Anneke en ik hadden elkaar ontmoet op een blind date die wij beiden hadden georganiseerd via een dating app. Vanaf het eerste moment dat ik haar zag, was ik compleet betoverd door haar natuurlijke schoonheid.


Ze had lange, donkere lokken, blauwe ogen die mij direct leken te hypnotiseren en een prachtige glimlach. Ze was 32 jaar oud en zag eruit als een droomvrouw. Tijdens onze eerste date klikte het meteen tussen ons. We hadden eindeloze gesprekken en de chemie tussen ons was ongelofelijk. Na afloop van onze date vroeg ze mij om haar mee naar huis te nemen en ik stemde maar al te graag in. Haar huis was prachtig en ik voelde me al snel op mijn gemak.

Eenmaal binnen vroeg Anneke mij om plaats te nemen op de bank terwijl zij wat te drinken haalde. Ik staarde naar haar terwijl ze de kamer uit liep. Haar vrouwelijke vormen waren duidelijk zichtbaar door haar strakke jurk en ik kon niet wachten om mijn handen over haar lichaam te laten glijden. Toen ze terugkwam met onze drankjes, zag ze mij naar haar staren en glimlachte ze verleidelijk naar mij. Ze nam plaats naast mij op de bank en onze knieën raakten elkaar aan. Ik voelde de spanning tussen ons stijgen en ik legde mijn hand op haar bovenbeen. Haar ademhaling versnelde en ze legde haar hand op mijn hand. Ik boog voorover en kuste haar zachtjes op haar lippen.

Haar kus was zacht en teder, maar ik voelde de passie erachter. We gingen op in het moment en de kus werd steeds intenser. Mijn handen gleden over haar jurk en ik voelde haar lichaam beven onder mijn aanrakingen. Annekes handen gingen door mijn haar en trokken mij nog dichter naar haar toe. Plotseling stopte ze de kus en stond op. Ze liep verleidelijk naar haar slaapkamer en draaide zich om om mij uit te nodigen haar te volgen. Ik moest even slikken toen ik haar slaapkamer binnenstapte. Haar kamer was verlicht met kaarsen en op het bed lag een stapel kussens en dekens. Anneke kwam achter mij staan en ik voelde haar handen over mijn schouders glijden, terwijl ze aan mijn oor fluisterde: “Laten we het gezellig maken.” Ik draaide me om en keek haar aan terwijl ze langzaam haar jurk uittrok.

Ze had enkel nog haar lingerie aan en mijn adem stokte in mijn keel. Ze was adembenemend mooi en ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Anneke ging op handen en knieën op het bed zitten en keek verleidelijk over haar schouder naar mij. Ik wist niet wat ik moest doen, maar mijn lichaam reageerde zonder dat ik het wilde. Ik liep naar haar toe en liet mijn lippen over haar rug glijden terwijl ik haar rug streelde. Haar ademhaling versnelde en ze kreunde zachtjes. Met mijn handen gleed ik naar de voorkant van haar lichaam en trok haar bh uit. Haar borsten, perfect van vorm en grootte, kwamen tevoorschijn en ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ik liet mijn handen langs haar lichaam glijden en langzaam kuste ik haar van haar nek verder haar de schouders. Anneke draaide zich om en keek me met haar glinsterende ogen aan. Ze opende mijn broek en liet hem op de grond vallen. Ze keek naar mij terwijl ze haar handen langs mijn lichaam liet glijden en mij uitkleedde.

Ze duwde mij zachtjes op het bed en kwam bovenop mij zitten. Haar lichaam voelde warm en zacht tegen mij en ik kon mijn handen niet van haar afhouden. Ze nam mijn handen en bracht ze naar haar borsten terwijl ze zachtjes op mijn lippen beet. Ik masseerde haar borsten terwijl ze langzaam op en neer bewoog op mijn lichaam. Haar aanrakingen waren zacht en sensueel en ik voelde hoe ze mij naar een hoogtepunt bracht. Net voor ik mijn hoogtepunt bereikte, stopte ze en stond weer op van het bed. Ze boog voorover en fluisterde in mijn oor: “Ik wil dat je mij neemt.” Ik kon niet wachten en rolde haar op haar rug. Ik kuste haar overal terwijl ik haar broek uitdeed en langzaam haar slipje naar beneden schoof. Haar lichaam was prachtig en ik kon niet geloven dat ik hier op dit moment bij haar was.

Ik nam haar zachtjes en we bewogen in perfecte harmonie samen. Haar lichaam en haar geluiden lieten mij intens genieten en ik voelde hoe zij ook naar een hoogtepunt werd gebracht. Toen we samen klaarkwamen, waren we verstrengeld in elkaars armen, onze ademhalingen versmolten. We bleven nog een tijdje liggen, genietend van elkaars aanwezigheid en strelingen. Toen de ochtend kwam, waren we nog steeds in elkaars armen en wisten we dat dit het begin was van iets magisch tussen ons. Anneke en ik waren elkaar blind tegengekomen, maar vanaf die eerste ontmoeting wisten we dat we altijd samen wilden zijn. We hadden iets speciaals en we zouden er alles aan doen om dit gevoel nooit meer los te laten.