Dit is een droom die ik enige tijd geleden had van Brazilian waxing en als een donderslag bij heldere hemel wakker werd, met de gedachte dat ik hem gewoon moest delen. Foto van Thaise webcam babe Lexi.


Ik word op een ochtend wakker en heb een uur voor Brazilian waxing staan daar beneden. Ik wacht in een kamer om binnengeroepen te worden in het kantoor waar dit zal plaatsvinden. Ik word binnengeroepen met de uitleg dat de vrouw die het harsen zou doen ziek is geworden, dus is er een assistente die het gaat doen. “Is er een probleem?” Ik antwoord dat het goed moet komen.

Totdat ik het kantoor binnenloop en de assistent zie. Een knappe en lange man. Ik denk bij mezelf; Gaat hij me beneden aankijken??? En ik hou wel van kleingeestige blikken.. Aai…. Hij loopt de kamer uit terwijl ik me uitkleed en op de bank ga liggen. Hij komt weer binnen en begint met de voorbereidingen, wat het zijn weet ik niet want hij staat er met zijn rug naar toe. Dan heb ik goed zicht op zijn kont. Lekkend, het is bijna alsof ik hem wil aanraken.

Waar denk ik aan? Ik kan het niet, hij is waarschijnlijk getrouwd en bedrijvig, of voor zover ik weet homo. In ieder geval buiten mijn bereik.
Terwijl hij zich omdraait, kijk ik naar het plafond en draai met mijn duimen. “Zullen we eens kijken, je hebt de bikinilijn gehandhaafd zie ik” antwoord ik met een verlegen ja. “En wil je nu helemaal glad zijn voor de zomer?” Dan begin ik, het is een beetje warm dus even uitademen en ontspannen.

Hij begint met het aanbrengen op de uiterste rand en werkt naar binnen toe. Als hij wegscheurt, verspreidt zich een warme, pijnlijke maar vermoeiende sensatie door mijn kutje. Elke scheur doet kwaad, maar is steeds vermoeiender.

Na het harsen was ik pijnlijk en gevoelig, maar nog niet klaar. Na het harsen ging hij beginnen met een pincet, ik was al nat. Ik voelde het warm en glibberig worden. Ik spande mijn dijen wat aan. Hij legde zijn hand op mijn dij en zei dat ik me weer moest ontspannen, zijn hand gleed over naar mijn kutje, ik vecht om geen kreun uit te laten. Hij beweegt zijn lippen en begint te knabbelen. “Je hebt nu een mooi kleurtje hier beneden”.

Ik word een beetje dromerig als hij dat zegt.

Ik word een beetje dromerig als hij dat zegt, en vraag me af wat hij met dat “dank je wel” bedoelt. Ik voel zijn hand over mijn muis terwijl hij werkt, en telkens als hij zijn hand beweegt, word ik natter en natter. Ik denk bij mezelf dat hij zo gek nog niet is, misschien had hij er gewoon iets aan kunnen doen???? Ik zit op de pijnbank en hij plaagt me met die lichte aanrakingen. Hij komt langs mijn grotje en ik merk aan de uitdrukking die hij krijgt dat hij merkt dat ik. ” Prikkelt dit je?” Ik word rood, maar antwoord ja. Hij streelt mijn kutje, ik kan mijn kreun niet inhouden en het glijdt uit mijn lippen. Hij heeft het heerlijk koud met zijn handen tegen mijn hete en pijnlijke kutje.

Hij gaat rustig verder met me te vingeren, zegt dat ik een heerlijke meid heb, zo’n heerlijke meid heeft hij lang niet gezien. Hij kon zijn vingers niet weghouden, zei hij. Hij stopt een vinger in mijn kutje en ik ging tekeer! Hij draait zijn vinger en ik kreun het uit. Hij is absoluut magisch en weet wat hij doet. Het is net of ik een heel andere wereld bereik. Al mijn inspanningen verdwijnen en ik laat me los. Elke beweging is teder, maar zo heerlijk. Hij voert het tempo van mijn kut op en ik kom klaar als een waterval. Mijn kutsappen stromen terwijl ik bijkom. Hij verontschuldigt zich dat hij niet van mijn heerlijke kutje af kan blijven.

Ik kijk naar de bobbel in de broeken dat ik niet de enige ben die getroffen wordt door wat er gebeurt. Ik streel de bobbel van zijn broek. Hij pauzeert en zucht, kreunt. Ik weet dat hij groot is, ik open het rits in zijn broek en haal zijn heerlijke pik tevoorschijn. Hij is hard en er druppelt een druppel uit. Ik pak hem en wrijf erover, oh ik wil je! Hij glimlacht en gaat tussen mijn benen staan. Streelt zijn pik in mijn kutje, plaagt me goed. Hij draait me zo dat ik over de bank lig, zodat hij er beter bij kan.

Het is voor mij geen probleem om weer nat te worden. Hij stopt zijn pik in me, hij vult me en alleen daardoor gaat het bijna voor me. Hij glimlacht en ziet hoe ver ik ben. “Daar ben je wel kinky op” laat ik een klein lachje horen. Hij begint met me te werken, eerst langzaam en dan sneller en harder. Ik span de spieren om zijn pik aan en hij neemt me nog harder en dieper. oh mijn god hij weet wat hij doet. Ik kreun maar houd me voor mijn mond zodat niemand anders het hoort. Hij haalt zijn hand weg en kust me. Het duurt niet lang of ik ga net zo lang door als hij me plaagt. Natuurlijk word ik wakker zodra hij klaarkomt.

De droom eindigt en ik raak teleurgesteld. En er moet iets aan gedaan worden. Dat ben ik op het moment van schrijven ook. Ik neem een douche en kijk of ik er iets aan kan doen.

Brazilian waxing