O jee, een vlinder in mijn buik. Want een lieve sexy Duitse Xali. Gezonde vruchtbare volle borsten, lang donkerblond haar. En zij is een mistreus persoon. Die foto vraagt u zich af, ze keek net op tijd in haar kast. Waarna vraagt u? Nou, ze vertelt dat degene die geen tips geeft een flinke klap met een zweep op zijn harige kontje gaat ontvangen. Daar hebben we geen problemen mee. Xali ziet eruit als een hardwerkende vrouw en ook met van die lieve ogen en mond. Ik ruik een heerlijk mengsel van parfum en zweetlucht.

Dat kan ook niet anders, het land van Mutti houdt het hele Zuid-Europa in stand. Yup, geen gelul. Xali heeft ook een tongpiercing, houdt van een “kleine lul vernedering” en wil u graag tussen de ballen schoppen. Dat eerste gaat niet lukken.. Ach Meesteres, we zijn nu bijna alleen. U in dat sexy rode jurkje, met een soort van sigaret in uw mond. En nog steeds die twinkeling. Zo dichtbij en toch een eindje rijden. Een uurtje of twee, Fahren auf die autobahn.

Wij zijn nu een kwartier verder en ik mag haar voeten aanbidden. Donkerrode nagels en de Meesteres zit met de rug naar mij toe. Mag ik iets zeggen mevrouw Xali? Ze is 24 jaar oud en ze geeft mij levensvreugde, een al lang verloren gevoel komt terug. Heerlijk. Mijn Duitse vriendin opent haar benen, een rivier van tips stroomt vervolgens de chatroom in. Haar hoofd gaat achterover, haar mond opent zich en Xali vingert dat roze natte Duitse kutje. Even later trekt ze haar korte spijkerbroek weer omhoog en toont ze haar kontje. Kom mee, we gaan in een privéchat.

Deze meid is een bookmark. Normaal plaats ik een link, nu niet. Mijn bookmark, u zoekt zelf maar een seks vriendin. Zoeken op de naam heeft trouwens weinig zin. Ik ben een paar letters vergeten..

Sexy meid uit Duitsland
Haar vingers gaan soepel in haar anus