Iedereen zag Luca. Ze was middelgroot tot lang, met een welgevormd achterwerk, C-cup borsten, en vlammend rood haar dat zachtjes over haar schouders en langs haar rug naar beneden vloeide. Ze was een Engels webcam model. Dit verhaal is geschreven vanuit een fantasie. Het roodharige webcam model op de foto is Luca.


Hoewel ze niet flamboyant was, was Luca een van de meest sexy vrouwen in de buurt en ze was zich daar uiteraard van bewust. Ze was er niet vies van om ermee te pronken. Van vrienden van haar wist ik dat ze op jonge leeftijd haar maagdelijkheid verloren had.

Het was bekend dat ze verschillende inkepingen in haar bed had. Luca kon een broek en een topje buitengewoon goed vullen, maar ze zag er het mooist uit in een jurk. Eigenlijk zag ze er het beste uit, maar dat is een ander verhaal. Deze dag droeg ze een navy broekpak met een lage halsuitsnijding die meer dan een klein beetje borsten onthulde.

Luca ging naast me zitten en leunde voorover om zeker te zijn dat ik haar overvloedige borsten zag. Ze rook heerlijk en had precies de juiste vrouwelijke geur die zoveel seksuele lust bracht. “Hoi, Luca.” “Hoi”, zei ze, terwijl ze met een brede glimlach knipperde.

Ze schoof in een stoel, er zeker van zijnde dat haar tieten zich direct in mijn gezichtsveld bevonden. “Hoe gaat het?” Ik grijnsde. “Het gaat op dit moment geweldig”, zei ik. Luca lachte en duwde haar vloeiende rode haar naar achteren. “Hoe gaat het met jou?” “Nou, op dit moment heb ik een beetje een probleem.” “Sorry om dat te horen”, zei ik. “Kan ik helpen?” “Oh, ja,” spinde Luca. “Je kunt zeker helpen.” Ze grijnsde en grinnikte.

Luca likte haar lippen.

Ze leunde voorover om me nog eens een blik van dichtbij op haar bleke tieten te gunnen. Luca likte haar lippen. Ze schoof naar een stoel dichter bij me. “Hoe kan ik helpen?” Vroeg ik. “Nou, je zou kunnen beginnen door me te kussen.” Luca draaide zich naar me toe en leunde naar binnen. “Dat doe ik graag voor je”, zei ik, “Maar ik weet niet of dit de juiste plek is.” “Laten we dan de juiste plek zoeken”, zei Luca.

We begonnen te lopen naar een nabijgelegen veld met een oude luifel. Ik had mijn hand op de welgevormde kont van Luca. “Is dit goed?” Zei Luca toen we bij het huisje aankwamen. “Ja”, zei ik. “Dit zal prima voldoen.” “Goed zo”, zei Luca. Ze pakte me vast en kuste me hard. Ze duwde haar mooie lichaam tegen het mijne. Ze greep naar mijn kruis. Ik probeerde Lucas beha los te maken, maar dat lukte niet. Ze droeg er geen. Luca ritste mijn broek los. Ik trok haar naar me toe en ritste haar broekpak los.

Mijn hand lag op haar kont. Luca knoopte mijn spijkerbroek los. Ze vielen op de grond. Ik nam Luca bij de schouders en begon haar broekpak uit te schuiven. Luca likte haar lippen en gooide haar rode haar naar achteren. Ze schopte haar schoenen uit en liet haar broekpak op de grond vallen. Ze droeg niets anders dan een zwart slipje. Luca deed mijn onderbroek af. Ze viel op haar knieën en opende haar mond, die ze om mijn lul wikkelde. Ik streelde de ruime borsten van Luca.

Luca zoog hard aan mijn stijve pik.

Luca zoog hard aan mijn stijve pik. Ze likte hem terwijl hij in en uit haar mooie mond ging. Ik duwde hem diep in haar keel. Luca nam hem gretig in zich op. Mijn orgaan begon te schokken. Luca bleef er aan zuigen, het rode haar viel naar beneden. Ik spuwde mijn vocht in Lucas mond. Ze nam het allemaal in zich op.

Toen het afgelopen was, stond Luca op. Ze kuste me flink, met overvloedig veel tong. Ik gleed haar slipje uit. Ze knoopte snel mijn hemd los en trok het uit. Luca stond naakt voor me. Haar vlammend rode haar viel zachtjes langs haar rug en rond haar ronde borsten. Ik legde mijn hand op Lucas blote kont en trok haar naar me toe. Ik kuste haar.

Luca

Ze wreef haar naakte blanke lichaam krachtig tegen het mijne, hard malend. Mijn penis begon weer hard te worden. “Dat is het”, zei Luca. Ze glimlachte. Luca had een heel mooie glimlach. Ik steunde Luca tegen een van de palen. Ik duwde haar haar naar achteren. We kusten elkaar. Luca pakte mijn harde pik vast. “Klaar?” zei Luca. “Natuurlijk”, antwoordde ik. In de hoek stond een kleine tafel. We liepen naar de tafel toe. Luca leunde voorover en duwde me op de tafel. Ze klom boven op me. Ze kuste me hard. De kus was nat en hartstochtelijk. Mijn lul werd stijf.

Luca stond op en legde haar welgevormde benen om de mijne.

Luca stond op en legde haar welgevormde benen om de mijne. Haar kutje opende zich wijd. Luca bracht zich neer op mijn harde pik. “O, ja!” Zei Luca toen mijn orgaan haar natte kut binnendrong. Ik duwde in haar terwijl ze op en neer bewoog op mijn penis. Ik streelde Luca’s overvloedige tieten. Luca gooide haar hoofd achterover en sloot haar ogen.

Haar rode haar wapperde terwijl ze vrolijk op en neer stuiterde. “Oh, ja!” riep Luca. “Oh ja! Oh mijn God!” Ze bleef boven op me stuiteren terwijl ik in haar bleef stoten. Ik pakte Lucas kont vast en trok haar naar me toe. Mijn pik ging diep in Luca. “Wow, je bent goed!” Zei Luca.

Ze begon te kreunen. Haar adem stokte. “God DAMN!” gilde Luca. Haar benen begonnen te trillen. Ze gooide haar hoofd met het lange rode haar achterover. Het rode haar stuiterde op haar rug. Ze rilde en tintelde. Ze viel voorover op me, net toen mijn pik plofte. Opnieuw spuwde ik sperma in Lucas hete roze spleetje. Ze bleef boven op me trillen. Toen was het voorbij. Mijn lul trok zich terug. Luca klom van me af.

Ze stond rechtop. Ik glimlachte terwijl ik naar haar naakte bleke lichaam keek waarvan ik zojuist zo volop genoten had. “God, je bent GOED!” Zei Luca. “Jij bent zelf ook behoorlijk goed”, zei ik. “Dat was fantastisch.” Luca glimlachte. Ik stond op. Luca kuste me. “Dank je”, zei ze. “Dat had ik nodig. Laten we nog eens afspreken.” “Klinkt goed”, zei ik. “Misschien kunnen we ons beter aankleden.” We kleedden ons aan en liepen samen. “Nogmaals bedankt”, zei Luca. “Tot gauw.” Met een zwaai verdween ze.

Zin in live chat met een sexy vrouw? Nu met 50 Gratis Tokens 😀

GRATIS TOKENS VOOR LIVE CAM