Dit is mijn seksuele bekentenis van twintig jaar geleden, toen ik 17 jaar was. Mijn fetisj waren de verpleegster borsten. Ik was een tiener maar nog maagd. Ik had nooit vriendinnen gehad en zoals elke normale tiener was ik geobsedeerd door borsten. Elke volwassen vrouw die ik zou kruisen, zou me automatisch naar haar borsten trekken. Ik probeerde me dan voor te stellen hoe ze tegen mijn handen zouden aanvoelen. Ik wilde het vrouwenlichaam aanraken en verkennen en aan melkachtige borsten zuigen van genot.

Op een dag ging mijn wens in vervulling. Ik had me zo erg verwond dat ik mijn been brak. Daardoor kreeg ik bedrust. Mijn ouders zouden het grootste deel van de dag op hun werk weg zijn, dus hielden ze een verpleegster voor me achter de hand. Een lekkere verpleegster met grote borsten! Ze was niet jong of zo, dus misschien dachten ze dat mijn hormonen onder controle zouden zijn. Maar voor mij zag ze er heet uit. Die grote kont en gulle borsten. Ik bedoel kom op, tieten waren mijn fantasie. Ze was zeker een MILF, maar mijn pik merkte het en wilde in de buurt komen. Sommige dagen zweerde ik dat ik haar tepels door haar scrubs heen kon zien.

Mijn eerste kennismaken met verpleegster borsten

Ik was op een dag zo nieuwsgierig en geil dat ik besloot ze aan te raken. Misschien zou ze me een klap geven als ik het probeerde, maar ik moest het proberen. Dus die dag vroeg ik haar, gekscherend: “Draag je een beha?” Haar verpleegster borsten spoten bijna uit het strakke topje en ik kon de knobbeltjes zien die haar tepels vormden. Ze keek me even aan en glimlachte toen. “Wil je het zelf zien kleine jongen?” Ik knikte gretig. Ze stond op van haar stoel en liep verleidelijk naar me toe. Ze droeg vandaag lippenstift, ook wat make-up. Ze kwam naar voren toen ik op mijn bed zat en boog voorover, haar borstkas vlak voor mijn gezicht.

De melkachtige borsten hingen er goed bij en ik kon helemaal geen beha zien. Ik had zo’n zin om mijn handen gewoon in haar topje te schuiven, dus deed ik dat. Ze lachte en liet me haar borsten van bovenaf strelen. Ze waren groot en zacht, volumineus en sappig. Ik wilde aan die melkachtige borsten zuigen om te zien hoe ik me voelde, hoe zij zich voelde. Ik trok haar dicht bij door aan haar borsten te trekken. “Laat me je borsten zien”, vroeg ik haar nerveus, maar ze zei. “Wil je mijn kutje ook zien?” vroeg ze en ik knikte. Ze trok haar topje uit en geen beha.

Haar ronde watermeloenen stuiterden een beetje mee met haar bewegingen en eindelijk zag ik ze. Ze waren groot en zo rond, hangend aan haar borst. Haar tepels waren groot en donker en staken uit, ze stonden al in de aandacht. “Wil je wat melk drinken?” vroeg ze terwijl ze haar borsten voor mijn mond hield. Mijn mond begon meteen te watertanden en ik wilde alleen maar op haar grote tepels kauwen. Ik likte eerst haar gebobbelde tepel en zoog er hard aan. Ze mopperde terwijl ze haar andere tiet zelf aandrukte. Ik nam het over en gebruikte mijn handen om op haar beide borsten te drukken terwijl ik op de ene zoog. Ik drukte erop en zoog eraan terwijl ze kreunde.

Ze zat schrijlings over me heen, niet echt zittend op mijn dijen, maar ze lag over me heen. “Zuig harder aan de borsten,” kreunde ze en ik kauwde op haar tepels. Ze had mijn pik tevoorschijn gehaald en wreef er langzaam over, me opwindend. Ik werd met de seconde geiler en mijn pik was hard. Het volgende moment zag ik dat haar broek naar beneden getrokken was en ze wreef met haar natte clit over mijn naakte pik. Ik voelde terwijl ze haar kutje over me wreef. Ik pakte mijn ballen vast en begon er op te drukken en ze te masseren. Ik raakte net per ongeluk haar clitoris aan en ze huiverde.

Dus probeerde ik het nog een keer te doen en ze leek het lekker te vinden. Ik begon op haar clitoris te drukken en te wrijven terwijl ze over mijn stijve staaf stuiterde. Toen zag en voelde ik voor het eerst vrouwelijk genot, het vocht dat uit haar kwam. Precies op dat moment hoorde ik de auto van mijn ouders op de oprit en zij ook. Ze sprong weg van mijn bed en rende naar de badkamer, waarschijnlijk om zich schoon te maken. Dat was de laatste keer dat ze me toestond haar aan te raken. Ik probeerde daarna nog vaak haar borsten te betasten, maar ze wuifde me weg. Spoedig genas mijn been en ze vertrok. Maar ik herinner me haar als mijn eerste seksuele ontmoeting als tiener.