Ik lag in bed naar het plafond te staren en dacht aan haar. Transgirl Maya, 24 jaar oud en Aziatisch. Ze was alles voor me, al mijn gedachten werden door haar in beslag genomen sinds ik haar zag. Mijn hart ging tekeer als ik alleen al aan haar dacht, de manier waarop ze bewoog, het geluid van haar stem, de manier waarop ze naar me glimlachte… en die tieten. God, die tieten waren genoeg om elke man zwak in de knieën te krijgen. Maar wat Maya nog verleidelijker maakte, was het feit dat ze een transmeisje was.


Ik had me net afgetrokken, het lag nog op mijn buik. Een uur lang was ik aan het fantaseren geweest toen ik haar live camera zag. Worstelend met gevoelens, maar ze was een vrouw voor mij. Op het moment dat ik dat ontdekte, voelde ik me meteen tot haar aangetrokken. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot zelfverzekerde, krachtige vrouwen en zij voldeed daar perfect aan. En het had gewoon iets sexy’s dat ze zowel borsten als een lekkere pik had. Het was het beste van twee werelden en ik fantaseerde dat zij mijn ex-vriendin hard neukte, maar mijn fantasie ging verder..

Ik kon niet wachten om elke centimeter van haar lichaam te verkennen. Terwijl ik in bed lag, hoorde ik zacht geklop op mijn deur. Mijn hart sloeg een slag over omdat ik wist dat het maar één persoon kon zijn. Maya. Ik sprong snel op en opende de deur, mijn ogen werden meteen naar haar getrokken. Ze was een visioen van schoonheid, ze stond daar in een strakke, laag uitgesneden jurk die haar ruime decolleté liet zien. Zonder een woord te zeggen trok ik haar de kamer in en sloot de deur achter haar. Onze ogen sloten zich en we wisten allebei precies wat er nu zou gebeuren.

Ze liep langzaam naar me toe en wiegde verleidelijk met haar heupen. Ik kon het niet langer weerstaan en pakte haar bij haar middel en trok haar dicht tegen me aan. Mijn handen volgden de rondingen van haar lichaam en voelden elke centimeter van haar door de stof van haar jurk. Ik leunde voorover en drukte mijn lippen op de hare, onze tongen dansten in een hartstochtelijke, vurige kus. Haar handen gingen door mijn haar terwijl ze zachtjes kreunde in mijn mond. Ik kon het niet langer uithouden, ik moest haar lichaam tegen het mijne voelen.

Ik duwde haar jurk naar beneden en onthulde haar ongelooflijke borsten. Ze waren nog mooier dan ik me had voorgesteld, perfect rond met grote, parmantige tepels die erom smeekten gezogen te worden. En dat is precies wat ik deed. Ik nam een van haar borsten in mijn mond en draaide met mijn tong rond haar tepel. Ze kreunde en gooide haar hoofd achterover terwijl ik harder zoog, en ik mijn hand gebruikte om haar andere borst te strelen. Ik voelde haar pik harder worden, terwijl ik haar borsten streelde en dat wond me alleen maar meer op.

Haar pik stond fier overeind.

Zonder de kus te verbreken ritste ik haar jurk open en liet hem op de grond vallen. Ze stond helemaal naakt voor me, haar pik stond fier overeind en haar borsten smeekten om aangeraakt te worden. Ik kon het niet langer weerstaan en zakte door mijn knieën en nam haar kloppende natte pik in mijn mond. Ze smaakte nog lekkerder dan ik me had voorgesteld, haar voorvocht sijpelde over mijn tong. Ik ging met mijn handen op en neer langs haar dijen terwijl ik zoog en nam haar bij elke stoot dieper in mijn mond.

Ze kreunde en verstrengelde haar vingers in mijn haar, waardoor ze mijn hoofd verder naar beneden duwde. Na een paar minuten stond ik op, pakte haar op en droeg haar naar het bed. Ik legde haar neer en verwoestte haar lichaam met mijn mond, waarbij ik elke centimeter van haar kuste en zoog.

En toen ik eindelijk weer bij haar prachtige borsten aankwam, kon ik niet anders dan nog harder zuigen en hield ik van de manier waarop ze kreunde en onder me kronkelde. Terwijl ik doorging met zuigen en likken, reikte ik naar beneden en begon haar pik te strelen. Ze kreunde harder en ik voelde dat ze dichter bij de rand kwam. En in een laatste hartstochtelijk moment schreeuwde ze mijn naam toen ze klaarkwam in mijn mond. We zakten in elkaar op het bed, allebei buiten adem en voldaan.

Terwijl we daar in elkaars armen lagen, kon ik het niet helpen om te bedenken hoeveel geluk ik had dat ik iemand als Maya had gevonden. Ze was niet alleen de mooiste persoon die ik ooit had gezien, maar ze vervulde ook elk verlangen waarvan ik niet wist dat ik het had.