Het eerste deel van dit verhaal is een fantasie over webcam model LucineBeauvais en haar geurende lichaam. Ik ben een bewonderaar van haar en ben zo benieuwd wat haar geur is. Ik ben verder respectvol en liefdevol voor vrouwen en hun geuren. Ik weet zeker dat velen van jullie die dit lezen weten dat de reactie van mensen als ze ontdekken dat je hun geur opwindend vindt overwegend negatief is, want veel vrouwen, vinden het niet prettig zichzelf als stinkend te beschouwen.


Toegeven dat je hun geur aantrekkelijk vindt, is toegeven dat ze stinken en ik denk dat ze dat als oneerbiedig zien. Natuurlijk, niets is minder waar, toch? Je krijgt zo een stijve van de juiste geur, vooral als ze een latex of leren broek draagt. Dus hier is het, mijn respectvolle, liefdevolle en sexy verhaal over een geurfetisj, ruwweg chronologisch verteld voor webcam model LucineBeauvais. Alsof ze mijn tante was.

De geuren van tante Lucine

Het vertellen van het verhaal van tante Lucine kan me wel wat tijd kosten, zo sterk zijn de fantasieën en herinneringen aan haar, zelfs nu nog, dat ik een beetje ‘tinteling’ voel alleen al bij het plannen van dit gedeelte. Lucine is mijn jongste tante en op het moment in kwestie was ze midden twintig en aantrekkelijk. Ik hield van Lucine, ze paste vroeger op me en liet me bij haar thuis spelen met mijn oudere neef toen ik een kind was.

Ze was als een oudere zus door het geringe leeftijdsverschil. Ik voelde een verwantschap met haar, omdat we beiden de jongste waren van een groep broers en zussen en beiden als kinderen werden behandeld, ik door mijn oudere broers en zussen, zij door mijn moeder, oom en ouders.

Toen ik ongeveer 18 was en cursuswerk voor mijn examens moest maken, liet ze me de computer van haar familie gebruiken om werk te doen (mijn eigen was onbruikbaar en oud) en zo kwam ik in de vakanties regelmatig op bezoek en stuurde de hele dag typewerk. In die tijd ging ze, als huisvrouw, regelmatig boodschappen doen in de winkel, mij alleen in huis latend.

Ik vermoed dat velen van jullie zich kunnen inleven in de rest van dit verhaal. Mijn ontluikende seksualiteit die net, verward, bepaalde dingen aantrekkelijk begon te vinden, het lege huis, de openstaande slaapkamerdeur, die rieten mand, die je verleidt om een reden waarvan je niet weet waarom?

Opgewonden zoeken tussen haar vuile kleding.

Als ik denk aan de manier waarop haar slaapkamer die eerste keer langzaam openging en ik mezelf, alleen, en opgewonden in haar ondergoedlade en vuile wasmand vond, kan ik nog steeds het gevoel van ongeoorloofde opwinding voelen. Ik geef toe dat het stelen van je tantes vuile en schone slipjes en panty’s, ik was op dit punt nog niet de complete geurverslaafde, geen eervolle zaak is en ik voel me daar slecht voor.

Maar niet voor de manier waarop ik me daarna over haar voelde. De geur van de rode panty, haar laren broek en de sokken was zo bedwelmend, een geur die ik alleen kan omschrijven als verrukkelijke muskus, en zweet. Onnodig te zeggen dat ik veel plezier beleefde aan zowel die panty als een paar van haar gewone slipjes, zo dat ze ze niet terug gewild zou hebben!

Dat gebeurde ​maar een of twee keer, maar het liet een blijvende seksdroom bij me achter, die ik hier zal vertellen. Zoals ik al zei, werd ze door haar familie behandeld als een nogal onnozel, onvolwassen meisje en in veel opzichten was ze ook zo gaan doen. Zo stelde ik me voor dat wij tweeën knuffelend en kussend in haar bed lagen, voordat we elkaars lichaam begonnen te kussen en te likken.

In een licht kinderachtig soort uitwisseling, terwijl ik op haar afging, merkte ik over haar geurende doosje en voeten op ‘pooh…Lucine…’ Waarop zij, na wederkerigheid, zou zeggen: ‘pooh Richy…smelly dick!’ Deze fantasie duurde lang, of voelde tenminste zo voor het jonge kind dat ik was en deed mijn maagdelijke ik verlangen om een vrouw in het echt te proeven en te ruiken. Dank je wel tante Lucine, je bent lieflijker dan je ooit zou kunnen weten.

De geur van een echte vrouw: de geur van Lucine was heerlijk. Natuurlijk wist ik dit toen nog niet. Mijn fetisj voor alles wat vrouwelijk en lekker geurend is, was nog niet helemaal verdwenen in de vier of vijf jaar sinds Lucine mijn lusten had gewekt. Maar zonder de regelmatige beschikbaarheid van slipjes, sokken of een echte vrouw, was het grotendeels een denkbeeldige aanvulling geworden op mijn regelmatige sessies van lichte verlichting, terzijde, ik was opgewonden geraakt door het woord ‘stinkend’ en riep het woord en al zijn betekenissen regelmatig op tijdens het masturberen.

Nieuwe geurende vriendin.

Anneke was mijn eerste echte vriendin, het eerste meisje dat me alleen naar haar huis kreeg en het meisje aan wie ik mijn maagdelijkheid verloor. Ik maakte nooit veel ophef over mijn geurenfetisj, ik had het gevoel dat ze er misschien van zou schrikken. Hoewel we inderdaad erg veel van elkaar hielden, was ik nooit zeker genoeg in mezelf om dat aan haar toe te geven.

Intussen deed dat er nauwelijks toe, want ik was nu regelmatig in staat, niet alleen aan haar ondergoed te snuffelen en te likken, maar, tot haar zeer grote vreugde, regelmatig en enthousiast haar zoete, heerlijke geurende kutje helemaal af te likken en haar te overstelpen met hemelse voetmassages.

De eerste keer dat ik ooit echt seksuele dingen met haar deed, reed ik naar huis en verloor bijna de controle bij het ruiken van de geur van haar papperige kut en kazige voeten aan mijn vingers. En jongen, wat stonk ze!

Dit wilde niet zeggen dat ze merkbaar vies was voor andere mensen, maar dat soms haar hygiëne beneden een dag of twee genegeerd werd, waarop haar kutje reageerde met de meest bedwelmende vleug, een soort pittige muffe geur, opwindend en toch hoogst verwelkomend. Maar die geuren hadden een woest opbouwende druk op mij. In no-time was ik hard en wilde seks.

Wassen tijdens het kamperen had geen prioriteit.

Toen ik haar eens bezocht na een vakantie, was het duidelijk dat wassen tijdens het kamperen geen prioriteit had gehad. Het duurde niet lang of ik duwde mijn neus in haar slipje en snoof haar lekker ruikende kontje in, terwijl zij de grootste moeite had zich te weerhouden van een gilletje van verrukking. Jammer genoeg liep dit alles slecht af, we gingen beiden naar verschillende universiteiten en onvermijdelijk dreven we uit elkaar en gingen uit elkaar, maar ik zal de herinnering koesteren aan de laatste keer dat ik haar ooit bezocht.

Op een dag bleef ik in haar kamer achter terwijl zij naar een lezing ging. Na een tijdje zocht ik haar vuile ondergoed in een zak in haar kast. Als student was die hygiëne zo mogelijk nog iets slechter geworden en wat ik in die zak vond, blijft tot op de dag van vandaag, de fijnste seksuele reukervaring van mijn leven. Bevlekt met uitgaande rommel van haar achterwerk waren twee paar slipjes en een paar korstige sokken over.

Ik rende snel naar haar badkamer voor geheimhouding en kwam harder klaar dan ik ooit voor mogelijk had gehouden in een van haar sokken, het slipje over mijn bezwete, blozende, uitgebluste gezicht gedrapeerd. Dus dank je Anneke voor die ervaring alleen al en ook voor het zijn van een liefdevolle en geweldige vriendin die ik nooit zal vergeten. Het spijt me alleen dat ik het nodig vond mijn fetisj voor je verborgen te houden.

Zin in live chat met een sexy vrouw? Nu met 50 Gratis Tokens 😀

GRATIS TOKENS VOOR LIVE CAM