Het is augustus 2012. Ongeveer een maand geleden nodigden vrienden van ons uit om bij hen in hun aan het strand gelegen appartement te komen logeren, Tante werkte om ons beiden te onderhouden en we waren al lang niet meer op een echte vakantie geweest, dus besloten we op hun aanbod in te gaan. Jim en zijn vrouw Tessa en hun jongere dochter zijn al lang bevriend met ons en wisten dat we een goede tijd zouden hebben op het strand. Foto is van Tania.


Ik ben nu 27 jaar oud en vindt het leuk om dit verhaal te vertellen. Goed, terug naar 2012. Tante was toen ongeveer 37 en ik 17, mijn vader verliet ons toen ik ongeveer 2 maand was en mijn eigen moeder stierf na een verkeersongeluk. Ik groeide op bij mijn tante, mijn moeders jongere zus en zij was zeer beschermend. Tante is een gemiddeld uitziende vrouw, maar ze heeft grote borsten en een klein kontje. En ze is heel lief, maar waarom ze geen vriend had is mij niet bekend.

Wel, het begon allemaal op de dag dat we op het strand aankwamen, het regende natuurlijk en er was niet veel te doen, dus we dachten uit te pakken en te zien wat het zou doen. Het appartement had 2 slaapkamers met elk 2 grote bedden met spiegels aan de wanden en een badkamer. Ik nam snel het bed dat het dichtst bij het balkon stond, zodat ik de oceaan kon zien.

Gelukkig voor ons regende het de hele dag en ik verveelde me echt, want de volwassenen zaten rond en dronken gemengde drankjes en Mary, de dochter van vrienden die we hadden, was pas 9 en speelde met poppen. Even later gingen we uit eten en het regende nog steeds. Tegen de tijd dat we in het appartement aankwamen was het ongeveer 21 uur en ik ging naar bed terwijl Tante en haar vriendinnen dronken en lachten.

Ik deed alsof, alsof ik sliep en keek de hele tijd naar haar.

Het was ongeveer 2 uur ‘s nachts en ik hoorde Tante binnenkomen om naar bed te gaan, terwijl ze wat rommelde om haar nachtjapon uit te krijgen, toen ging ze naar de badkamer en toen ze eruit kwam, liet ze de deur net een beetje op een kiertje staan om wat licht binnen te laten ging naar haar bed, ik deed alsof, alsof ik sliep en keek de hele tijd naar haar.

Ze pakte haar hemd op en keek naar me om en legde het terug op het bed in de veronderstelling dat ik sliep, ze trok haar hemd uit en knoopte haar beha los en ging het viel op de grond, haar tieten waren geweldig ze waren parmantig en rond. Ik voelde mijn pik groeien op dat moment, toen trok ze haar korte broek uit en toonde haar zwarte bikinibroekje.

Ik was in de hemel Tante, bijna helemaal naakt stond ze daar, trok haar hemd aan en ging naar bed. De volgende dag was niet beter, het regende de hele dag dus gingen we winkelen, Tante wilde een nieuw badpak, we gingen naar een paar winkels om ze te zoeken, maar ze zei dat ze allemaal te klein en te onthullend waren, tot Tessa haar overtuigde er een te passen, ze nam er een paar en ging de kleedkamer in, terwijl we wachtten hoopte ik dat ze naar buiten zou komen en het ons zou laten zien, toen stak ze haar hoofd naar buiten en zei tegen Tessa dat ze een groter topje in het geel voor haar moest halen,

Toen Tessa terugkwam overhandigde ze het aan Tante en ze trok het aan en liep toen naar buiten, ik vond het prachtig, het had touwtjes die de cups omhoog trokken om haar tieten precies goed te houden, die over haar schouders liepen en achteraan haakten. En het broekje was heet om te zien, je kon er bijna haar poesje in zien. Ik wist toen nog niet dat mijn tante er zo heet uit kon zien.

Het regende de rest van de dag en we keken naar het weer. Het toonde regen voor de rest van de week met de mogelijkheid dat het op zou klaren en we kregen allemaal rillingen van het gewoon zitten. Tessa en Jim besloten naar huis te gaan vanwege het slechte weer, maar Tante zei dat ze nog even wilde blijven hangen en een fijne dag op het strand wilde hebben. Die avond waren ze ingepakt en klaar om ‘s morgens te vertrekken.

De volgende dag namen we afscheid en vertrokken ze. Tante en ik zaten de hele dag te kaarten tot we beiden besloten naar bed te gaan. Ik ging eerst in de hoop weer een glimp op te vangen, maar dat geluk bleef uit. De volgende morgen stonden we op en de zon scheen, we aten en kleedden ons toen snel om en gingen naar het strand.

Tante was een knaller in haar nieuwe bikini, ik kon mijn ogen niet van haar afhouden, ze liet me zelfs crème op haar rug smeren. Die avond maakten we ons klaar voor het avondeten en toen ik onder de douche stapte voelde ik me verbranden van de zon, het deed zelfs pijn toen het water me raakte. Ik stapte uit en kleedde me aan.

Wachtend op Tante kwam ze naar buiten in een strakke korte broek en een “button down shirt” met een haltertopje, terwijl ze klaagde over de bandjes die in haar schouders kwam. Ze was ook erg verbrand door de zon. Tijdens het eten was het koel van het briesje en ik kon zien dat tante er last van had, haar tepels staken er als kogels uit. Nadat we gegeten hadden wandelden we een poosje over de promenade, toen zei Tante dat ze terug moest om iets meer ontspannends te doen als het topje haar hinderde. Toen we terugkwamen ging ze zich omkleden en ik ging op de bank zitten.

Tante kwam naar buiten in een losse korte broek.

Tante kwam naar buiten in een losse korte broek en haar bikinitopje met wat huidvocht en vroeg me iets op haar schouders te leggen. Ik zei snel ja en ze ging voor me op de grond zitten, toen ik me opende kwamen mijn benen uit haar topje en ze bleef het omhoog trekken. Dit ging zo’n 15 min. door, toen begon ze zich te ontspannen, ze zakte wat lager en liet haar kont op de vloer glijden, trok haar korte broek omhoog om haar kutje te omlijnen en legde haar hoofd achterover.

Het was heerlijk, ik wreef over haar schouders en ze begon te kreunen en vertelde me hoe goed het voelde. Deze keer deed ze echter geen moeite om haar topje omhoog te trekken en ik kon zien hoe haar tepels eruit vielen. Als ze zich op dat moment had omgedraaid denk ik dat ik gestorven zou zijn, mijn pik stond keihard op centimeters van haar hoofd terwijl ik over haar lichaam keek. Toen werd ik moedig en begon mijn handen over haar voorkant te bewegen, waardoor een van haar tepels bloot kwam te liggen. Ik liep langzaam naar haar toe en vroeg toen hoe ver wil je gaan, meneertje, terwijl ze de sluiting achter losmaakte en hem uittrok.

Toen liet Tante me echt schrikken en nam de lotion en kneep wat op elke tiet en vroeg of ik het zou inwrijven of niet. Ik boog me over haar heen en nam er een in elke hand en begon ze in te wrijven en voelde haar tepels hard worden. Toen tilde ze haar kont op en trok haar korte broek uit, spreidde haar benen en begon over haar kutje te wrijven, zacht kreunend terwijl ik in haar tepels kneep.

Ik kwam snel klaar en ze slikte alles door.

Ik kon er niet meer tegen en stond op en trok mijn korte broek uit en keek toe hoe ze daar zat en speelde ze gebaarde me naar haar toe en reikte omhoog en leidde mijn pik in haar mond. Ik kwam snel klaar en ze slikte alles door, toen kwam ze bij me zitten en zei nu we de eerste eruit hebben laten we aan de tweede beginnen en streelde haar kutje over mijn pik. Zulke dagen hadden we en toen we weggingen namen we het met ons mee….