Ik ben in december 68 jaar geworden en met pensioen. Zoals veel mannen op mijn leeftijd moeten we regelmatig naar de uroloog; ik ben er 3 jaar geleden mee begonnen toen mijn PSA verhoogd raakte. Dus elke april en oktober ga ik naar de praktijk en laat me “onderzoeken”. Foto van een Aziatische live onderzoekster.


Het gebeurt niet elke keer, maar meer dan een paar van ons kunnen een erectie krijgen van de stimulatie van het prostaatonderzoek. Gelukkig is het bij mij niet gebeurd met de mannelijke dokter, maar het laatste bezoek was met zijn assistente, een schoonheid van 30 jaar. Zij was zeer professioneel en probeerde niet op te merken wat er gebeurde en verzekerde me toen dat het gebruikelijk was en dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken. Ze was klaar en we sloten het onderzoek af met het grootste deel van mijn waardigheid intact.

6 maanden later, vorige week. Een ander onderzoek en dezelfde schoonheid kwam de kamer binnen. Na de normale checklist met vragen voor mij vroeg ze of ik misschien wat extra tijd had om deel te nemen aan een onderzoek omdat ik in de doelgroep viel. De studie was om te zien of een prostaatmassage misschien een betere manier was om voor erecties te zorgen dan medicijnen, je weet wel het blauwe pilletje (er moet een notitie over mijn reactie in de aantekeningen van vroeger hebben gestaan). Na mijn kwalificatie legde ze uit welke methode zou worden gebruikt. Eerst zou ze de prostaat onderzoeken en de massage voortzetten tot ik een erectie kreeg die voldoende was om geslachtsgemeenschap te beginnen.

Hoe lang dat zou duren, zou ik op grond van eerdere ervaringen zelf moeten bepalen. Na een ontspanningsperiode zou de onderzoekster dan de penis op de meer traditionele manier stimuleren, met een timing van beide methoden. Om te bevestigen dat ik nog steeds kon functioneren, zou de onderzoeker die keer doorgaan met ejaculeren en de hoeveelheid meten. Dit leek allemaal formeel en steriel, maar onder die façade was het meer dan opwindend om te weten dat zij zulke dingen met mij zou doen.

De Aziatische mevrouw heeft een bijzondere werking op mij.

Mevrouw Oh is Oosters, ongeveer 1 meter 70, met het typische zwarte haar en borsten van misschien een C-cup. Ze droeg operatiekleding, maar ze straalde een seksuele aantrekkingskracht uit. Misschien waren het feromonen of misschien gewoon een type vrouw dat ik nog nooit had gekend, maar ik was zeker niet van plan hier nee tegen te zeggen. Na het tekenen van een hoop formulieren, excuseerde ze zich even om zich voor te bereiden. Een bijkomend punt dat belangrijk zal worden, ik heb geen problemen om ‘s nachts te rijden, zoals veel gepensioneerden, dus ik kan vaak veel sneller bij de dokter komen door een late afspraak te maken. Dat was deze keer het geval, het was 19.45 uur en ik was de laatste voor die dag.

Het duurde ongeveer 10 minuutjes, maar ze kwam terug en vroeg of ik klaar was. Natuurlijk was ik dat en ze vroeg me de positie boven de onderzoekstafel aan te nemen (jullie weten wat dat betekent). Ik liet mijn broek zakken en deed dat. Even later voelde ik haar vinger bij me naar binnen gaan en ze vond snel het juiste plekje. Natuurlijk was ik tijdens het wachten al opgewonden geraakt door aan haar te denken, dus het duurde ongeveer 90 seconden voordat ik een merkbare reactie kreeg en na ongeveer 3 minuten gaf ik aan dat ik net zo hard was als normaal. Ze vroeg me om op te staan en mat toen mijn lengte en omtrek, respectievelijk 15 cm en 5,4 cm. Niet slecht voor 68!

Om door te gaan naar de volgende stap moest ik me ontspannen. Ze zei dat ik moest gaan liggen, ging de kamer uit om te wachten en dimde de lichten om te helpen. Het leek veel te lang te duren, maar ze kwam terug en ik dacht dat er iets anders in haar zat. Ik kon er geen vat op krijgen, maar ze leek een beetje opgewonden, alsof dit experiment haar te veel werd. Dus vroeg ze opnieuw of ik klaar was en ze begon zich in te smeren en nam mijn lid in haar handen. Het duurde zeker minder dan een minuut met dat masseren om me hard te krijgen, maar ik was vastbesloten er zeker van te zijn dat ik helemaal zo groot was als ik kon worden, dus gingen we nog een minuut door.

Toen zei ik haar “dat is het, ik ben volledig groot” dus stopte ze om het meetlint te pakken. Ze rommelde even in het rond terwijl ik me koesterde in de stimulatie en de wetenschap dat ik zo meteen zoete bevrediging zou krijgen. Het leek een eeuwigheid te duren, maar toen voelde ik haar hand weer, maar niet in dezelfde positie als voorheen. Ik opende mijn ogen en zag dat ze mijn benen spreidde en mijn lul in haar schoof. Ik weet dat ik moest klaarkomen, maar dit stond niet in de tekst! Haar lichaam gleed naar beneden tot ik helemaal binnen was. Toen zei ze tegen me “Ik ben zo geil dat ik dit experiment volgens het boekje vandaag 6 keer heb gedaan en het is gewoon te veel. Ik wil dat je met me klaarkomt”.

Na de prostaatmassage deed ze haar topje uit.

Daarmee nam ze de leiding en trok haar topje uit (het broekje was allang weg). Ik zag die heerlijke borsten die met elke beweging van haar meebewogen en ik moest ze gewoon vasthouden. Ze bewoog me in en uit haar. Uiteindelijk boog ze voorover zodat ik die zachte borsten naar binnen kon zuigen en mijn tong rond de tepels kon draaien, wat ze blijkbaar heerlijk vond. Het duurde maar 2 minuten voordat ik haar spieren rond mijn lul voelde samentrekken en ze begon te kreunen. Even later verstrakte alles zo stijf als een plank en kwam ze hard klaar.

Er was geen controle over wat ze deed, het orgasme nam het over. Ik was bijna klaar om me bij haar aan te sluiten, maar had het genoegen dit vertoon van dierlijke opwinding te zien. Toen nam het ook mijn lichaam over en die strakheid in mijn lul begon heet sperma in haar te pulseren. Ik deed mee met kreunende geluiden en had geen andere controle dan een ritje te maken. 5 misschien 6 impulsen sperma kwamen eruit en toen begon het te zakken. Tegen die tijd was ze op mijn borst ineengezakt, bijna bewusteloos, maar nog steeds een beetje bewust van wat we net hadden gedaan.

Het duurde enkele minuten voordat een van ons iets kon doen, maar uiteindelijk duwde ze zich een beetje omhoog en van mijn borst af. “Oh, Mr. het spijt me dat ik mijn professionaliteit verloor en dingen deed waar ik geen recht toe had.” Ik vertelde haar gewoon dat “Mevrouw Oh, u deed dingen die ik me altijd zal herinneren en herinnerde me eraan dat ik nog steeds een seksueel wezen kan zijn met de besten, ik ben het die u zou moeten bedanken”.

Nou, we lagen daar nog een paar minuten en toen ging mevrouw Oh alles schoonmaken, inclusief mij. Dat voelde ook zo goed, maar ik was toen al minstens een paar uur uitgeput. Na het aankleden vertelde ze me dat we het monster nog steeds niet hadden verzameld, dus het experiment is nog niet voltooid. “Ben je volgende week beschikbaar voor een follow-up?” Ik zei haar: “Kies een tijd en plaats en ik zal er zijn”.

Dus het volgende experiment is in haar appartement waar ze nog meer geavanceerde tests kan doen. Ik haal het misschien niet door deze tests, maar wat een manier om te gaan.