Een ingezonden verhaal dat in de jaren negentig speelde. De foto is van Tiffany, een mooie dikke vrouw uit Nederland.


In de maand februari een flink aantal jaren geleden werd ik door mijn bedrijf ontslagen en kreeg ik 5 maanden verlof mee. Dus hoe dan ook, eerst ging ik naar het arbeidsbureau. Ja beste lezer. Dit verhaal is al wat ouder, uit de jaren negentig. Maar goed. Een paar dagen later kreeg ik een afspraak met mijn begeleidster, mevrouw Koch. Ik dacht dat ze een oud Duits wijf zou zijn, maar het pakte heel anders uit. Een jonge dikke vrouw en ze had inderdaad Duitse ouders. Er zijn veel dikke mensen die knap zijn als de pest, maar mevrouw Koch was dik van onder tot boven. Ongeveer 30 jaar oud en een gezicht als Miss Piggi. Maar ze had grote tieten en een geweldige dikke kont. Ik moest naar haar tieten staren terwijl ze aan het schrijven was. Het was snel voorbij en ik was weer buiten.

De dikke vrouw van het arbeidsbureau.

Omdat ik me pas 3 maanden daarvoor als werkzoekende had kunnen inschrijven, hoorde ik niets meer van haar. Omdat ik de tijd en het winter had, ging ik naar de sauna om mijn stijve lul te laten zien en te hopen dat iemand me zou aftrekken of toekijken. Na enige tijd in het saunaparadijs te zijn geweest, is het een enorme voorziening met alles wat je je maar kunt voorstellen. Ik heb al een paar pogingen gedaan om mijn grote pik te laten zien, maar nog niet echt iets bereikt.

Ik loop naar het zwembad met pekel met mijn grote gezwollen pik. Ik ga heel langzaam naar binnen en laat mijn buis voor iedereen zichtbaar bungelen. Er zijn waterstralen enz. achteraan. Je kunt er je pik laten masseren en dat is de reden waarom ik er meteen heen ga. Ik kende de dikke, maar het duurde even voor ik het me herinnerde. De dikke vrouw van het arbeidsbureau. Ze leek hier helemaal alleen te zijn, want ik kon niemand anders in de buurt vinden. Ik liet de straal meteen lekker op mijn ballen en pik opborrelen en de nabijheid van de dikke vrouw maakte mijn pik hard en stijf.

Ik wist dat het borrelen op een gegeven moment zou ophouden en dan kon ze mijn stijve onder water zien. Ik rukte me nog steeds lekker af op de waterstraal, zodat mijn pik verdomd hard was en trilde van geilheid. Ik weet niet of ze me herkende, maar voorlopig deed ik alsof ik haar niet kende. Ik leunde achterover tegen de rand van het zwembad vlak naast haar en liet me afdrijven. Toen ze zo bleef staan en het borrelen ophield, had ze mijn lul voor haar neus, waar ik al geil van werd. En het stopte, mijn harde lul precies onder het wateroppervlak en ze zag het ook meteen.

De dikke vrouw bleef kijken.

Haar ogen bleven op mijn pik gericht en die was geil. Reik nu voorover en trek de voorhuid terug, maar wacht nog even, vaak verdwijnen vrouwen na korte blikken. Ik bewoog heen en weer, zodat mijn pik ook bewoog. Ze keek maar kort weg en dan weer naar mijn lul. Dit ging zo 2-3 minuten door en toen zei ze plotseling tegen me: ‘Wat is daar gebeurd, het wordt helemaal niet rustiger. Het was de waterstraal, antwoordde ik spontaan, nam mijn pik in mijn hand en trok de voorhuid terug en liet hem met een kale eikel weer voor haar ogen staan. Ik duwde mijn bekken verder omhoog, zodat het uiteinde van mijn pik nu heel lichtjes uit het water gluurde.

Nu moet je niet overdrijven, want er stond tegenover een stel dat voortdurend omkeek. Maar nu is het ook veel van je uiterlijk dat de boel aanwakkert, zei ik tegen haar. Misschien zien we elkaar nog eens, zei ze en maakte zich los van de muur en ik liet me zakken en rukte aan mijn lul, zodat ze hem nog kon zien. Ik was graag in het water klaargekomen, want dat had me alweer helemaal geil gemaakt. Had ze me herkend? Hopelijk, en dan nog een afspraak met haar, dat zou gaaf zijn.

Een tijdje ging voorbij, ik zat binnen en keek naar de mensen om te zien of er een vrouw de sauna in zou gaan aan wie ik ook mijn harde pik kon laten zien. Ik was Frau Koch uit het oog verloren en ik was ook nog niet klaargekomen, dus ik was nog steeds fucking geil en mijn pik werd helemaal niet slap en was steeds half stijf, dik en lang. De douches waren ook geweldig om je pik te laten zien. Je kon je buurman niet zien omdat er muren waren, maar wel die er tegenover en zo kon je je lekker aftrekken en iedereen laten zien aan de persoon er tegenover.

Omdat er niet veel gebeurde, ging ik naar de douche, waar bijna altijd wel iets te vinden was. Een jonge weelderige kerel stond te douchen en keerde me de rug toe. Hij draaide zijn hoofd, zag me en keek naar mijn pik. Hij draaide zich meteen om en had een enorme stijve met zijn hand erop. Een echt mooie pik, geschoren, ik schat 18 × 5 cm. Hij nam zeep en zeepte zijn stijve en ballen in en presenteerde alles keurig aan me. Ik ben geen homo, maar zo’n lekkere pik is een turn-on.

Ik heb ook al eerder pikken afgetrokken in de sauna en de jonge kerel met zijn mooie pik was geweldig, dus het duurde maar kort en ik had mijn pik helemaal uitgestrekt. We stonden tegenover elkaar te kijken en ons af te trekken toen een vrouw binnenkwam, onze stijve zag en haar hoofd schudde. Dus laten we hier maar weggaan. Mijn handdoek hing buiten de douche en dus moest ik met de 20 cm die voor iedereen uitstak bij mijn handdoek zien te komen. Natuurlijk een geile situatie voor mij.

Ik zag een dikke kont in de cabine.

Op dat moment zie ik een dikke kont in de cabine van verdwijnen. Was dat mevrouw Koch? Handdoek weg en met de enorme stijve de ijzige mistcabine achter haar aan. Er kunnen hooguit 3 mensen in, dus ik kon heel dicht bij haar staan met de uitpuilende stijve. Je kon door alle mist niet zien en pas toen ik binnen was, zag ik dat het echt Frau Koch was. Ze stond bij de bak waaruit ijs gehaald kon worden en wreef voorovergebogen ijs over haar kuiten.

Ze had me gezien, maar of ze me herkende, kon ik niet zeggen. Ik stond nu achter haar, de grote dikke kont, met de wangen iets uit elkaar door het vooroverbuigen, recht voor me. Ik rukte hard en wild aan mijn lul bij de aanblik. Ik stak mijn armen omhoog en kwam heel dicht bij de dikke kont. Ik wilde het harde lange ding tussen mijn wangen duwen. Toen ze verder voorover boog, raakte ze bijna mijn pik aan, ik deinsde even achteruit.

Ik schoof weer dichterbij en mijn vooruitstekende lul was nog maar een centimeter van het geile vlees verwijderd. Ze moet mijn voeten heel dicht bij haar gezien hebben, want ze schoot letterlijk overeind en draaide zich naar me om. Ze raakte met haar heupen mijn harde vooruitstekende buis aan. Wat ben je aan het doen, vroeg ze. Uhm, ik wilde alleen maar wat ijs…………en reikte er naar. We kennen elkaar, nietwaar?

Ik stond voor haar met een stijve.

Of vergis ik me, vroeg mevrouw Koch me. Ik denk het wel, maar ik weet het niet zeker,” zei ik. Wel, jij bent meneer “Müller” en je was op mijn kantoor. Ja, o, mevrouw Koch, dat klopt. Ik praatte met haar en stond voor haar met een enorme harde stijve en ze bleef naar mijn harde stijve kijken. Man, je hebt nog steeds zo’n enorm ding staan, wrijf het in met ijs zodat het afkoelt, anders lukt het nooit. Ja, pardon, ik nam het ijs in beide handen, legde ze om mijn harde pik en duwde alles heen en weer.

Langzaam gleed de voorhuid heen en weer en haar blik was gefixeerd op mijn lange harde pik. Dat was een geweldige prestatie van haar met het ijsje. Ik spuit nu voor haar neus, het wordt niet heter dan dit en misschien pakt ze het zelfs. Je onderdeel is al indrukwekkend, zei ze, maar waarom heb je een permanente stijve? Het ijs werd minder en ik nam nog maar één hand en liet mijn lul door mijn vingers glijden, terwijl Frau koch tegen me praatte en naar me keek.

Het ijs was weg en ik rukte me af met slechts 2 vingers, zodat ze alles mooi kon zien. Mevrouw Koch, ik ben niet meer zo jong als jij, maar alles werkt nog wonderwel en het maakt me bijzonder geil als vrouwen naar mijn onderdeel kijken. Als ik dan zo’n geweldig en schitterend lichaam als het jouwe zie, is het allemaal te laat. Ah ja, je houdt van dikke vrouwen en daarom sta je voor me en ruk je aan je pik.

O, eigenlijk wilde ik het afkoelen, sorry. Maar ze bleef kijken naar mijn stijve en hoe ik me aftrok. Heb je geen remmingen of angst om berispt te worden? Wel, ja, maar wat kan ik nu nog meer doen? Je hebt mijn harde, stijve pik nu al twee keer gezien en het feit dat ik nu zo heerlijk geil voor je sta te rukken, kwam zomaar uit de lucht vallen. Ze grijnsde naar me en keek maar één keer op, toen meteen weer naar mijn lul en hoe ik er nu harder aan zat te rukken. Nou, het is best een leuk gezicht, ook al hou ik niet van oudere mannen.

Het kon me niet schelen wat ze wel of niet leuk vond.

Het kon me niet schelen wat ze wel of niet leuk vond. Ik stond voor de dikke zeug, keek naar haar grote lekkere tieten, rukte als een gek aan mijn pik en zij keek toe. Toen draaide ze zich om, keek om en zei: ‘Dan moet je het maar afmaken, zodat er rust en stilte is,’ en grijnsde weer. Nee, niet gaan, dacht ik. Ik nam mijn ballen in mijn hand en kneep er hard in, waardoor ze nog sneller schokten. De deur was bijna dicht toen ik riep: Mevrouw Koch…………de deur ging open, ze keek naar mijn ballen en pik en ik zei: Dank je wel en op hetzelfde moment schoot ik mijn room voor haar ogen.

Ze keek 2-3 schoten en ging weg. Wauw, wat was het allemaal weer geil en ik verheugde me nu al op de volgende afspraak met haar. Eens kijken hoe dat zal zijn en rukte mijn pik als nog verder en genoot van het gevoel en het voorbije moment met haar. Weer zag ik haar een hele tijd niet en toen was ik al weg en aan het douchen toen ze plotseling de douche binnenkwam.

Mijn pik was voor een keer niet gezwollen, want ik was al twee keer klaargekomen en ik denk dat dit de eerste keer was dat Frau Koch hem zo gezien had. Waarschijnlijk vond ze het niet leuk, want ze zeepte zich zo geil in dat mijn pik het meteen bevestigde met een zwelling. Ze masseerde haar tieten en zeepte zich in tussen haar benen.

Mijn lul was al snel hard en dik en stak in al zijn glorie boven me uit. Ik ging zijwaarts in de douche staan zodat ze de hele lengte van mijn harde pik kon zien, bleef naar haar kijken en duwde mijn voorhuid met 2 vingers van genot heen en weer. Ik wilde niets van mijn stijve met mijn hand bedekken.

Toen kwam er een man onder de douche en ging in het hokje vlak naast mevrouw Koch staan. Ik stopte met aftrekken, maar zij ging door met haar geile show, want de man kon haar niet zien, maar wel mijn harde vooruitstekende lul. Hij stond met zijn rug naar me toe en had zijn handen ter hoogte van zijn pik. Wond mijn stijve hem op en was hij aan het rukken? Ik durfde daar niet verder te rukken met de man tot hij zich omdraaide.

Hij was iets jonger dan ik, normaal gebouwd en had nu een stijve pik. Mooi geschoren, enorme ballen bungelden tussen zijn benen en de buis was ongeveer 16 × 4 cm. Maar het zag er best smakelijk uit. Hij keek naar mijn stijve, knikte en rukte machtig hard aan zijn stijve lul. Dus nam ik mijn stijve ook weer in mijn hand, keek afwisselend naar Frau Koch en de harde pik van de man en bleef zo staan, terwijl ik voor beiden aan mijn lul rukte. Alles was supergeil. De man werd geil op mijn lul en rukte aan zijn stijve pik en Frau Koch werd geil op mij en ik rukte aan mijn lul voor haar. Toen liep mevrouw Koch gewoon weg, zei “Tot ziens” toen we passeerden en ik bleef alleen achter met de man en onze harde lullen.

Aftrekken was alles en dus liet ik de man mijn harde lul zien en hoe ik me aftrok en het duurde niet lang of hij kwam in een hoge boog klaar. Het zag er verdomd geweldig uit. Het sperma vloog heel ver en hij spoot een enorme hoeveelheid. Er staan handdoekenrekken in het midden van de douches en hij ging er nu naar toe en ging heel dicht bij me staan en strekte zijn arm uit naar mijn pik. Ik hield mijn harde pik naar hem uit en hij pakte hem vast en rukte zich meteen af. 5-6 keer en ik spuugde ook mijn room uit op de vloer. Hij likte zelfs mijn sperma van zijn hand. Zo ging iedereen zijn eigen weg en ik ging naar huis. Het was een geile en weer eens geslaagde dag geweest waarop ik mijn harde, lange lul kon laten zien en me voor de ogen van mensen kon aftrekken.

P.S. 2 dagen later kreeg ik een brief van het arbeidsbureau met een afspraak voor vrijdagmiddag met mevrouw Koch, hoewel die pas 2 weken later stond.

Zin in live chat met een sexy vrouw? Nu met 50 Gratis Tokens 😀

GRATIS TOKENS VOOR LIVE CAM