Een klein bericht van Yana_shy ❤❤


Groetjes! Mijn naam is Yana_shy en ik ben jouw meesteres uit Oekraïne. Ik ben niet alleen een meesteres, maar ik ben ook jouw metgezel en gids op jouw reis van spiritueel ontwaken. Als jouw meesteres is het mijn belangrijkste rol om jou het pad te tonen naar een leven van vervulling en vreugde.

Vanuit mijn huis in West-Oekraïne geef ik les in verschillende soorten meditatietechnieken en yogapraktijken die je zullen helpen spiritueel en emotioneel te groeien. Mijn lessen komen voort uit een oude praktijk van de Oosters-Orthodoxe Kerk en ik heb het geluk gehad te hebben gestudeerd met grote spirituele leraren zoals Nismar Hadad en Meester Konstantin.

Mijn methoden richten zich op het beheersen van lichaam en geest en het bereiken van een groter bewustzijn en begrip van ons ware zelf. Ik richt me niet alleen op fysieke houdingen, maar ook op de juiste ademhaling. Mijn technieken omvatten ook het cultiveren van mentale focus en ontspanning, evenals emotionele balans. Met mijn hulp weet je en voel je de connecties tussen de fysieke en spirituele wereld.

Ik ben een vriendelijk en meelevend persoon en ik streef ernaar om een sfeer van veiligheid en comfort te creëren tijdens mijn sessies. Ik sta altijd open voor vragen en discussie en ik zal je ideeën of ervaringen niet van de hand wijzen. Samen zullen we onderzoeken en ontdekken hoe je de balans in je leven kunt herstellen en spiritueel vooruit kunt gaan.

Mijn uiteindelijke doel is om je te helpen je ware doel in het leven te vinden, en ik geloof dat door kennis en inzicht aan je voorbij te rijden, ik je kan helpen op je reis van zelfverbetering en ontdekking. Als je er klaar voor bent om je spirituele reis te beginnen, neem dan contact met me op en ik sta klaar om je te begeleiden op je pad.

Ik hoop dat we kunnen samenwerken en het potentieel dat in je zit kunnen ontsluiten.

De beste wensen,

Yana_shy, jouw Meesteres uit Oekraïne