Dit gebeurde laatst terwijl mijn broer met zijn kameraden een weekendje weg was naar Spanje. Foto is van Lora.


Mijn broer, die 24 is, is met Anneke, mijn schoonzus is pas 21 is en absoluut beeldschoon. Aaron mijn broer had me gevraagd om op Anneke te passen terwijl hij weg was en had haar gezegd dat ze contact met me moest opnemen als ze iets nodig had. Haar familie woont ver van ons vandaan en Aaron en Anneke hebben een nieuw huis op een paar kilometer van mijn huis, dus ze kent nog niet echt iemand in de buurt.

Ik ben stiekem verliefd op mijn schoonzus Anneke.

Ik ben stiekem verliefd op Anneke sinds de dag dat Aaron haar voor het eerst thuisbracht, maar dat heb ik nooit aan iemand laten merken. Aaron was net 24 uur weg toen Anneke me op mijn mobiel belde en vroeg of ik die avond met haar mee ging eten omdat ze eenzaam was en wilde dat ik een klusje voor haar deed. Ik stemde toe en kon niet wachten om mijn werk af te maken.

Anneke is een zeer tenger meisje van slechts 1,75 m lang, maar ze heeft enorme borsten en een prachtig figuur waar ze altijd mee pronkt. Ik racete naar huis, douchte me, trok een korte broek en een T-shirt aan en ging op weg naar Anneke. Bij mijn aankomst werd ik begroet door Anneke, die ook een korte broek droeg en een wit vestje dat haar enorme borsten liet zien. Het was duidelijk dat ze geen beha droeg. Anneke, die duidelijk net gedoucht had, rook heerlijk en zag er geweldig uit.

We aten en kletsten over Aaron en bijna alles, het was leuk want we hadden nog nooit echt gesproken. Anneke kwam eindelijk toe aan de klus in kwestie, namelijk wat spullen van zolder halen voor haar en een nieuwe slaapkamersuite samenstellen die ze als verrassing voor Aaron in platte pakketten had gekocht.

Ik haalde de spullen van de zolder en ging aan de slag met de meubels en moest al snel mijn topje uittrekken omdat het zo warm was, wat duidelijk effect had op Anneke, want haar tepels waren al snel erg stijf, wat effect had op mijn korte broek, waarin mijn half stijve pik nu te zien was, die probeerde verborgen te blijven.

Anneke hielp me en ze zweette duidelijk evenveel als ik, waardoor haar vestje nat werd en haar enorme tepels door haar topje zichtbaar werden. Anneke deed toen de stap waarop ik had gehoopt. Ze zei: “Je concentreert je niet op het werk. Probeer je naar mijn tieten te kijken?” “Nou, ze zijn prachtig” zei ik terwijl ik bloosde.

Anneke trok snel haar topje uit.

Anneke trok toen haar topje uit om een perfect paar borsten te onthullen en stortte zich op me. We vielen op de grond en kusten hartstochtelijk terwijl ik haar enorme borsten betastte. Binnen enkele seconden waren we allebei naakt en pijpte ze me heerlijk, terwijl ik met één hand met haar tepels speelde en met de andere haar natte kutje vingerde. Anneke werkte zich toen in een 69 en we gaven elkaar veel oraal genot terwijl ik haar borsten bleef strelen.

Anneke kwam een aantal keren klaar voordat ik eindelijk mijn lading in haar mond schoot, die ze dankbaar doorslikte. Ze bleef me een hele tijd pijpen, iets wat geen enkel ander meisje ooit had gedaan, toen ze me had schoongemaakt liet ze zich op mijn nog steeds harde pik zakken en bereed me tot ze weer klaarkwam. Helaas lukte me dat voor de zoveelste keer niet. Anneke was verre van beschaamd en zei toen “Goed, laten we de rest van de meubels afmaken dan kun je blijven slapen en kunnen we dit later herhalen.”

Al snel had ik het werk compleet. We douchten en gingen naar bed waar we de eerdere daad herhaalden. Deze keer kleedde ze zich voor me aan in kousen en een sexy outfit samen met hakken. Ze vroeg me haar anaal te geven, want mijn broer weigerde en ze wilde het ervaren.

Ik deed graag alles wat ze vroeg en kwam zelfs klaar over haar enorme tieten, wat mijn fantasie was. Ik bleef bij haar tot Aaron thuiskwam. Tot nu toe heb ik nog niet de kans gehad om dit te herhalen, maar ik hoop dat binnenkort te doen.