Foto bij het verhaal is van Meesteres Dianne. Zij is 34 jaar oud en te ontmoeten.


Ik keek op mijn horloge en zag dat het tijd was om te gaan. Ik had last van vlinders in mijn buik (ik keek altijd uit naar mijn sessies met Haar, maar Meesteres kan soms echt overheersend zijn) en haalde diep adem. We hadden elkaar al een behoorlijke tijd niet gezien door die Covid, en elke keer was het intenser dan daarvoor. Het was een hele reis, maar vandaag overtrof alles wat ik voor mogelijk had gehouden. Ik kwam precies om 10 uur ‘s ochtends (geen minuut te vroeg of te laat) aan in de kelder en klopte op de deur. Even later hoorde ik de heerlijke geluiden van hakken op de tegelvloer… de nachtschoot klikte, en de deur ging open. Kom binnen slaaf!

Een toonbeeld van sadistische schoonheid

Dank u, mijn Meesteres, antwoordde ik terwijl ik haar heerlijke beeltenis in mijn hersens opnam. Ze droeg een zwart leren korset dat haar grote borsten half afdekte en haar tepels bloot liet, een zwarte string, en hakken. Ze was een toonbeeld van sadistische schoonheid! Ik voelde mijn opwinding toenemen. Dat was een goede keuze. Eerst wil ik dat je je uitkleedt en een paar van deze penisringen om je ballen doet!

Ja, Meesteres. Dit was zoals verwacht, ik trok mijn kleren uit en deed wat bevolen was, en een ogenblik later stond ik voor Haar. Ze reikte me een koord en een gewicht van 1,5 kg aan, Bind je genitaliën vast en strak! Hang dan het gewicht aan het koord.
Ik nam een koord van 2 meter × 4 mm en bond een strop rond mijn ballen en bond het gewicht aan de losse uiteinden van het koord. Het hing net onder m’n knieën en oefende druk op me uit.

Mmmm, ik hou ervan om een man zijn ballen zo te zien uitpuilen. Zo makkelijk om te straffen. Ze mijmerde. Nu slaaf, drink dit! Ze reikte me een glas aan, er zat een flinke hoeveelheid van Haar warme gouden nectar in. Ik zei tot uw genoegen, hartelijk dank Meesteres. Ik dronk alles op, als een toost op Haar aanwezigheid. Ga daar staan met je handen achter je nek geklemd, ik voldeed. De Meesteres deed Haar slaaf een blinddoek om. Spreid je benen een beetje meer, ik wil volledige toegang. Ik voldeed weer.

De Meesteres is in sadistische bui

Vandaag is heel speciaal. Je zei mijn Meesteres toen je vandaag aankwam. Ik wil je testen en ik ben in een bijzonder nare sadistische bui vandaag. We zien elkaar al een tijdje. Ik heb je erg onderdanig gevonden en ik weet dat je klaar bent voor een veel intensere ervaring. Dit is een test van je toewijding aan je Meesteres. Er zal geen genade zijn, ik stel de grenzen, en verwacht, anders dan Medisch zeggen en dat kan maar beter een echt mediaal probleem zijn, dat je geen inspraak hebt in je straffen. Heb je dat begrepen?

Ja Meesteres, ik begrijp het, dit is totale machtsuitwisseling. Antwoordde ik rustig. Juist. Ben je bang? Vroeg zij. Ja Meesteres, een beetje, misschien iets meer ongerust dan bang, toch vertrouw ik U. Dat is goed, dus wil je je volledig aan Mij onderwerpen, en al Mijn voorwaarden voor vandaag accepteren? Ik aarzelde even bij het overwegen van Haar aanbod, het was elke BDSM fantasie die ik ooit had gehad, maar tegen welke prijs? Nou? Ze probeerde het.

Ja Meesteres, ik overwoog, zodat mijn antwoord volledig meegaand zou zijn. Geen genade, u bepaalt de grenzen, ik heb niets te zeggen over straffen. En ik kan alleen Medisch bellen in geval van een echt veiligheidsprobleem. Ik geef mijzelf volledig aan u voor Uw genot reageerde ik ernstig. Dank u slaaf voor het vertrouwen in mij. Angst, pijn, volledig verlies van controle, en seksuele opwinding zorgen voor een intens orgasme in een man. Maar alleen als Ik tevreden ben en Ik vind dat je een orgasme moet krijgen. Je zult vandaag pijn voelen, veel pijn. Je zult me dienen en gehoorzamen. Je zult me op alle manieren behagen. Ik zal je bezitten.

Ja, dank u Meesteres, ik zal proberen u te behagen en alles te nemen wat u mij geeft, zei ik, denkend dat ik er klaar mee ben, te laat nu want ik ben volledig aan Haar toegewijd. De Meesteres deed me een halsband om, de symbologie had geen woorden nodig.

Wel slaaf, ik heb een speciale beloning voor je instemming met mijn voorwaarden. Ik heb een slipje. Ik heb het gisteren en vannacht gedragen, alleen voor jou. Ik was in de sportschool, daarna een wandeling. Ik heb ervoor gezorgd dat er vanmorgen wat van mijn gouden sap op kwam toen ik opstond voordat ik ging douchen. Ik speelde zelfs met mijn poesje door hen gisteravond. Ze zijn sterk met Mijn parfum. Slaaf is dankbaar Meesteres, dank u dat u aan deze waardeloze slaaf denkt.

Aan het slipje snuffelen en dan met de Zweep

Meesteres hield het slipje voor mijn neus, ik inhaleerde enkele malen diep, het kutje parfum was op zijn zachtst gezegd intens. Daarna stopte Ze het in mijn mond en deed een brede elastieken band om mijn hoofd om het slipje in mijn mond te houden. Meesteres liep toen om Haar slaaf heen. Ze had een zweep in Haar hand. Ze sleepte het over de borst van Haar slaaf en tikte toen op zijn ballen. Hmmm… dit wordt leuk. Ze mijmerde.

Krak! Krak! Ze raakte elk van mijn tepels met de zweep. Toen pakte ze de linker tepel en draaide er hard aan. Ik kreunde van de pijn. Ze herhaalde de actie op de rechter tepel. Toen hoorde ik het zwiepen van de zweep als het mijn linker tepel raakte, 10 slagen later was ik aan het kronkelen.

Meesteres deed toen hetzelfde met mijn rechtertepel en ik ademde diep om het aan te kunnen. Zonder waarschuwing begon ze mijn billen bij te snijden. Het prikte. Meesteres ging door voor ongeveer 20 slagen. Ze liep een beetje rond om haar werk te bewonderen. Plotseling werd ik door 6 rake klappen op mijn ballen voorovergebogen. Sta stil en sta op, gebood Meesteres met een toon die ik nog niet eerder gehoord had, Ze was heel serieus en was niet van plan zwakte in Haar slaaf te tolereren. Ik wist dat het een goede sessie zou worden vandaag.

Een flogger sloeg op mijn achterste. Thwap! Thwap! Thwap! De flogger maakte mijn billen rood. De flogger sloeg toen van achteren tussen mijn benen, en sloeg in mijn pik en ballen. Ik sprong een beetje van verbazing. Nog vijf slagen en ik was bijna in tranen. Goed gedaan slaaf, er komt nog veel meer, haal adem en verdring de pijn voor je Meesteres. Ik gebruikte het koord om mijn vastgebonden ballen terug tussen mijn benen door mijn bilspleet te trekken waar ze genadeloos werden geslagen.

Smack! Smack! Smack!

Meesteres hield zich niet in, dit was zo pijnlijk en intens. De volgende 10 minuten werden paddles, floggers en zwepen gebruikt om me genadeloos te kwellen. Meesteres spande en kneep in mijn ballen, waardoor ik trilde van de pijn. Terug naar het St Andrews kruis, beval ze. Spoedig zat ik vastgebonden aan het kruis, benen gespreid, ballen gestrekt. Ze pakte mijn beide tepels en draaide er heel hard aan. Ik kreunde van de pijn. Niet jammeren jij watje! Ze grijnsde. Nog meer gedraai aan mijn tepels en ik probeerde niet te huilen.Je bent zwak, slaaf! Zei de Meesteres terwijl Ze Haar knie hard in mijn ballen bracht! Ummppph huilde ik. Even later gaf Meesteres me een tik met Haar voet tegen mijn handelende ballen. Ik kreunde.

Onmiddellijk gaf Ze een flinke schop tegen mijn pijnlijke ballen. Ze volgde het op met nog 5 in snelle opeenvolging… Ik trok aan de riemen om aan de pijn te ontsnappen, want de schoppen die met zo’n snelheid werden gegeven, versterkten elkaar. Je moet op je plaats worden gezet, verklaarde ze. De Meesteres gaf daarna nog 6 schoppen tegen mijn ballen, deze keer heel langzaam. Ik stond daar maar en nam de straf in me op, in een poging niet te kronkelen of te schreeuwen van de pijn. Mijn achterste was erg rood en mijn pakketje was al behoorlijk pijnlijk. Ik hoefde haar glimlach niet te zien, want ze zei: Uitstekend begin! Meesteres bevrijdde me van het kruis.

Vastgebonden op het bed

Ze zei: Verwijder het gewicht en het koord, en op één na alle cockringen. Volg me dan! Ik voldeed en Meesteres leidde me naar het speciale bed. Op het bed slaaf, spread eagle. Ik sprong op het bed zoals bevolen, en Ze begon me vast te binden. Slaaf vandaag zal een uithoudingsvermogen test voor je zijn …. Ik zal je breken, en ik zal je bezitten, en je zal me dankbaar zijn. Zei ze met een kalme, maar kwaadaardige stem, terwijl ik een beetje huiverde toen ik besefte dat dit een kant van Meesteres was die ik niet helemaal had verwacht.

Een gedempt Ja Meesteres, dank u Meesteres. Ze bond me vast, armen en benen gespreid, ik was volledig immobiel, en volledig overgeleverd aan haar genade… waarvan me beloofd was dat die er niet zou zijn. Eenmaal vastgebonden had ik letterlijk geen uitweg meer, niet dat ik wilde, maar ik stapte ook in de afgrond van diepe sub-space. Laat de ware marteling beginnen zei ze, alsof wat ik had geleden gewoon niets was. En nu wat plezier! Ze glimlachte. Eerst klonk er een geluid met de roestvrijstalen staaf die bedekt was met een veeg van Diepe Hitte. Na een minuut prikte de binnenkant van mijn pik. Na een minuut of 3 stond slaaf in het koude zweet. Meesteres nam een kleine peddel en begon slaven ballen te slaan, sets van 10 tegelijk. Sommige zacht, sommige medium, en een paar volle kracht klappen.

Ik was diep in sub-space terwijl Meesteres pijn toebracht aan mijn ballen. Na ongeveer 50 slagen speelde Meesteres met mijn pijnlijke ballen en streelde mijn lul. Meesteres speelde nog 4 sets van 50 slagen uit met een kleine genotspauze tussen elke. Meesteres stopte, en mijn ballen deden pijn.
Ik was bijna gek van verlangen naar Haar. Ze was nog niet half klaar met me, en op dit moment wilde ik Haar onderste regionen proeven, meer dan ik ooit in mijn hele leven had willen proeven! Het kloppen in mijn ballen was nu een diepe doffe pijn.

Toen legde Meesteres TENS-elektroden op mijn ballen en verbond de TENS met de staaf die in mijn pik zat. Er waren nieuwe batterijen geplaatst, dus het zou lang duren voordat ze leeg zouden zijn en slaaf enige verlichting zou krijgen. Het begon als een tinteling, maar al snel draaide Meesteres de TENS omhoog, voorbij het genot naar de pijnzone. Ik beefde van de stimulatie en kreunde toen de stroom door mijn ballen in mijn pijnlijke pik stroomde. De Meesteres speelde met de knopjes, nu eens op een lage pulserende genotstand, dan weer langzaam oplopend tot een kloppend pijnniveau. Dit ging zo een tijdje door terwijl ik kronkelde van genot en pijn.

Daar, precies het effect dat ik wilde! Geniet daar maar van! Zei ze terwijl ze de instelling op bijna volle pijn liet staan. Ik probeerde te schreeuwen, maar er kwam niets verstaanbaars uit. Is dit niet leuk? Geniet ervan en ik ben zo terug zei ze terwijl ze op mijn buik klopte. Ze verliet de kamer niet, maar liep naar de andere kant van de kamer en opende een lade, en begon wat te zoeken. Enkele ogenblikken later kwam ze terug met tepelklemmen en nog wat andere dingen. Heb je me gemist? Ik knikte van wel. Dacht het wel! Ze glimlachte, zette de TENS terug op een laag pijnniveau.

Toen begon ze in mijn tepels te knijpen, te knijpen en te trekken, toen maakte ze op elke tepel een klem vast en kneep er in, wat een pijnscheut veroorzaakte. Nogmaals schreeuwde ik in de inlegkruisjes. Oh ik hou van dat geluid van een slaaf die plezier heeft! Ze glimlachte en draaide de klemmen steeds opnieuw om pijnscheuten door mijn tepels te zenden. Na een paar minuten van pure tepelmarteling, verwijderde Meesteres de klemmen…en stuurde een nieuwe sterke golf van pijn door mijn lichaam. Ja, ze deden meer pijn als ze eraf gingen, dan als ze erop gingen! Ze glimlachte terwijl ze van mijn pijn genoot.
Ik zou dit de hele dag en nacht met je kunnen doen, mijn slaaf, maar nu denk ik dat het tijd is dat je je Meesteres tevreden stelt voordat ik je de bevrijding geef waar je zo wanhopig naar verlangt. Maar je lijkt wat moeite te hebben met deze sessie! Ik heb je nog nooit zo hard zien schreeuwen! Ik zal het wat makkelijker voor je maken met een andere taak.

Meesteres verwijderde de knevel en de blinddoek en liet het geparfumeerde slipje op mijn gezicht liggen zodat ik kon inademen. Hoe gaat het, slaaf? vroeg ze. Ik heb pijn, maar hou er helemaal van wat U met mij doet, Heel erg bedankt, ik hoop dat ik u behaag Meesteres antwoordde ik. Goed! Je hebt geluk dat je mij als Meesteres hebt. Maar dit is nog maar het begin, ik heb nog veel meer slinkse dingen voor je gepland. Zei Ze met een slinkse glinstering in Haar ogen. Mijn lieve slaaf, het zal je interesseren om te weten dat ik meer dan een liter water heb gedronken voordat je vandaag aankwam, mijn blaas is nu erg vol, ik vraag me af wat ik kan gebruiken om mezelf te ontlasten?

Drinken van haar gouden sap

Gebruik deze slaaf als Uw toilet of voor alles wat u wenst. Ha! Ik heb uw toestemming niet nodig, ik gebruik gewoon slaven als ik dat nodig heb. Nu geen druppel morsen! Of ik zal je streng straffen.
Ja Meesteres, dank u Meesteres, ik knikte volledig gehoorzaam. De Meesteres nam toen een handdoek, legde die onder slavenhoofd, en liet Zich op Haar slaaf zakken. Ze begon in mijn mond te plassen, slechts kleine, gecontroleerde straaltjes, zodat ik niets van Haar gouden sap zou missen. Ik dronk zo veel als ik kon, zo snel als ik kon, maar het was niet bij te houden en morste een kleine hoeveelheid van Haar kostbare gouden sap.

Het drinken van een blaas vol van Haar gouden sap was vernederend maar intens. Het is één ding om een kleine hoeveelheid te drinken en een andere om een volle blaas opgedrongen te krijgen. Heb je iets gemorst van Mijn kostbare gouden sap? Vroeg ze, het antwoord al wetend. Ja Meesteres, een beetje, het spijt slavin zo Meesteres antwoordde ik. Spijt? Wat voor een slaaf ben jij? Een die ongehoorzaam is! Zelfs een beetje morsen is een misdaad als Ik je gezegd heb het niet te doen. Je zal leren om me volledig te gehoorzamen.

Eerst, zal ik mijn plezier van jou nemen, daarna zal ik je zeker straffen voor ongehoorzaamheid. Eerst, kus mijn tepels… Hou je van mijn borsten? Oh ja Meesteres, ze zijn prachtig antwoordde ik alvorens Haar verbazingwekkende E+ borsten te kussen en te zuigen. Proberend Haar genot te brengen. Meesteres liet me Haar wonderbaarlijk grote borsten kussen en likken voor een paar minuten, zoals ik wist dat Ze het lekker vond. Genoeg slaaf! Je zult Meesteres poesje en clitoris likken met lange langzame halen, je zult mijn poesje diep tongen. Je zal niet stoppen tot ik volledig tevreden ben.

De Meesteres plaatste zich over Haar slaaf. De slaaf werkte hard om de Meesteres te behagen, lange tongbewegingen over Haar kut en clitoris. Diepe tongstoten in Haar liefdestunnel behaagden Haar. Meesteres zette toen de TENS-unit op volle sterkte. Laat je niet afleiden, de pijn is om je volledige aandacht te verzekeren, grinnikte Ze. Slaaf had pijn, maar durfde niet op te houden Haar te behagen.

Hoe lang kun je je adem inhouden, slaaf? Onmiddellijk begon ze haar heupen tegen zijn mond te drukken, haar kutje op en neer en rond en rond glijdend, haar dijen stevig om zijn hoofd geklemd. Haar poesje was drijfnat, en binnen enkele seconden was zijn ondergezicht glibberig van Haar sappen terwijl hij worstelde om zijn tong in actie te houden. Ja! Dat is het! Lik mijn clit voor mij! Ze siste tussen haar tanden, terwijl ze haar kutje harder tegen mijn gezicht drukte. De intensiteit nam toe terwijl de slaaf likte, zoog en haar speciale plekjes betastte. Meesteres begon te sidderen.
Slaaf bleef Meesteres langzaam bevredigen met toenemende intensiteit, totdat ze explodeerde in golven van orgasmisch genot.

Toen Meesteres klaarkwam, spoot Haar sap in mijn keel. Ik was vol ontzag voor Meesteres. De Meesteres nam een andere positie in en nu streelde ik diep in haar achterste knopje. Uiteindelijk stond Meesteres op en draaide de TENS terug naar half vermogen. De Meesteres nam een kleine flogger en begon op Haar slaven pik en ballen te slaan. Het prikte!

Je hebt mijn sap gemorst, nu leer je dat je altijd je Meesteres moet gehoorzamen, zei ze terwijl ze me genadeloos geselde. Ik begon te huilen, probeerde de pijn te verdragen, maar in plaats daarvan deed ik een watje. De Meesteres had me zoals Zij wilde, helemaal gebroken. Ik was van Haar. Na ongeveer 3 minuten slaan, stopte Ze. De Meesteres verwijderde de TENS pads, het geluid, en de penisring, toen nam de Meesteres een grote vibrator en begon mijn pik en ballen te plezieren. Zodra je klaarkomt, zal ik je blijven martelen. Post orgasmische marteling is de beste zei ze ondeugend, terwijl ik wist dat het verschrikkelijk zou zijn. Ik kon zien dat Meesteres in een meer intens sadistische modus was overgeschakeld, ze genoot van mijn hachelijke situatie en kickte duidelijk op mijn pijnreacties. Meesteres nam de Hitachi staf vast en begon ermee op en neer langs mijn pik en ballen te strijken. Ze hield hem een paar seconden op de basis van mijn ballen en ik begon sperma in mijn ballen te voelen borrelen.

Ze stopte en speelde gewoon met mijn ballen. Meesteres onderwierp me een tweede keer aan deze behandeling, waarbij ze me richting orgasme duwde, maar dan terugtrok. Ik smeekte om een orgasme, maar dat werd me geweigerd. Elke spier in mijn lichaam reageerde op Meesteressen haar handelingen. Toen een derde en een vierde keer. Meesteres bespeelde me en hield nu de vibe vol aan, golven van orgasmisch genot overvielen me. Ik trilde van diep genot na alle aandacht van het afgelopen anderhalf uur. Meesteres had gelijk, pijn brengt intens genot. slaaf was volledig uitgeput maar nog steeds aan het bed gekluisterd. Meesteres masseerde zachtjes mijn pijnlijke ballen voor een paar minuten en liet me langzaam naar beneden komen. Mijn ademhaling werd rustiger en ik keek in Haar betoverende ogen terwijl Ze zachtjes mijn ballen vasthield. Je bent een gelukkige slaaf, ik laat je klaarkomen ook al was je zeer ongehoorzaam. Nu wat meer straf voor Mijn slaaf want je moet betalen voor het genot en hebt meer training nodig.

De post-orgasmische marteling is goed voor je training

Een beetje post-orgasmische marteling is goed voor je training. Ben je het daar niet mee eens slet? Vroeg ze. Ik haalde diep adem en antwoordde: Ja Meesteres. Dank u, Meesteres. Het was duidelijk dat ik een moeilijke tijd tegemoet ging. Nu, zoals ik beloofd had, een beetje meer post orgasmische pijn… omdat ik zoveel om mijn slaafje geef! Zei Meesteres grijnzend terwijl ze mijn pijnlijke ballen vastpakte en kneep. Dit was zo intens. Na een minuut waarin mijn pijnlijke ballen werden gedraaid en geknepen, was ik weer helemaal in Haar bezit. Slaaf, noem één marteling die je niet aankunt? Vroeg de Meesteres terwijl Ze me aandachtig aankeek terwijl ze nog steeds in mijn ballen kneep. Ik dacht even na en besefte waar dit heen ging. Diepe warmte op mijn balzak Meesteres antwoordde ik. Ja, dat dacht ik al. Is dat een harde grens? Vroeg ze.

Ja Meesteres, het is een harde limiet zei ik snel hopend dat ik gespaard zou blijven. Is dat omdat de diepe stekende pijn gewoon te veel is? Ja Meesteres, de pijn is verschrikkelijk, het is een harde limiet omdat ik die hoeveelheid brandende pijn niet aankan antwoordde ik, nu bezorgd over waar dit voor mij zou eindigen. Hmmm… ben je mijn volledige slaaf? en is dit een geen genade sessie? en heb je ermee ingestemd dat ik de grenzen bepaal? Ja Meesteres, ja op alle drie de vragen antwoordde ik met een siddering in mijn stem. Is er een medische reden waarom ik geen Deep Heat op je mag gebruiken? Vroeg ze, duidelijk alle afgesproken punten afdekkend. Nee Meesteres. Er is geen reden voor u om geen Deep Heat te gebruiken bij uw slaaf. Dank u Meesteres. Zul je je volledig aan mij onderwerpen? Ik zal je toestaan deze keer om genade te vragen.

Ze gaf me een kans om uit dit dilemma te komen. Ik dacht even na en zei Deze slaaf is van jou zoals afgesproken, doe wat je plezier doet. Goed antwoord! Ik zou het verkeerde antwoord toch gestraft hebben! Omdat ik het kan. Blijf gewoon daar, zeg niets, Ik zal nu je toewijding aan Mij testen Ik knikte zojuist diep in onderwerping. Heb je een prop nodig? Vroeg Meesteres. Ik knikte weer, wetende dat het me zou helpen. Ze vulde mijn mond met het slipje en deed de band om het op zijn plaats te houden. Toen trok ze een rubberen handschoen aan, nam een kleine hoeveelheid Deep Heat, en wreef het rond mijn pik, vooral rond de gevoelige basis, zeer grondig. Na ongeveer 30 seconden begon ik de branderigheid te voelen, en na een minuut of zo had ik moeite om de intensiteit aan te kunnen als gevolg van de marteling eerder in de sessie. Ik kronkelde toen de Deep Heat venijnig in me beet. Ik ben aardig voor je slaaf, je balzak is nog niet aangeraakt. Plaagde ze. Het is moeilijk om het gevoel te beschrijven, het is een brandend gevoel dat niet ophoudt, heel moeilijk om de pijn te beheersen

Ik begon te piepen in de gag toen de Deep Heat dieper en dieper beet. Ik spande me tegen de boeien die me aan het bed vasthielden, de Meesteres glimlachte terwijl Ze in mijn ogen keek, eigenlijk genietend van mijn lijden. Ik zal je helpen hiermee om te gaan, ik geef er tenslotte om, zei de Meesteres, terwijl ze beide tepels vastpakte en er venijnig aan draaide. Dit zou je een afleiding moeten geven zei ze lachend terwijl ze verder draaide. OW OW OW, Mercy, stop alsjeblieft, help! Ik jankte door de knevel terwijl Haar marteling doorging. Maar slaaf, er is geen genade, dit is waar je Mijn volledige dominantie en controle proeft. Zei Meesteres terwijl Ze harder aan mijn tepels draaide. Ik huilde wetend dat Meesteres mij volledig in Haar volledige controle had gebroken. Meesteres liet mijn tepels los, wat een afleiding was geweest, maar mijn pik brandde nog steeds. Zo verdomd intens. Na nog een paar minuten van intens brandende pijn leek het wat rustiger te worden. Meesteres zei, ik ga je vrijlaten, je gaat staan, zegt dank je wel, en wacht voordat je naar de douche gaat.

Deep Heat op de gevoelige plekken

Meesteres liet mijn benen en armen los, ik stond snel op, verwijderde de knevel, en zei Dank je wel Meesteres. Zeg dank je wel langzamer, en met overtuiging! Ze commandeerde. Meesteres, dank u voor de Deep Heat en alles wat U voor mij gedaan heeft, ik ben U zeer dankbaar U verwaardigt de tijd te nemen om deze slaaf te straffen zei ik. Dat is beter! Ze wachtte even voor ze nog wat Diepe Warmte op haar gehandschoende hand nam en het over mijn ballen wreef. Oh nee! Het begon bijna meteen te branden. Blijf stil staan slaaf, blijf daar staan en denk aan mijn macht over jou. Ow ow ow ow ow!!! Mijn ballen brandden. Ik had geen andere keuze dan het te verdragen. Na een minuut of zo kreeg ik een vrijlating. Doe je halsband af en je mag nu gaan douchen zei slaaf Meesteres. Ik rende naar de douche en begon mijn junk te wassen, het deed pijn omdat de zeep de vette Deep Heat oploste, maar al snel had ik verlichting. Ik moest plassen en toen voelde ik het touwtje in mijn schacht, Meesteres is zo sluw.

Uiteindelijk was ik klaar met schoonmaken, droogde me af en keerde terug naar Meesteres die op het bed zat. Goed gedaan slaaf, nog een ding voordat we eindigen voor vandaag, ga naast me op het bed zitten. Toen inspecteerde ze mijn pik en ballen. Hmmm mooie kleur rood daar, hoe voelt het? Rauw, pijnlijk, en mijn ballen doen een beetje pijn, mijn pik prikt als ik plas. Dank u, Meesteres. Ik ben zo blij! Zei ze met een glimlach. We spraken nog wat meer over onze gevoelens in de sessie. Ze vroeg of ik nog een extreme sessie wilde doen, en ik zei ja. We bespraken dat nog een tijdje. Nu denk ik dat ik een speciaal bedankje nodig heb voor wat ik vandaag voor je gedaan heb. Vind je niet? Ja Meesteres, dank u Meesteres antwoordde ik. Toon je dank! Meesteres duwde me terug op het bed en plaatste Haar mooie achterste klaar voor mij om te dienen.

Ik likte Haar rozenknop en drukte mijn tong diep in Haar, helemaal in het bezit van deze ongelooflijke Meesteres. Na een korte tijd stond Meesteres op en zei dat ik vandaag plezier heb gehad, goed gedaan. Nu, om er zeker van te zijn dat je je plaats weet, neem een van de cockringen, en doe hem om je ballen. Hij blijft daar tot 16.00 uur, zodat je weet van wie je bent. Ik deed de ring om mijn balzak die nog steeds pijnlijk was zoals bevolen. Ik weet dat je graag thuis rukt, ik zal je laten doorgaan tot onze volgende sessie, maar onder één voorwaarde! Dat is dat je een beetje Deep Heat op je lul moet gebruiken als je met jezelf speelt. Zei ze heel serieus. Ja Meesteres, dank u Meesteres antwoordde ik nadenkend over hoeveel uitgebreide controle deze geweldige Dame over mij had. Hmmm in feite wil ik dat je elke dag met jezelf speelt, met behulp van de Deep Heat, die ervoor zal zorgen dat je Mij de hele tijd in je gedachten hebt. Ik wil graag dat je het nu probeert, zodat ik weet dat je doet wat ik wil. De Meesteres pakte de tube Deep Heat en gaf die aan mij. Ik keek in Haar gezicht, opende de tube en deed een klein beetje op mijn vinger, dat is alles wat nodig is. Daarna wreef ik de crème rond mijn eikel en begon te strelen. Het prikte weer vreselijk!

Ik bleef maar spelen, maar kwam niet ver terwijl Meesteres toekeek. Langer en een beetje sneller! Beval ze. Ik voelde het prikken, maar ook een beetje opwinding, al snel werd het een heel lekker gevoel. Stop! Dat is genoeg voor nu, kleed je aan. Ja Meesteres zei ik, en stond op en kleedde me aan, zowel van pijn als gefrustreerd. Hoe voel je je nu slaaf? Vroeg ze. Pijnlijk, overweldigd, gefrustreerd maar ook zeer tevreden. Hoe is het met jou? Vroeg ik aarzelend. Blij en tevreden dat we iets konden bereiken in je training. Ik heb ervan genoten je te zien lijden, je hebt het goed doorstaan. Ik merkte dat je zo hard je best deed om me te plezieren, dat waardeer ik. Voor je gaat, heb ik nog een laatste geschenk voor je. De Meesteres maakte een glas met nog een beetje van Haar gouden sap. Nog eentje voor onderweg! Zei Ze. Ik dronk alles op, en Zij glimlachte. Je mag me kussen en dan vertrekken, zei de Meesteres. We kusten elkaar kort en namen afscheid. Toen ik wegging, besefte ik dat de Meesteres alles van mij had en dat de volgende keer zowel anders als nog intenser zou zijn, als dat al mogelijk was; ik kan haast niet wachten.