Foto ter illustratie. Je kunt van deze Aziatische dame genieten na het verhaal.


Om 6:45 uur gaat de wekker. Ik klim moeizaam uit bed en zoek mijn ondergoed bij elkaar. Langzaam maak ik mijn weg naar het ochtendtoilet. Ik zie de badkamerdeur iets openstaan, kijk naar binnen en krijg het ineens warm. “Goedemorgen,” zeg ik tegen mijn vrouw, die poedelnaakt in de badkamer staat. Eén been op een krukje en met een washandje wast ze de binnenkant van haar dijen. Ik dank God nog iedere dag dat ik haar tegenkwam.

Deze aanblik maakte mijn kleine vriend meteen “wakker” die opeens een grote vriend wordt.
“Goedemorgen” antwoordt ze, terwijl ze me een gretige blik toewerpt. Haar blik dwaalde af naar beneden en zij zag de schoonheid, terwijl zij grijnsde en zei: “Wel, wie hebben we hier?”. We zijn al 5 jaar getrouwd, ik kwam haar tegen tijdens een groepsreis door Vietnam, 5 jaar getrouwd zijn veranderd niets aan haar Aziatische charisma en mijn lust voor haar die ze zomaar opeens oproept.

Eerst wilde ik me terugtrekken, maar zo’n geile gelegenheid mocht niet onbenut blijven.

Haar rondingen zijn gewoon te verleidelijk. En hoe kon ik mijn beste lichaamsdeel in volle glorie voor haar paraat staat verbergen, naakt in de deuropening staand? Ik legde het ondergoed opzij en benaderde haar van achteren. Langzaam nestelde ik me tegen haar aan en liet mijn beste vriend zachtjes langs haar strakke kontje glijden, zodat ze kon voelen dat ik er meer dan klaar voor was.

Ik sloeg mijn armen om haar heen en masseerde haar mollige stevige lichtgetinte borsten. Tegelijkertijd kuste ik haar nek en keel, waardoor ze een lage kreun liet horen. Ze genoot er met volle teugen van en rekte zich een beetje uit zodat ze met haar handen door mijn haar kon gaan.
Ik speelde met mijn vingers op haar stijve tepels en draaide ze een beetje. Keer op keer masseerde ik haar mollige volle borsten. Langzaam werd het tijd om aan te geven dat ik nogmaals in haar donzig warme poesje wilde binnendringen. Ik kon het niet stoppen, liters mannelijkheid ben ik tussen haar benen kwijtgeraakt.

Ik drukte haar strakker tegen me aan en liet mijn beste heer tussen haar billen zijn standvastigheid tonen. Ze liet dat niet op zich zitten en opende haar benen een beetje. Met een hand pakte ze een van mijn handen, die nog steeds vol overgave en verlangen haar borsten masseerde, en leidde die een beetje lager.
Dit was een teken dat ook zij al heet was en haar baarmoeder klopte op de deur voor een eventuele doorgave van de genenpoel en ik weet zeker dat ze al helemaal nat was.

Langzaam gleed mijn hand over haar buik, een beetje langs haar heupen, over haar dijen, naar de zo vurig gewenste bestemming. Toen liep ik over haar venusheuvel die licht behaard is en streelde door het zwarte schaamhaar, altijd net boven haar knopje, haar gevoeligste plekje.
Terwijl ik streel, merk ik dat het topje van mijn eikel nat wordt en dat de eikel zelf nog molliger wordt. Mijn vrouw lijkt dit ook te voelen en opent haar dijen een beetje wijder.

Nog steeds stevig omarmd, heeft ze haar beide handen weer op mijn hoofd gelegd en strekt ze haar borsten nog verder uit. Ik merk hoe ze steeds harder ademt en haar bekken steeds veeleisender beweegt en met haar lieve kontje tegen mijn pik wrijft. Natuurlijk, dat hoef je geen twee keer te horen. Ze was klaar voor het moederschap.

Langzaam glijdt mijn hand over haar heuveltje langs de binnenkant van haar dijen en strijkt eenmaal van onder naar boven over haar natte spleet. Ze is al heerlijk nat en wil binnenkort de “hele” man in haar voelen. Maar we blijven gewoon genieten. Intussen dwaalt een van haar handen over mijn buik naar de harige plek boven de in volle glorie staande pik, en strijkt door het schaamhaar.

Dan grijpt ze de schacht om te testen hoe hard en stevig hij is. Het resultaat lijkt haar te overtuigen want ze glimlacht ondeugend en glijdt met haar tong over haar lippen. Als in haar verbeelding speelde ze met haar tong rond mijn uitpuilende eikel.
Ze gaat met haar hand over de schacht en speelt rond het natte topje van mijn eikel. Een aangename rilling loopt over mijn ruggengraat en mijn eikel lijkt te barsten, zo mollig is hij.
Ze pakt de volle mannelijke glorie vast en begint haar hand op en neer te bewegen. Nu ontsnapt me een lichte kreun en ik vertel haar hoe geil dit me maakt.

Ondertussen zat ik ook niet stil en liep met mijn vingers langs de andere kant van haar hete spleet. Natuurlijk, ik liet haar lekkere kutje opzettelijk en vakkundig buitengesloten. Ik begon met ronddraaiende bewegingen steeds langs haar schaamlippen te gaan. Bij elke beweging voelde ik haar natter en natter worden en ze bleef haar bekken naar mijn vingers stuwen.

Ze deed dit terwijl ze ongeremd aan mijn pik rukte en speelde steeds weer met haar hand rond mijn testikels om er echt voor te zorgen dat hij stevig bleef. Dus wiegden we ons recht in een extase en ademde zowel zwaarder als sneller.
Mijn vingers dwaalden nu doelgericht over haar natte parel en cirkelden er omheen. Mijn vrouw smeekte me niet te stoppen en dat het haar heter en heter zou maken en dat ze hem weldra helemaal in haar zou willen voelen.

Ze begon sneller en sneller over mijn lul te wrijven. Ik vond het zichtbaar moeilijk me te beheersen om het hete verlangde gevoel om haar te voelen niet voortijdig te missen.
Haar Aziatische poesje was intussen zo nat geworden dat ik er zonder grote problemen een vinger in kon steken en begon haar te wrijven. Omdat ze het meer dan lekker vond, wat me duidelijk aan haar gekreun liet merken, stopte ik er een tweede vinger bij. Haar spleetje is zo heerlijk nat en af en toe glijdt er een vinger uit die over haar nu zeer gevoelige clitje rijdt, waardoor ze nog geiler wordt.

Ik omcirkelde haar heerlijke doosje opnieuw en opnieuw en ze ademde harder en kreunde meerdere keren totdat deze woorden uit haar kwamen: “Neem me nu op deze plaats, ik wil hem in me voelen”. Het was moeilijk voor ons beiden om elkaar nu los te laten. We stonden op het punt om elkaar het mooiste gevoel ooit te geven. Je kon zien aan onze ademhaling en hoe we hijgden. Mijn pik was nu zo hard in haar hand dat bijna het topje begon te trillen en ik kon het op handen zijnde orgasme slechts met moeite tegenhouden.

Ze spande ook steeds weer haar bekken, wat ik kon voelen door mijn herhaaldelijk binnendringende vingers. En was net zo dicht bij een hoogtepunt. Maar we wilden het nog niet samen meemaken. Niet op deze manier. Zwaar hijgend maakten we ons los uit onze omhelzing. Teder haalde ik mijn vingers uit haar spleet en gleed weer over haar gevoelige plekje, wat beloond werd met een wollig gekreun.
Ze wreef nog een laatste keer met haar vingers over de nog steeds mollige natte eikel en bracht haar handen weer naar de achterkant van mijn hoofd.

Nu legde zij haar been iets meer zijwaarts op de kruk en spreidde haar dijen iets wijder. Ze boog haar bovenlichaam naar voren, zodat ik wat makkelijker haar natte kutje kon binnendringen. Mijn pik stond nu fier rechtop en flink kloppend, ik wreef onder haar kont naar haar schaamlippen. Terwijl ik dat deed, bleef ik mijn pik spannen, zodat hij trilde en vluchtig haar clitje raakte. Ze was nu, net als ik, op het hoogtepunt van opwinding. Het verlangen was nu eindeloos en het moest nu gewoon gebeuren. Ik deed een stap achteruit en streek opnieuw met mijn hand onder haar billen over haar natte kutje en bereidde alles voor op het langverwachte moment.

Ik zakte een beetje door mijn knieën en hield haar perfecte strakke kontje met een hand een beetje opzij, plaatste mijn pik recht voor haar natte poesje en pakte hem bij de schacht om hem nog stijver te maken.
Langzaam leidde ik mijn eikel tussen haar natte schaamlippen en spande opnieuw de spieren aan, zodat de eikel steeds een beetje trilde. Met enige spanning kwam de eikel ook steeds weer tegen haar clit, waardoor ze kreunde en met haar tong over haar lippen dreef.

Met één hand steunde ze op de wastafel, met de andere reikte ze tussen haar benen en opende haar schaamlippen met 2 vingers om me te tonen dat ze klaar was om me in haar te nemen. Maar ik liet haar kronkelen en genoot van het spel met mijn eikel op haar parel. Af en toe dwaalde haar hand onder mijn testikels, zodat ze ze teder kon masseren en strelen. Je kon zien dat ze het nu echt wilde en me geen tijd meer wilde geven om te spelen.

Ze wilde eindelijk door mijn geile harde lul zo diep genomen worden. Zelfs ik had moeite om standvastig te blijven en haar strelingen van mijn testikel misten hun uitwerking niet. Nu probeerde ze mijn pik in haar wijd openstaande schaamlippen te steken, maar ik kon me nog verzetten en liet haar een beetje kronkelen.
Met de plompe eikel op haar parel en haar handen op het beste deel, omhelsde ik opnieuw haar volle mollige borsten en speelde met haar stijve tepels. Ze begon meer en meer te kronkelen, ze wilde het nu heel graag. Keer op keer drukte ze haar strakke kontje tegen me aan en hoopte dat ik zou toegeven en haar eindelijk zou vullen.

Maar eerst trok ik hem terug en maakte de omhelzing losser, om vervolgens met één hand haar been vast te pakken om het nog wijder te spreiden. Ik tilde het been een beetje op. Ze kende de tekens en pakte haar schaamlippen weer vast, waardoor ze nog wijder open gingen staan, zodat haar ingang open was en ik alleen nog maar hoefde binnen te dringen.

Ik naderde weer van achteren en iets lager, zodat haar natte spleet zich nu recht boven mijn stijve pik bevond. Ze hoefde alleen maar haar heupen te laten zakken en hij zou haar helemaal vullen. Maar ik hield haar tegen en hield de controle. Centimeter voor centimeter naderde ik de natte spleet. Mijn mollige eikel raakte haar warme natte schaamlippen en gleed heel langzaam bij haar naar binnen. Ze kreunde lichtjes, genietend van de warme sensatie die door haar lichaam gierde. Weer stopte ik toen mijn eikel in haar zat en genoot gewoon van het gevoel de vrouw te voelen van wie ik boven alles hou en haar zo mijn liefde te tonen. Ik spande mijn bekken om mijn eikel wat op te laten zwellen.

Ze liet ook haar bekken spannen, zodat haar natte hete kutje mijn uitpuilende eikel nog strakker omstrengelde en mij een onbeschrijflijk gevoel bezorgde. We genoten beiden met volle teugen van dit moment en maakten ons op voor een reis van gevoel om helemaal op te stijgen. We lieten onze spanning los en toen liet ik mijn pik in de lengte beetje bij beetje dieper in haar natte kutje glijden. Aanhoudende rillingen van lust liepen op en neer langs mijn lichaam.

Ze kreeg ook dat onbeschrijfelijke gevoel, waardoor ze even haar adem inhield om te genieten hoe mijn stijve harde pik met de complete lengte in haar verdween.
Toen hij helemaal in haar zat en mijn bekken haar strakke kontje raakte, pauzeerden we allebei en genoten van dit moment van samenzijn. Alleen wij tweeën en dit ongebreidelde verlangen naar elkaar. Ze is het beste dat me ooit kon overkomen en niet alleen op seksueel vlak. We vloeiden samen.

Ik kuste haar nek en haar keel. Ze rook zo lekker. Zoveel verbondenheid met de persoon van wie je boven alles houdt, is een onbeschrijflijk gevoel. Nu omklemden mijn handen haar heupen en ik begon mijn pik langzaam weer uit haar natte kutje te trekken, om hem enkele seconden later weer langzaam over de volle lengte in haar grot van genot te stoppen. Ze buigt haar bovenlichaam nog verder naar voren zodat ze me nog dieper kan voelen.
En weer pauzeer ik diep in haar en span mijn bekkenspieren. Hierdoor stoot mijn topje soms tegen haar gevoeligste plekje. Het kost haar moeite zich te beheersen en steeds weer ontsnapt haar een lichte zucht.

Weer trek ik mijn harde pik terug en begin haar in een langzaam ritme te duwen. Ze houdt haar natte spleet steeds weer voor me open om vol overgave te stoten.
Soms kan ik even pauzeren en dan beweegt ze haar heupen en duwt opnieuw en opnieuw over mijn prachtige kerel, die nog steeds zijn “mannetje” staat. Terwijl ze dat doet, wiegen haar volle, mollige borsten heen en weer in de maat van haar bewegingen.

Met elke stoot groeit ons verlangen en de emotionele explosie laat niet lang op zich wachten.
Nu neem ik weer het initiatief en stoot harder en sneller in haar natte kutje.
Beiden ademen we steeds sneller en af en toe ontsnapt ons een wollige kreun. Steeds weer raakt ze bijna haar borsten aan en masseert ze. Ze speelt ook met haar stijve tepels.
We houden het niet lang meer uit en onze lichamen zijn tot in de kleinste porie gespannen, wachtend op de explosie. Keer op keer duw ik haar zo diep als ik kan en merk hoe mijn pik tot barstens toe wordt uitgerekt. Lang kan ik me niet inhouden voor mijn sap in haar stroomt.

Na nog een paar stoten merk ik hoe haar adem stokt en haar lichaam trilt. Tegelijkertijd stroomt mijn warme sap in haar hete kutje en we exploderen beiden in een onbeschrijflijk gevoel van complete ontspanning. Haar lichaam trilt nog steeds en we snakken allebei naar adem.
Nog steeds diep verenigd genieten we van het moment. We omhelzen elkaar en genieten van deze wederzijdse nabijheid, dit gevoel van één zijn. Onze liefde voor elkaar is oneindig. Ook al ontbreekt het soms aan fysieke nabijheid, het gevoel haar in onze armen te nemen is des te mooier. Gewoon samen zijn en in haar gelukkige ogen kijken. Ze leunt tegen me aan en geniet van mijn nabijheid. Elke dag zou zo kunnen beginnen.