Voor de eerste keer had ik webcam meisje AliciaLim ontmoet.

Het meisje dat beroemd was geworden als webcam model. Ze had een prachtig figuur en diepblauwe ogen die me altijd aantrokken. Ik was direct gefascineerd door haar. Alicia was warm en vriendelijk tegen mij. Al snel kregen we het gevoel alsof we elkaar al lang kenden. Samen deden we allerlei dingen; we lachten, dronken iets, gingen dansen en we raakten elkaar heel vaak aan.

Het was een geweldige avond, maar het kon het toverstokje nog niet bij benadering tippen aan wat er toen gebeurde. Tijdens een cursus liefde, strelen, knuffelen en kussen, bewogen we ons nauwer en nauwer naar elkaar toe. Onze lippen raakten zachtjes elkaar aan. Het was alsof er een elektrische stroom door mijn lijf ging.

Ik kon haar steeds intenser voelen. Vanaf dat moment werd Alicia flirterig en begon ze smoezen naar me te fluisteren en sloot ze me steeds steviger in haar armen. Al snel scheerden we de grens tussen onschuldig en stout en vrijden we als twee dieren. Het was een nacht die ik nooit zal vergeten.