Frank en ik (Oksi uit Odessa, maar nu in Nederland) gingen laatst samen wandelen. We liepen door een klein bos bij ons in de buurt. Op een gegeven moment kwamen we bij een open plek. Het was er prachtig: een weiland vol kleurrijke wilde bloemen, het nodigde gewoon uit om erin te gaan liggen… Mijn vriend heeft geschreven.


Uit voorzorg had ik een zachte deken in mijn rugzak meegenomen, samen met verse aardbeien die vanmorgen in de supermarkt te koop waren. We wilden ze opeten als we honger kregen. Omdat we al een heel eind hadden gelopen en ik zin had in een pauze, vroeg ik Frank of we op het weitje konden picknicken. Natuurlijk stemde hij toe en zo liepen we een stukje weg van het pad over het weiland tot we een mooi plekje in de zon vonden. Daar spreidde ik de deken uit en we gingen erop zitten. Ik groef de aardbeien uit en stopte er een in mijn mond. Ze smaakten heerlijk zoet en sappig.

Ik schoof er ook een in Franks mond, die ze met plezier aannam. We keken elkaar diep in de ogen en gaven elkaar toen een diepe zoen die naar zoete aardbeien smaakte. Ik voelde het in me opkomen. Ik stopte een nieuwe aardbei in mijn mond en kuste hem opnieuw. Onze tongen speelden om elkaar heen. We werden steeds stormachtiger. Plotseling greep Frank onder mijn T-shirt en raakte mijn borsten aan. Mijn tepels gingen meteen rechtop staan en ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam. Hij streelde ze eerst zachtjes en werd steeds heftiger. Al snel begon hij ze behoorlijk te kneden. Ook ik kon niet langer rustig blijven zitten en kuste hem wild. Ik gleed met mijn handen over zijn rug. Toen liet ik me achterover zakken.

Ik lag al met mijn bovenlichaam op het weitje en het zachte gras kietelde me nog meer. Frank begon mijn borsten te likken. Hij gleed steeds dieper en opende mijn rits. Een tintelend gevoel ging door mijn lichaam en ik voelde mijn slipje helemaal nat worden. Frank merkte dit ook en grijnsde naar me. Toen trok hij het met een ruk naar beneden en zag me daar beneden likken. Het was waanzinnig geweldig, sneller en sneller bewerkte hij me met zijn tong. En toen kreeg ik mijn eerste orgasme.

Het verscheurde me bijna. Toen Frank zich realiseerde dat het voorbij was, stopte hij met likken. Nu was het zijn beurt om verwend te worden. Dus ritste ik zijn broek open en haalde zijn hamer tevoorschijn. Hij was al machtig stijf. Ik wreef een tijdje met mijn hand over hem, maar toen gaf ik mezelf een schok en kuste hem. Ik keek in Franks ogen en zag ze gloeien. Daarom stopte ik hem in mijn mond. Een klein beetje maar.

Ik speelde met mijn tong rond het pulserende vlees en likte het uitgebreid. Sneller en dieper nam ik hem in mijn mond. Dit pijpen wond me ook op, wat ik niet had gedacht. Toen Frank opeens “Nee, pas op, stop” riep, werd ik gelijkmatig. Ik ging door met pijpen.

Zelfs zijn wanhopige pogingen om mijn hoofd van zijn schoot te trekken weerhielden me er niet van. Ik wilde alles of niets. Hij riep weer “stop” en zijn hete vloeistof spoot in mijn mond. Op dat moment ging het als een elektrische schok door me heen. Mijn buik trok als een gek samen en ook Frank kreunde van opluchting. Hij was klaar, maar mijn gulzigheid ontwaakte nu. Ik wierp me letterlijk op hem en duwde hem op de grond. Met krachtige bewegingen en lange zoenen bracht ik zijn lid weer tot stilstand. Ik ging snel bovenop hem zitten en bewoog mijn bekken. Frank pakte mijn billen vast en masseerde met zijn andere hand mijn borst terwijl ik erop naar een volgend orgasme reed.

En toen realiseerde ik me dat het snel tijd was voor mij en dat Frank meteen terug moest komen. Opnieuw spande ik mijn spieren strak aan en we kwamen allebei tegelijk klaar. Frank kreunde en ik voelde het hete sap in me opkomen. Uitgeput ging ik naast Frank liggen, waar ik daarna meteen in slaap viel….