Bij de kapster vandaag, ze heeft mooie borsten in een wit T-shirt. Losjes en vrolijk komt ze aanlopen in haar leren broek, lachend kijkt ze me aan. “Ga je mee” vraagt ze. Maar natuurlijk, zeg ik. “Ben je nieuw”? Ik heb je nog niet eerder gezien. Ja! Zegt de vrolijke blonde. Vorige maand ben ik hier begonnen, ga hier maar zitten. Ze trekt de stoel naar achteren, mijn ogen vallen in een kort moment op haar borsten. Heerlijk rond, stevig en springend in het T-shirt.

Ze begint en stoot met haar borsten tegen mijn hoofd

Ze begint en stoot met haar borsten tegen mijn hoofd, ze kijkt lachend in de spiegel. Haar parfum ruikt heerlijk, in een moment fantaseer ik dat ze haar T-shirt uittrekt en op me gaat zitten. Ze knoopt mijn broek open en laat mijn gezwollen lid vrij.

Ze is opgewonden en haar kutje is kletsnat van het kussen en likken van haar borsten en halsstreek, ze trekt vlug haar slipje uit en zachtjes gaat haar grotje over mijn paal en melkt me leeg. Net op tijd gaat ze omhoog en ik spuit op haar buik. Kun je het hoofd een beetje naar voren doen? Maar natuurlijk, zeg ik..

Dromen of toch niet? Ontmoet kapster SilviaMonaco

Kapster naakt in de kapsalon en fantaseren