Een verhaal over de man die bij de vrouwelijke dokter komt om naar zijn erecties te laten kijken. Hij wordt alleen opgewonden van BDSM en gezicht zitten. Dat is geen probleem voor arts Gerda. De foto boven is van een Duitse mevrouw. Zij laat live erecties bij jou opkomen.


Op een dag besloot ik naar een dokter te gaan, omdat ik me zorgen maakte over het uiterlijk van mijn erecties. Er voelde gewoon iets vreemds aan, wat me ongerust had gemaakt. Het was iets alsof mijn erecties een beetje naar de rechterkant neigden. Ik had op het internet gelezen dat het mogelijk was er een dokter naar te laten kijken, dus besloot ik het te proberen. Ik had geprobeerd een week van tevoren een afspraak te krijgen en had de omstandigheden uitgelegd, maar omdat ik te zenuwachtig was, zeiden ze dat ik die dag, maar naar de kliniek moest komen. Ik reed naar de kliniek en wachtte in de wachtkamer tot ze me binnen zouden roepen. Het duurde ongeveer een half uur, en toen kwam een vrouwelijke arts naar buiten en riep: “Hans,” wat mijn naam was, dus stond ik op en zei: “Ja.” De dokter vroeg me toen de kamer in te gaan waar ze uit kwam.

Toen ik de kamer binnenliep, voelde ik de temperatuur van mijn omgeving stijgen. Ze moet duidelijk de verwarming aangezet hebben, wat vreemd was, want het was laat in de lente. De temperatuur trok echter maar even mijn aandacht, voor ik een blik op de dokter wierp. Ik was niet erg lang, en had maar een gemiddeld uiterlijk, dus toen ik zag hoe lang en mooi de vrouwelijke dokter was, werd ik nog veel nerveuzer dan ik al was. Zeker gezien de omstandigheden van mijn bezoek. De dokter keek me aan vanaf haar bureau in de hoek en zei: “Neem plaats,” dus liep ik naar haar toe en ging zenuwachtig zitten. De ogen van de dokter verlieten me nooit terwijl ik naar de stoel liep, waardoor ik me erg onder druk gezet voelde. Toen ik ging zitten, probeerde ik oogcontact te houden, maar mijn ogen konden het niet laten weg te kijken van die van de dokter. De dokter glimlachte en zei: “Mijn naam is Gerda. Je mag me dokter Gerda noemen. Je hoeft je niet voor te stellen,” eindigde ze, terwijl ze merkte dat ik haar mijn naam ging vertellen. Ze vervolgde toen: “Hans, we zijn hier vandaag, voor zover ik kan opmaken uit ons eerdere gesprek aan de telefoon, omdat je de manier waarop je erectie eruit ziet vreemd vindt, klopt dat?” “J… Ja, juffrouw Gerda,” antwoordde ik, klaarblijkelijk verradend hoe nerveus ik was. ” Oké…wel, om te kunnen nagaan of er iets mis is met je erectie, zal ik hem moeten zien,” zei ze me op ongehaaste toon. “Helaas ben ik de enige dokter in de kliniek, dus het is niet mogelijk dat een man deze taak op zich neemt. Ik hoop dat je dat goed vindt.” Eerlijk gezegd aarzelde ik een beetje, maar ik wist dat ik, omdat ze arts was, kinderachtig zou zijn als ik zei dat ik dat niet was, dus keek ik haar aan en antwoordde: “Natuurlijk, juffrouw Gerda,” en keek meteen daarna weg. “Ok, nu kan ik je, om die erectie te krijgen, alles aanbieden wat je van dienst kan zijn, je hoeft het alleen maar te zeggen,” zei ze, en toen ik dat hoorde moet er iets in mijn hersenen geknapt zijn, want wat ik op het punt stond te zeggen was werkelijk het meest belachelijke wat je je kon voorstellen.

Om wat achtergrond te geven bij wat ik ging zeggen: ik was een enorme ondergeschikte, in de context van BDSM. Ik had er altijd over gefantaseerd om door een vrouw gedomineerd te worden en voor haar plezier gebruikt te worden. Ik stelde me voor dat ik onder haar billen geplet werd tot ik op het punt stond flauw te vallen, en dat ze dan scheten in mijn gezicht liet, zodat wanneer ze haar kont optilde om me wat lucht te geven, haar stank het enige zou zijn dat ik zou ruiken. Ik zou me vaak aftrekken bij dit soort fantasieën en video’s in deze categorie. Wat ik dus uiteindelijk schuddend zei was: “Misschien kun je een scheet op mijn gezicht laten.” Ik durfde daarna niet op te kijken, zeker dat ze boos op me zou zijn en me zou vragen weg te gaan, maar het enige wat ik hoorde was mijn eigen hartslag, en het geluid van een stille kamer. Daarom bouwde ik wat moed op en hief mijn hoofd op. Juffrouw Gerda keek met verheven ogen op me neer en vroeg: “Helpt dat je om een erectie te krijgen?” Ik antwoordde “Jazeker…” en keek haar met smekende ogen aan. Toen stond ze op en begon haar stoel van haar bureau weg te schuiven, over naar een andere hoek van de kamer en liep terug naar haar bureau. Net toen ik me afvroeg wat ze aan het doen was, zei ze tegen me: “Prima, je kunt hier als mijn stoel dienen terwijl ik de rest van mijn werk voor de dag doe.” Ze vervolgde met te zeggen: “Je mag niet spreken, en als je aangesproken wordt, mag je me Meesteres Gerda noemen, begrijp je dat?” Haastig ging ik op mijn knieën onder haar bureau zitten en zei: “Ik begrijp het, Meesteres Gerda.” Ze keek op me neer en zei: “Goed zo jongen. Je leert snel,” en liep op me af, naast me mijn hoofd. Ze droeg een kort rokje, dus toen ik opkeek, kon ik haar zuiver witte slipje zien, maar dat duurde niet lang, want ze legde haar kont op mijn gezicht neer en bedekte het.

Hij kan alleen erecties krijgen met BDSM en gezicht zitten

Mijn neus werd diep in haar spleet begraven, en ik begon moeite te krijgen met ademhalen. Ze legde al haar gewicht op mijn gezicht en zei op een toon van genot: “De stoelen in dit etablissement zijn zo oncomfortabel, dus jou als mijn stoel gebruiken is echt een verlichting voor mijn kont. Wat vind je ervan, stoel?” “Ik ben heel dankbaar dat ik Meesteres Gerda’s kont mag bedienen,” antwoordde ik. “Goede stoel”, zei ze, en wreef haar kont heen en weer over mijn gezicht, zodat mijn neus verder in haar spleet gedrukt werd en ik de stank van haar kont kon ruiken. Het rook naar een mengsel van zweet en stront. De waarheid is dat ik op dit moment al een razende erectie in mijn broek had, die een duidelijke tent maakte, maar Meesteres Gerda scheen het niet erg te vinden en begon haar werk te doen. Daarna zat ik vijf minuten lang onder haar bureau om erecties te krijgen. Soms verplaatste ze haar gewicht een beetje, waardoor ze me verder in haar spleet drukte.

En toen “Prffftttt”. Ze liet een stinkende scheet recht in mijn gezicht. De geur overviel mijn neus. Het rook erger dan ik me had voorgesteld, maar dat wond me alleen maar verder op. “Vergeet niet alles in te ademen, zodat ik ze niet hoef te ruiken, ik wil voelen hoe je de lucht onder mijn kont naar binnen zuigt,” zei ze, met een autoritaire toon. “Ja, Meesteres Gerda,” antwoordde ik gehoorzaam, en begon zwaar in te ademen door mijn neus, proberend elke vleug van de geur die uit haar kont kwam op te vangen. “Prrrrffft, prut.” Ze bleef scheten op mijn gezicht laten, de nieuwste altijd erger ruikend dan de vorige. Ik bedwong mijn drang om te stikken van de afschuwelijke geur, en bleef diep inademen, tot ik de geur zelfs op mijn tong kon proeven. “Stoel je doet het goed. Ik voel je echt in mijn scheten ademen, dus ik gun je het voorrecht mijn kontgaatje te plezieren,” zei Meesteres Gerda, en stond op om haar slipje uit te trekken. “Bedank me nu dat ik een stoel als jij dit voorrecht geef.” Ik keek naar haar op, met een aanbiddende blik op mijn gezicht en zei: “Heel erg bedankt, Meesteres Gerda, dat je je stoel het voorrecht geeft je kontgaatje te bedienen.” Ze keek met een tevreden blik op me neer. “Goed zo. Ga er dan mee aan de slag.”

Ze ging toen weer op mijn gezicht zitten, dit keer met haar kontgat over mijn mond. “Begin met het kussen van mijn kontgaatje.” Ik begon haar kontgat te kussen, wat een smaak van iets zouts en stinkends op mijn lippen achterliet, wat me verder opwond. Na een hele twee minuten haar kontgaatje gekust te hebben, zei Meesteres Gerda: “Steek nu je tong uit en lik mijn kontgaatje schoon. Ik ben daar beneden erg zweterig geworden van de hitte van de kamer.” Ik begon toen met mijn tong de buitenkant van haar kontgaatje te likken, ervoor zorgend dat ik geen plekje oversloeg. Nadat ik dat een tijdje gedaan had, stak ik mijn tong in haar kont en begon in haar schoon te maken. De strontsmaak van binnen in haar kont was zo erg dat ik bijna stikte, maar ik hield het in en ging door met Meesteres Gerda te plezieren. Ik kon horen dat ze ruwer was gaan ademen en af en toe hoorde ik een kreun uit haar mond komen, waardoor ik des te gemotiveerder was om door te gaan. Ik strekte mijn tong zo ver mogelijk in haar kontgaatje, en begon met mijn tong te likken en te draaien om Meesteres Gerda te plezieren. “Dat is een goede stoel, heel goed! Blijf in mijn kont likken en laat me op je klaarkomen!!!” Ik bleef diep in haar draaien en likken, terwijl de smaak van haar kont een aanval bleef doen op de smaakpapillen in mijn mond. Toen voelde ik haar verkrampen, en haastig bewoog ze haar kut over mijn mond en riep: “Slik het door!!!” Vloeistof begon in mijn mond te spuiten.

Eerst smaakte het zoet, maar toen begon het zoutig te smaken, en ik besefte dat ze in me was gaan plassen. Mijn mond stond op het punt vol te lopen, dus begon ik alles door te slikken wat ze in me spoot. De smaak van haar plas was afschuwelijk, maar dat dreef mijn erectie alleen maar verder op, waardoor ik dicht bij klaarkomen was. Vlak voor ik kon komen stopte ze echter met plassen en plaatste haar hooggehakte voet op mijn penis, waardoor er niets meer uit kon komen. “Je mag niet klaarkomen, anders kan ik je erectie niet meer zien, hè?” lachte ze me genadeloos toe, het zweet bedekte haar voorhoofd, duidelijk verradend hoezeer ze ervan genoot op me klaar te komen. Ik kon alleen maar proberen mijn ejaculatie in te houden omwille van Meesteres Gerda. Toen boog ze zich voorover en trok mijn broek omlaag, waardoor mijn harde penis zichtbaar werd. “Ok, laten we hier eens kijken hoe het gaat met de erecties, het ziet er niet naar uit dat er hier iets ernstig mis is,” zei ze, “maar voor de zekerheid kun je me morgen op dezelfde tijd hier weer ontmoeten en dan kan ik het nog eens controleren, gewoon om zeker te zijn. Vind je dat goed, stoel?” Ik kon het niet geloven, maar ik vergat niet haastig met mijn hoofd te knikken: “Ja, Meesteres Gerda. Laat me alsjeblieft weer klaarkomen.” Ze keek toen op me neer en glimlachte, “Goede stoel. Dan mag je gaan.” Ik trok mijn broek op en liep de kamer uit en sloot de deur, de blik die Meesteres Gerda me toewierp toen ik wegging niet missend.

Erecties Met Dokter Gerda