Beste lezers, ik ben Sunaina, woonachtig in Delhi en al 16 jaar getrouwd met mijn man Ramesh. We hebben een zoon Jayant van 14 jaar. We hebben een grote vriendenkring, vooral van Ramesh, en dit jaar op onze trouwdag leek het ons geweldig om een reünie te houden met hen allemaal. We wilden een feestje bij het zwembad organiseren in onze bungalow.


Veel van Farhans vrienden zouden overvliegen, maar Amit, die zo’n 10 jaar jonger is dan wij en Ramesh kent van zijn oude baan in Bombay, had geen familie in Delhi en zou bij ons logeren. Toen we nog in Bombay waren, was Amit erg close met ons en daarom waren we allemaal enthousiast dat hij het weekend bij ons zou komen logeren.

Zaterdagochtend bereidde ik me voor op het feest ‘s avonds toen ik een telefoontje kreeg van Ramesh, die naar het vliegveld was gegaan om Amit op te halen, met de mededeling dat de luchtvaartmaatschappij Amit’s bagage verkeerd had opgeborgen, dus ze zullen waarschijnlijk wat later zijn. Zo’n twee uur later komen ze thuis en we begroeten hem allemaal. “Welkom in Delhi, Mr. Chaudhary” grap ik terwijl ik hem omhels om erachter te komen dat hij de hele tijd heeft gezweet, nog steeds niet in staat om de hitte van Delhi aan te kunnen. “Jullie stad is te gek jongens, ik ben doorweekt en het enige wat ik nog heb is mijn sporttas”, lachte hij. Hij was naar de sportschool gegaan voordat hij meteen doorging naar het vliegveld in Bombay. Hij was een grote fitnessfreak en met zijn gebeitelde gezicht met een ondiepe baard die zijn kaaklijn markeerde, had hij ook echt sterke armen die uit zijn losse vest staken.

Ik zei dat hij me moest volgen naar Ramesh’s kast zodat ik hem een ander T-shirt kon geven om te dragen en onderweg informeerde hij naar de verblijfplaats van Jayant en andere willekeurige dingen. Ik gaf hem het kleinste T-shirt dat Ramesh had, in de hoop dat het zou passen bij Amit’s in de sportschool gebouwde lichaam. Toen Amit daar voor me stond, trok hij zijn witte vest uit en trok snel dit T-shirt aan. De aanblik van zijn lichaam was verbluffend – goed afgeronde borstspieren met donkerbruine tepels en een dicht opeengepakt stel van acht buikspieren, omringd door een nauwelijks bestaand laagje lichaamshaar. Daarna deed hij een kort dutje en ik hield me bezig met de voorbereidingen voor het feest.

Een paar uur later zag ik hem uit de logeerkamer komen met het witte T-shirt aan en hij had zijn trainingsbroek verwisseld voor zijn nike procombant shorts, het soort sportbroek dat extreem strak en nauwsluitend is. Ik kon zijn goed gevormde beenspieren en zijn dikke, opgepompte dijen door de korte broek heen zien, evenals een aanzienlijke bobbel. Hij en Ramesh waren wat aan het roken toen ik hen onderbrak.

Ramesh kijkt me aan en zegt: “Sue, is er een zwembroek van mij die hem past?”. Ik wist het niet zeker, we houden niet zo van zwemmen en het zwembad bij ons thuis is meestal droog. Ik stelde voor om Ramesh’s kleren door te spitten en wat opties te zoeken. We konden op zo’n korte termijn niet gaan winkelen, omdat het een nationale feestdag was en de meeste winkels tot de tweede helft van de dag gesloten zouden zijn.

Helaas kon ik niet veel opties vinden. Ik vond een oude roze zwembroek en nam die mee naar de logeerkamer waar Amit op het bed lag in een houding waarbij het eerste wat iedereen die binnenkomt zou opvallen zijn grote bobbel in de zwarte strakke korte broek is. “Ik heb deze zwembroek, maar hij past Jayant niet eens, hij is te klein. Ik heb ook dit witte shirt dat je bovenop deze korte broek kunt dragen en dat je open kunt houden om een strandachtig gevoel te geven”, zei ik, net zo verward als hij. “Laat me het shirt proberen”, zei hij terwijl hij opstond van het bed en zijn T-shirt uittrok.

Het shirt zag er totaal niet flatteus uit en hij trok het ook uit en stond in alleen zijn strakke korte broek voor me. “Laten we eens kijken wat we kunnen doen”, zei ik, “heb je nog andere gymkleren?”, vroeg ik aanvullend. Hij overhandigde me zijn kleine sporttas, “niets bijzonders, misschien een vest en wat ondergoed”, zei hij.

Ik opende de tas, woelde door wat handdoeken en shampoos om een voorraadje ondergoed te vinden. Er zaten een paar strakke slipjes bij waarvan ik dacht dat hij er helemaal hot uit zou zien, maar die waarschijnlijk ongepast zouden zijn als ik hem voorstelde om te dragen in het bijzijn van zoveel gasten. Ik vond een kleine boxerslip, net iets groter dan een slip, met een gele band en een of ander patroon op een overwegend zwarte stof. “Waarom draag je deze niet?”, zei ik terwijl ik hem de boxershort voorhield, en zonder op zijn reactie te wachten, vervolgde ik: “Combineer hem met een open wit overhemd of niet!”. Hij keek een beetje beduusd: “Weet je het zeker? Het is letterlijk ondergoed.” Ik giechelde om het wat luchtiger te maken en zei: “Yaar, who cares? Je hebt zo’n geweldig lichaam, laat dat fitnesswerk maar zien”.

De gasten begonnen te arriveren, ik trok mijn jurk aan en begon iedereen te begroeten. Ik zie Amit al snel uit zijn kamer komen als hij het geroezemoes buiten hoort. Tot mijn aangename verrassing had hij alleen het ondergoed aan en geen shirt, godzijdank. Zijn borstspieren zwollen op, zijn perfect gesneden lichaam en sterke dijen maakten me nat in mijn slipje. Ik had me nog nooit zo seksueel aangetrokken gevoeld tot Ramesh, dit was anders. Hij liep rond en praatte met verschillende groepen papa’s van middelbare leeftijd, die hun lichaam verborgen hielden, en hij stond daar gewoon super zelfverzekerd over zijn lichaam, met een ondergoed aan dat onnatuurlijk leek omdat het gewoon aan zijn lichaam zat dat het verdiende om in zijn volledige grootsheid getoond te worden. Alle vrouwen kwijlden bij zijn lichaamsbouw, sommigen betastten zelfs zijn spieren als ze de kans kregen.

Hoe dan ook, de rest van het feest was nogal wazig, ik herinner me niets behalve elke beweging die zijn lichaam maakte – mijn ogen waren alleen maar geplakt op zijn bijna naakte natte lichaam en nog nattere slip die het na een tijdje had opgegeven, waardoor soms zijn kontspleet te zien was en soms een volledige afdruk van zijn grote staaf. Ik zat in mijn badkuip en masturbeerde voor de vijfde keer sinds de ochtend op zijn lichaam. Ik was er klaar mee, ik had geen controle, ik moest hem naakt krijgen. Ik droeg mijn kleren, kwam de badkamer uit toen ik Jayant zag ontbijten op de eettafel. Ik wist dat ik hem kon gebruiken om vandaag iets te bereiken.

Ik nam Jayant mee en klopte op Amit’s deur en voordat hij kon reageren, opende ik de deur en ging naar binnen. Op een hoge toon zei ik: “Jayant was zo opgewonden je te ontmoeten, Amit”. Hij lag nog in zijn bed maar werd langzaam wakker. “Oh hey Jay-boy, ik heb je gisteren zo gemist”, zei hij geeuwend, zijn ogen nog steeds dicht. Hij ging rechtop zitten terwijl zijn dekbed van zijn schouders viel en zijn perfecte shirtloze lichaam onthulde. Hij stond snel op van het bed in zijn zwarte strakke korte broek. Hij omhelsde Jayant stevig – Jayant heeft Amit altijd verafgood en sinds Jayant zelf naar de sportschool gaat, is Amit’s fitheid het enige waar hij over kan praten. “Jayu je vraagt Amit alles wat je wilt”, zei ik tegen Jayant, en zonder op een reactie te wachten ging ik verder, “en zie Amit’s lichaam – het is zo strak en hard”. Terwijl ik dit zei, raakte ik zijn armen aan, drukte op zijn schouders en droeg Jayant op hetzelfde te doen.

Ik raakte zijn borstspieren aan en kneep erin en Jayant volgde. Ik bewoog mijn handen over zijn buikspieren en het was de best mogelijke high. Al snel kwam Ramesh binnen, ook shirtloos met een flesje olie in zijn handen – “Mijn rug doet pijn Sue, kun je alsjeblieft deze olie inwrijven?”. Ik schaamde me er een beetje voor dat ik nu olie op Farhans enigszins uitpuilende en vervagende gespierde lichaam moest smeren, en ik deed dat zo halfslachtig mogelijk. “Yaar deze olie doet wonderen, moet jij ook eens proberen Amit”, zei Ramesh terwijl hij het shirt dat hij bij zich had in zijn handen droeg en de kamer verliet.

Ik nam deze kans bijna als een eurekamoment – “Amit, hij heeft gelijk, je moet deze olie zeker gebruiken. Het zal goed voor je zijn”. Hij aarzelde, nam het flesje uit mijn hand en bekeek de etiketten enz. Tegen die tijd had Jayant ook zijn interesse verloren en ging terug naar zijn telefoon in de woonkamer. Ik nam het flesje van Amit aan en zei: “Ga jij maar een bad nemen met warm water, ontspan je een beetje, ik kom zo bij je en help je dit aan te brengen”. Amit was een beetje in de war, hij knikte en begon naar de wasruimte te lopen. Onderweg pakte hij een grijze slip uit zijn sporttas en een handdoek. Hij ging naar binnen en ik hoorde het water uit de douche stromen. God, de deur tussen ons in maakte me kapot – ik wilde hem openbreken, alleen maar om hem voor me te hebben.

Ik wachtte zo’n 10 minuten en ging zijn kamer weer binnen om het water nog steeds in de badkamer te horen stromen. Ik kon me niet beheersen en klopte hevig. “Wat is er gebeurd, wie is het?”, een stem kwam van binnen. “Ik ben het, Amit. Ik heb wat olie voor je opgewarmd”, antwoordde ik. “Sue, laat maar buiten staan, ik pak het wel”, antwoordde hij van binnen, nu de douche uit stond zodat hij me kon horen. “Doe de deur maar open, de olie wordt koud en je kunt het het beste tussen de douchebeurten door aanbrengen zodat je de vettigheid kwijt kunt”, antwoordde ik snel, zo overtuigend als maar kan. “Maar ik zit in bad, Sue, ik heb niets aan”, voerde hij schaapachtig aan. “Arrey Amit, doe niet zo raar, trek gewoon iets aan en doe open”, zei ik overtuigend.

Na ongeveer tien seconden hoor ik de klink naar beneden gaan, voordat hij aan de hendel kon trekken, stormde ik naar binnen. De badkamer was stomend door het hete water en ik kon zien dat Amit snel zijn strakke grijze slip had aangetrokken. Waarschijnlijk had hij zijn lichaam niet eerst afgedroogd, zijn borst, haar, nek, dijen alles was nat. Zijn grijze slip kleefde ook nauwelijks en omdat hij vochtig was, maakte hij een prachtige indruk van zijn ballen en eikel.

Ik nam wat olie in mijn hand en begon zonder iets te zeggen zijn schouders in te smeren. Op een gegeven moment stak zijn pik tegen mijn been, dus draaide hij zich snel om en zei “doe eerst mijn rug”. Ik verplichtte me – mijn handen gingen zo langzaam mogelijk over zijn gebeeldhouwde rug, bereikte zijn onderrug en speelde met het elastiek van zijn jockeyslip. Toen gaf ik hem een duwtje om zich om te draaien en smeerde ik zijn borstspieren in, speelde met zijn tepels, droeg hem op om zijn handen boven zijn hoofd te houden zodat ik zijn muskusachtige oksels kon ruiken, oh ik was in een roes. Toen bukte ik me en begon olie over zijn perfecte kuiten te wrijven, mijn vingers in zijn gespierde quads en dijen te graven en mijn handen langzaam langs zijn dijen omhoog te bewegen tot waar zijn slip begon. Ik wilde dat slipje daar wegtrekken of liever scheuren, maar ik moest mijn kalmte bewaren.

“Ik heb het hier binnen te warm”, zei ik, omdat er zoveel damp was door het kokende water waarmee hij baadde, “waarom ga je niet even naar buiten”. Hij protesteerde niet en volgde me naar buiten, zijn kamer in. Ik bleef zijn lichaam masseren, die prachtige borst, die triceps, die rug, tot het punt waarop de olie helemaal door zijn huid was opgenomen. Hij zei de hele tijd geen woord, ook al hoorde ik hem soms zachtjes kreunen terwijl hij zijn ogen sloot en het gevoel van aanraking in zich opnam.

“Daar, nu stop je het daar”, ik overhandigde hem het kommetje olie en duwde mijn hoofd naar voren om richting zijn kruis te wijzen. Ik wilde dat hij in de war was. “Wat, waar?”, zei hij. “Arrey, baba, daar, wees een beetje volwassen hierover, hehe”, zei ik en voegde eraan toe. “Moet ik nu gewoon in bad gaan?”, vroeg hij schaapachtig. “Nee, maak je oliebeurt af na, baba”, antwoordde ik, “daar!”, voegde ik eraan toe. Hij bleef verward kijken. Ik nam dit als een kans en zei, “acha oké, laat mij maar”, en sprong om aan het elastiek van zijn slipje te rukken en het naar beneden te duwen. Hij duwde me opzij en sprong naar achteren, “wat doe je”, zei hij, terwijl zijn penis volle bak overeind stond. Ik had zijn ondergoed niet helemaal uitgetrokken, het zat nog verstrikt in zijn benen, en toen hij achteruit sprong, verloor hij zijn evenwicht en wat in slow motion leek, viel hij op de grond.

“Arrey, baba, ben je in orde?”, riep ik, goed wetend dat hij dat was, de val was niet ernstig. “Laat me je helpen”, voegde ik eraan toe, terwijl mijn handen direct naar zijn verstrengelde slipje bij zijn enkel gingen, het helemaal uittrokken en ver weg op het bed gooiden, buiten ons gezichtsveld. Hij lag daar nog steeds geschokt van de val naakt. Toen hij weer bij zinnen kwam, omklemde hij plotseling zijn kruis om zich te verstoppen. “Het spijt me zo”, schaamde hij zich dat hij me geflitst had. Zonder enige reactie pakte ik de olie op, “verwijder je handen”, commandeerde ik, en toen hij geen krimp gaf, verwijderde ik zijn handen fysiek. “Haha, je kunt zelf niet eens zoveel goed doen”, probeerde ik weg te lachen en troostte hem zachtjes door zijn schouder aan te raken, terwijl mijn andere geoliede hand meteen naar zijn pik ging en die inzeepte met olie.

Ik streelde hem een beetje en deed alsof het was om de olie te verspreiden. Later stond hij op en liep zonder een woord te zeggen terug de wasruimte in, met zijn gebeeldhouwde billen in mijn richting. Hij nam niet de moeite om de badkamerdeur helemaal te sluiten en keek toe hoe hij de olie van zijn lichaam waste.