De twee meiden op de foto zijn Anna en Maria, 21 jaar oud en vanavond hebben ze elkaar gelukkig wel.


Ik weet niet zo zeker hoe lang ik in de regen heb gestaan. Maar geleidelijk aanbrachten de dikke druppels die van de eik werden geschud, me bij mijn positieven. Ik scheen de regels voor deze hele vriendschap en al het andere te vergeten.
Het is een ongemakkelijke plaats voor een ongeveer 40-jarige om te zijn. Ja, ik de excentrieke extrovert waarvan de meeste mensen dachten dat ze goed in elkaar zat, ben eigenlijk vaak erg onzeker over mezelf. Ik mis een knappe vriendin.

Nieuwe mensen, nieuwe vrienden en al het zelfbewuste waarvan ik dacht dat ik had achtergelaten in mijn tienerjaren zijn teruggekeerd. Te veel jaren met dezelfde persoon had me op een of andere manier afgestompt. Maar ik was er meer dan klaar voor. Te lang alleen zonder contact van mensen die ik familie kon noemen.

Ik besloot dat ik buiten genoeg had gezweet en een goed heet bad zou me goed doen goed doen. De warmte en het comfort van mijn paradijs omhulden me toen ik binnenstapte de heilige ruimte die ik thuis noem. Warme kleuren, geen nieuwe dingen, alles goed gedragen en geliefd en in geleefd. Kraaizwart ogen van mijn zwarte mopshond staarden me aan alsof ze wilden zeggen: “Je bent gek, zelfs ik ga niet naar buiten met dit weer!” Het water stroomde half om mijn voeten en ik trok mijn oude wandelschoenen uit laarzen uit en liep naar de badkamer. Ik stak een kaars aan, gewoon omdat ik dat kan. Wierook volgde terwijl mijn bad liep.

Zoete zintuigen voor mij. Ik dacht dat het beste zou zijn als ik de kleren in de douche liet, omdat ze zo doorweekt waren. En ik trok mijn ondergoed uit en voegde me als laatste bij de kletsnatte stapel. Ik hou ervan mooie dingen onder mijn kleren te dragen. Zelfs als ik mijn oude spijkerbroek en een afschuwelijk geruit hemd draag, dan zou ik een mooie BH hebben en een bijpassende string voor je dragen. Een van mijn ondeugden.

Ik liet me in de stoom zakken.

Ik liet me in de stoom zakken en zakte met een zucht weg. Je dansende ogen, mooie lichaam en warme glimlach vulden mijn hoofd weer. Zo mooi op een erg sexy intellectuele manier. Iemand vroeg me eens wat het is dat me aantrekt tot mijn minnaars en ik zeg ik steevast hun verstand. Ja — scherpzinnig, slim met woorden en een solide gevoel voor het hier-en-nu. Ik heb dit nodig om me in balans te houden want ik ben een dromer die geaard moet zijn. En hier ben ik zooo hongerig naar alles. Mijn libido is een razende, laat staan het verlangen dat ik heb om iemand aan mijn zijde te hebben.

Mijn gedachten dwaalden weer af naar je mooie lichaam, en mijn handen vonden mijn tepels. Knijpen en trekken, zodat de pijn zich begon te verspreiden door me heen. Ik stelde me je prachtige eerste kus voor, mijn knieën verzwakten toen je mijn mond verkende met je tong. Je handen die gewaagd hun weg vonden naar mijn borsten terwijl ik mijn weg naar beneden kuste in je nek en je parfum inademend diep inademend. Mijn handen over je borsten wrijvend.

Ik weet dat ik nu wil kreunen.

Ik weet dat ik nu wil kreunen. Ik liet mijn hand zakken naar mijn warme plekje, die zo graag verlichting wilde. De dildo gleed in mijn spleetje om mezelf te vullen en weer naar buiten om mijn clitoris te plagen. Dit zou twee handen nodig hebben. Jouw warme handen. Ik spreidde mijn dijen aan weerszijden van mijn bad en probeerde met mijn linkerhand mijn G-spot te vinden en huiverde toen het gebeurde, mijn rechterhand vingers vonden mijn clit. Ik dacht aan jouw mooie lange haar en stevige borsten.

Waar ben je lieveling, waarom moest je een week er tussen uit? Ik moest nodig klaarkomen, de opgewondenheid moest eruit, mijn clit was zo gevoelig… mijn innerlijke verlangen zo vol. Ik omcirkelde mijn clit en mijn G-spot, ik kreunde terwijl ik sidderde naar een hoogtepunt. Mijn ademhaling vertraagde terwijl ik ontspande in het bad en nog steeds me nog steeds afvragend of ik het verpest had door mijn gebruikelijke zelf te zijn. Ik zou dit alleen weten als je antwoordde op mijn sms. En ik – de volwassen tiener wachtte met smart op je terugkomst.

Zin in live chat met een sexy vrouw? Nu met 50 Gratis Tokens 😀

GRATIS TOKENS VOOR LIVE CAM