Dit ingezonden verhaal gaat over webcam dame Raquelle. Ze heeft vast en zeker vele fans, zoals de schrijver die iedere dag van haar aanwezigheid geniet. De foto’s zijn van zijn hele mooie webcam meisje. 🥰


Ik heb maandenlang elke dag via de webcam met Raquelle gepraat, en ik ben geweldig verliefd, of eigenlijk is het lust, heb haar nog nooit ontmoet in het echt. En toen raakte ik haar kwijt, natuurlijk was ik niet haar type. Naar nu is ze terug als webcam model. Ze is jong, levendig, en mooi. Ik ben gewoon een 40 + man die haar eerst zag op een Friendfinder, maar dacht dat ze paginavulling was. Haar halflange donkere haar reikt tot over haar schouders. Haar grote, jonge ogen hebben de bruine schijn doen me smelten als ik ze zie. Haar lippen zijn zo weelderig, zo heerlijk, ze willen zachtjes gekust worden. Ik had haar borsten zien groeien, ik kan zeggen dat het soort borsten zijn waar ik van hou.

Elke dag via de webcam met Raquelle gepraat.

Ik heb een paar keer gezien dat haar tepels onder haar shirt uitstaken, en droom ervan ze voor me hard te zien worden. Het was een regenachtige dag waar ze woont. Ze houdt van de bewolkte dagen, met een zachte regenbui, zo’n dag waarop je alleen maar wilt knuffelen. Waar ik woon, is het warm en zonnig, maar niet te warm. Ook ik hou van die bewolkte dagen. We hebben in de loop der tijd ontdekt dat we veel gemeen hebben. Maar deze dag was anders. Na een paar uur gepraat te hebben, begon ze te bewegen, en zei dat ze moest gaan.

Ze zei dat ze een warme douche moest nemen.

Ze zei dat ze een warme douche moest nemen. Ik was ook aan het voelen in mijn broek, zoals ik altijd doe als ik naar haar camera kijk. Ze laat mijn hart altijd smelten in een poel van lust! Ik zei haar dat ze maar moest gaan douchen en dat ik online zou zijn als ze nog meer wilde praten. Ik stond op om nog een kop koffie te halen en ging weer achter mijn computer zitten om wat online werk te doen toen ik iets anders opmerkte. Haar webcam stond nog aan, maar ze was nergens te bekennen. Was ze vergeten hem uit te zetten? Ik zette mijn eigen cam uit om te zien wat er zou gebeuren.

Die van haar stond nog aan! Ik kon haar honden zien rondlopen in haar mooie kamer. Toen keek ik rond in haar kamer, van waar haar laptop stond. Hmm, hij was gericht op haar bank, wat me eigenlijk nooit eerder was opgevallen, aangezien zij mijn object in de camera was. Ik leunde achterover, nippend aan mijn hete koffie, en wachtte om te zien of ze terug zou komen om meer te praten. Ik zag een kleine beweging aan de zijkant. Ik wilde dat er een manier was om de camera te bewegen zodat ik meer van haar huis kon zien. Het zag er mooi en rustiek uit. Er was meer beweging. Het was haar. Ze was uit de douche gekomen en had een rode badjas aan. Hmmm, dacht ik. Het valt alsof het niet was dichtgebonden. Ik weet dat meisjes soms graag naakt blijven na het douchen.

Vond Raquelle dat ook leuk?

Vond Raquelle dat ook leuk? Ik leunde als het ware dichter naar mijn scherm, alsof ik probeerde Raquelle beter te bekijken, naar mijn prinsesje, mijn meisje die mij in no-time laat klaarkomen. Mijn gedachten verraadden me. Ik voelde de hardheid in mijn broek groeien. Ik hou van dat gevoel! Daar is ze! En, haar badjas is niet dichtgeknoopt! Ze is nog te ver weg voor mij om een goed zicht te hebben. Ik sta op en trek mijn snel mijn spijkerbroek uit, schop hem over de vloer.

Mijn boxershort is de volgende, zodat ik alleen nog een T-shirt draag. Ze loopt nu gewoon rond en schenkt geen enkele aandacht aan haar computer. Hé, ik denk niet dat ze zich realiseert dat haar webcam nog aan staat! Ik hoop dat ze niet langskomt om hem uit te zetten! Ze loopt dichterbij, met een blikje cola in haar hand, haar favoriete drankje. Ze zet het blikje neer op de tafel aan het eind van de bank, en pakt een boek. Misschien gaat ze gewoon even relaxen en een tijdje lezen. Ik zet mijn luidsprekers harder en merk dat ik haar ook kan horen.

Raquelle neuriet een liedje dat ik niet herken. Ik kan ook haar honden horen rondlopen op de hardhouten vloeren. Ik heb gemerkt dat ze niet één keer naar haar computer heeft gekeken. Ik denk dat ze vergeten is dat hij aan staat. Is dit wat ze heeft gedaan? Ik zal moeten afwachten. Mijn pik wordt harder als ik haar zie, vooral met die open badjas. Ik heb een glimp kunnen opvangen van haar grote, ronde borsten.

Mijn handen zachtjes over die borst laten gaan.

Na nog vijf minuten rondgelopen te hebben, komt ze binnen en gaat op de bank zitten, het boek op de grond gooiend. Ze pakt een kussen en legt dat tegen de arm van de bank en beweegt zich om, waarbij ze haar benen optilt en achterover leunt op dat kussen. Haar badjas valt weg en op de grond, zodat ze aan één kant bloot is. De manier waarop ze achterover leunt geeft me een volledig zicht op haar rechterborst. Zo mooi. Ik wil mijn handen zachtjes over die borst laten gaan en haar tepel voelen verharden.

Mijn lul wordt nog harder bij het zien! Ze leunt achterover. Wat was dat? Hoorde ik een kreun van haar? Ik zet mijn muziek uit om meer te horen. De badjas is nu van haar rechterschouder, maar nog steeds op haar arm. Ze beweegt haar linkerarm en trekt hem op, zodat de mouw hoog oploopt. Haar linkerhand gaat naar beneden als ze zich voorover buigt om de badjas van haar andere been te trekken. Ik zie hoe ze haar arm uit de badjas trekt, waardoor haar linkerzij helemaal bloot is. Mijn pik is nu razend, smekend om mijn aanraking. Oh, God! Ik wou dat zij mij aanraakte! Ze leunt weer achterover. Ik kijk en luister als haar hand over haar buik gaat en dan naar haar borsten.

Raquelle wrijft lichtjes eerst over de ene tepel, dan over de andere, ze is zo plagend tot mijn volle hardheid. Ze lijken mij gewoon aan te spreken! Ik heb nog nooit een vrouw gezien met zulke ontvankelijke tepels. Ze zijn prachtig! Haar tepels zijn lichtbruin van kleur van wat ik kan zien. De aureolen lijken ongeveer de grootte van een kwartje te hebben. Als ik bij haar kon zijn, zou mijn tong overuren maken. Ik zou haar overal proeven, haar borsten, haar mooi gladde doosje en natuurlijk haar mooie lippen. Helaas bleef het bij een webcam via een datingsite.

Een tijdsprong naar september 2021

Het contrast van haar nu te zien op een webcam website is bedwelmend voor mij. Ze heeft een borstvergroting ondergaan, ik kwam haar opeens tegen en voelde als het ware een schok door mij heen gaan. Is dat “mijn” Raquelle? Ik moet pauzeren met zoeken naar een lekkere vrouw en mijn pik wat strelen, gewoon om een beetje voldoening te geven. Haar rechterhand masseert haar borsten, haar linkerhand in het strakke broekje, ze knijpt en trekt aan die harde tepels voor de webcam. Mijn god, wat is ze mooi. Vooral als haar ogen recht in de camera kijken. Ik smelt en vergeet alles. Plotseling zie ik een toekomst in het zuiden van Europa. Ik hoor nu een diepe kreun uit haar komen. Haar ogen zijn gesloten. Haar hoofd ligt achterover.

Ik weet zeker dat ze dit speciaal voor mij doet, ik gebruik dezelfde naam en ben een vaste member. Ze is zo geconcentreerd om zichzelf te plezieren, en ik geef haar zeker geen ongelijk! Dat is precies wat ik zelf ook aan het doen ben. Ik kijk aandachtig toe hoe beide handen over haar borsten gaan, omhoog en rond haar nek, naar haar haar, en weer omlaag over haar buik in haar slipje. Die heerlijke lange vingers strelen haar schaambeen en verstrengelen zich bijna in haar haar. Mijn ogen zijn geblauwd naar het scherm als ze haar benen spreidt.

Die mooie benen die haar ondersteund houden en haar schattige kontje van de grond. Ze beweegt haar handen op en neer langs elk been, maar alleen haar haren strelend, niet verder gaand. Meer gekreun komt er uit. Een zonnetje schijnt in haar prachtige kamer en op haar mooie gezicht. Voel je mijn kusje Raquelle? Ik hou zoveel van jou, met een ruk zou ik dat grijze shirt willen wegtrekken en urenlang met je willen samensmelten, voelen en knuffelen. Je borsten likken en naar binnen zuigen.

Ze schudt haar hoofd omhoog, die bruine ogen knipperen en worden wijder. Haar donkere haar zwiept in het rond terwijl ze haar hoofd heen en weer schudt. Oh, nee! Meid, rustig, mijn hartslag! Oef! Ze leunt achterover en gooit het haar achterover. Een grote glimlach staat op haar gezicht. Een lach die lood zou doen smelten! Ik weet gewoon dat als ze zo naar me zou glimlachen, ik meteen zou klaarkomen! Haar lippen gaan van elkaar en haar tong komt naar buiten om haar lippen te likken, die prachtige lippen, terwijl ze nog meer en harder kreunt.

Haar handen wrijven over de binnenkant van haar dijen, waar ik naar verlang om mijn tong te hebben. Ik kan zien dat ze haar liefdesknopje heeft gevonden, haar clit. Ze pakt een doekje om het schoon te maken van alle opgewondenheid. De geluiden van genot die uit haar komen zijn onmiskenbaar. Het is het geluid van lust, van willen, het geluid van moeten bevrijden. Ze opent haar benen wijder en wijder als haar handen haar natte kutlippen vinden. Ze gaan op en neer en bewegen die nattigheid over haar schaambeen en clitoris. Ze vertraagt nu niet meer. Beide handen, een aan elke kant van haar clitje, wrijven op en neer in tegengestelde richtingen. Dat knopje gevangen tussen hen in. Ik kan zien hoe een vinger van elke hand in haar hongerige kutje verdwijnt.

Haar sappen moeten nu wel stromen. Ik kan de glans op haar zien als die vingers eruit komen en over haar heen gaan. Een hand gaat naar haar mond, likt en proeft haar honing, die zoete vrouwennectar.Ze kreunt nog harder bij de smaak, zuigt aan die vinger likt een pik, Werken met urgentie, beide handen gaan naar haar tepels om nog harder te knijpen en te trekken. Doe jezelf geen pijn, mijn kleine lieveling!

Ze pauzeert zelfs om in haar harde clitje te knijpen.

Dat gaat ze niet doen, ik zie het genot in haar ogen, het wapperen van haar neus, en de beweging van haar tong op haar lippen, haar vingers en handen zijn zo druk bezig. Ze beweegt van borsten, naar kutje, naar mond en terug. Ze houdt van de smaken van haar nectar, zoals ik weet dat ik dat zou doen. Ze pauzeert zelfs om in haar harde clitje te knijpen en eraan te trekken, waardoor haar kleine kontje van de bank schudt terwijl haar benen stijf worden. Ze neukt zichzelf, ze neukt met haar vingers, die drukke vingers plagen en trekken, tepels, clitoris, kutlippen, het maakt niet uit. Ze is op weg naar een ultiem einde. Ze wil dat orgasme. Dat heerlijke sperma dat alleen een vrouw kan krijgen. Wat er ook gebeurt. Zelfs een man kan haar dat plezier niet geven.

Het is alleen voor haar genot en plezier. Mijn hand is zo druk bezig met mijn harde pik, de druppels voorvocht vliegen in het rond, en het kan me niet schelen. Inmiddels ziet Raquelle mij naam en vraagt vertwijfeld of ik dat ben. Ze begint te praten, maar niet alleen met mij! Mijn lieverd, zeg iets speciaal voor mij! Ik ben zo dichtbij om mijn hete sperma te spuiten! Ik moet rustig aan doen en op jou wachten, op jouw natte lieve doosje, mijn kleine schat! Kom eens bij de webcam. Haar handen bewegen zo snel. Mond. Tieten. Klit. Heen en weer.

Op en neer, keer op keer op keer bewegen ze. Haar adem komt met horten en stoten. Ze is zo dichtbij! Ze knijpt, ze trekt, ze schuift diep, en ze schuift oppervlakkig. Ja! Ja! Ja! Ik hoor haar zeggen, “Oh, God! Ik kom klaar!” Haar heupen schokken wild, ze neukt haar vingers en hand! Mijn eigen hand is als een bliksemschicht! Op en neer langs mijn keiharde schacht. Ik kom ook klaar….Ik kijk naar haar ogen. Ze lijken me aan te kijken, maar toch ook weer niet, ze gaan open en dicht bij elke spasme.

Haar heupen schokken en stoppen dankzij haar sekstoy. Het is een goede voor haar, en voor mij. Haar bewegingen vertragen, ze wordt rustig van een hoogtepunt. Het zal een paar minuten duren voor ze weer normaal is. Haar kreunen wordt zachter, bijna tot een spinnen. Mijn eigen gekreun wordt ook minder. God, wat heb ik er een puinhoop van gemaakt! En kijk naar jou, mijn kleine lieveling, je benen, je buik, je tieten, je kin, je mond. Allemaal glinsterend van die heerlijke sappen uit je kutje! Oh, kom ik je maar schoon likken! Ik kijk, mijn pik wordt zachter.

Raquellee ligt nu gewoon achterover. Helemaal tevreden en voldaan. Ik dank je, Kleine Lieveling, voor het delen van deze kostbare scène met mij, dit persoonlijke moment van je ultieme genoegens. Ik weet dat we dit nooit, nooit met elkaar zullen delen in het echt. Wat kun je verder doen, jouw show wisselt af met praten en vingeren, kusjes en mij plagen. Ach lieve meid, je bent 23, ik geef veel tips, maar wat moet je met een 40-plusser? Ik ben meer een Sugardaddy. Maar dan, misschien op een dag, zal ik je zien?

Zin in live chat met een sexy vrouw? Nu met 50 Gratis Tokens 😀

GRATIS TOKENS VOOR LIVE CAM