Het was een warme zomerdag toen ik Rebeca voor het eerst ontmoette. Ik liep door de drukke winkelstraat van de stad en was op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn vriendin. Plotseling werd mijn aandacht getrokken door een prachtige jonge vrouw die voor een winkel stond te dansen op het ritme van de muziek die uit de speakers van de winkel schalde.


Ik bleef staan om naar haar te kijken, misschien iets te lang, want ze merkte me op en glimlachte naar me. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden, ze had lange, donkere krullen die over haar schouders dansten, grote bruine ogen en volle lippen die een uitnodigende glimlach toonden.

Hi, ik ben Rebeca,” zei ze terwijl ze naar me toe liep en haar hand uitstak. “Ik ben Max,” antwoordde ik terwijl ik haar hand schudde. Ik was verbaasd dat ze mijn naam al wist, maar ze legde uit dat ze de naam op mijn T-shirt had gezien. We begonnen te praten en al snel merkte ik dat Rebeca niet alleen mooi was, maar ook intelligent en grappig.

We deelden onze interesses en passies en voor ik het wist, waren we uren aan het praten. Toen we van elkaar afscheid namen, wisselden we nummers uit en spraken we af om binnenkort weer af te spreken. Ik was oprecht geïnteresseerd in haar en kon niet wachten om haar beter te leren kennen. Een paar dagen later ontmoetten we elkaar weer in een gezellig café. We kletsten over van alles en nog wat, van onze favoriete films tot aan onze dromen en toekomstplannen. Ik vertelde haar dat ik zelf ook studeerde, net als zij, en ze vertelde me dat ze studente marketing was.

Maar toen ik vroeg wat voor werk ze deed, aarzelde ze even voordat ze antwoordde. Ze vertelde me dat ze een goedbetaald bijbaantje had als model, maar ze liet niet los wat voor soort model ze was. Ik was nieuwsgierig, maar respecteerde haar privacy en vroeg er verder niet naar. Na een paar weken van leuke afspraakjes, vroeg Rebeca me mee naar haar appartement voor een gezellige filmavond. Ik stemde enthousiast in en besloot om haar iets lekkers mee te nemen als bedankje voor de uitnodiging. Toen ik bij haar appartement aankwam, deed ze de deur open in een verleidelijke zijden kimono. Haar haren waren wild en haar make-up was intenser dan normaal.

Ze zag er prachtig uit. “Wow, je ziet er betoverend uit,” stamelde ik terwijl ik haar vol bewondering bekeek. Rebeca lachte en liet me binnen. Ze leidde me naar de woonkamer, waar ik de film al op pauze zag staan. In de hoek van de kamer stond een groot, professioneel uitziend camera- en belichtingssysteem opgesteld. “Wat is dat voor camera?” vroeg ik nieuwsgierig. “Oh, dat? Dat is gewoon mijn hobby,” antwoordde Rebeca nonchalant. Plotseling realiseerde ik me dat Rebeca me dit nog niet had verteld en ik begon te begrijpen waarom ze zo geheimzinnig had gedaan over haar baan.

“Je bent een webcam model, nietwaar?” vroeg ik, terwijl ik een beetje ongemakkelijk op de bank schoof. Rebeca leek niet onder de indruk van mijn ontdekking en gaf toe dat dit inderdaad haar bijbaantje was. Ze legde uit dat ze het al een tijdje deed en er veel plezier in had. Ik was nieuwsgierig naar hoe ze ertoe was gekomen en hoe het was om voor de camera te staan en mensen te vermaken. Rebeca lachte en zei dat ze me er alles over zou laten zien als ik dat wilde.

Mijn nieuwsgierigheid won het van mijn ongemak en ik stemde toe. Ze zette de camera aan en nam me mee naar haar slaapkamer, waar ze zich begon uit te kleden voor de camera. Mijn hart begon sneller te kloppen, ik zag hoe ze haar kleding uittrok en haar lichaam onthulde. Ze had de perfecte rondingen en haar bewegingen waren sensueel en verleidelijk. Rebeca draaide zich naar de camera en begon te dansen op de muziek die uit haar laptop schalde. Haar lichaam bewoog soepel en ze leek volledig in haar element te zijn. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden, toen ze zich langzaam naar me toe bewoog en me betrok in haar dans.

Ik voelde een warme opwinding door mijn lichaam stromen en werd steeds meer opgewonden door haar sensuele bewegingen. Plotseling realiseerde ik me dat ik niet de enige was die opgewonden was. Ik voelde haar ogen op me gericht en toen ze naar me toe boog en me kuste, kon ik niet anders dan haar zoenen. Ons kussen werden steeds intenser en we begonnen elkaar te verkennen. Voordat ik het wist, waren we verstrengeld in een gepassioneerde vrijpartij. Al mijn zorgen en twijfels waren verdwenen en ik was alleen maar gefocust op haar en mijn opwinding.

Na die avond werden we een stel en sindsdien hebben we vele spannende avonden doorgebracht in haar appartement, waar ze haar werk als webcam model combineerde met onze intieme momenten samen. Ik had nooit gedacht dat ik zou daten met een webcam model, maar Rebeca heeft mijn ogen geopend voor een wereld van avontuur en sensualiteit die ik nooit had verwacht. En ik ben haar daarvoor eeuwig dankbaar.