Vika en ik hebben elkaar ontmoet op een zonnige dag op een terras in de stad. We raakten aan de praat en het klikte meteen tussen ons. Ze vertelde me dat ze werkt als webcam vrouw en nodigde me uit om een keer mee te kijken naar een van haar shows. Toen ik eenmaal achter mijn laptop zat en Vika voor de camera verscheen, begon ik meteen opgewonden te raken van haar sensuele bewegingen en haar prachtige lichaam. Haar blonde haren vielen verleidelijk over haar schouders en haar blauwe ogen keken me uitdagend aan. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden, terwijl ze langzaam haar kleding uittrok en haar grote borsten tevoorschijn kwamen.

Ze begon met haar handen over haar lichaam te strelen en haar lippen te likken, terwijl ze mij met haar zwoele stem aanmoedigde om ook mee te doen. Ik liet me meeslepen door haar sensualiteit en begon langzaam mijn eigen kleding uit te trekken, ik naar haar bleef kijken. Toen ik helemaal naakt was, kroop ik op mijn knieën naar mijn laptop toe, alsof ik haar echt aan het verleiden was. Vika gaf me opdrachten en ik voerde ze uit, terwijl ik fantaseerde over hoe het zou zijn om haar echt te kunnen aanraken en haar te laten genieten van mijn aanrakingen.

Al snel lagen we virtueel samen op bed en begonnen we elkaar te strelen en te zoenen. Ik voelde me als een echte lesbische vrouw en genoot van elke aanraking, elk kusje en elke streling die over mijn lichaam ging. We werden steeds wilder en intenser en op een gegeven moment kon ik het niet meer houden en kwam ik schreeuwend tot een hoogtepunt. Vika lag uitgeput naast me op bed en ook ik was helemaal voldaan. Ik wist dat dit niet echt was, maar ik kon niet ontkennen dat ik ontzettend opgewonden was geraakt van deze virtuele ontmoeting met Vika. Ik wist zeker dat ik haar snel in het echt wilde ontmoeten en haar lichaam echt wilde voelen en proeven.