Ik hunkerde al een tijdje naar wat spanning en avontuur in mijn leven. Als 24-jarige man was ik altijd al ruimdenkend en avontuurlijk geweest, vooral als het ging om seksuele ervaringen. Het was echter al een tijdje geleden dat ik voor het laatst iemand had gehad en ik begon onrustig te worden. Toen ontdekte ik Pri en Mari, twee mooie en sensuele webcammeiden uit Brazilië. Hun profielfoto’s vielen me meteen op en na het lezen van hun biografie was ik verkocht.


Ze waren niet alleen bloedmooi, maar ze spraken ook vloeiend Engels, Spaans en Portugees. Ik wist dat ik ze moest hebben. Ik stuurde ze snel een berichtje met de vraag of ze geïnteresseerd waren in een ontmoeting in Nederland en tot mijn verbazing stemden ze enthousiast in. De dag brak eindelijk aan en ik kon mijn opwinding nauwelijks bedwingen. Ik haalde ze op van het vliegveld en reed ze naar mijn huis. Zodra we alleen waren, was de seksuele spanning voelbaar.

Hun donkere haar, gebruinde huid en rondingen op alle juiste plekken waren in het echt nog verleidelijker. We gingen in mijn woonkamer zitten en kletsten een tijdje, in een poging elkaar beter te leren kennen. Maar het was duidelijk dat we er allemaal voor één reden waren – om onze vleselijke verlangens te bevredigen. Mari, de meer zelfverzekerde en extraverte, stelde voor om naar de slaapkamer te gaan. Pri daarentegen leek een beetje aarzelend en zenuwachtig. Ik voelde haar nervositeit, trok Pri opzij en vroeg haar wat er mis was.

“Ik ben gewoon bang dat je… nou ja… je penis misschien te groot voor me is”, gaf ze verlegen toe. Ik kon het niet helpen om te grinniken.

“Vertrouw me, ik zal zeker goed voor je zorgen. En trouwens, groter is beter, toch?” Zei ik, terwijl ik naar haar knipoogde.

Dat leek haar te ontspannen en met een herboren zelfvertrouwen baanden we ons allemaal een weg naar de slaapkamer. Zodra we binnenkwamen, greep Mari me bij mijn kraag en kuste me hartstochtelijk. Pri kleedde zich langzaam uit en onthulde haar prachtige lichaam bedekt met kanten lingerie. Ik kon mezelf niet langer inhouden en begon Pri’s gladde huid te kussen en te strelen terwijl Mari toekeek, duidelijk opgewonden door het schouwspel.

Snel genoeg waren we allemaal naakt en lagen we verstrengeld in de lakens en verkenden we elkaars lichaam. Ik kon niet geloven hoeveel geluk ik had om deze twee godinnen in mijn bed te hebben, kreunend en kronkelend terwijl ik ze plezierde. Onze lichamen bewogen perfect synchroon en de kamer was gevuld met onze hartstochtelijke kreunen en zuchten.

Op een gegeven moment kon Pri het niet meer aan en smeekte me om bij haar naar binnen te gaan. Mari had haar vriendin helpen ontspannen en gebruikte liefdevol een dildo voor het “voorwerk”. Ik ging op mijn rug liggen en voldeed aan haar wens. Pri duwde haar heupen naar beneden en vulde langzaam haar supernatte kutje met mijn forse kloppende lid. “Not to fast”, riep ze en ze slaakte een zachte kreet, maar ik wist dat ze ervan genoot. Terwijl ik in en uit haar bewoog, voelde ik hoe haar strakheid me vastgreep en ik werd er wild van. Mari wilde niet buitengesloten worden en klom bovenop mij, haar kutje gleed in mijn gezicht terwijl ze Pri kuste. Ik pakte haar borsten beet en kneep en masseerde ze terwijl ze kreunde van genot. Haar kutje smaakte voortreffelijk.

We gingen urenlang door met onze hartstochtelijke vrijpartij, waarbij we van positie wisselden en elkaar om de beurt bevredigden. Toen de nacht vorderde en onze lichamen uitgeput waren, zakten we allemaal in elkaar op een hoopje op het bed, voldaan en uitgeput. Terwijl ik tussen hen in lag en hun prachtige gezichten en lichamen bewonderde, kon ik niet anders dan dankbaar zijn voor deze onvergetelijke ervaring. Het was duidelijk dat we allemaal een geweldige tijd hadden gehad en we beloofden contact te houden en elkaar mogelijk in de toekomst weer te ontmoeten. Toen ze de volgende ochtend naar het vliegveld vertrokken, kon ik het niet helpen om te glimlachen, wetende dat ik zojuist de fantasie van elke man had waargemaakt. En dat had ik te danken aan Pri en Mari.