Ik had me al weken verheugd op onze komende zeiltocht op de Adriatische Zee. Ik had een lieve vriendin, de relatie was precies 6 weken oud en die voor het eerst op reis zou gaan, dus Ava was erg opgewonden.


Ik had ook beschreven hoe mooi het was om op zee te zijn, gedreven door de wind en luisterend naar de golven die zachtjes tegen de boeg breken. We gingen dus op weg en kwamen na 12 vermoeiende uren in de jachthaven aan. Omdat ik hier al verschillende keren eerder had geboekt, was de overhandiging van het jacht geen probleem. Het was een groot jacht. Voor 2 personen helemaal super, 2 hutten, veel ruimte voor alle spullen die je meesleept. Op de eerste avond begon het echter licht te regenen, zodat we in de jachthaven gingen eten en daarna naar de slaapplaats, waar verder niets gebeurde, want we waren erg moe van de reis en bovendien kenden we elkaar nog maar heel kort en daarom sliepen we in de aparte hutten.

De lieve Ava had al koffie gezet

De volgende ochtend werd ik rond acht uur wakker en de geur van koffie drong mijn neus binnen. Ava, zo heette ze, had al koffie gezet. Ava is 32 jaar oud en met mooi donkerblond haar op schouder lengte. Ze glimlachte breed naar me en wees naar de tafel die ze al gedekt had. Wauw, alles is er; koffie, sap, broodjes, jam en honing. Mijn hart sprong op van vreugde, want we hadden de nacht nog niet samen doorgebracht, maar ik wist dat ze een huiselijke vrouw was. We namen plaats, Ava overhandigde me de koffie, sneed me een broodje aan en was gewoon blij. Mijn hart zonk, en toen ze naar buiten wees en straalde, zag ik dat het slechte weer verdwenen was en dat de zon met Ava straalde! We aten een stevig ontbijt, daarna deed Ava de afwas en ruimde de kombuis op, ik deed de rest van de formaliteiten.

Toen ik aan boord kwam, kwam Ava net uit het schip via de kajuitgang in de cockpit. Ik moest even op adem komen want ze had haar zwarte haar tot over haar schouders laten zakken en droeg een heel leuke bikini! Ik glimlachte naar haar, zei dat we nu konden vertrekken en na alles voor de reis opgeborgen te hebben, gooiden we de lijnen los en sjokten langzaam onder de motor de jachthaven uit. Volgens de windwijzer hadden we 12 knopen wind, perfect voor de eerste zeiltocht van een vrouw! Uit de baai, motor uit en zeilen omhoog! Ava wist niet waar ze eerst moest kijken, vele mooie indrukken kwamen op haar af. Maar toen ik haar had uitgelegd dat we nu gingen uitvaren, was ze buiten zichzelf! Ik legde haar precies uit wat ze moest doen, en Ava volgde alles precies op.

Na het zetten van grootzeil en fok spanden we de zeilen.

Na het zetten van grootzeil en fok spanden we de zeilen en de wind leidde ons naar onze bestemming voor de dag, een mooie ankerplaats omgeven door acacia bossen en omzoomd door mooie oeverstenen. Tijdens onze tocht van enkele uren praatten we veel over zeilen, de wind gierde door Ava’s haar en ze zag er gewoon prachtig uit! We hadden al verschillende keren gekust, maar ik had de moed niet om meer te doen, maar dat stond op het punt hier aan boord te veranderen. Ik had inmiddels mijn zwembroek aan, we zaten in de zon en de wind stuwde ons vooruit. Ik corrigeerde de koers een beetje, stelde de zeilen bij en zette een nieuwe koers uit, die ik vergeleek met de GPS. Drie uur tot onze bestemming, de baai.

Wel, ik moest iets bedenken, ik dacht bij mezelf dat dit het juiste moment was om aan de eerste echte poging te beginnen. Ik had het gevoel dat Ava er ook op zou zitten te wachten, want haar signalen waren zeer aangenaam. Ze zat met haar rug tegen de stuurkolom geleund en haar borsten staken heel mooi af onder haar topje. Ik voelde iets in mijn zwembroek roeren en hoopte dat ze het niet zag. Ik bracht ons een cocktail, overhandigde haar er een en toostte op haar. Ava antwoordde met een verblindende glimlach, we proostten en dronken.

Daarna keken we diep in elkaars ogen, heel lang, en toen gebeurde het. Ze nam mijn hoofd met haar rechterhand, trok me naar zich toe en kuste me innig. Ik kan de gevoelens die op dat moment door mijn hoofd gingen niet beschrijven, maar ik kan wel zoveel zeggen: de tintelingen gingen van mijn mond naar mijn hals naar mijn buik, ongeveer 100 jumbo’s begonnen daar, toen ging het verder tussen mijn benen, daar richtte mijn mast zich helemaal op, werd hard en ik had geen kans meer om het te verbergen.

Ava liet me even los, maar alleen om op adem te komen en kuste me opnieuw! Ik nam mijn handen en begon haar hals te strelen, eerst haar hals, toen over haar wangen en omcirkelde haar oren. Ik merkte hoe ze zacht kreunde, haar rug streelde naar de basis van haar billen, langs haar zij, haar dij streelde en over haar buik, niet zonder haar navel te strelen, terug naar haar gezicht. Ze omklemde mijn hoofd met beide handen, legde de hare op r zij en kuste me zonder pauze. We zoenden als tieners, de sensaties waren verrukkelijk, ik liet mijn hand licht langs haar zij glijden tot ik aan de kant van haar rechterborst was. Ze erkende het met een zachte kreun, ik schoof me zachtjes onder haar topje, raakte haar mooie zachte borst aan en nam hem in mijn hand. Ze paste er net niet in, ik kneep lichtjes in haar borst en raakte haar tepel aan. Ze kreunde nu luider, stopte met zoenen en legde haar hoofd in mijn nek.

Ze begon mijn rug te strelen

Ze begon mijn rug te strelen, eerst zachtjes, toen steeds veeleisender, waarschijnlijk had ik de eerste lading al in mijn broek, ik voelde me een beetje beschaamd. Ik kneep nu lichtjes in haar borst, kneedde haar tepel die al hard was. Langzaam, terwijl ik haar zachte huid kuste, die zo heerlijk rook, schoof ik verder naar beneden en streelde haar borst. Met mijn andere hand maakte ik haar rug los, haar topje viel af en onthulde haar beide borsten. Ik duwde Ava lichtjes van me af, we keken elkaar diep in de ogen, maar mijn ogen bleven op haar borsten gericht.

Ze merkte dit, pakte mijn kin met twee vingers, met de andere hand nam ze mijn hand en legde die op haar borst. Een zacht gejammer en een lichte huivering kwamen over haar, toen kuste ze me weer. Een van haar handen bewoog zich nu lager, kwam op mijn dij te rusten en streelde naar mijn liezen. Ik trok mijn hoofd terug uit haar omhelzing, legde haar zachtjes op haar rug, keek naar dit mooie lichaam en kuste haar borst.

Delicaat en lichtjes zoog ik aan haar tepel, trok er zachtjes aan en beet er heel lichtjes in. Ava’s bewegingen werden sneller en sneller, haar borstkas rees sneller en sneller, ze ademde nu sneller en ook haar opwinding moet sterk gestegen zijn. Haar hand streelde nu lichtjes de bobbel in mijn broek, ik rukte lichtjes naar achteren en een zachte zucht ontsnapte me. Ik keek op van haar borstkas, recht in de ogen van deze mooie vrouw van wie ik hield. De blik in haar blauwe ogen, die lichtjes waterig waren, stelde me nu in staat mijn remmingen en zorgen opzij te zetten.

Ava streelde nu weer mijn zwembroek, maar deze keer bleef ze op mijn bobbel hangen en kneep er zachtjes in. Een luide zucht ontsnapte me en deed me huiveren. Ze merkte dit en drukte er weer tegenaan, waardoor ik een heet scherp prikkend gevoel kreeg, helemaal langs mijn lid en tot diep in mijn testikels.

Mijn zwembroek was nu nat van mijn druppels genot, en toen ik op mezelf neerkeek en zachtjes haar hand met de mijne bedekte, keek ik ook tussen haar dijen, die ze iets geopend had en de bikini minder bedekte dan zou moeten Op het bankje in de bijkeuken was hij zowaar nat! Het was niet van mij, zoveel was zeker. Met een hand raakte ik haar dij aan, met de andere nam ik Ava bij de hals en begon haar hartstochtelijk te kussen. Ik streek met mijn hand langs haar dij omlaag en weer omhoog, langzaam haar kutje naderend, zachtjes strelend over de stof, die al nat was. Ava’s dijen trilden bij deze aanraking en ik begon met mijn hand lichtjes op haar kutje te drukken door de stof, die flinterdun was. Haar bekken trilde onder deze aanrakingen en Ava liep met haar hand in mijn zwembroek, kreeg mijn eikel te pakken en kneep er zachtjes met haar hand in.

Op dat moment moest ik stoppen, kreunen en me iets terugtrekken, het was ondraaglijk! Ava ging echter door, liet me niet los en drukte me met haar andere hand tegen mijn rug om te voorkomen dat ik wegglipte. Ik genoot toen van haar tederheid zoals ik die nog nooit ervaren had! Langzaam begon ik haar kutje te strelen, deed haar slipje opzij en zag haar vrouwelijkheid voor me. Haar schaamlippen waren gezwollen, de spleet iets open en vochtig. Het glinsterde als ochtenddauw op een roos tussen haar benen, nu wilde ik ook de geur en smaak proeven, ik vraag me af of ze het zal toelaten?

Intussen ontdeed ik me van mijn zwembroek en ging meer in mijn blootje voor haar zitten. De hele tijd hebben we geen woord gesproken, wat heeft het voor zin, de zintuigen leiden ons! Mijn lid steekt uit me, er heeft zich zoveel voorvocht gevormd aan het uiteinde van mijn eikel dat het in draadjes van mijn top druipt. Ava pakt haar hand en smeert die over mijn eikel, maakt er mijn schacht mee nat en streelt me. Ik ben dicht bij mijn orgasme, trek me zachtjes terug en duw haar hand fijntjes weg.

Ik legde Ava op haar rug en trok haar slipje weg.

Ik legde Ava op haar rug, trek haar slipje over haar benen en leg een van haar slanke, gebeeldhouwde benen op de bodem van het schip. Een golf gaat onder het schip door, we deinen heen en weer, steun zoekend, en ik land op haar buik. Het schip kalmeert weer, we glimlachen naar elkaar, ik vat dit op als een teken dat ze het met mijn plan eens is. Dus kus ik zachtjes de binnenkant van haar dijen, zoen me een weg naar voren en sta vlak voor haar lustgrot.

Langzaam glijd ik met mijn tong zachtjes over haar schaamlippen, ze siddert, haar hele onderlijf trilt, ik voel de sterke opwinding van deze mooie vrouw, drijf de punt van mijn tong door haar spleet, druk zachtjes met mijn tong op haar clit. Golven van genot, van lust gaan door haar lichaam, ze strekt haar bekken naar me uit, ik geniet ervan deze vrouw met mijn mond te strelen. Haar handen begraven zich in mijn haar, ze omsluit me met haar dijen, sluit me in om te voorkomen dat ik me terugtrek, mijn tong loopt steeds sneller door haar schaamstreek.

Mijn pik klopt, mijn testikels koken, maar ik wil nu deze vrouw naar het hoogste genot leiden, aan haar parel zuigen, met mijn tong haar binnenste binnendringen, de binnenkant van haar vagina strelen. Ava’s bekken wordt sneller en sneller, ze kreunt, korte scherpe kreten van genot worden over het water gedragen. De wind koelt onze lichamen af, die zweten van lust en opwinding. Ik grijp met een hand haar borst vast terwijl ik haar steeds sneller lik. Mijn tong en lippen zuigen aan deze van lust natte kut, ik draai van lust, nee nu van geilheid, als ik merk hoe haar buik ritmisch oprolt. Haar kreten worden steeds luider, ze strekt zich naar me uit, steunt met haar handen om niet weg te glijden, ik begraaf me tussen haar dijen als ik plotseling overspoeld word.

Ze komt met extatische ongecoördineerde bewegingen.

Ze komt, extatische, ongecoördineerde bewegingen, ik worstel om haar parel van genot niet te verliezen, langzaam, heel langzaam nemen haar bewegingen af, ik lik lichtjes over de hele spleet van dit natte, zoete en heerlijk geurende vrouwelijk geslacht. Langzaam vervaagt de druk van haar dijen om mijn lichaam, haar handen worden slap, alle kracht van deze vrouw bruist in dit orgasme. Ik kijk op, in haar gezicht, dat getekend is van plezier, ontspanning en liefde? Ja, ik ontdek liefde in die ogen, ze kijkt me aan, neemt me tussen haar handen en trekt me naar zich toe.

Mijn gezicht is nat, nat van haar liefdessap, ik wil me afvegen, maar ze kust me diep en intiem, proeft zichzelf, reikt met een hand naar beneden en pakt mijn lid vast, het is nat en mollig, ze duwt mijn voorhuid terug, legt mijn eikel bloot, een ruk gaat door mijn lichaam, ik sta op het punt mijn orgasme te krijgen, Ava richt zich op, zet me neer waar ze eerst was, glimlacht, komt over me heen liggen en nestelt zich op me.

Ze gaat op me zitten, glimlacht blij, kust me.

De eikel ligt vlak voor haar ingang, ze pakt mijn lid met een hand, haalt hem door haar schaamlippen en zet zich neer. Ik dring diep bij haar binnen, helemaal tot aan de wortel, ik kreun luid, ik kan er niet tegen, dit gevoel, zo heerlijk, ze gaat op me zitten, kust me en begint met haar bekken te cirkelen, eerst lichtjes, dan steeds veeleisender. Ik kan niets doen, ik ben in de ban van haar lichaam, ik kreun sneller en sneller, zij begint weer te kreunen, we gaan steeds sneller en dan schreeuw ik mijn orgasme uit, luid, ik stoot, kom overweldigend in haar, ze vertraagt, ik voel hoe haar vagina mijn lid streelt, het loopt nog een paar keer uit mijn lid, ik stort me in haar, deze warme, tedere vagina. Ze gaat op me zitten, glimlacht blij, kust me en glijdt langzaam van me af. Mijn sperma loopt uit haar vagina, over mijn lid, ze glimlacht, neemt een handdoek en houdt die tussen haar dijen. Een lichte smak, dan gaat ze naar beneden, ik zit hier nog, mijn lid is slap, ik ben in gedachten, dan is er een knal, als een geweerschot!

Ontzet realiseer ik me dat de wind veranderd is. Na een prachtig begin van onze reis, draaide de wind op precies het juiste moment. Ik zette een nieuwe koers naar de baai waar ik op mikte. Ik heb er altijd van gedroomd om met de vrouw van mijn hart deze baai binnen te varen en van de avond te genieten. Zoals het weer zich ontwikkelt, moet het een prachtige avond worden. Ava kwam vanuit de kajuit gang weer omhoog de cockpit in en ging naast me zitten.

Ze grijnsde lief, wierp me een kus op de wang en zei dat het mooier was geweest dan ze had gehoopt. Ik bloosde lichtjes, nam haar in mijn armen en genoot er gewoon van om met de wind mee naar de baai te zeilen, een mooie vrouw in mijn armen. De zon baande zich al een weg naar de rand van de horizon, een glinstering was zichtbaar op de zee en de hemel begon alle kleuren te fabriceren van rood naar paars via geel. Ava zat in de cockpit zichtbaar onder de indruk en genoot zichtbaar van deze heerlijk romantische avondsfeer.

Zo begon ik het grootzeil en de genua te hijsen. De motor draaide al, dus ik zette de boot in de versnelling en voer met de motor de baai in. De geur alleen al hier in de baai is ronduit heerlijk, ik speurde de oever af om eventuele ondiepten op te sporen, cirkelde rond en legde Ava de hendel uit en liet haar sturen, want we gingen nu het ankermanoeuvre doen. Ze had er echt zin in en was erg blij dat ze deze enorme boot in haar eentje kon sturen. Nu, na een paar stuurpogingen van haar kant, verklaarde ik haar tot stuurvrouw en begonnen we aan onze ankermanoeuvre.

Het werkte heel goed, Ava was volledig geconcentreerd op de taak, vanwege de grote verantwoordelijkheid die ik haar gegeven had. Het anker hield heel goed en ik kon nu met een gerust hart de activiteiten van de avond tegemoet gaan. Er lag geen ander jacht in de baai, en nadat we een biertje hadden gedronken om de geslaagde dag te vieren, gingen we zwemmen. Kleren waren niet nodig, dacht Ava, en in een mum van tijd lag ze naakt in het water.

Het was gewoon prachtig om haar van bovenaf haar baantjes te zien zwemmen in dit heldere water, en toen ik haar beentechniek zag, hoe haar dijen zich openden en weer sloten, merkte ik een beweging in me Ava zei me eindelijk binnen te komen, en toen ik mijn zwembroek uittrok, had ik al een semi-hard-on. Ze merkte het en grijnsde brutaal uit het water, ik sprong erin en zwom naar haar toe. We speelden plagerig als twee kinderen in het water, elkaar omcirkelend tot onze lichamen elkaar raakten.

Ik werd onmiddellijk overmand door opwinding en een rilling liep over mijn ruggengraat. Ik omhelsde haar en kuste haar teder. Ava beantwoordde de kus en, watertrappelend, dreven we verder. Met lichte druk trok ik Ava naar de boot, haalde de zwemtrap op de achtersteven naar beneden en hielp haar uit het water te komen. Dus kon ik natuurlijk precies tussen haar benen kijken en moest gewoon haar billen vastgrijpen.

Ze draaide zich om en wilde iets zeggen, maar op dat moment had ik mijn hand al op haar schaamstreek. Een zachte zucht ontsnapte haar, ik klom de ladder op en ze nam me in haar armen. Zo stonden we daar, naakt, omarmd en een zacht kabbelen van de golven was te horen. Ik kuste haar nog steeds en merkte hoe haar hand langs mijn dijen naar beneden gleed, de binnenkant van mijn dijen streelde en langzaam bij mijn testikels kwam. Nu moest ik kreunen, mijn lid had alweer de eerste druppel genot gevormd, en Ava streelde me zoals ze vanmiddag gedaan had. Ik werd nu ook veeleisender, drong door haar schaamlippen, merkte haar nattigheid op, trok me uit haar terug en knielde op het bad plateau.

Ava in leather

Ik doorzocht haar lustgaatje met mijn mond, scheidde haar schaamlippen met mijn tong, en genoot van dit heerlijke vrouwelijke kutje. Ava beefde, ze was nat van de zee en nat van de genegenheid die ik haar toonde. Ik haalde zachtjes mijn tong door haar lippen, likte aan de ingang van haar lustgrot en verwende haar clit. Ik zoog aan deze zoete parel en streelde met mijn handen de achterkant van haar kutje, waar ze zichtbaar van genoot.

Ze spreidde haar benen.

Ze spreidde haar benen, ik kon zien hoe haar kut zich opende, merkte hoe haar lichaam zich steeds meer vergat in het genot dat ze ontving. Haar handen drukten mijn hoofd tegen haar schoot, ik likte haar veeleisender en plotseling was mijn gezicht nat! Ze liet een luide kreun horen, haar bekken gierde en langzaam merkte ik hoe haar ademhaling vertraagde. Ik stond op en kuste haar borsten terwijl Ava me langzaam achteruit op de eerste trede van het badplateau duwde en voor me neerknielde.

Met een zelfvoldane grijns keek ze me in het gezicht, nam mijn testikels in haar hand en kneep er zachtjes omheen, speelde met mijn ballen en pakte met haar andere hand mijn eikel, waarbij ze mijn voorhuid ver naar achteren trok tot alleen de eikel zichtbaar was. Langzaam begon ze met haar mond het uiteinde van mijn pik te naderen, had mijn ballen in haar hand en toen haar tong me op mijn eikel raakte, ging het als een elektrische schok door mijn lichaam!

Een zachte kreet van mij deed haar terugdeinzen, maar ik gebaarde haar door te gaan, waar ze duidelijk van genoot. Warm en zacht, als fluweel, waren haar lippen die mijn eikel omsloten, haar hand kneedde zachtjes mijn zak en met haar andere hand begon ze lichtjes mijn schacht te strelen. Haar hoofd zakte op en neer tussen mijn benen, ik boog mijn bekken naar haar toe, en stond op het punt van een orgasme! Ze ging onverstoorbaar door met zuigen, ik kreunde nu luid, haar greep op mijn ballen verstrakte, haar zuigen werd veeleisender terwijl ik in haar mond gutste. Ik schreeuwde mijn orgasme luid uit,

Ava zoog aan mijn eikel, met haar hand bereed ze elke golf van mijn orgasme, perste mijn sperma eruit en nam het allemaal op met haar mond. Ik had nog 3 spurten sperma, ze zoog zachtjes aan mijn eikel en ik zag hoe mijn sperma uit haar mond en over mijn pik stroomde. Ze glimlachte naar me, viel achterover en trok me mee het water in! Plons; en we waren weer in zee. Ik zag hoe ze mijn sap uit haar mond liet lopen, doorslikken of niet kan me niet schelen, maar om in haar mond te mogen klaarkomen, dat is iets heel prettigs.

Zin in live chat met een sexy vrouw? Nu met 50 Gratis Tokens 😀

GRATIS TOKENS VOOR LIVE CAM