Liefdesbrief voor Jessica, op de foto.


Jessica schatje, weet je hoeveel ik van je hou. Je kleine volle borsten, trillend in mijn handen, je gevoelige tepels, op en neer trillend met het puntje van mijn tong. Ik omhelsde je innig, zo hard, alsof ik je in me wilde persen. Je geurige, donkere haar strijkt zachtjes tegen mijn lichaam. Ik kus je 💋, een tintelende pijn op mijn tong, maar vermengd met een sensatie van opwinding.

Wervelend, strelend, rondcirkelend, je tanden. Onze lippen openen lichtjes, en de lippen verstrengelen zich, hard zuigend. Het water vloeit, valt in elkaars mond.

Je warme kutje, op en neer wiegend met regelmaat, open en dicht, zuigend en trekkend en spugend. Ik pas me aan jouw ritme aan, ook zachtjes stijgend en dalend. Kutje en staaf, zo dicht bij elkaar dat ze in elkaar lijken te smelten.

Met de stoten van mijn stevige staaf, het voedende geluid van ons afgescheiden glijmiddel en het geluid van jouw heupen die tegen de huid van mijn dijen kletsen is een bewijs van onze vereniging. Ah, hoe geweldig. Je ogen zijn zijdeachtig en je hijgt zachtjes als we in elkaars ogen kijken, wetend dat de ander dicht bij een orgasme is. Je likt en raakt mijn tepel aan terwijl je met je hand over de andere wrijft, en ik laat een korte, lage grom van genot horen.

Ik til met mijn handen je billen op en je lijkt een beetje overdonderd als mijn mond lichtjes glimlacht en mijn lippen een zware kus op de jouwe drukken, haha, je lijkt een beetje van slag. Ik rol je om, je handen gestut bovenop de bank, je benen iets uit elkaar, waardoor je malse, sappige, vruchtbare spleetje zichtbaar wordt. Ondertussen masseer ik jouw kleine volle borsten.

Wrijf speels mijn roede op en neer langs je nectar zonder erin te gaan, en je schudt met je tieten terwijl ik me plotseling omdraai en mijn roede recht in je ronde en strakke kontgaatje stoot. De eikel voelt heftig strak aan, en dan is het alsof je in een andere wereld bent: de rimpelingen van je rectum omsluiten mijn drakenwortel, de strakke maagdelijke grond drukt tegen de eikel.

Je knijpt je ogen dicht en geniet ervan. Ik stoot heen en weer, trek mijn staaf met een schok uit jouw kutje en jij kalmeert, terwijl je in een meer comfortabele positie ligt en wacht op mijn binnenkomst. Ik draai je hoofd om naar mijn staaf. Je hield de wortel vakkundig in je ene hand en streelde mijn ballen met de andere, terwijl je rode lippen wijd opengingen en mijn enorme wortel in je opnamen.

Ik lig rustig achterover, want ik weet dat jij degene bent die mijn roede het beste kent. Het ene moment neem je alleen de eikel op, je lippen wrijven hard terwijl je tong eromheen wikkelt en zuigt; het volgende moment neem je hem helemaal op, zodat hij boven in je keel zit. Ah, hoe gevoelig de eikel is, elke cel zorgvuldig omhuld. Of je lippen en tong bewegen, of je vingers bewegen, raken je hoofd aan en regelen de frequentie, een vreugde waar een onsterfelijke jaloers op zou zijn.

Uiteindelijk ga je achterover op de bank liggen, je handen spreiden je nectar, alsof je wilt zeggen: “Kom binnen, schat, ik kan niet wachten. Ik steek mijn vingers eerst naar binnen en jij schreeuwt het uit, terwijl je met je hand aan mijn staaf rukt. Je stopt met je hand te bewegen en duwt mijn staaf naar binnen, en je laat een tevreden kreet horen. Ik til je benen op en duw hard en snel en we zijn allebei in de zone.

Je wrijft ook hard met je handen over je kleine volle borsten. Je nectar trilt en ik realiseer me dat ik ook ga komen. Ik laat je benen zakken en ze spannen zich om mijn middel, terwijl ik je stevig vasthoud. Het is alsof we één zijn op dit punt, de staaf versnelt verder en je heupen passen met kracht bij de mijne.

Bijna daar, bijna daar! Ik staar in je ogen en krijg een bevestigend antwoord. Klotsen en spetteren. Hete vloeistof spuit eruit en in je baarmoeder. Poesje, staaf, stuiptrekken, samensmelten. Ahhhh. Je nestelt je gelukzalig tegen mijn borst terwijl ik zachtjes door je haar strijk. Als ze in elkaars ogen kijken, zijn ze vol liefde voor elkaar. “Ik hou van je.” “Ik hou ook van jou.”