Tijdens een wandeling door de stad vindt SexJapanTV.com een paar avontuurlijke Japanse meiden. Deze beide meiden lijken te genieten van het feit dat ze gefilmd worden. De eerste vrouw ontmoet ik in een lift; tegen de tijd dat ze klaar is met mij, is dat niet het enige dat omhoog gaat. Ze raakt me en ik nodig haar uit om te strippen. In een mooi rustig trappenhuis houdt ze mijn aandacht vast, terwijl ze enkele trappen beklimt; hoe wist ze nu dat mijn favoriete kleur roze is? Strippen en plagen, ik hou wel van haar houding en haar Aziatisch lichaam. Zodra ze haar beha en slipje uitdoet, doet ze haar been omhoog; nogmaals, hoe wist ze dat roze mijn favoriete kleur is?

Het tweede Japanse meisje staat op straat en ziet mijn camera; ze komt naar me toe en geeft me een speelse ondeugende blik. Speels loopt ze een paar trappen op en gooit haar jurk omhoog; ik zou die volle kont en wil haar overal volgen. Bovenaan doet ze haar jurk open en biedt ze nog meer lust. Ze duikt in een nabijgelegen toilet, ze stript en laat ons zien hoe speels ze kan zijn. Haar lippen spreiden, ze is ook zo lekker, met een beetje “franje.” Poseren, lachen en zachtjes kreunen. Ze houdt van het buitenleven

.