De laatste bus van de avond was bijna helemaal leeg, maar toch baande ik me een weg naar mijn gebruikelijke plek achterin de bus, aan de linkerkant, bij het raam. Ik passeerde een snurkende, uitgezakte man in een pak met een loshangende das, en een vermoeid uitziende verpleegster die met haar koptelefoon op uit het raam keek. Ik plofte neer op de stoel, en zette mijn tas op de stoel naast me, om me in te sluiten en me af te sluiten, althans enigszins, van de wereld om me heen.


Deze nieuwe baan maakt me kapot. Ik bedoel, ik hou ervan, maar de uren zijn moordend. Dit is mijn derde avond deze week dat ik de laatste bus naar huis neem, en deze keer heb ik het ternauwernood gehaald. Het was een lange en eenzame wandeling geweest.

De bus komt in beweging en ik kijk uit het raam naar de verduisterde skyline. Het is laat in de avond, maar er branden nog enkele lichten. Ik vraag me af waarom ze zo laat opblijven op een doordeweekse dag, of misschien waarom ze zo vroeg opstaan als de bus voorbij hobbelt.

Ik haal mijn telefoon tevoorschijn en ontgrendel hem, en word begroet door het scherm van mijn voicemail. Ik was vergeten dat ik zojuist deze voicemail van Krisstine had gecheckt, voor, zeg maar, de honderdste keer. Ik kijk er even naar, druk dan op de “play” knop, en zak nog wat meer in de zetel als haar stem over me heen spoelt.

“Hé schoonheid!” begroet haar stem me, “vanmorgen was geweldig,” lacht ze, “dus… eh, ik weet dat je je schaamde, maar dat hoeft niet. Ik vond het geweldig. En ik hou van je, en ik kan niet wachten om je weer te zien! Laat me weten wanneer je vrij bent van je werk, dan kunnen we… kletsen, of zoiets.” ze pauzeerde. “Of iets.” voegde ze er schalks aan toe. “Ik moet gaan. Ik hou van je! Muah!”

Ik zit in stilte na het einde van de voicemail met een grote glimlach op mijn gezicht. De “ochtend” waarnaar de mooie blonde verwees was vorige week nog, toen ze me wakker maakte door me uit te eten, en… ik op haar plaste. Het was een totaal ongelukje. Tenminste… dat was het voor mij. Ik ben er vrij zeker van dat ze wist wat ze deed. Sindsdien kan ik het niet meer uit mijn hoofd zetten. Een orgasme krijgen en tegelijkertijd plassen voelde zo ongelooflijk, een nieuw soort bevrijding, gewoon complete vrijheid… en daar verlang ik sindsdien weer naar. Ik heb me zelfs ingehouden van plassen op het werk, in de hoop dat Krisstine nog een natte sessie wil als ik bij haar studentenhuis aankom.

nat broekje

De bus raakt een hobbel, waardoor ik uit mijn dagdroom ontwaak, en ik kijk om me heen. Op een gegeven moment is de vermoeide verpleegster uitgestapt, en nu zitten alleen ik en een luid snurkende zakenman in de bus. Ik schuif mijn kont op de stoel, en ben verbaasd warme nattigheid tussen mijn benen te voelen. Ik kijk even op naar de slapende man zo’n 5 rijen voor me, en dan weer uit het raam, in een poging de gedachte uit mijn hoofd te zetten.

Het duurt niet lang voordat mijn hand de buitenkant van mijn spijkerbroek begint te verkennen, terwijl mijn gedachten zich richten op Krisstine, en die ochtend die we samen deelden. De manier waarop haar tong tussen mijn benen voelde, de manier waarop haar ogen zich met de mijne verbonden, en de manier waarop mijn plas tegen haar mond spatte toen ik alles wat ik had, losliet op mijn moment van orgasme.

Ik kreeg al snel een nat broekje.

Ik merkte dat mijn hartslag was versneld, en ik ademde wat zwaarder terwijl ik over mijn kruis wreef. Waar ben ik mee bezig? dacht ik bij mezelf terwijl ik het bovenste knoopje van mijn spijkerbroek losmaakte en een verkennende vinger onder mijn slipje liet glijden. Ik leun voorover, mijn hoofd rustend op mijn arm op de rugleuning van de stoel voor me, terwijl mijn vinger lager in mijn slipje zakt en zich omhult met warme nattigheid. Ik bijt op mijn lip, een kreun onderdrukkend als mijn vinger langs mijn clitoris gaat en ik die bekende plezierige kietelende sensatie voel. Diezelfde sensatie die vorige week op die ochtend met Krisstine tot zo’n puinhoop leidde. Even wenste ik dat ik had geplast voordat ik in de bus stapte. Maar alleen voor een moment.

Waar ben ik mee bezig? dacht ik voor een tweede keer, terwijl ik me bewust werd van een zekere druk in mijn blaas, die alleen maar scherper werd toen mijn vinger tegen mijn clitoris liep. Overweeg ik dit echt? Ik wierp een blik omhoog van mijn arm op de stoel naar de nog slapende man voor me, en de chauffeur helemaal vooraan in de bus.

Ik beet weer op mijn lip, en voordat ik mezelf kon ompraten, begon ik krachtig over mijn clit te wrijven. Ik had mezelf al opgewerkt, dus mijn orgasme kwam gemakkelijk en snel. Ik huiverde van genot, en voelde het kleinste warme spuitje in mijn broek. Ik trok in paniek mijn hand terug en keek met grote ogen naar de slapende man voor me, zeker dat hij iets hoorde, of dat de bus gierend tot stilstand zou komen en ik er midden in het niets afgetrapt zou worden.

Maar er gebeurde niets. Mijn hart bonkte in mijn borstkas, zowel van het genot van het orgasme als van de sensatie dat ik betrapt werd. Ik hijgde zachtjes en likte mijn lippen af. Ik onderzocht mijn vinger, die nat en druipend was. Ik veegde hem af aan mijn spijkerbroek, en keek omlaag naar mijn kruis. Er vormde zich een nauwelijks zichtbare donkere vlek tussen mijn benen, maar mijn hart maakte nog steeds een sprongetje.

Oh nee, dacht ik. Wat ga ik doen? Ik keek om me heen. Het was pikdonker buiten, en iemand zou behoorlijk goed naar mijn kruis moeten kijken om de natte plek op te merken. Misschien zou het mooi zijn? Maar toen werd ik me bewust van de nattigheid rond mijn kont op de zitting. Mijn kruis zal niet erg opvallen, maar iedereen die achter me loopt zal de natte plek op mijn kont zien! Nog steeds zwaar ademend opende ik de rits van mijn rugzak. Ja. Mijn trui zat er nog in. Ik kon hem om mijn middel wikkelen en zo mijn schaamte verbergen voor de wereld om me heen.

Ik ademde uit en leunde opgelucht achterover in de stoel. Mijn vochtige hand rustte op mijn dij, en het duurde niet lang of hij verkende de randen van mijn kruis, schijnbaar uit eigen wil. Ik keek weer omhoog. Yup. Hij slaapt nog steeds. De knoop van mijn spijkerbroek was nog steeds los, en mijn hand gleed weer gemakkelijk in mijn slipje.

Ik kreunde zachtjes toen mijn hand gemakkelijk om mijn natte lippen gleed en ze heen en weer bewoog terwijl ik rond mijn clitoris verkende, zowel opgewonden als bang voor wat er zou kunnen gebeuren. De palm van mijn hand had op weg onder mijn slipje tegen mijn blaas gedrukt, en ik klemde me vast om niet te plassen, maar mijn vastberadenheid verzwakte toen mijn vingers sneller werden en over mijn clitje tikten. Ik dacht aan Krisstine en haar tong, die heen en weer schoot tussen mijn lippen, haar ogen op de mijne gericht, een glimlach op haar gezicht terwijl ze zich voorbereidde op wat komen ging. Mijn rug kromde zich terwijl het orgasme naderde, en wiegde toen mijn lichaam met golven van genot, en de zoete ontlading toen ik mijn blaas losmaakte over Krisstine’s gezicht…

En terug in de bus sidderde mijn lichaam van nog een krachtig orgasme. Een zacht geluid ontsnapte aan mijn lippen terwijl ik tevergeefs probeerde stil te blijven, en ik voelde een langere stroom plas tussen mijn lippen vandaan spuiten, rond mijn vingers spattend en soppend in mijn slipje, waarbij de warmte zich verspreidde tussen mijn dijen, en naar beneden tussen mijn wangen en op mijn kont. Ik blies een huiverende adem uit toen het orgasme door mijn lichaam gierde, mijn benen trilden op de stoel, de warme nattigheid verspreidend van de kleine spurt die ik had laten ontsnappen.

Oké. Genoeg is genoeg, dacht ik bij mezelf. Het is tijd om te stoppen, voordat ik betrapt word. Ik trek mijn hand uit mijn broek en stop zonder na te denken mijn natte vingers in mijn mond. Waar ben ik mee bezig? Denk ik bij mezelf, maar ik stop niet. Er zit een zoute smaak aan, gekoppeld aan de smaak van mijn vagina. Om de een of andere reden kreun ik zachtjes. Geschrokken kijk ik op, maar er is niets veranderd. Ik voel mijn gezicht blozen, mijn hart klopt nog steeds. Ik lik mijn vingers af, en zonder na te denken dompel ik ze weer onder mijn slipje.

De vinger gleed zo naar binnen, mijn broekje was drijfnat.

Mijn vinger glijdt gemakkelijk in me, ik ben al drijfnat. Ik adem zwaar, en ik leun voorover in de stoel, mijn mond steunend op mijn arm op de rugleuning van de stoel voor me om mijn gekreun te smoren, terwijl mijn vingers sneller bewegen, de binnenkant bewerken, dan de buitenkant, tussen mijn doorweekte lippen glijden, en over mijn clitoris wrijven, steeds sneller. Ik voel het in me opwellen, dat vertrouwde gevoel, terwijl een krachtig orgasme nadert. Ik voel mijn blaas schreeuwen, geplaagd door de kleine scheutjes die ik hem heb laten ontsnappen en verlangen naar meer.

Ik kreun in mijn mouw als mijn lichaam wordt gewiegd door een krachtig orgasme. Mijn benen stuiptrekken zich op de zitting, en mijn spieren spannen zich aan terwijl ik me bedwing om niet te veel geluid te maken. Golf na golf van genot overspoelt me, en ik voel mijn blaas in mijn broek loslaten, mijn vingers natspatten met een stortvloed, in mijn broek stromen, en rond mijn dijen en langs mijn kont, maar ik hou het niet tegen. Het voelt ongelooflijk; de perfecte ontlading. Ik laat het orgasme over me heen spoelen, en de plas spoelt in mijn broek terwijl ik hem eruit duw.

Krachtige stromen spuiten in mijn spijkerbroek, en ik voel de hete nattigheid zich rond mijn kont verspreiden, niet alleen tussen mijn wangen nu, maar rondom. Ik zit in een hete plas, en ik vul hem nog steeds. Ik hoor het spuiten tegen de natte stof van mijn spijkerbroek als een spuitpistool, en ik word heen en weer geschommeld met een nooit eindigend orgasme. Ik trek mijn hand terug, en nog steeds spuit ik in mijn broek. Ik voel druppels langs mijn been en in mijn sokken en schoenen reizen, maar dat kan me niet schelen. De bevrijding voelt te goed, en het is nu te laat om het te stoppen.

De stroom vertraagt tot een druppel en ik leun opgelucht achterover. Ik zou nu moeten stoppen met plassen, maar dat doe ik niet. Ik duw nog wat, en spuit de laatste druppels in mijn verzadigde slipje, terwijl ik de warmte van de nattigheid die me omhult niet wil loslaten. Ik voel me helemaal ontspannen, helemaal ontkrampt, zittend in de plas die ik gemaakt heb, en het voelt zo goed. Ik slaak een huiverende zucht terwijl ik mijn lichaam weer onder controle krijg.

Ik zou me bang moeten voelen, maar dat doe ik niet. Ik zou me beschaamd, angstig en nerveus moeten voelen, maar het enige wat ik voel is gelukzaligheid en opluchting. Mijn stop nadert, en ik sta op. Ik voel hoe de zwaartekracht de warme plas langs mijn broek en benen naar beneden trekt, maar het kan me niet schelen. Ik knoop het bovenste knoopje van mijn spijkerbroek dicht, wikkel de trui om mijn middel, en loop bruusk langs de nog slapende man uit de bus de zwarte nacht in.