Het was een warme zomeravond toen ik, een vrouw van midden dertig, Juliana Ramirez voor het eerst ontmoette in mijn lesbische fantasie. Ik had al een tijdje met haar gechat op Ladyboyxcam.com en was helemaal weg van haar. Ze was mooi, grappig, slim en had een geweldige persoonlijkheid. Maar bovenal was ze een transgirl, en dat maakte haar voor mij nog aantrekkelijker.


We hadden afgesproken in een gezellige bar in de stad. Toen ik haar zag binnenkomen, viel mijn mond open van verbazing. Ze was nog mooier dan op de foto’s en ik voelde de vlinders al meteen in mijn buik. Ze droeg een strakke zwarte jurk die haar rondingen perfect benadrukte. Haar lange bruine haar viel in zachte golven over haar schouders en haar make-up was perfect aangebracht. We begroeten elkaar met een warme knuffel en gingen aan de bar zitten. We raakten al snel aan de praat en het voelde alsof we elkaar al jaren kenden. Juliana was zo open en eerlijk over haar transitie en ik was gefascineerd door haar verhaal. Ik vertelde haar over mijn leven en mijn passie voor schrijven. Ze was oprecht geïnteresseerd en moedigde me aan om mijn dromen na te jagen. Na een paar drankjes voelden we de chemie tussen ons steeds sterker worden. Ik voelde me zo op mijn gemak bij haar en mijn verlangen naar haar groeide met de minuut.

Toen Juliana plotseling haar hand op mijn been legde, voelde ik een heerlijke tinteling door mijn hele lichaam gaan. Ik keek haar in haar ogen en wist dat ze hetzelfde voelde. We besloten om de bar te verlaten en naar mijn appartement te gaan, waar we rustig konden praten en misschien nog een drankje konden doen. Toen we eenmaal binnen waren, viel de spanning tussen ons niet meer te ontkennen. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden terwijl we op de bank zaten, dicht tegen elkaar aan. Juliana’s handen streelden zachtjes mijn gezicht en ik voelde haar warme adem op mijn lippen.

Ik leunde dichterbij en onze lippen raakten elkaar voorzichtig aan. Het voelde als een elektrische schok die door mijn hele lichaam ging. Haar lippen waren zo zacht en haar zoenen zo vol passie. Ik verlangde naar meer. We stonden op van de bank en Juliana pakte mijn hand vast en leidde me naar mijn slaapkamer. Onderweg begon ze me overal te kussen, mijn nek, mijn schouders, mijn borst. Het was heerlijk en ik kon niet wachten om haar aan te raken. Eenmaal in de slaapkamer aangekomen, sloot Juliana de deur en trok ze me naar zich toe. Ze begon mijn kleding uit te trekken terwijl ik hetzelfde bij haar deed. Toen we allebei naakt waren, stonden we tegen elkaar aan, huid op huid.

Ik streelde haar lichaam en geile pik en voelde haar handen over mijn rug glijden. Het was zo intiem en opwindend. Juliana duwde me zachtjes op bed en kwam bovenop me liggen. Haar kussen waren nog steeds zo vol passie en ik liet me volledig meevoeren. Haar handen dwaalden af naar beneden en vonden mijn gevoelige plekjes. Ik kreunde van genot en hunkerde naar meer. Toen Juliana eindelijk haar lippen van de mijne haalde, keek ze me met een verleidelijke glimlach aan. Ik voelde hoe ze haar heerlijke geslachtsdeel tegen mijn kletsnatte kutje wreef en mijn verlangen naar haar kon niet meer worden onderdrukt. Ik wilde haar zo graag proeven en voelen. Ik fluisterde in haar oor hoe mooi ze was en hoezeer ik naar haar verlangde. Maar bovenal vertelde ik haar hoeveel ik van haar hield, precies zoals ze was. Ze kuste me opnieuw en fluisterde terug dat ze ook van mij hield. Langzaam, maar vol overgave, bedreven we de liefde. Het was intens en zo anders dan alles wat ik ooit had ervaren. Juliana wist precies wat ik nodig had en ze gaf me alles waar ik naar verlangde. Ze was zo mooi en vrouwelijk, maar toch had ze ook dat mannelijke van binnen.

Het was de perfecte mix en ik genoot er met volle teugen van. Toen we uiteindelijk in elkaars armen lagen, hijgend en bezweet, keken we elkaar diep in de ogen. Ik kon niet geloven hoeveel plezier we hadden gehad en hoeveel we van elkaar hielden. Ik wist dat dit het begin was van iets moois en dat Juliana en ik samen een geweldige toekomst tegemoet gingen. De nacht ging voorbij en we werden ‘s ochtends wakker in elkaars armen. Het voelde zo vertrouwd en natuurlijk, alsof we voor elkaar waren gemaakt. We kusten en knuffelden en brachten de hele dag door in bed, genietend van elkaars gezelschap.

Sinds die eerste date zijn Juliana en ik onafscheidelijk. We hebben samen de wereld rondgereisd en onze liefde is alleen maar sterker geworden. We lachen nog vaak om onze ontmoeting in die gezellige bar en hoe snel het vuur tussen ons oversloeg. Maar bovenal zijn we dankbaar dat we elkaar hebben gevonden en dat we elkaars liefde en steun hebben in dit soms harde en oordelende leven. Want Juliana mag dan een transgirl zijn, voor mij is ze mijn alles en ik zou haar nooit willen missen.

kussen met morgana ts