Ik ben een vrouw, midden 20, woon alleen, alleenstaand, en mannen zeggen dat ik gewoon aantrekkelijk ben, met bruinachtig haar, hazelnootkleurige ogen, normale lengte voor een vrouw, redelijk grote kont en borsten, atletisch, blanke huid. Ik ben bezig mijn huis te verbouwen. Foto is van webcam meisje Myra, een lekkere geile chat wacht na dit verhaal.


Onderdeel van de verbouwing is het vervangen van de tegels in de douches, die lelijk en verouderd waren. Ik heb de materialen uitgezocht en rondgebeld om een tegelzetter te vinden. De meeste bedrijven die ik belde waren drie maanden van tevoren volgeboekt, dus besloot ik individuele installateurs te bellen.

De tegelzetter kwam langs voor een meting.

Ik vond een bedrijf dat door twee mannen werd gerund en die stemde ermee in om de volgende dag langs te komen om het project te begroten. De man kwam (nee, deze heb ik niet geneukt), deed zijn metingen en vertelde me dat zijn partner de volgende week langskomt om te beginnen. Goed. We besloten te beginnen met de grote badkamer, die in verbinding staat met mijn slaapkamer en de kast daarnaast heeft.

Afgelopen woensdag, rond 7 uur, kreeg ik een telefoontje van de tegelzetter dat hij over 15 minuten zou komen.

Shit.

Ik had niet gedoucht en moest me klaarmaken voor mijn werk. Nog voor ik tijd had om mijn haar te borstelen, ging de deurbel. Ik trok een badjas over mijn pyjama en ging opendoen. Deze man was heel anders dan zijn zakenpartner.

Een kerel van 1 meter 85, waarschijnlijk in de 30, blond haar en groenige ogen. Hij had enkele tatoeages op zijn armen, en droeg een hemdje en een kort broekje. Hij had de bouw van een voetballer. We zeiden onze Hallo’s, ik liet hem de badkamer zien en hij ging aan de slag.

Toen vroeg ik of ik in de andere badkamer mocht douchen, omdat hij met de leidingen bezig was. Hij zei ja, maar voorzichtig te zijn met het hete water.

Dus ik ga naar de andere badkamer, spring onder de douche, en voelde me meteen geil. Ik begon mezelf langzaam te masseren en dacht aan de korte broek die de tegelzetter droeg. Ik kon de omtrek van zijn lul erin zien. In mijn geile toestand besluit ik hem te versieren. Ik maak mijn douchebeurt af, sla een handdoek om me heen en ga de grote badkamer in. Ik vind hem op zijn knieën, terwijl hij wat plastic spul knipt. “Ik moet hier mijn make-up doen en mijn haar föhnen.

Vind je dat goed?”, zeg ik. Hij keek naar me op en ik weet zeker dat hij vanuit zijn positie onder mijn handdoek kon kijken. “Eh, ja, natuurlijk”. Dus ik pak mijn haardroger en ga aan de slag. Ik kon zien dat hij zich op verschillende manieren bewoog om waarschijnlijk een stijve te verbergen.

Mijn make-up is opgeborgen in een lagere lade, dus ik moest een beetje buigen. Ik zorgde ervoor dat ik telkens iets meer boog dan nodig was. Hij maakte geen enkele beweging, dus werd ik uiteindelijk te ongeduldig en zei: “Hé, een van ons heeft te veel kleren aan”.

Hij trok zijn wenkbrauwen op met een verwarde blik op zijn gezicht. “Doe je tanktop uit”, zei ik. Hij deed verrassend genoeg mee. Verdorie, zijn lichaam zag er geweldig uit. Ik verwijderde mijn handdoek en stond nu naakt voor de tegelzetter die een liniaal vasthield. Zijn ogen werden groot als uien.

“Fuck”, fluisterde hij. “

Doe je korte broek uit. Dat wil ik zien”, zei ik.

De tegelzetter stond op en neukte mij doggystyle.

Hij stond op, en trok langzaam de korte broek uit. Een hele dikke, stijve lul kwam tevoorschijn. Ik hijgde waarschijnlijk toen hij hem uittrok, want hij zei: “Ik begrijp dat je het leuk vindt wat je ziet”. “Fuck ja dat doe ik”. Hij kuste me en ging met zijn handen over mijn lichaam.

We kwamen in de slaapkamer waar ik op mijn rug op de rand van het bed ging liggen, hij ging op zijn knieën zitten en at me leeg. “Je smaakt heerlijk, ik hou ervan”, zei hij. “Ik heb niet veel tijd, ik wil die lul in me voelen”, zei ik tegen hem.

Hij draaide me op mijn handen, sloeg op mijn kont en ging bij me naar binnen. Fuck, ik voelde zijn lul tot in mijn buik. “Hoe voelt dat?”, vroeg hij. “Fucking geweldig, geef het me nog harder”, moedigde ik aan. Hij begon sneller te stoten terwijl hij op mijn kont sloeg en aan mijn haar trok. “Fuck ik ga klaarkomen”, kreunde hij en kwam klaar op mijn kont en rug.

Mijn benen trilden nog van de krachtige stoten, maar ik stond op en merkte gekscherend op: “Nu moet ik weer douchen”. We douchten samen, toen kleedde ik me aan en vertrok naar mijn werk.

Toen ik laat in de avond terugkwam, was hij al weg, maar liet een briefje achter op het aanrecht waarop stond “Tot morgen”. De volgende ochtend kwam hij eerder dan 7 uur, zodat we meer tijd hadden om erop los te gaan. In het weekend werkt hij niet, maar we zullen zien wat maandag (morgen) brengt!

tegelzetter