Dit is een sms’je dat ik zond aan een vrouw die geïnteresseerd was in een massage en seks, maar toch bang was om door anderen betrapt te worden. Dit is dus wat ik haar zond om haar een indruk te geven van hoe sensueel ik ben, hoe het zou kunnen gaan voor onze eerste kennismaking. En ja, ik weet wat je denkt, maar dit is wat er werkelijk gebeurde, precies wat ik haar zond. Op de foto Emili die over een parkeerplaats wandelt en live streamt.


Silvia wilde me heel graag ontmoeten, want ze had gehoord dat ik volledig getraind ben in sensuele Tantrische massage. Ze was echter terughoudend, want ze wilde dat het buiten het bereik van haar echtgenoot zou zijn en ook ” in het openbaar onder vier ogen”. Met andere woorden, ze moest zich veilig en onbedreigd voelen op een openbare parkeerplaats, maar toch moest het privé genoeg zijn zodat we het een tandje hoger konden zetten als we aansluiting vonden.

Gek idee… Morgen rond lunchtijd ben ik in de stad. Als je weg kunt glippen, wil ik je graag ontmoeten, zelfs op een of andere parkeerplaats, en wat kletsen. Je zou in mijn auto kunnen stappen en een indruk krijgen van wie ik ben, terwijl ik je een handmassage geef om je te laten weten welke extase je te wachten staat. Denk er over na terwijl je je ogen sluit en droomt van wat kan zijn…

Ik hou van het idee je benen te zien, terwijl je rok hoog op je dij zit als je in mijn auto zit en we onze kennismaking doen…

Ik hou van het idee je perfect geverfde tenen te zien, je glimlach die zelfvertrouwen toont en ook lichte ongerustheid over de omgeving…

Ik hou van het idee blote huid te zien en misschien het shirt als die uit je jasje piept, me erop attent makend dat je een kanten-ondergoed zou kunnen dragen, of misschien blote borsten hebt onder je jasje, je blote tepels die harder worden als we praten en flirten en als ze uitdagend tegen de stof van je jasje wrijven…

Ik hou van het idee dat ik je hand neem en die langzaam masseer terwijl we onze introducties napraten. Je voelt je getroost door mijn stevige handen die de jouwe op zo’n liefdevolle manier masseren. Mijn ogen nemen je perfect gemanicuurde vingers in me op, slank en zo heel vrouwelijk…

Ik hou van het idee om dicht tegen je aan te leunen en je hals te kussen, je haar te ruiken en de vage zweem van een geur, die mijn verbeelding verleid en boeit terwijl hij zich vermengt en ik niet goed kan zeggen wanneer de opgespoten geur ophoudt en je natuurlijke geur het overneemt…

Ik hou van het idee, als je je op je gemak voelt bij mij en de situatie, dat je mijn hand neemt en die op je blote dij legt, net onder de zoom van je rok. Alleen al die simpele handeling. Mij laten weten dat je je op je gemak voelt bij mijn aanraking en meer verlangt.

Je zucht als je voelt hoe mijn stevige handen je vlees kneden.

Je zucht als je voelt hoe mijn stevige handen je vlees kneden, jouw vorm aanbiddend, langzaam hoger komend. Ik hou van het idee om onder de zoom van je rok te verkennen, hogerop, iets naar binnen nu, de nattende kern van je vrouwelijkheid benaderend die zo graag aangeraakt en aanbeden wil worden…

Ik hou van het idee dat je dichterbij komt, naar binnen leunt en een kus direct op mijn lippen plaatst, eerst aarzelend, mijn reactie verkennend, in afwachting van verdere avances…

Ik hou van het idee dat ik je hoofd in mijn handen neem, en langzaam, tergend langzaam je ene wang dan de andere kus, je ene wenkbrauw dan de andere, je voorhoofd, je hals, je kin, je neus, en dan langzaam mijn lippen op de jouwe laat zakken, aarzelend je lippen kussend en wachtend tot je je mond lichtjes opent, ten teken dat je meer wilt, dat je meer nodig hebt, dan je niet kunt wachten tot mijn tong binnenkomt en verkent en bedwelmt…

Ik hou van het idee dat je de rok hoger trekt, zodat je heupen zichtbaar zijn, de volle lengte van je benen blootstellend aan mijn blik, mijn aanraking… jezelf voor me openstellend, jezelf aan mijn vaardige handen gevend.

Ik hijg als mijn blik langs je slanke dijen omhoog gaat en uiteindelijk op de top valt, waardoor ik nu pas zie dat je geen slipje draagt, je blote vrouwelijkheid gapend voor me open, voor mij, voor mijn aanraking, voor mijn aanbidding, voor mijn genot en voor jouw genot. Je hoort me waarderend kreunen terwijl je mijn hand steeds dichter naar je nat wordende kern voelt gaan…