewonden: “Mag ik mee?” Terug lachend en na een korte pauze zei ik: “Ik woon nogal ver weg, je wilt echt niet gaan.” Daniela zocht duidelijk naar wat ze moest zeggen en zag dat ze iets wilde terwijl we elkaar aankeken zei ik: “Ik kan je een lift naar huis geven als je wilt.” Na een kleine pauze gaf Daniela me een van haar verleidelijke glimlach en zei: “Laat me met je meegaan.” Glimlachend en omkijkend zei ik: “Oké, kom maar,” denkend dat ze maar een grapje maakte, maar toen we elkaar even aankeken, zag ik haar aarzelend overwegen.

Niet nadenkend flapte ik er weer uit: “Kom op, laten we gaan,” en terwijl ik glimlachte en we elkaar aankeken, bleef ik denken dat ze maar een grapje maakte en dat ze terug de groep in zou duiken, maar wat had ik het mis. Plotseling glimlachte Daniela en zei toen: “Laat me mijn spullen pakken.” Ik wist niet wat ik moest doen, en toen ze zich omdraaide om haar rugzak te pakken dacht ik: “Wat had ik gedaan.” Omdat ik niet gezien wilde worden terwijl ze met haar het gebouw uitliep, zei ik snel: “Kom naar de parkeerplaats,” net toen ze het college zaal inliep.

Kan ik niet met je mee?

Daniela stopte, en nadat ze me een glimlach en een zwaai had gegeven, draaide ik me snel om en haastte me door de gang naar de parkeerplaats. Omdat ik me zorgen bleef maken dat iemand ons zou zien terwijl ik bij mijn auto op haar wachtte, twijfelde ik of ze wel naar buiten zou komen. Maar toen de deur openging en ze naar buiten liep, op weg naar mijn auto, deed haar grote glimlach mij ook glimlachen. Terwijl ik de achterdeur opende en mijn tas op de achterbank gooide, zei ik tegen Daniela dat ze haar rugzak daar ook maar moest neerzetten. Terwijl we allebei in mijn auto stapten, keek ik opnieuw nerveus om me heen en toen ik zag dat er niemand was, reed ik snel de parkeerplaats af. Ik draaide me om en keek haar aan en vroeg of ze wilde dat ik haar naar huis bracht. Ik hoopte dat ze “Ja” zou zeggen, maar toen ze opnieuw zei: “Kan ik niet met je mee?” Ik voelde me een beetje ongemakkelijk bij wat er gebeurde.

“Wat moet ik doen,” dacht ik, maar zei toen tegen mezelf: “Is dit niet wat ik had gewild,” terwijl ik verder ging in de richting van mijn huis. We zeiden een paar minuten niets, en toen zei ik nerveus: “Denk je niet dat je je moeder moet sms’en,” in de hoop dat ze haar zou vertellen dat ze naar huis moest komen. Glimlachend, terwijl ze haar telefoon pakte, stuurde Daniela snel een sms’je dat ze naar een vriendin ging. Na het versturen wendde Daniela zich tot mij en zei: “Oké.” Met een glimlachende blik vroeg ik aarzelend: “Weet je zeker dat je niet wilt dat ik je naar huis breng?” Toen ze mijn arm pakte en eraan trok, zei Daniela: “Het is goed.” Terwijl we verder gingen in de richting van mijn huis, kreeg Daniela plotseling een sms van haar moeder en terwijl ze die las, vroeg ik of alles in orde was. Toen ik naar haar keek, zag ik dat Daniela glimlachte en terwijl ze zei: “Alles is in orde,” glimlachte ik nerveus terug.

Daniela reikte opnieuw naar me toe en toen ze mijn arm vastpakte, kon ik het niet helpen me een beetje zorgen te maken, maar dacht ook: “Wat kan ik nu doen?” De rit naar mijn huis leek een eeuwigheid te duren en ik denk dat we allebei ook een beetje nerveus waren, want we zeiden niet echt iets. Maar toen ik eindelijk mijn buurt in draaide, liet Daniela mijn arm los en zei: “Dit is mooi,” terwijl ze uit het zijraam keek. Terwijl ze zich glimlachend naar me omdraaide, pakte Daniela opnieuw mijn arm en vroeg: “Waar is jouw huis?”

Ze was nu duidelijk opgewonden toen we mijn buurt inreden en toen we mijn oprit opreden zei ik: “Oké, hier is het.” Weer keek ze uit het raam en toen we de oprit opreden, zei ze simpelweg: “Wow!” en vroeg toen: “Mogen we naar binnen?” Dwaas glimlachte ik en zei knikkend: “Oké, maar alleen voor een paar minuten.” Daniela gaf mijn arm een klein kneepje en terwijl ik de garage inreed en de auto in het parkeervak zette, haastten we ons naar binnen. Toen we naar binnen stapten zei Daniela opnieuw: “Dit is mooi.” Doorlopend naar de woonkamer vroeg ze: “Woon je hier alleen?”

latina daniela

Terwijl ik ja knikte, glimlachte ik en zei: “Misschien moeten we maar eens gaan.” Ik was echt zenuwachtig om alleen met haar te zijn, en ook al wilde ik dit, een plotselinge roes van emoties overviel me, maar toen Daniela op de bank ging zitten, besefte ik dat ze niet weg wilde. Ik ging naast haar zitten, pakte haar hand en terwijl we elkaar glimlachend aankeken, flapte Daniela er plotseling uit: “Vind je me knap?”. Ik keek haar geschokt aan en pauzeerde, niet wetend wat ik moest zeggen, maar toen ik haar zag glimlachen, boog ik me onbedoeld voorover en gaf haar een knuffel en zei: “Daniela, je bent heel mooi.”

Het voelde zo goed om deze mooie Latina vast te houden.

Het voelde goed om haar vast te houden, maar toen ik weer ging zitten en we elkaar aankeken, zei Daniela: “Ik vind jou ook mooi.” Er was een ongemakkelijk moment terwijl we elkaar aankeken en toen ze verlegen wegkeek, legde ik mijn hand op de hare. Daniela keek me nu weer aan en flapte er toen onschuldig uit: “Denk je dat ik te jong ben?” Ja, ze was te jong, maar glimlachend naar haar vroeg ik meteen: “Ben ik te oud?”

Glimlachend boog ze zich voorover en terwijl ze me omhelsde, kuste ze me op mijn wang. Ik schrok ervan en toen we loslieten, was er een korte pauze en terwijl we elkaar aankeken, zei ik stom: “Ik denk veel aan je Daniela.” Toen ik haar zag blozen, voelde ik me een beetje dwaas, en staande vroeg ik snel: “Wil je dat ik je een beetje rondleid?” Ik was zo nerveus, dat ik iets nodig had om de boel te vertragen, en toen ik Daniela zag glimlachen en met haar hoofd knikken, stak ik mijn hand uit. Terwijl ze naar mijn hand keek en bleef glimlachen, nam ze hem aan en stond toen op.

Nadat we haar kort het huis hadden rondgeleid, gingen we uiteindelijk terug naar de woonkamer, en toen we weer op de bank gingen zitten, vroeg ik: “Wil je iets drinken?” Glimlachend knikte ze met haar hoofd, en toen ik de keuken in ging, zei ik: “Ik weet niet zeker wat ik heb.” Toen ik de koelkast opende om te zien wat ik had, zei ik: “Ik heb een paar biertjes en een paar sterke drankjes.” Terwijl Daniela zich voorover boog om erin te kijken, legde ik uit dat de Seltzers gearomatiseerd waren, en terwijl ze opgewonden opstond vroeg ze: “Welke smaken zijn er?”

Snel overziend wat ik had, zei ik: “Nou, er is watermeloen, blauwe framboos, wilde kers en citroenlimoen.” Toen ze hoorde wat er was, leunde ze weer voorover en terwijl ze naar binnen keek, viel er een pauze. Met het gevoel dat ik haar moest helpen beslissen, stelde ik voor: “Wat dacht je van blauwe framboos?” Dit deed haar glimlachen en knikkend met haar hoofd zei ze: “Ja.” Glimlachend pakte ik het, gaf het aan haar en terwijl ik voor mezelf een watermeloen pakte, leidde ik ons terug naar de woonkamer. Ik wist dat ze de Seltzer met smaak lekker zou vinden en toen ze op de bank ging zitten, vroeg Daniela me: “Welke smaak heb je?”

Toen ik mijn blikje uitstak om het haar te laten zien, glimlachte ze, en toen ik naast haar op de bank ging zitten, vroeg ik: “Zal ik het voor je openmaken?” Glimlachend gaf ze het aan mij, en na een snelle draai van de bovenkant gaf ik het terug en opende toen de mijne. We namen allebei een flinke slok, en terwijl ze naar het blikje keek, vroeg ik: “Wat vind je ervan?” Daniela nam nog een slok en na hard slikken glimlachte ze en zei: “Deze zijn geweldig.” Deze sterke drankjes leken op Cool-aid en terwijl we daar zaten te drinken en te kletsen, realiseerde ik me dat we dronken op een lege maag.

Ik draaide me om en vroeg: “Wil je iets eten?” Ik wist dat ik niet echt iets had, en terwijl ik haar aankeek, zei ik: “Ik weet niet zeker wat ik heb.” Opstaand en op weg naar de keuken stond Daniela ook op en terwijl ze me volgde stelde ze plotseling voor: “Misschien kunnen we een pizza bestellen,” terwijl ik daar stond met de koelkastdeur open. Ik wist niet wat ik moest doen. Aan de ene kant voelde ik dat ik haar echt mee naar huis moest nemen, maar aan de andere kant was dit waarschijnlijk mijn enige kans om bij haar te zijn. Ik sloot de koelkastdeur en draaide me om, en vroeg: “Weet je zeker dat je niet wilt dat ik je naar huis breng?”

Ze wilde duidelijk blijven, schudde haar hoofd, “Nee,” en zei: “Het is goed.” Het begon al laat te worden en nadat ik op mijn horloge had gekeken vroeg ik: “Weet je het zeker?” en zei toen: “Zullen je ouders niet ongerust zijn?” Glimlachend en weer hoofdschuddend zei ik voorzichtig: “Oké, nou wat voor pizza wil je?” Daniela kreeg een grote glimlach en toen ik opstond en naar de keuken ging om de pizzeria te bellen, volgde ze me uiteindelijk. Ik bestelde een kleine pepperoni pizza en nadat we hadden opgehangen, gingen we terug naar de woonkamer.

Samen op de bank zittend en verder drinkend terwijl we tv keken en praatten, keken we elkaar voorzichtig aan. Ik wilde zo graag met haar zoenen, maar toen er op de deur werd geklopt, keken we elkaar allebei aan. Niet nadenkend maakte ik me zorgen, “Wie kan dat zijn,” maar realiseerde me snel dat het waarschijnlijk de pizzabezorging was. Mijn drankje neerzettend en opstaand zei ik: “Dat is vast de pizza.” Daniela stond ook op, en terwijl ik naar de deur liep, haalde ik mijn creditcard tevoorschijn en nadat ik de deur had geopend en betaald, pakte ik de pizza, sloot de deur en liep naar de keuken. Toen ik langs Daniela liep zei ze: “Dat ruikt lekker.”

Terug lachend en met een gebaar dat ze me moest volgen, zette Daniela snel haar drankje neer op de salontafel en volgde me de keuken in. Terwijl ik de pizza op tafel neerlegde en het deksel openklapte, zei ik: “Dat ziet er inderdaad goed uit.” Terwijl ik een paar borden uit de kast pakte, merkte ik op: “Ik heb echt honger,” en terwijl ik Daniela een bord aanreikte, antwoordde ze eenvoudig: “Ik ook.” Nadat ik haar een paar plakjes had gegeven en er een paar voor mezelf had genomen, gingen we terug naar de woonkamer. Toen we gingen zitten, pakten we allebei onze drankjes en na een slok te hebben genomen, aten we snel onze pizza op.

We zeiden niet echt iets, maar Daniela kwam schijnbaar dichter naar me toe, terwijl we tv keken. Het was fijn om bij haar te zijn en toen we klaar waren met eten, hield ik mijn lege glas omhoog en vroeg Daniela of ze er nog een wilde. Terwijl ze me aankeek, probeerde ze snel de hare op te drinken en terwijl ze met haar hoofd knikte, ging ik de keuken in. Terwijl ik de koelkast opende vroeg ik: “Welke smaak?” Na een korte pauze riep ze: “Wilde kers.” Lachend in mezelf pakte ik die, en een citroen-limoen variant, en ging snel terug naar de woonkamer.

Ik legde mijn hand op haar rug.

Terwijl ik haar de sterke drankjes overhandigde, keek ik haar aan en vroeg: “Wil je nog pizza?” Na een seconde zei Daniela: “Nee, ik heb genoeg,” terwijl we naar elkaar glimlachten. Zich verplaatsend en naast haar zittend, nam ik nietsvermoedend een drankje. Daniela reikte plotseling naar me toe en legde haar hand op mijn dij, waardoor ik me omdraaide. Het verraste me en terwijl ik haar aankeek, zei ze: Bedankt dat ik langs mocht komen.” Instinctief leunde ik voorover en haar een knuffel gevend zei ik: “Ik ben ook blij.” Glimlachend omhelsden we uiteindelijk weer, en terwijl we dat deden, legde ik mijn hand op haar rug.

Terwijl we haar bh-bandje en haar ribben voelden, leunde ik weg en nam nerveus een grote slok van mijn glas. Toen ik weer rechtop ging zitten en haar aankeek, kreeg Daniela een grote glimlach en terwijl we elkaar aankeken, boog Daniela zich plotseling weer voorover en gaf me een knuffel. Terwijl ik haar ook omhelsde, leunde ze omhoog en kuste me op de wang. Weer verbaasde het me en terwijl ze achterover ging zitten, keek Daniela verlegen naar beneden. Ik kon zien dat ze bloosde, en toen ik terloops haar kin optilde en onze ogen elkaar ontmoetten, leunde ik naar haar toe. Daniela sloot haar ogen, en na een simpele kus op de lippen keken we elkaar aan. Toen ik haar verlegen zag glimlachen, voelde ik dat ze een beetje dronken was, ik nam instinctief haar drankje aan en terwijl ik het op de salontafel zette, vroeg ze: “Wat is er?”. Ik zette mijn drankje ook neer, draaide me om en terwijl we elkaar aankeken, glimlachte ik, waarna ik mijn handen op haar middel legde en vroeg: “Gaat het?” Glimlachend knikte ze met haar hoofd en terwijl ik weer tegen haar aanleunde, sloot Daniela haar ogen. Kussend draaide ze haar hoofd opzij en toen ik mijn hand naar haar rug bewoog, kon ik niet geloven wat er gebeurde.

Ik probeerde mijn tong in haar mond te duwen.

Terwijl ik haar bleef kussen, probeerde ik instinctief mijn tong in haar mond te duwen, waardoor Daniela zich iets terugtrok. Haar ogen openend en glimlachend terwijl we kusten, opende ze uiteindelijk haar mond, en toen onze tongen elkaar ontmoetten, sloot ze opnieuw haar ogen. Terwijl ik haar dichter bij me trok, bracht ik mijn andere hand subtiel naar haar borst tot ik haar beha kon voelen, en toen ik haar kleine tiet omklemde en er een beetje in kneep, hijgde Daniela en opende haar ogen. Ze had echt een kleine borsten en terwijl ik aan haar tiet bleef voelen terwijl we kusten, legde Daniela haar hand op de mijne. Ik werd aarzelend, en toen we stopten met kussen, bewoog ik mijn hand nonchalant naar beneden en legde hem op de bank. We haalden allebei adem en terwijl we elkaar aankeken verontschuldigde Daniela zich en zei: “Sorry.” Ik was een beetje in de war en toen ik vroeg: “Waarvoor?” Ze glimlachte en terwijl ze schijnbaar beschaamd naar beneden keek, schudde ze haar hoofd. Ik zei haar: “Maak je geen zorgen,” en terwijl ik mijn hand naar haar dij bewoog, keek Daniela glimlachend terug omhoog. Ik wilde niet dat ze zich slecht zou voelen en na nog een korte kus vroeg ik: “Wil je stoppen?” Ze leek een beetje verward, maar toen ze glimlachte, trok ik haar weer dicht tegen me aan en terwijl we omhelsden en weer begonnen te zoenen, voelde ik dat ze bleef glimlachen.

Terloops bewoog ik mijn hand tussen haar benen, en toen ik die omhoog liet glijden naar haar kruis, spreidde Daniela naïef haar benen een beetje. Maar zodra ik haar kut door haar broek heen begon te voelen, bewoog ze instinctief haar hand naar beneden en terwijl ze de mijne vastpakte, duwde ze die weg. Door mijn hand weg te bewegen, stopten we met kussen en terwijl we elkaar aankeken, gleed ik mijn hand weer naar haar middel. Glimlachend naar elkaar leunden we weer naar elkaar toe en terwijl we kusten, bewoog ik meteen mijn hand omhoog onder haar shirt. Toen ik weer bij haar bh’tje kwam, voelde ik meteen aan haar kleine tietjes. Daniela bewoog opnieuw snel haar hand naar boven en hield mijn hand tegen haar borst. Toen we stopten met kussen, bewoog ik rustig mijn hand weer naar beneden, naar haar middel. Glimlachend naar elkaar, kusten we uiteindelijk weer en terwijl onze tongen elkaar ontmoetten, gleed ik terloops met mijn hand naar haar rug en toen ik haar bh-bandje voelde, kneep ik meteen in het slotje en maakte het los. Haar beha viel onmiddellijk van haar schouders en terwijl hij los hing, reikte Daniela snel omhoog en pakte hem vast, en hield hem tegen haar borst. Toen we ophielden met kussen, zag ik een sluw lachje en toen ze me nog een kus gaf, legde ik haar weer op de bank.

Gedurfd plaatste ik me bovenop haar, ze glimlachte en terwijl we opnieuw kusten, knielde ik op de grond tussen de bank en de salontafel. Achterover leunend bracht ik mijn beide handen naar haar borst en terwijl we elkaar bleven aankijken, schoof ik haar shirt omhoog. Ik wilde haar kleine tietjes zien, maar Daniela hield me weer tegen. Terwijl ik haar aankeek, glimlachte ik en toen ik haar probeerde gerust te stellen, knikte ze. Daniela was duidelijk nerveus over wat er gebeurde. Ik wilde niet dat ze me tegenhield, maar terwijl ik me omhoog boog vroeg ik: “Wil je dat ik stop?” Toen ze niet meteen iets zei, bewoog ik mijn handen naar haar middel en terwijl ik haar een beetje kneep, keek Daniela me aan en zei: “Het is goed.” We waren allebei nerveus, maar nadat we haar dicht tegen ons aan hadden getrokken en haar een snel kusje hadden gegeven, glimlachten we allebei naar elkaar. Ik bewoog mijn handen nu nonchalant naar beneden terwijl we elkaar aankeken en terwijl ik de knoop van haar broek losmaakte, glimlachte Daniela voorzichtig. Snel ritste ik hem open en toen ik mijn hand in haar broek wilde steken, reikte Daniela haastig naar beneden en greep mijn pols, net toen ik mijn vingers onder de band van haar slipje kreeg.

Mijn hand wegtrekkend keken we elkaar aan en ik vroeg of ze in orde was? Ik had nu zo’n stijve, dat ik niet wilde stoppen en toen Daniela glimlachte en opnieuw antwoordde dat ze in orde was, haalde ik mijn hand weg en leunde weer naar haar toe. Terwijl we opnieuw kusten, probeerde ik meteen mijn hand langs haar broek naar beneden te laten glijden en toen mijn hand onder haar slipje gleed, omdat ik haar kutje wilde voelen, stopte ik plotseling. Naar beneden kijkend toen ik geen haar voelde, haalde ik aarzelend mijn hand eruit en terwijl ik achterover leunde, vroeg Daniela: “Wat is er mis?” Er was niets mis, maar ik was er een beetje beducht voor en toen ik naar beneden reikte en mijn pik in mijn broek bijstelde, keek Daniela instinctief ook naar beneden. Ik weet zeker dat ze kon zien dat ik een stijve had, en terwijl ze me nieuwsgierig aankeek en glimlachte, reikte ze naar beneden. Terug glimlachend nam ik haar hand en terwijl ik die tegen mijn kruis legde, zorgde ik ervoor dat ze hem door mijn broek heen vastpakte. Glimlachend, duidelijk voelend hoe hard ze erin kneep, keek ze weer naar me op. Geruststellend grijnzend vroeg ik: “Wil je naar mijn slaapkamer?” Aarzelend glimlachte ze en na een pauze kuste ik haar en stond toen op. Toen ik haar hand pakte, omdat ik wilde dat ze me volgde, stond ze uiteindelijk ook op. Terwijl ik ons naar mijn slaapkamer leidde, kneep ze in mijn hand toen we door de deur gingen.

Toen leek ze te stoppen, waardoor ik me omdraaide en vroeg: “Gaat het?” Het was duidelijk dat ze bang was, maar toen ik dichterbij kwam en mijn handen op haar middel legde, draaide ik haar om en glimlachend leidde ik ons mijn slaapkamer binnen. Daniela probeerde met één hand haar broek vast te houden zodat die niet naar beneden zou vallen, en terwijl we elkaar aankeken, kuste ik haar en schoof haar geleidelijk naar het bed. Terwijl ik haar van me afdraaide, trok ik haar dicht tegen me aan en terwijl ik om haar heen aan haar tieten voelde, kuste ik haar in haar nek. Terwijl ze achterover op me leunde, begon ik zachtjes aan haar nek te zuigen, en toen ik terloops een van mijn handen naar beneden liet glijden en die in haar broek probeerde te steken, draaide Daniela zich snel om. Met haar gezicht naar me toe gaf ze me een bezorgde blik, en glimlachend tilde ik haar snel op het bed. Dit deed haar giechelen, en terwijl we elkaar bleven aankijken, legde ik haar achterover. Haar broek was iets naar beneden geschoven toen ze naar achteren schoof, en toen ik de bovenrand van haar blauwe slipje zag, begon ik meteen aan de pijpen van haar broek te rukken, in een poging die uit te krijgen. Daniela tilde instinctief haar kont van het bed, waardoor ik het over haar voeten kon trekken, en terwijl ik het op de grond liet vallen, paste ze snel haar bloemige poederblauwe slipje aan.

Terwijl we naar elkaar glimlachten, schoof ik haar op het bed en terwijl ik mijn broek losmaakte, liet ik hem op de grond vallen. Daniela keek meteen omlaag naar mijn boxershort en ik wist dat ze mijn pik tegen mijn boxershort kon zien opbollen. Terwijl ik glimlachend naar me opkeek, stelde ik hem nonchalant bij en klom toen bij haar op het bed. Toen ik boven op haar kroop, schoof ze wat meer naar voren, en toen ik boven op haar ging liggen, giechelde ze opnieuw. Omdat ik haar niet wilde pletten, zorgde ik ervoor dat ik mezelf overeind hield door op mijn ellebogen te leunen, maar bewoog me zo dat ik mijn pik tegen haar dij kon drukken. Ik wilde dat ze hem voelde en terwijl we kusten, zorgde ik ervoor een beetje tegen haar aan te schuren. Haar aankijkend vroeg ik opnieuw of ze in orde was en toen ik haar glimlach zag, reikte ik opnieuw omhoog om aan haar tieten te voelen.

Voorover leunend om haar te kussen, zei Daniela: “Ik heb dit nog nooit eerder gedaan.” Ik wist al dat ze dat niet had gedaan en terwijl ik glimlachte en tegen haar aanleunde en haar een snelle kus gaf, probeerde ik haar opnieuw gerust te stellen dat het goed was. Daniela knikte en glimlachend sloeg ze haar armen om mijn nek en gaf me een knuffel. Terwijl we kusten, probeerde ik meteen haar shirt omhoog te schuiven, maar toen ik het omhoog kreeg tot ik ook haar behaatje omhoog schoof, stopten we met kussen. Schijnbaar een beetje beschaamd bewoog ze haar handen omhoog, haar borst bedekkend.

Met haar handen op haar tieten leunde Daniela op haar ellebogen en terwijl ze me aankeek verontschuldigde ze zich en zei: “Sorry.” Ik begreep niet waarom, maar besefte dat ze dacht dat ik misschien niet leuk vond hoe klein haar borsten waren of misschien wenste ze zelf dat ze grotere borsten had, in elk geval wilde ik niet dat ze zich zou schamen. Glimlachend zei ik tegen haar: “Daniela, je bent erg mooi.” Dit deed haar glimlachen en terwijl ze zich omhoog boog, kusten we elkaar. Terug glimlachend naar haar schoof ik nonchalant haar handen weg en op haar rug liggend trok ik haar shirt omhoog. Ze had echt een kleine borsten, maar dat deed er nu niet toe en terwijl ik naar beneden bewoog en haar borst kuste, begon ik uiteindelijk aan haar kleine harde tepels te zuigen en te tongen.

Ik voelde Daniela een beetje spannen en toen ik mijn ene hand naar beneden bewoog tot hij op haar slipje lag, leek ze een beetje te kronkelen toen ik mijn vinger in haar kutje drukte. Daniela reikte instinctief naar beneden en terwijl ze haar hand op de mijne legde liet ze me stoppen. Ze was echt strak en zeker een beetje nat, en toen ik mijn hand wegtrok, kwam Daniela op haar ellebogen overeind. Elkaar even aankijkend, zei ik haar opnieuw dat ze zich geen zorgen moest maken. Glimlachend en knikkend trok ik meteen haar shirt voor de rest uit, en terwijl ik haar weer op haar rug legde en ze zich op haar gemak ging voelen, bewoog ik me meteen naar beneden om haar borst en haar buik te kussen.

Mijn hand op haar borst leggend terwijl ik verder naar beneden ging, kwam ik uiteindelijk terecht bij het kussen van haar kutje door haar slipje heen. Dit deed Daniela licht hijgen en toen ik haar kutje door haar slipje heen begon te zoenen, reikte ze naar beneden en raakte mijn hoofd aan en zei: “Niet doen.” Ik richtte me op en keek naar beneden en zag dat haar slipje in haar spleetje was geduwd, waardoor haar kleine kutje kreukelde. Ik wilde haar neuken en terwijl ik omhoog keek, zag ik aan haar gezicht dat ze onzeker was over wat ik deed. Glimlachend zei ik: “Maak je geen zorgen,” terwijl ik mijn hand op haar borst legde. Daniela gaf me een schaapachtige glimlach en toen ik weer zachtjes haar kleine kutje door haar slipje ging vingeren, ging ze weer liggen. Terwijl ik haar kutje opnieuw mummelde, trok ik terloops met mijn vingers haar slipje opzij, en terwijl ik naar haar kutje keek, zag ik dat ze echt niet veel haar had. Terwijl ik naar haar opkeek, liet ik mijn vinger in haar spleetje glijden, en toen ik mijn vinger voorzichtig in haar doopte, stond ze op haar ellebogen op, maar hield me niet tegen.

Mijn hand naar haar borst reikend om haar stabiel te houden, glimlachte ik en terwijl ze toekeek, ging ik naar beneden en kuste haar kutje. Ze trok zich wat op en toen ik beter tussen haar benen stond, duwde ik mijn tong in haar spleetje. Ze was nat en toen ik met mijn vingers haar kutje iets spreidde en begon te eten, ging ze weer liggen. Ze was zo strak, ik wilde haar neuken, ik wilde haar aftrekken, en toen ze haar benen nog iets meer spreidde, wist ik dat ik een kans had. Door haar knieën te buigen terwijl ik haar clitje bleef likken en haar kutje tongde, kronkelde ze een beetje. Ik wilde dat ze klaarkwam en terwijl ik haar jonge kutje krachtig at, vroeg Daniela me plotseling om te stoppen.

Ik wist dat ze waarschijnlijk bijna klaarkwam, dus stopte ik niet en toen ze naar mijn hoofd greep en me vasthield, voelde ik haar lichaam lichtjes sidderen. Buiten adem zei Daniela: “Alsjeblieft, stop,” terwijl ze mijn hoofd omhoog probeerde te trekken. Het was duidelijk dat ze een hoogtepunt had bereikt en terwijl ik bovenop haar schoof en haar kuste, probeerde ik meteen mijn pik in haar strakke kutje te leiden. Toen ze voelde dat ik in haar duwde, zei Daniela opnieuw dat ik moest stoppen terwijl ze zich terugtrok. Als ik naar haar keek, was ze duidelijk bang en toen ik haar probeerde te kussen, draaide ze haar hoofd om. Meteen stopte ik met mijn pik in haar te stoppen en terwijl ik van haar afrolde en op mijn rug ging liggen, leunde Daniela naar me toe. Terwijl we elkaar aankeken, zei ze opnieuw: “Sorry.”

Mijn arm om haar heen leggend zei ik: “Maak je geen zorgen, het is oké.” Daniela glimlachte en terwijl ze nonchalant naar mijn pik keek, keek ze schalks lachend weer omhoog naar mij en reikte toen naar beneden om hem vast te pakken. Kussend begon ze erover te wrijven. Ik wilde haar zo graag neuken en toen ik haar bovenop me trok, liet ze weer een klein giecheltje horen. Ze ging rechtop zitten, en toen ik mijn handen op haar parmantige tietjes legde, reikte Daniela naar achteren en voelde mijn pik. Ook achter haar reikend trok ik haar naar voren en terwijl ik met mijn andere hand mijn pik vastnam, duwde ik hem tegen haar kutje. Elkaar aankijkend wist ze wat ik wilde en terwijl ik haar nu naar achteren duwde, probeerde ik opnieuw mijn pik in haar te leiden.

Ze was zo strak!

Ze was zo strak, ik wilde niet dat het pijn zou doen, maar ik zag aan haar gezicht dat het dat wel was, maar Daniela hield me niet tegen. Ik bleef worstelen om hem in haar te krijgen en terwijl we elkaar aankeken, reikte Daniela plotseling naar achteren en probeerde te helpen hem in haar te leiden, terwijl ze zich iets van me optilde. Ik voelde hoe ze mijn pik in haar spleetje probeerde te werken. Ik kon het niet geloven en terwijl ik haar bij haar middel pakte en haar iets naar achteren duwde, keek ze glimlachend op me neer. Daniela ging nu ook achterover zitten, en terwijl ze bleef proberen mijn pik in haar te laten gaan, kon ik aan haar gezicht zien dat het nog steeds ongemakkelijk was.

Ze hield niet op met proberen, maar ik kon zien dat het pijn deed, terwijl ze op en neer probeerde te bewegen terwijl ze hem in haar strakke kutje werkte. Toen ik zag dat ze een beetje grimaste vroeg ik: “Gaat het?” Schaapachtig lachend knikte ze. Ik wilde in haar en voelde dat zij het ook wilde proberen, maar ik wilde ook niet dat het pijn zou doen. Ik trok haar naar voren en zei dat ze moest stoppen, gaf haar een kus en terwijl ik haar opzij rolde, was het duidelijk dat Daniela in de war was. Haar aankijkend zei ik: “Laat me iets pakken.” Snel leunde ik voorover en reikte in de zijlade, ik pakte een tube KY en terwijl ik het haar liet zien, leek ze nog steeds een beetje verward, totdat ze zag dat ik er een beetje uit kneep op mijn vingers.

Glimlachend legde ik haar achterover en spreidde haar benen, ik vroeg: “Gaat het?” en zei toen: “Als je wilt dat ik stop, zeg het dan gewoon, oké.” Daniela glimlachte en na het knikken van haar hoofd haalde ze diep adem. Glimlachend terug en haar een kus gevend, bewoog ik mijn hand naar beneden en begon voorzichtig haar strakke kutje met glijmiddel te vingeren. Het was nogal koud, waardoor ze zich iets terugtrok en terwijl ik haar aankeek, zei ik: “Ontspan je.” Terwijl ik me boven op haar bewoog, voelde ik dat ik nu een kans had en terwijl ik me iets van haar afhield, reikte ik naar beneden en toen een greep naar mijn pik, leunde ze op haar ellebogen.

Daniela wiebelde een beetje toen ik voorzichtig probeerde de kop van mijn pik in haar te duwen, terwijl ze me aandachtig aankeek. Ze was nu super nat, maar ze was nog steeds zo strak, en toen ik meer in haar drukte, zag ik dat ze bleef grimassen. Ik stopte en trok me een beetje terug, en probeerde nonchalant de kop van mijn pik op en neer te bewegen in haar natte spleetje. Wiebelend met de kop in haar spleetje hoopte ik dat ze zich genoeg zou ontspannen om me binnen te laten en toen ik haar zag glimlachen, probeerde ik opnieuw in haar te drukken. Ik wilde in haar zijn en toen mijn pik plotseling naar binnen gleed, trok ze zich snel terug en duwde op mijn borst om te stoppen.

Terwijl ik haar kuste en haar stilhield, wist ik dat het pijn deed en terwijl ik haar probeerde vast te houden terwijl ze op mijn borst bleef duwen, zei ik opnieuw tegen haar: “Ontspan je.” Ik wilde niet stoppen, maar ik wilde ook niet dat het pijn deed, dus trok ik me terug en bewoog me naar beneden om haar borst te kussen. Haar vasthoudend, keek ik op en na haar gevraagd te hebben of ze in orde was, zei Daniela: “Het spijt me, het doet gewoon pijn.” Haar een kleine knuffel gevend en weer een simpele kus op haar borst, bewoog ik me snel weer omhoog en terwijl onze ogen elkaar ontmoetten, gaf ik haar een kus. Ik wilde niet dat ze zich slecht voelde en terwijl ik haar probeerde gerust te stellen dat de pijn weg zou gaan, als ze zich zou ontspannen, vroeg ik: “Wil je dat ik stop.”

Glimlachend naar me terug, leunde ze omhoog en na een kus zei ze: “Ik ben oké.” Ik wist dat het pijn zou gaan doen omdat ze zo strak stond en toen ik vroeg: “Weet je het zeker?” Ze knikte glimlachend met haar hoofd. Terug glimlachend gaf ik haar een kus en terwijl ik mijn pik vastnam en weer omhoog bewoog, probeerde ik meteen mijn pik weer in haar te leiden. Terwijl ik langzaam in haar duwde, zag ik haar de lakens vastgrijpen en een handje vasthouden terwijl mijn pik weer in haar gleed. Met gesloten ogen probeerde ik mijn pik langzaam in en uit haar te bewegen en zei: “Probeer je te ontspannen.” Daniela liet nu de lakens los en terwijl ze haar armen om mijn nek sloeg, begon ik langzaam in en uit haar te bewegen, terwijl ze zich vasthield. Meer in haar leunend omhelsde ze me steviger, waardoor ik stopte en me iets terugtrok. Haar ogen openend, vroeg ik opnieuw of ze in orde was en na een glimlach knikte ze. Door haar te kussen leek ze meer ontspannen en ik hoopte dat ze ervan genoot, want ik weet dat ik dat deed, en ik wilde niet stoppen.

Langzaam duwde ik een beetje terug in haar en vroeg opnieuw: “Gaat het?” Knikkend met gesloten ogen kuste ik haar en terwijl ik mijn hoofd opzij van het hare legde, en mijn handen onder haar schouders, begon ik mijn pik wat sneller in en uit haar te bewegen. Ik wist dat ik moest oppassen niet te snel te gaan of te hard te duwen, maar omdat ze zo strak was, wist ik dat het een beetje pijn moest doen. Het voelde zo goed, en de drang om klaar te komen was er altijd terwijl ik haar neukte, maar ik wilde dat het duurde. Rustig aan, en zelfs af en toe stoppen om haar te kussen, vroeg ik opnieuw: “Gaat het?” Glimlachend trok Daniela me weer dicht tegen zich aan en zei: “Het gaat wel.” Ze leek heel ontspannen, en wetende dat ik nu waarschijnlijk moet klaarkomen, leunde ik in haar en terwijl ik haar weer begon te neuken, duwde ik per ongeluk mijn pik diep in haar. Toen ze zich realiseerde wat er gebeurd was toen ze zich probeerde los te trekken, hield ik haar bewust stil en zei: “Sorry.” Toen ik haar zag knikken, kuste ik haar en begon haar opnieuw langzaam te neuken. Door iets sneller te bewegen hield ze me stevig vast en terwijl we allebei wat harder begonnen te ademen, probeerde ik me te concentreren, omdat ik wilde klaarkomen.

Ik was dichtbij en toen ik zei: “Ik ga klaarkomen,” bewoog Daniela snel haar handen naar beneden en begon op mijn schouders te duwen. Ik wist dat ze wilde dat ik stopte, maar het was te laat. Terwijl ik diep in haar duwde en probeerde haar stil te houden terwijl mijn pik begon te schokken, trok ze zich plotseling terug en zei: “Niet klaarkomen!” Verward reikte ik snel naar beneden, en greep mijn pik terwijl ik haastig probeerde me van haar af te trekken. Meteen naar voren leunend, proberend ervoor te zorgen dat mijn sperma op haar buik schoot, leunde Daniela op haar ellebogen. Kijkend hoe het sperma op haar buik en op haar heuvel druppelde, trok ze zich weer terug terwijl het sperma op haar kutje druppelde.

Nerveus keek ik ook terwijl het sperma over haar zijden naar beneden liep, ik leunde achterover en terwijl ik mijn pik liet zakken terwijl hij slap werd, zei Daniela: “Sorry.” Opkijkend naar haar, wetend dat ik in haar had gespoten dacht ik: “Ik was het waarschijnlijk die sorry moest zeggen.” Glimlachend, proberend mijn nervositeit te verbergen zei ik eenvoudigweg: “Het geeft niet,” terwijl we beiden naar haar buik keken. Terwijl ze het sperma aanraakte dat over haar ene kant was gelopen, glimlachte Daniela en vroeg: “Je bent toch niet in me klaargekomen?” Ik schaamde me, ik wilde niet dat ze zich zorgen maakte en toen ik naar beneden keek naar mijn nu slappe pik, zag ik wat leek op een kleine b***d.

Bezorgd keek ik snel weer omhoog naar haar en toen ik haar zag glimlachen, besefte ik meteen dat mijn gedachten dat ze nog maagd was waarschijnlijk juist waren. Ik pakte mijn pik vast voordat ze hem zag en terwijl ik van het bed rolde zei ik: “Wacht even,” terwijl ik me naar de badkamer haastte om een handdoek te pakken. Snel veegde ik het beetje bloed van mijn pik af en liep glimlachend terug naar de slaapkamer. Daniela raakte voorzichtig het sperma aan dat over haar zij was gelopen en toen ik dicht bij het bed kwam, keek Daniela me aan en zei: “Sorry, ik wil gewoon niet zwanger worden.” Dat wilde ik ook niet, maar ik wist dat ik waarschijnlijk een beetje in haar was klaargekomen. Glimlachend legde ik haastig een handdoek op haar buik en terwijl ik het sperma van haar buik en haar kruis veegde vroeg ik: “Je bent toch aan de pil?” Daniela keek me aan en glimlachend zei ze enthousiast: “Ja.”

Glimlachend en knikkend zei ik haar: “Je wordt niet zwanger,” waardoor ze zich overeind boog en me een knuffel gaf terwijl ik de handdoek op de grond liet vallen. Daniela begon opnieuw haar buik aan te raken en omdat ze zag dat het nog steeds een beetje plakkerig was, vroeg ik: “Wil je je gaan afspoelen?” Knikkend met haar hoofd glimlachte ik en terwijl ik haar hand pakte, gleed ze van het bed af. Ik ging naar de badkamer, zette het water aan en nadat ik het een beetje had laten opwarmen, klommen we er allebei in. Ze was echt zo mooi en haar zo te zien was zo’n opwinding. Daniela stond nu met haar gezicht naar het water en terwijl ik haar van achteren omhelsde, kuste ik haar op het hoofd terwijl ik me omdraaide om aan haar borst te voelen. Ik wilde weer in haar zijn en terwijl ik mijn pik tegen haar kont drukte, leunde ze glimlachend haar hoofd achterover.

Terwijl we kusten, draaide Daniela zich om en terwijl ze elkaar aankeek zei ze: “Dat voelde echt goed.” Terug glimlachend en haar een knuffel en een kus gevend, pakte ik snel de zeep en overhandigde die aan haar. Terwijl we elkaar inzeepten, voelde ik dat mijn pik weer hard begon te worden. Omdat ik me er een beetje nerveus over voelde, spoelde ik me af en probeerde mijn stijve te verbergen toen we uit de douche stapten. Daniela wikkelde zich snel in een van de handdoeken, en toen ik haar aankeek nadat ik een handdoek had gepakt om me af te drogen, was het duidelijk dat ze zag dat mijn pik een beetje hard was. Terwijl ik mijn pik in de handdoek vastnam terwijl ik me afdroogde, keek Daniela naar me op. Er was een pauze en ik hoopte dat ze hem zou vastpakken, maar toen ze dat niet deed, sloeg ik instinctief een handdoek om mijn middel en vroeg: “Wil je dat ik je naar huis breng?”

Er lag een bezorgde blik op haar gezicht; ik wilde niet dat ze ging en het was duidelijk dat ze ook wilde blijven, maar het werd al laat en ik wilde niet dat haar ouders zich zorgen zouden maken. Me omhelzend kusten we elkaar en terwijl ik ons terugleidde naar de slaapkamer, kleedden we ons uiteindelijk aan en vertrokken. Ik hoopte dat we nog een kans zouden krijgen om bij elkaar te zijn, en de rest van dat jaar leek Daniela daar ook naar te hinten, maar het kwam er nooit van. Ik ben aan haar blijven denken, denkend aan de tijd die we met elkaar doorbrachten, en van tijd tot tijd betrap ik mezelf er zelfs op dat ik aan haar denk als ik seks heb. Ze was beslist bijzonder.

Zin in live chat met een sexy vrouw? Nu met 50 Gratis Tokens 😀

GRATIS TOKENS VOOR LIVE CAM