Verhaal van een Aziatisch persoon op zoek naar liefde en de manier om full-time te leven van dating, een Aziatische mail bruid. Foto ter illustratie is van Candice. Zij is echt, lees het verhaal en je snapt het.


Dat was de standaard kop voor mijn online dating profiel. Ik ben een Aziatisch persoon van midden dertig. De meeste mannen namen niet de moeite om me te interesseren door te vragen naar mijn favoriete film of kleur. Ze begonnen de chat door te vertellen hoe mooi ze mijn lange donkere haar en slanke lichaam vonden. Ik tuitte mijn lippen en schudde mijn hoofd bij het lezen van ontelbare berichten zoals deze. Arabische “prinsen” en Afrikanen gingen trouwens direct de prullenbak in.

Na een flinke tijd op een profiel op verschillende datingsites te hebben gehad, was ik zo’n beetje elke type man ter wereld tegengekomen. Allemaal wilden ze dat ik bij hen op bezoek kwam in hun thuisland, met de bedoeling om met me te trouwen. Telkens als ze het over trouwen hadden, staarde ik vol ongeloof naar het beeldscherm, me afvragend hoe ze dat zelfs maar konden overwegen met iemand die ze nog nooit hadden ontmoet. Ik besloot een experiment of beter een zwendel te starten met behulp van een vriendin.

‘Schrijf maar uit aan Hina Cho’, antwoordde ik Oliver toen hij naar mijn volledige naam vroeg om een ticket voor me te kopen. Nadat hij me het ticket had gemaild, belde ik mijn vriendin Hina en zei dat ze me het geld moest overmaken voordat ik haar het ticket doorstuurde. Mijn moeder heeft een auto-ongeluk gehad. Ik heb het vanmorgen pas gehoord,’ e-mailde ik Oliver de volgende dag. ‘Oh, mijn God. Gaat het goed met je? ‘Dit is zo traumatisch. Ik kan niet geloven dat dit gebeurt. Ik ben op dit moment in het ziekenhuis.

Nadat Hina op de vlucht naar Groot-Brittannië was gestapt, e-mailde ik Oliver opnieuw. Mijn moeder is net overleden. Ik kan je nu niet bezoeken. Dit is zo verwoestend.

Nu een korte uitleg. Alle mannen die een ticket voor me hadden gekocht, zouden me een paar dagen later mailen nadat ze het nieuws over mijn moeder hadden ontvangen om te vragen wanneer ik hen zou bezoeken. ‘Mijn familie heeft me hier nodig om met hen te rouwen. Ik laat je weten wanneer ik kan komen,’ was mijn gebruikelijke antwoord.

De zwendel was eenvoudig. Ik vond een klant die naar een bepaald land wilde reizen. Vervolgens vond ik een man in dat land die voor mij een ticket wilde kopen onder het voorwendsel dat ik hen zou bezoeken. Het ticket, dat ik tegen een veel lagere prijs dan de luchtvaartmaatschappijen zou verkopen, zou op naam van mijn klant worden gesteld.

Deze onderneming was zo succesvol dat ik er full-time van kon leven. De enige keer dat ik spijt had, was de eerste paar keer dat ik het voor elkaar kreeg. Het lezen van de smekende e-mails om hen te bezoeken gaf me slecht gevoel, maar het zien stijgen van mijn banksaldo deed me hun gevoelens vergeten. Door verschillende foto’s op sites te gebruiken en alleen via e-mail te communiceren, kon ik de zwendel voortzetten.

Het verbaasde me hoe goedgelovig sommige mannen waren. De meesten waren wanhopig en vielen voor mijn charmes. De mooie foto’s die ik uploadde hielpen mijn zaak natuurlijk, slanke rondborstige Aziatische vrouwen.. Ik dacht er een paar keer over om mijn geluk te beproeven toen ik overwoog om de mannen om een auto te vragen, maar ik wilde niet dat ze achterdochtig werden en mijn onderneming ruïneerden.

“Iets aan jou wekte mijn interesse. Ik kan mijn vinger er niet op leggen, maar je lijkt me een interessant persoon. Ik zou niet verbaasd zijn als je ook slim bent.”

Hij zocht dus ook een Aziatische mail bruid

De laatste e-mail was van Arthur. Een glimlach verscheen op mijn blozende gezicht. Niemand had me ooit zo gecomplimenteerd. Mijn cursor zweefde over de delete-knop. Hij was anders dan de rest van de mannen, dus mijn geweten had ingegrepen. Ik wilde hem het geld en de pijn besparen, maar mijn gevoel zei dat ik moest zien wat hij te zeggen had. Hij zocht dus ook een Aziatische mail bruid.

Dat is zo aardig van je. Dank u.

Uw glimlach trok me aan toen ik uw foto zag. Ik kon het niet laten om in te zoomen. Het is alsof de Heer tegen me zei dat dit meisje uniek is, en dat ik haar moet vertellen hoe ik me voel. Mijn voorhoofd plooide terwijl ik mijn vuist tegen mijn lippen drukte. Dat is zo schattig. Ik kon niet geloven dat ik zo’n geweldige man had ontmoet. “Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik naar je naam vraag.” En die foto was niet van mij. Shit.

Ik dacht erover om hem een valse naam te geven, maar koos voor de waarheid. Lei. Na tien minuten te hebben gepraat, vertelde ik hem dat ik moest uitloggen. Dat was een excuus om snel te vertrekken.

Mijn energie zakte in toen ik de volgende dag mijn e-mails controleerde en zag dat Arthur mij niet had gemaild. Hoe kan dat nu? Elke andere man zou me gebombardeerd hebben met e-mails. Het was duidelijk Arthur was anders dan die hongerige seksbeluste mannen op zoek naar een snelle wip met een Aziatische mail bruid.

Mijn lippen verstrakten toen ik de dag erna naar de monitor staarde en zag dat hij nog steeds niet had gemaild. Klootzak. Wie denkt hij wel dat hij is? Terwijl ik met een klant aan het communiceren was, kwam Arthurs e-mail door. ‘Hopelijk geniet je van je dag. Ik dacht aan je en wilde even kijken hoe het met je gaat.’

Mijn blik zakte omlaag voordat ik het mailtje opnieuw las. Ik wilde hem negeren. Dat had ik moeten doen, maar ik kon het niet laten. ‘Ik heb het druk gehad.’ ‘Ik heb niet online kunnen inloggen omdat mijn bedrijf me bezig heeft gehouden.’

‘Wat voor een zaak heb je?’ antwoordde ik. Ik run een dierenasiel. De meeste dieren zijn dakloze honden die ik verzorg tot iemand ze in huis neemt.’

Ik reageerde met een verdrietig gezicht en een smiley emoji. Niets trok meer aan mijn hart dan een man die om dieren gaf. Mijn kin rustte op mijn vuist en ik leunde tegen het beeldscherm toen Arthur me een foto stuurde van zichzelf met de honden. Tranen vormden zich in mijn ogen.

Nadat ik twee weken contact met hem had gehad, vroeg hij of ik een paar foto’s van mij in lingerie kon sturen. Ik was zelfbewust van mijn lichaam, dus downloadde ik er een paar van het internet en knipte het gezicht weg. 😀 Hij mailde me de volgende dag. ‘Wow. Die waren geweldig. Ik kon het niet helpen.

Wat bedoel je?’ vroeg ik.

“Ik dacht aan jou en mij samen.” Op welke manier antwoordde ik.

“Ik weet niet of ik beschrijvend moet worden.

Alsjeblieft, doe het. Ik wil dat mijn verbeelding de vrije loop laat. Ik stelde me voor dat je in die lingerie voor mijn slaapkamerdeur stond te wachten tot ik thuiskwam. Nadat ik je in mijn armen heb genomen, leg ik je op het bed voordat ik met je ga vrijen.

Laat de details niet achterwege. 😘

‘Je kontje ging omhoog vanaf de rand van het bed toen ik je billen van elkaar scheidde en naar je kutje staarde. Ik hurkte om het te likken en plaagde je door over je clitje te wrijven. Je kreunde en zei me dat je het niet meer aankon. Toen ik mijn lul in je spleet schoof, smeekte je me hem erin te steken. Ik beet in je strakke kontje”

Je kreunde toen ik mijn roze kop erin stak. Je strakke kutje voelde geweldig aan. Ik voelde het uitrekken toen ik dieper binnendrong. Je greep de lakens vast en gilde toen ik je op je kont sloeg terwijl ik je neukte. Dat strakke, kleine kontje van je zag er zo verdomd goed uit. Toen ik tot een hoogtepunt kwam, fronste ik mijn wenkbrauwen en trok mijn lul terug om een lading sperma op je Aziatische kont te spuiten.’

Mijn handen gleden op en neer langs mijn been, en ik beet op mijn lip bij het lezen van de e-mail.

Arthur mailde me de volgende dag en vroeg of ik interesse had om hem in Amerika te ontmoeten. Mijn hart bonkte. Ik stond op en ademde uit terwijl ik naar het plafond keek. Elk deel van mijn lichaam zei dat ik moest gaan. Het was al heel lang een droom van mij om de VS te zien.

Angst doordrong mijn lichaam als ik eraan dacht dat hij me zou zien. Negatieve gedachten overspoelden mijn geest bij de gedachte dat hij teleurgesteld zou zijn na mijn ontmoeting. Hij zou me niet eens herkennen. Het weerhield me ervan mijn e-mails te controleren gedurende de volgende twee dagen. Ik wist niet hoe ik hem moest afwijzen, maar ik wist dat ik dat niet wilde.

Mijn vingers pikten op mijn opeengeklemde tanden toen ik zijn vervolgmail over het bezoek las. ‘Ja, ik kom.’ Ik drukte op verzenden. Op het vliegveld zei moeder dat ik diep moest ademhalen. Ze had me altijd door alles heen gesteund en begreep dat ik een kans maakte om de man te ontmoeten naar wie ik had verlangd.

De vlucht vanuit Japan duurde 13 uur. Ik likte mijn uitgedroogde lippen af en veegde mijn vochtige handpalmen aan mijn broek toen het vliegtuig in Amerika landde.

Ik haalde mijn bagage op en liep naar de aankomsthal. Mijn hart bonsde tegen mijn borstkas. “Hoi. Jij moet Arthur zijn,” zei ik. “Ja. En jij bent?”

“Lei.” Zijn ogen puilden uit terwijl hij staarde. Mijn blik ging omlaag. Ik kon hem niet in de ogen kijken. “Ik weet dat dit een schok is. Het is niet wat je verwachtte,” voegde ik eraan toe.

“Maar, je bent een man,” zei hij. “Ja. Het spijt me. Ik wilde niet tegen je liegen.”

“Dit was niet wat ik verwachtte.” “Ik begrijp het. Het spijt me echt dat ik je teleurstel. Het is gewoon dat ik mezelf niet kon helpen. Weet je, ik ben een homoseksuele man, en ik wilde dolgraag iemand als jij ontmoeten.”

Hij stak zijn hand uit. Ik keek ernaar en glimlachte voordat ik hem vastpakte. Hij sloeg handboeien om mijn pols en zei: “Ik ben rechercheur Arthur Jones, en je staat onder arrest voor fraude en identiteitsdiefstal.”

Zin in live chat met een sexy vrouw? Nu met 50 Gratis Tokens 😀

GRATIS TOKENS VOOR LIVE CAM