Ik was net begonnen met huizen schoonmaken. De hogeschool is duur voor buitenlands studenten, ik kom uit Japan en mijn hobby is mijn motor. Elke manier waarop ik het collegegeld en hobby kan betalen is welkom. Vandaag was ik bij het echtpaar Jensen, een jong stel in een rijk deel van de stad. De vrouw werkt op een kantoor, en ik denk dat de man een effectenmakelaar is, want hij is er nooit, ik weet het niet.

Alles wat ik van ze weet is dat ik hun kantoor, slaapkamer en suite moet schoonmaken. Ik bel aan, verwacht de echtgenote Linda. In plaats daarvan doet een lange man met brede schouders de deur open. Hij draagt een pantalon en een wit overhemd met de bovenste 4 knopen los. Ik kan zijn spieren onder zijn overhemd zien. Ik moet opkijken om zijn ogen te zien, want ik ben maar een slank Japans meisje van 1.73.

Hij moet meer dan 1.95 lang zijn. “Uhm, hoi, ik ben hier om het huis van de Jensen schoon te maken.” Mijn stem trilt, terwijl ik in zijn doordringende blauwe ogen staar. “Dat kan ik zien.” Ik kijk hem aan, wenkbrauwen gegroefd. “De oudere kleren die je draagt, verraadt het.” Hij glimlacht. “Oh! Ja ik denk het wel.” Ik giechel zenuwachtig, terwijl ik mijn lange zwarte haar uit mijn gezicht duw. “Ik ben Thomas, je hebt mijn vrouw Linda al ontmoet.”

Ik begon met het schoonmaken van de boekenplank

Hij steekt zijn hand uit en ik schud hem. Zijn huid is verrassend zacht. “Ze werd naar kantoor geroepen en ik ben net terug. Kom binnen!” Ik trek mijn jas en tas uit en hang ze in de voorste rij van de kapstok. Ik voel Thomas ogen op me gericht. “Dus ik doe vandaag alleen het kantoor, de slaapkamer en de badkamer. Is dat nog in orde?” “Ja. De boekenplanken in het kantoor moeten eens goed afgestoft worden, vooral de bovenkanten.”

Hij wijst me de ruimte in, met boekenplanken langs de achterwand en een groot eikenhouten bureau in het midden. “Misschien heb je een opstapkrukje nodig…” Hij glimlacht en trekt een wenkbrauw op. “Ik weet waar het is! Ik ben wel klein, maar ik weet de weg.”

Dat kwam er akeliger uit dan ik bedoelde. Ik kon mezelf niet bedwingen, hij was zo fucking sexy dat ik mijn slipje nat voelde worden. En we hadden net zitten praten! Toch lachte hij me een ondeugende grijns toe. Toen ik terugkwam met het krukje en de stofdoek, had hij het zich comfortabel gemaakt in de bureaustoel. Ik klom erop en begon te poetsen.

Op die hoogte, hij zittend, en mijn handen omhoog reikend bij het schoonmaken, was ik er bijna zeker van dat hij mijn slipje kon zien. Ik had vandaag tenminste de sexy soort gekozen: zwarte kanten wangetjes en bijpassende bh, 38DD.

Toen ik een blik naar beneden keek, zag ik hem naar me kijken, maar hij zei niets. Dus ging ik verder alsof er niets aan de hand was. God ik had wat ontspanning nodig! Linda bleef nooit staan kijken… Toen ik klaar was, zei ik hem dat ik verder ging naar de slaapkamer. “Ik heb hier nog wat werk te doen, dus ik laat je maar even.” Toen ik eenmaal in de slaapkamer was, sloot ik de deur en zakte op de vloer in elkaar, terwijl ik mijn hand in mijn broek stak.

Slechts één aanraking stuurde me over de rand, en ik kwam tot een hoogtepunt, daar op de vloer. Het kostte alles wat in mijn vermogen lag om mijn kreun te dempen. Hij was maar een paar kamers verder, en dit telde beslist als een ontslagwaardig vergrijp. Ik stond weer op en paste me aan, maar ik brandde nog steeds daar beneden.

Proberend het te negeren, ging ik verder met schoonmaken. Terwijl ik het medicijnkastje in hun badkamer schoonveegde, gluurde ik naar binnen. Ik zag condooms liggen. Kut!!! Snel deed ik het dicht en ging verder. Ik zou niet zo nieuwsgierig moeten zijn, maar ik wilde alles over deze man weten wat ik kon. Ik ging verder naar hun slaapkamer, proberend niet te denken aan wat hij tussen die lakens deed. Terwijl ik hun was opvouw en opruim, valt me iets op in Linda’s ondergoedlade.

Er zit een nep broekje in met extra bevestiging. Ik til het op en onthul tientallen speeltjes. Vibrators, dildo’s, penisringen, noem maar op. Mijn gezonde verstand liet me in de steek terwijl ik toegaf aan die drang die me niet meer had verlaten sinds ik dit huis betrad. Ik pakte een vibrerende g-spot dildo en ging naar hun bed. Ik ging achterover liggen en trok mijn broek en slipje om mijn enkels, terwijl ik het speeltje aanzette.

Langzaam duwde ik het in me. Ik probeerde het zo lang mogelijk vol te houden, terwijl ik het voelde en me voorstelde dat hij het was. Ik sloot mijn ogen toen ik mijn orgasme naderde, boog mijn rug en beet op mijn lip toen een golf van bevrijding over me heen kwam. Toen ik klaargekomen was, opende ik mijn ogen. Thomas stond in de deur van zijn kamer en keek naar me. Zijn uitdrukking was donker geworden. “Oh mijn god! Meneer Jensen het spijt me zo! Ik bedoelde niet – ik bedoel, kon het niet helpen – ik ben zo beschaamd.

Alsjeblieft, ontsla me niet en vertel het niet aan Linda! Ik kan dit schoonmaken en ontsmetten.” Ik besefte dat de dildo nog in me zat. Ik ging hem eruit halen. “Stop.” Zijn stem gebood zo’n autoriteit dat ik bevroor, hem aankijkend. “Laat het erin.” Mijn kaak zakte ineen. Hij bewoog zich om naast me op het bed te gaan zitten. “Wist je dat we een paar jaar geleden beveiligingscamera’s hebben laten installeren? Ik kan vanuit mijn eigen kantoor zien wat er in elke kamer van mijn huis gebeurt.” Zijn woorden zonken in, en lieten me achter met een pijnlijke steek in mijn maag.

Vreemd, want er was op dit moment iets anders dat me vulde. “In dit huis zijn er regels. Als je die niet gehoorzaamt, zul je gestraft worden.” Zijn stem was koud, veel anders dan de flirterige glimlach van daarnet. “Buig over mijn knie.” “Wacht, wat? Vertel je nog steeds” “Kom hier en bed voorover!” riep hij. Zwijgend deed ik wat hij zei. Mijn slipje was nog uit en toen mijn buik zijn dijen raakte, trok hij mij ruw naar zich toe, waardoor ik naast hem kwam te liggen en de dildo, die nog steeds weg trilde. “Voor een eerste overtreding krijg je 10.” Ik knikte, terwijl ik mijn gezicht in mijn handen verborg.

Zijn hand kwam scherp op mijn kont neer, en ik was er zeker van dat hij striemen zou achterlaten. Tranen kwamen in mijn ogen, maar ondanks dat begon ik ook iets anders te voelen. Iets diepers. Terwijl hij verder telde, raakte ik steeds meer opgewonden. Tegen 9 wist ik dat ik elk moment kon klaarkomen. “10!” Hij gaf nog een laatste klap op mijn kont, maar liet zijn hand liggen. “Je bent druipnat. Word je hier opgewonden van?” zei hij, bijna gevaarlijk. “Ja.” Zeg ik, beschaamd. “Ja wat?” “Ja, meneer.”

Zijn hand baande zich een weg naar beneden, naar de vibrator. Hij haalde hem eruit, en vanaf de spiegel boven het dressoir kon ik zien dat hij ervan proefde. Hij legde het toen op het bed, en keerde zijn hand terug naar mijn kont. “Je bent onverzadigbaar, is het niet? Je wilt me al sinds ik de deur opendeed, nietwaar?” “Ja meneer.” Zeg ik, beschaamd maar opgewonden.

Plotseling dringt hij twee vingers in mijn kut, op zoek naar die lekkere plek. Ik hijg en probeer overeind te komen, maar een sterke arm duwt me weer naar beneden. Ik merk voor het eerst de bobbel in zijn broek op. “Je wilt toch dat ik je neuk, niet?” In een mum van tijd heeft hij de plek gevonden. God hij was goed. “Ja meneer!” kreun ik. “Je wilt dat ik je neuk, nietwaar?”

Hij wrijft me precies goed, en ik kom tot een orgasme gedrapeerd over zijn schoot. “Yesss siiirrrrr!” schreeuw ik bijna. Hij laat niet op tot ik helemaal uitgeput ben. Dan pakt hij mijn kleine, zachte lijfje op en gooit me praktisch op het bed, op mijn rug. Hij scheurt praktisch de voorkant van mijn shirt open en trekt mijn borsten uit mijn beha, terwijl hij ze elk in zijn mond neemt. Hij zuigt en bijt erop terwijl ik zijn hemd en broek losmaak.

Zijn pik is minstens 22 centimeter

Zijn pik komt vrij, en tot mijn schrik is hij minstens 22 centimeter, misschien 23, en bijna zo dik als een frisdrankblikje. Ik weet niet of ik er wel tegen kan! Als hij vrij is, laat hij mijn gezwollen tieten los en klimt op me. “Je zult je beter voelen als er meer glijmiddel is.” Hij knipoogt, een flits van die charme van vroeger weer tonend. Hij spreidt mijn benen terwijl hij eerst zijn lul in mijn mond stopt. Ik was nooit goed geweest in pijpen, maar ik zal zeker proberen. Intussen leunde hij voorover, spreidde mijn benen verder, en begon me leeg te likken.

Als ik al dacht dat hij wist hoe hij zijn handen moest gebruiken, dan was zijn tong nog bedrevener. Hij likte me op als een hond en gebruikte zijn vingers om me langzaam uit te rekken terwijl hij aan mijn clit zoog. Ik kwam toen en daar bijna tot een orgasme, maar ik wist dat er nog meer te komen was. Na een paar minuten stond hij op en draaide zich om, zich opstellend aan de ingang van mijn kutje. Ik trok mijn knieën naar mijn borst en in één langzame, soepele stoot was hij in me en dat ging diep!.

Hij had gelijk, glijmiddel hielp wel degelijk! “Fuck, je bent zo strak!” kreunde hij, terwijl hij in me voorover leunde. “Wanneer was de laatste keer dat je geneukt bent? Ik bedoel echt geneukt?” Hijgend antwoordde ik, “Niet meer sinds ik het vorig jaar met mijn ex uitmaakte. Een paar vluggertjes van tinder hier en daar, maar niets zoals dit, en niemand zo groot als jij!” Hij stootte tegen mijn baarmoeder opening en mijn gezicht moest een flinke grimas hebben van genot.

Met elke stoot leek hij dieper te gaan tot hij ballen diep was. Ik moet in 20 minuten minstens drie keer gekomen zijn voor we van positie wisselden. Alsof ik een lappenpop was, pakte hij mijn middel vast en tilde me op. Niets hield me overeind behalve zijn handen en zijn lul, waar de zwaartekracht me nog verder op naar beneden dwong. Elke stoot stuiterde me op en neer, mijn borsten stuiterden gelijk met me mee. Ik kwam opnieuw klaar. Net toen ik daarvan begon neer te komen, voelde ik zijn vinger in mijn kontgaatje prikken. Ik gierde van verbazing, gooide mijn armen om zijn schouders en sloeg mijn benen om zijn heupen, terwijl ik eraan hing als een koalabeer.

Ben je anaal maagd?

Hij lachte, terwijl hij ons beiden door elkaar schudde. “Anaal maagd?” vraagt hij. Ik ben te buiten adem om zelfs maar te spreken, dus knik ik alleen maar. “Vertrouw me, we zullen het langzaam doen.” Hij nam zijn vinger en bracht die naar mijn lippen. “Lik.” Ik nam zijn vinger in mijn mond alsof het een pik was. Ik staarde hem aan, en hij staarde me aan, terwijl hij op zijn lip beet. Na een minuut trok hij hem eruit en bracht hem terug naar de ingang van mijn kontgaatje. “Ontspan je”, zei hij opnieuw, terwijl hij hem gemakkelijk in me stootte.

Eerst was het ongemakkelijk, waardoor ik me verder op zijn lul duwde. Ik kon hem ervan horen kreunen. Ik voelde me vol, maar met maar één vinger was het niet per se een slecht soort vol. Toen hij echter met zijn vinger wiebelde, was het lekker. “Zie je wel, niet zo erg.” Hij bleef in me stoten, soms bijna helemaal naar buiten komend, om dan weer in me terug te stoten.

Hij begon de snelheid op te voeren en ik kon zien dat hij er bijna was. Ik ook. “Niet in mijn kutje klaarkomen”, fluisterde ik. “Ik ben niet aan de pil.” Ik probeerde me van hem af te trekken zodat ik hem droog kon zuigen, maar met zijn vinger in mijn kont kon ik nergens heen.

Hij bleef maar pompen

Ik zat gevangen. Hij glimlachte alleen maar en ik begon in paniek te raken. “Maak je geen zorgen, ik weet dat je het doosje Morning After hebt gezien. Oja. Ik veronderstelde dat er geen risico was… Ik leunde achterover tegen hem aan, terwijl ik me tegen hem aandrukte terwijl hij bleef pompen. Sneller en sneller. Ik was er, en het was een grote. Uiteindelijk kon ik het niet helpen. Ik liet een geluid horen dat ik nog nooit gemaakt had en graaf mijn nagels in zijn rug. Ik zie sterretjes.

Ik voel mijn kut snel dichtklemmen, en een paar seconden later dringt hij zich zo ver in me dat ik hem net voorbij mijn baarmoedermond voel komen. Hij komt diep klaar, recht in mijn baarmoeder. Hij kreunt en trekt aan mijn haar. Ik voel hoe ik me vul met zijn zaad, alsof hij me opeist. We zakken in elkaar en ik voel zijn gewicht boven op me, dat me weer op aarde brengt. We happen allebei naar lucht.

Hij herstelt zich sneller dan ik, staat op en gaat naar de badkamer. Ik lig in zijn bed, nog steeds niet zeker van wat er zojuist gebeurde. Hij komt weer naar buiten en gooit me het doosje Morning After toe. “Dus, zien we je volgende week weer?”