Een van de dagen op het eiland was een licht bewolkte, frisse dag met ongeveer 18 graden, en met dat weer wilden we niet naar het strand. In plaats daarvan besloten we tijdens het ontbijt dat we de veerboot zouden nemen. We zaten allebei in onze spijkerbroek en T-shirt en ontdekten wanneer de veerboot zou vertrekken.


Ik beval Noortje om haar spijkerbroek naar beneden te trekken en ik genoot van haar blote billen zonder slipje. Voordat ik de vibrator pakte, wreef ik een beetje over haar heerlijke kutje en realiseerde me dat het snel nat kon worden. Toen stelde ik de vibrator in en testte hem – en hij werkte perfect. Ze trok haar spijkerbroek omhoog en we trokken allebei een leren bomberjack aan van het zachtste nappaleer, perfect op een halfwarme/koude dag. We gingen naar de veerboot, gingen aan boord en gingen achterin zitten.

Het kanaal kwam dicht bij het ondiepe water en er was altijd een kans om zeehonden te zien. Terwijl we daar zaten, zette ik zonder waarschuwing de vibrator aan en draaide hem op en neer, genietend van haar hijgen als ik hem helemaal opendraaide. Ik zei dat ze naar het toilet moest gaan en haar T-shirt uit moest trekken, ze had ‘s ochtends geen beha gedragen, dus dat was perfect.

Daarna trok ze het leren jack weer aan – ritste het dicht en kwam weer naar buiten. Ik voelde haar over het jasje heen toen ze klaarkwam en voelde haar harde tepels erdoorheen en die kon je ook door het dunne jasje heen zien. Ik speelde met de vibrator en ze keek een beetje gepijnigd en ik kon een vochtige plek door haar spijkerbroek zien. We kwamen aan en huurden een paar fietsen en reden wat rond. Het was een genot om haar maat D borsten te zien schuren en wiebelen in haar jasje en ik rommelde ook met de vibrator.

Het viel niet mee tijdens de rit en plotseling draaide ik hem helemaal omhoog en ze piepte als een vastzittend varken en keek me met wilde ogen aan voordat ze de sloot in reed en omrolde. Ik sprong van de motor en in de sloot waar ze piepte en kronkelde, en toen realiseerde ik me dat ik de vibrator niet zachter had gezet in het heetst van de strijd. Zet hem uit, gilde ze en ik zette hem uit en zag haar voor me staan met een spijkerbroek die in haar sappen zeilde en eruitzag alsof ze een lading in haar broek had gepist. Ze trok me verder een maïsveld in en zei daar ga je voor betalen, met een paar ondeugende ogen.

Ze gooide me op mijn rug en trok mijn slip uit en bekeek en snoof aan mijn lul die stijf stond van het zien van haar natte spijkerbroek. Ze trok haar spijkerbroek naar beneden en ging over me heen zitten. Ik kon haar nauwelijks voelen, ze was nog zo wijd, en ze bereed me, eerst langzaam, maar geleidelijk steeds harder. Ik trok de rits van haar jasje een beetje naar beneden zodat ik haar grote borsten kon zien en ze knalden zo uit het jasje, zo wild was ze aan het rijden. Het duurde niet lang voordat ze weer klaarkwam, en met een enorme lading van haar heerlijke sappen.

Het gutste uit haar en langs mijn pik in mijn spijkerbroek. Ze stopte en ging bovenop me liggen, terwijl ze me zo heerlijk kuste. Ik voelde haar kutje een beetje ontspannen en besefte dat er nog steeds sappen langs mijn spijkerbroek naar beneden liepen en dacht, nou, ze heeft haar wraak gehad. Ik was nog niet klaargekomen en begon langzaam in haar te stoten, nog steeds met haar bovenop. En het duurde niet lang of we waren weer in volle gang. En na ongeveer 5 minuten waren we wild aan het rijden, zodat het zweet op haar voorhoofd uitbrak en ik haar zweet tussen haar borsten naar beneden kon zien lopen. We kwamen ongeveer tegelijk klaar en zij spoot weer en ik pompte mijn lading in haar.

We spoten weer in elkaar terwijl we zoenden. Ik voelde mijn sperma vermengd met haar sappen uit haar en langs mijn broek naar beneden stromen en nu voelde ik pas echt hoe nat ik was geworden. Ze keek me aan en zei bedankt voor de vorige keer, nu ben jij ook nat. We stonden op, ze trok haar broek omhoog terwijl er nog een beetje uit haar droop en ik kreeg de calorieën weer in de zeer natte broek gewikkeld. Ook al was het de kont, het was ook erg plakkerig en we zagen er allebei uit alsof we in onze broek hadden geplast.

We spraken af om terug te fietsen naar de veerboot en de eerste afvaart terug naar het eiland te nemen, omdat we niet konden lopen zoals we eruit zagen. De fietstocht terug naar de veerboot droogde een beetje op toen ook de zon tevoorschijn kwam en het iets warmer werd. We brachten de fietsen terug en namen de veerboot zonder dat iemand onze halfnatte broeken leek op te merken.