Het was mijn eerste dag als stewardess in opleiding bij Chatubabe Airlines, de ultra-exclusieve luchtvaartmaatschappij die zich richtte op een zeer selecte klantenkring. Alle passagiers van Ubabe World moesten een uitgebreid achtergrondonderzoek ondergaan om bepaald afwijkend gedrag uit te sluiten, maar zodra ze groen licht kregen van Ubabe World, werd aan al hun wensen voldaan. De dame op de foto kunt u gewoon ontmoeten! Brede glimlach, prachtige borsten en brede heupen, dat wordt masturberen!


Werken voor Ubabe World was de droom van een stewardess. De uren waren geweldig, de routes brachten je naar geweldige locaties en na elke dienst kreeg je twee volle weken vrij om “bij te komen”. Ik wist niet hoe hard ik dat herstel nodig zou hebben. Die ochtend kleedde ik me aan in mijn Ubabe World-uniform: een blauw overhemd met knoopjes, opengeknoopt genoeg om 5 cm decolleté te laten zien, een nauwsluitende zwarte rok waarvan de zoom tot net onder mijn kruis reikte, zwarte dijhoge kousen die omhoog werden gehouden door een zeer zichtbare jarretelgordel en zwarte lakleren hakken van 5 cm.

En dat was het zichtbare deel van het uniform. Als stagiaires moesten we een witte kanten beha dragen en geen slipje. Het was alles wat ik kon doen om te voorkomen dat mijn kutje onder de rok tevoorschijn zou komen als ik iets anders deed dan rechtop staan. Ik droeg ook de voorgeschreven “natuurlijke” make-up. We kregen een beetje vrijheid met onze kapsels, dus ik koos voor een praktische Franse twist. Nadat ik mijn weekendtas had ingepakt, ging ik op weg naar het vliegveld. Ubabe World passagiers en werknemers mengden zich niet onder de “gewone” mensen, dus reed ik naar de privéterminal voor exclusieve gasten. Toen ik de werknemersingang binnenliep, begon ik meteen te twijfelen. Ik wist dat stewardessen van Ubabe World anders waren, maar ik wist niet hoeveel. Alle vrouwen om me heen waren prachtig. Lange benen, perfect gemanicuurde nagels, prachtig lang haar. Het leek wel of ik een shoot van een tijdschrift vol modellen binnenliep. Ik hoopte dat ik er tussen zou passen. Terwijl ik nerveus om me heen keek, liep een andere stewardess, iets ouder dan ik en duidelijk de baas, naar me toe met een klembord. “Jij moet Alicia zijn. Ik ben Devana. Welkom op je eerste dag,” zei ze met een glimlach. “Laten we eens naar je kijken.”

Ze bekeek me van boven naar beneden terwijl ze op haar klembord keek. Ik had geen idee wat ze aan het evalueren was, maar ze dacht duidelijk dat ik iets miste, want ze fronste lichtjes. “Je hebt goed je best gedaan om in je uniform te komen, maar ik weet niet of je tepels wel prominent genoeg zijn,” zei ze. “Kun je alsjeblieft je blouse losknopen?” “Hier?” Vroeg ik, meteen blozend. “Ja,” zei ze. Plotseling was ik me er scherp van bewust hoeveel andere mensen er in de kamer waren, ik zette mijn tas neer en begon de volgende paar knopen van mijn overhemd los te knopen. “Ik weet wat het probleem is,” zei ze, nog steeds fronsend. “Je beha is wit kant, zoals geïnstrueerd, maar hij heeft een voering. Die moet je verwijderen om in regs te blijven.” “Sorry?” Zei ik, met een lichte stotter. “Doe. Uit. Je. BH.” Zei ze heel langzaam. Slikkend liet ik mijn mouwen over mijn armen zakken en reikte achter mijn rug om mijn beha los te maken. Terwijl ik hem van mijn armen schoof, besefte ik plotseling hoe koud het was in de kamer. Ik liet mijn beha op mijn koffer vallen en ging staan voor meer inspectie. “Heel goed,” zei ze, “knijp nu in je tepels tot ze wat meer opvallen.”

Ik reikte omhoog en begon met mijn borsten te spelen, terwijl het leek alsof de hele kamer stil was geworden en naar me keek. Ik voelde mijn tepels hard worden en verrassend genoeg voelde ik ook mijn kutje nat worden. “Dat is goed,” zei Devana uiteindelijk. “Doe je shirt maar weer aan. Je gaat zo aan boord van vlucht 693 en ik zal je trainer zijn.” En ze liep weg. Even later zaten Devana en ik aan boord van het middelgrote vliegtuig te wachten op de passagiers. “Ben je klaar voor je eerste vlucht?” vroeg ze. “Begrijp je wat er van je verwacht wordt?” “Alles wat de passagiers vragen,” antwoordde ik. “Klopt. Sommige van hun eisen lijken misschien een beetje…onorthodox, maar het is onze taak om ze tevreden te houden. Ze betalen veel geld om aan al hun wensen voldaan te worden.” Terwijl ze dit zei, begonnen de passagiers aan boord van het vliegtuig te komen en Devana en ik hielpen hen naar hun plaatsen, brachten hen drankjes en zorgden ervoor dat ze klaar waren om op te stijgen. Het hele vliegtuig bestond uit wat andere luchtvaartmaatschappijen als “eerste klas” accommodaties zouden beschouwen.

chaturbabe

Elke passagier had een grote stoel, met genoeg ruimte om zich uit te spreiden. Er waren twee stoelen aan weerszijden van het gangpad. Toen ik rondliep, voelde ik me ongelooflijk opvallend in mijn korte rok en witte blouse zonder beha. Ik voelde de hele tijd ogen op me gericht en het wond me behoorlijk op. “Waarom ga je niet even kijken of de piloten iets nodig hebben, Alicia,” zei Devana met een knipoog toen de laatste passagiers zich installeerden. Ik liep naar het vliegdek en klopte op de deur. De deur ging open en ik zag twee zeer goed uitziende mannen in de krappe ruimte zitten. “Nou, hallo daar,” zei de piloot, terwijl hij me goedkeurend aankeek. “Ik denk niet dat we elkaar eerder hebben ontmoet.” “Nee, meneer. Ik ben een stagiaire. Mijn naam is Alicia. Kan ik iets voor je halen voordat we opstijgen?” “Kom binnen, Alicia, en ga op mijn schoot zitten zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen. Mijn co-piloot kan voor de pre-flight zorgen.” Ik deed wat hij zei en voelde me erg zelfbewust.

Net als passagiers kregen Ubabe World piloten alles wat ze vroegen van stewardessen. “Je ziet er geweldig uit in het Ubabe World uniform, maar je lijkt je beha vergeten te zijn,” zei hij terwijl hij zijn rechterhand in mijn topje liet glijden en mijn linkertepel een stevig kneepje gaf. Ik beet op mijn lip om niet te gillen en knikte alleen maar. Hij schoof zijn hand uit mijn topje en bracht hem naar beneden, tussen mijn dijen, en bewoog zijn hand omhoog tot hij mijn kutje aan het strelen was. Voordat ik besefte wat er gebeurde, schoof hij een vinger in me en duwde die in en uit.

Vind je dat lekker meisje?

“Vind je dat lekker lieverd?” vroeg hij. “Ben je een grote neukhoer zoals al die stewardessen uit de Ubabe World?” Ik wist niet hoe ik moest antwoorden, dus ik zat daar maar en liet hem me vingeren en raakte, opnieuw tot mijn verbazing, erg opgewonden. Op dat moment merkte ik dat de co-piloot zijn checklist had losgelaten en foto’s van me aan het maken was met zijn mobiele telefoon. “Oké, lieverd, ik ben voorlopig helemaal klaar met jou,” zei de piloot terwijl hij zijn vinger uit me liet glijden. “Maar je zult wat meer huid moeten laten zien om deze passagiers tevreden te houden.” Vervolgens knoopte hij mijn blouse los tot aan mijn navel en tilde me op mijn voeten. “Kom terug na de eerste drankenservice en dan praten we nog wat verder,” zei hij terwijl hij zich weer naar zijn werk draaide.

Toen ik de cockpit uitliep, voelde ik de co-piloot op mijn kont slaan en hoorde hem nog een foto maken. Ik liep terug naar de passagiersruimte, net op tijd voordat Devana me een dienblad met drankjes overhandigde. “Deze zijn voor rij 3 en 4,” zei ze, terwijl ze terugliep naar de keuken om verder te gaan met het mixen van drankjes. Ik deelde de drankjes uit aan elke passagier en vroeg toen of ik iets voor ze kon halen. De passagier in een gangpadstoel naast me keek op en zei: “Ik kan wel wat ontspanning gebruiken voor het opstijgen. Wat dacht je ervan om hier te komen zitten en me te pijpen?” Ik was geschokt, maar hij keek totaal niet verbaasd. Ik keek naar de andere passagiers.

Ze waren allemaal verdiept in hun lectuur of hadden koptelefoons op; geen van hen leek te denken dat er iets aan de hand was. Ik keek terug in de richting van de keuken, maar Devana was nergens te bekennen. “Laten we gaan, lieverd,” zei de passagier. “We hebben niet veel tijd meer voor vertrek.” Ik keek naar beneden en zag dat hij zijn enorme pik uit zijn broek had gehaald en hem tot een erectie aan het strelen was. Ik realiseerde me ineens dat dit was wat Chatubabe Airlines bedoelde toen ze zeiden dat aan alle behoeften van hun passagiers werd voldaan. Ik gaf toe en ging op mijn knieën in het gangpad zitten. Zijn pik was zo enorm dat ik niet zeker wist hoe ik hem helemaal in mijn mond zou krijgen. Ik leunde voorover, opende mijn lippen en nam hem zo ver mogelijk naar binnen. Ik sloeg mijn handen om de basis van zijn pik en begon mijn hoofd op en neer te bewegen, waarbij ik speeksel op mijn handen liet lopen als glijmiddel. Terwijl ik zijn pik met mijn mond en handen bewerkte, voelde ik dat ik steeds meer opgewonden raakte. Het openbare karakter van deze situatie was ongelooflijk opwindend.

In mijn opwinding zoog en bewerkte ik zijn pik steeds harder tot ik hem plotseling zijn heupen omhoog voelde buigen en een lading heet sperma in mijn mond en in mijn keel voelde schieten. Ik slikte alles door terwijl ik hem bleef zuigen en strelen. Toen hij eindelijk klaarkwam, leunde ik achterover en veegde mijn mond af met de rug van mijn hand. “Bedankt, lieverd,” zei hij terwijl hij me een biljet van 20 dollar overhandigde. Ik denk dat ik nog een beetje in shock was van de hele ontmoeting, want ik nam het briefje zonder een woord te zeggen aan, stopte het in de taille van mijn rok en stond op. Precies op dat moment hoorde ik het belletje van de stewardess ergens achterin het vliegtuig. Ik keek om en zag dat rij 14 me had geroepen. Ik liep terug naar wat een man en een vrouw bleken te zijn die naast elkaar zaten. De man keek naar me op vanaf de gangpadstoel en zei: “Mijn vrouw heeft naar je gekeken en ze wil graag weten of ze je kutje mag likken.” Wat gebeurde er? “Eh…natuurlijk? Natuurlijk?” Zei ik, niet echt zeker. Ik liep voor zijn stoel langs en ging naast zijn vrouw staan, onduidelijk over wat er precies moest gebeuren. “Klim hier maar op en ga op mijn gezicht zitten, schoonheid,” zei ze, terwijl ze haar stoel zover mogelijk naar achteren zette, wat bijna horizontaal was. Ik deed wat ze vroeg en klom op haar stoel, kantelde me naar haar gezicht tot ik schrijlings op haar zat. Nog steeds een beetje geschokt plaatste ik mijn knieën aan weerszijden van haar hoofd en liet me op haar mond zakken. Zoals alle stewardessen van Ubabe World hield ik mijn kutje kaal op een dun landingsstrookje na, en ik voelde haar mond tegen mijn schaamlippen drukken.

verwennen

Toen, met een plotselinge opwinding, stak haar tong uit en gleed tussen mijn kutlippen door en begon mijn clitoris te likken. Na de gebeurtenissen van die dag had ik veel seksuele frustratie opgekropt. Ik begon mezelf tegen haar gezicht aan te schuren en voelde hoe haar tong vakkundig mijn clitje bewerkte. Mijn ogen waren gesloten, maar ik was er vrij zeker van dat alle andere passagiers zagen wat er gebeurde. Ik leunde iets achterover, genietend van de sensatie op mijn kutje en voelde plotseling twee handen op mijn tieten. Ik opende mijn ogen en zag dat de man van zijn stoel was gekomen en me aan het betasten was. Dit wond me nog meer op, dus ik sloot mijn ogen weer en begon mijn heupen heen en weer te wiegen op het ritme van de mond van de vrouw, totdat ik plotseling een enorme gil slaakte en hard klaarkwam. Ik opende mijn ogen, ging weer van het gezicht van de vrouw af zitten en wist dat zowel de man als de vrouw enorm grijnsden en elkaar aankeken met wat alleen maar omschreven kan worden als totale lust.

Ik klom van de stoel af en deed mijn best om mijn uniform aan te passen voordat ik mijn weg terug naar de voorkant van het vliegtuig baande. Terwijl ik liep, reikten willekeurige handen in het gangpad en betastten of sloegen op mijn kont. “Waar ben je geweest?” vroeg Devana toen ik weer voorin de cabine aankwam. “Zo te zien heb je je vermaakt,” zei ze met een knipoog. “Ik wist niet precies waar ik aan begon,” bekende ik. “Is het altijd zo?” “Oh, nee,” antwoordde ze. “We zijn nog niet eens begonnen. De echte pret begint na het opstijgen.” Ongeveer een half uur later waren we op kruishoogte in de lucht. Ik serveerde drankjes en zorgde voor de behoeften van de passagiers. Devana hielp me zoveel ze kon, maar ze had het duidelijk ook erg druk. Mijn zelfbewustzijn was nog niet uitgewerkt toen ik rondliep op mijn hoge hakken, zeer korte rok zonder ondergoed en wit shirt zonder beha eronder. Het voelde alsof iedereen in het vliegtuig me in de gaten hield, wat waarschijnlijk ook zo was. Toen het wat rustiger werd met de passagiers, vroeg Devana of ik de piloten weer wilde controleren. Ik voelde een steek van angst in mijn maag, liep naar voren naar de cockpit en vroeg of ik naar binnen mocht. De deur ging open en ik ging naar binnen. Het eerste wat me opviel was dat de piloot zijn stoel iets naar achteren had gezet en zijn enorme pik uit zijn broek had gehaald. Hij had een erectie en streelde hem met zijn rechterhand. De copiloot zag eruit alsof hij wat formulieren aan het invullen was en keek niet op toen ik binnenkwam.

“Hé daar, liefje,” zei de piloot met een grijns, terwijl hij zijn hoofd omdraaide om me aan te kijken. “Kom maar weer hier en ga maar weer op mijn schoot zitten.” Ik deed wat hij vroeg en ging zijwaarts over zijn dijen zitten, terwijl ik zijn erectie tegen mijn natte, naakte kutje voelde drukken. Ik kon niet anders dan mezelf tegen hem aan schuren, wat zo goed voelde dat ik kreunde van genot. “Tijd voor jou om me te geven wat ik wil,” zei de piloot, terwijl hij mijn blouse helemaal losknoopte en van mijn armen liet glijden. “Heeft iemand je verteld wat een geweldige tieten je hebt?” vroeg hij. Ik bloosde en beet op mijn lip, niet zeker hoe ik moest antwoorden. Terwijl ik daar zat, begon hij met zijn rechterhand mijn tieten te strelen, hij pakte ze allemaal vast en kneep in de tepels. Ik bleef tegen hem aan schuren en werd natter en natter. “Til je kont een beetje op,” zei hij. Dat deed ik, en hij stak zijn linkerhand onder me en leidde zijn lange lul omhoog mijn kut in. Ik liet me met een kreun op hem zakken en voelde elke centimeter van hem in me. Opnieuw zag ik dat de copiloot zijn telefoon tevoorschijn had gehaald en aan het filmen was. Ik vond het niet erg. Ik begon op de pik van de piloot te rijden, ik wipte op en neer en voelde hem in en uit me glijden. De copiloot legde zijn telefoon neer en leunde voorover in mijn richting. Hij was precies op de juiste hoogte om mijn tieten te likken, en dat deed hij dan ook. Eerst streek hij met zijn tong tegen mijn linkertepel terwijl zijn hand mijn rechter streelde, daarna wisselde hij. Precies op dat moment voelde ik hoe een vinger mijn clitoris begon te strelen.

Ik was zo overweldigd door wat er gebeurde, dat ik niet zeker wist wiens hand het daar beneden was. Ik bleef op de pilotenlul rijden, op en neer stuiterend terwijl de copiloot me likte en iemand me vingerde. Ik kon niet geloven hoe goed het overal voelde. Ik voelde dat ik een nieuw orgasme begon te krijgen. Het werd steeds intenser terwijl ik op de pilotenlul reed en uiteindelijk kwam ik harder klaar dan ik in lange tijd had gedaan. Tegelijkertijd hoorde ik de piloot kreunen en voelde ik zijn hete sperma in me schieten. De copiloot bleef mijn tieten bewerken tot ik uitgeput tegen de piloot aan viel. “Mooi werk, lieverd,” zei de piloot terwijl hij me van zijn pik tilde en me rechtop zette. Ik begon mijn shirt weer aan te trekken toen hij zei: “Nope, dat moet je hier laten.” “Maar ik kan niet naar buiten zonder shirt aan!” zei ik, een beetje ontzet, maar ook lichtelijk opgewonden bij het idee. “Je kunt het omdat ik zeg dat het mag,” zei hij, terwijl hij mijn shirt helemaal uittrok en opzij gooide.

Hij had mijn kleren uitgedaan en kwam klaar op mijn been.

Ik voelde warm sperma langs mijn been druipen en de koele lucht tegen mijn blote tieten. Dit was allemaal te veel, maar ik wist dat ik dit moest doen als ik mijn baan wilde houden. Met een diepe zucht opende ik de deur en liep terug naar buiten, de hoofdcabine in. Ik voelde meteen alle ogen op me gericht, maar niemand leek echt geschokt. Devana zag dat ik er een beetje gedesoriënteerd uitzag na mijn neukpartij in de cockpit en pakte me bij de arm en trok me mee naar de kombuis. “Je ziet eruit alsof je het naar je zin hebt gehad,” zei ze, en voordat ik iets kon zeggen, gleed ze met een hand tussen mijn benen en begon mijn druipende kutje te vingeren, dat nog steeds gevuld was met het sperma van de piloot. “Oh ja,” zei ze. “Je voelt geweldig.”

Met haar andere hand begon ze met mijn tieten te spelen en toen leunde ze voorover en kuste me. Nadat ze zich terugtrok van de kus, haalde ze haar hand tussen mijn benen vandaan en begon haar vingers af te likken. “Mmm,” zei ze. “Je smaakt heerlijk. Daar moet ik straks wat van proberen. Maar nu is het mijn beurt. Ga op je knieën zitten en laat me klaarkomen.” Ik keek haar geschokt aan, maar na de gebeurtenissen van de dag tot nu toe wist ik dat ik geen keus had. Langzaam knielde ik neer, tilde de voorkant van haar rok op en trok haar witte kanten slipje naar beneden. Voorzichtig schoof ik twee vingers in haar natte kutje en begon ze in en uit haar te schuiven. Devana kreunde en leunde achterover tegen het aanrecht, legde toen haar hand op de achterkant van mijn hoofd en duwde die naar de voorkant van haar kruis. Er was geen misverstand mogelijk over wat ze van me vroeg. Ik leunde voorover en stak mijn tong uit, die ik tussen de plooien van haar schaamlippen liet glijden tot ik haar gezwollen clitoris vond, die ik op en neer begon te likken. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, dus ik probeerde te raden te gaan wat ik graag met me gedaan zou willen hebben.

Terwijl ik haar clitje likte, bleef ik mijn vingers in en uit haar soppende kutje schuiven. Devana kreunde luid en het kon me niet schelen dat de passagiers haar duidelijk konden horen. Ik bleef likken en Devana’s gekreun werd steeds luider, totdat ze het plotseling uitschreeuwde en tegen het aanrecht in elkaar zakte. Ik leunde achterover en stond op. “Dat was fantastisch,” zei Devana. “Ik denk dat ik ga verzoeken dat jij en ik partners worden voor de nabije toekomst.” En daarmee liep ze de kombuis uit om de passagiers te controleren. Ik stond daar even, onzeker over wat ik moest doen, maar realiseerde me toen dat ik in de cabine moest blijven werken, shirt of geen shirt. Ik liep naar buiten en baande me een weg door het gangpad, me scherp bewust van alle ogen op mijn naakte tieten. Terwijl ik voorbij rijen passagiers reed, staken sommigen hun hand uit naar mijn tieten en knepen in mijn tepels, of lieten een hand tussen mijn benen glijden. Als iemand me voordat ik deze baan aannam had verteld dat het zo zou zijn, weet ik niet zeker of ik het had aangenomen, maar nu ik hier was, genoot ik van elk moment. Als passagiers naar de oproepknop van de stewardess riepen, ging ik naar hun gangpad en steevast wilde iemand mijn tieten likken of strelen terwijl ik hun drankbestelling opnam. Sommigen vingerden me en ik kwam nog minstens twee keer klaar voordat de vlucht voorbij was.

Toen het tijd werd om ons voor te bereiden op de landing, vroeg Devana me om nog een laatste keer bij de piloten te kijken. Vol verwachting klopte ik op de deur van de cockpit en werd opnieuw binnengelaten. Dit keer zat de co-piloot duidelijk op mijn komst te wachten. Zijn pik was tevoorschijn gekomen en hij streelde hem tot een enorme erectie. “Kom hier en zuig aan mijn pik,” zei hij, terwijl hij nauwelijks naar me opkeek. Ik knielde in de kleine ruimte tussen de piloot en de copiloot en probeerde te bedenken hoe ik zo’n enorme lul in mijn mond zou krijgen. Ik leunde voorover en likte hem helemaal af, nam hem toen in me op en begon op en neer te gaan, terwijl ik voelde hoe hij tegen de achterkant van mijn keel stootte. De copiloot kreunde, wat ik opvatte als aanmoediging, dus ik bleef zijn pik op en neer bewegen. Terwijl ik dit deed, voelde ik hoe de piloot naar beneden reikte en een hand aan weerszijden van mijn heupen legde om mijn kont in zijn schoot te tillen. Plotseling voelde ik een scherpe klap op mijn kont en hoorde ik de piloot zeggen: “Jij kleine hoer. Je moet gestraft worden.” Terwijl hij dit zei, bleef hij klappen op mijn kont uitdelen en reikte toen met zijn andere hand om mijn clitoris te vingeren. Het slaan was een totale opwinding. Ik was een ondeugende hoer — ik genoot er helemaal van om geneukt en betast te worden door al die vreemden en dit vliegtuig en ik kon niet wachten om het weer te doen op een volgende vlucht.

Ik pijpte de copiloot zo hard als ik kon en net toen ik voelde dat ik begon klaar te komen van de vinger van de piloot, kromde de copiloot zijn rug en schoot een lading heet sperma in mijn keel. Ik kokhalsde en hapte naar lucht terwijl ik voelde hoe het enorme orgasme mijn hele lichaam overspoelde. Langzaam tilde ik mezelf van de lul van de copiloot en ging rechtop zitten, meestal op de schoot van de piloot, stond toen op en trok mijn rok recht. De copiloot keek me aan en zei: “Bedankt, schat, je kunt nu weer aan het werk. We gaan zo landen.” Ik vatte dit op als mijn teken om de cockpit te verlaten en liep de cabine uit. Devana wachtte me op. “Je hebt nogal een reis gehad, hè?” zei ze. “Ik denk dat je een geweldige aanwinst zult zijn voor het team van Chatubabe Airlines.”