Het was een warme zomerdag in Rome. Ik liep door de prachtige straten, vol met oude gebouwen en historische monumenten. Ik was op zoek naar een leuk cafeetje om even tot rust te komen en wat te drinken. Plotseling viel mijn oog op een prachtige vrouw die op een bankje aan het genieten was van een ijsje.


Ze was gekleed in een strakke zwarte jurk met hoge hakken en had lange donkerbruine krullen. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en liep op haar af. Ze keek op en een stralende glimlach verscheen op haar gezicht. “Ciao, ik ben Ladycleopatra“, zei ze met een zwoele stem. Ik stelde mezelf voor en we raakten aan de praat. Al snel bleek dat we een klik hadden en ze nodigde me uit om met haar mee te gaan naar haar huis. Eenmaal daar aangekomen, liet ze me trots haar prachtige huis zien.

Ik was onder de indruk van haar stijl en elegantie. Ze nam me mee naar haar slaapkamer, waar een groot hemelbed stond. Het was alsof ze wist wat ik wilde, want ze vroeg me of ik zin had om het bed uit te proberen. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden, terwijl ze sensueel over het bed liep en haar jurk begon uit te trekken. Ik wist niet wat me overkwam, maar ik voelde een ongelofelijke aantrekkingskracht naar haar toe. Ze duwde me zachtjes op het bed en begon me te kussen. Al snel gingen al onze kleren uit en waren we volledig naakt op het bed.

Ze trok me dichter naar zich toe en fluisterde in mijn oor: “Ik wil dat je me neemt, hier en nu.” Ik was verrast door haar directheid, maar ik kon niet wachten om haar te laten voelen hoeveel ik naar haar verlangde. Ik nam plaats tussen haar benen en begon met haar te vrijen. Haar geur en aanraking voelden zo vertrouwd, alsof we al jaren een relatie hadden. Ik voelde mijn opwinding groeien en kon niet wachten om bij haar naar binnen te gaan.

Met een hand pakte ik een flesje glijmiddel en bracht wat aan op haar kontje. Ze keek me met een geile blik aan en fluisterde: “Ik wil dat je me daar neemt.” Ik was aangenaam verrast, maar aarzelde geen moment. Ik nam haar stevig vast en duwde voorzichtig mijn harde lid bij haar naar binnen. Haar lichaam begon te kronkelen van genot en ze kreunde elke keer als ik dieper in haar stootte. We bewogen in perfecte harmonie en ik voelde al snel dat ik mijn hoogtepunt naderde. Ik versnelde mijn tempo en al snel kwamen we samen tot een intens orgasme. Uitgeput vielen we naast elkaar op bed.

Ze draaide zich naar me toe en gaf me een zoen. “Dat was geweldig”, zei ze met een glimlach. We hebben nog urenlang geknuffeld en elkaar opnieuw laten genieten van elkaars lichaam. Die nacht zal voor altijd in mijn gedachten gegrift blijven als een van mijn meest intense en spannende ontmoetingen. En elke keer als ik Ladycleopatra zie, kan ik alleen maar denken aan die heerlijke nacht in haar bed.