Het was de eerste dag van mijn zomervakantie en het was onvervalst zomerweer 28 graden in de schaduw en felle zon. Even na de middag had ik mijn zwembroek gevonden en die trok ik aan, ik ging naar de keuken en haalde een koud biertje uit de koelkast en toen was het op naar het dakterras waar het droombed stond te wachten om bezet te worden. Ik had al een licht gouden kleurtje gekregen in de paar weekenden voor de zomervakantie, die ook zonnig en warm waren geweest.


Het naderde 15.00 uur toen ik het tuinhek hoorde opengaan. Ik dacht dat dit het krantenmeisje was, dus stond ik op om haar te vragen de krant naar me toe te gooien op het terras in plaats van door de kier van de voordeur.

Ze kwam schuin over het gazon. Ik moet bekennen dat ik de aanblik nodig had. Het was de vorige keer dat ik haar zag. Toen droeg ze winterkleding die de inhoud niet echt liet zien. Nu toonde ze een paar lange slanke bruine benen die uitstaken uit de resten van een spijkerbroek waarvan de broekspijpen waren afgeknipt, precies bij het kruis, zodat er nu alleen gerafelde resten rond haar weelderige dijen lagen en de rest alleen het hoogstnoodzakelijke bedekte. Op haar bovenlichaam droeg ze een dunne blouse, die ze bij de onderste hoeken had vastgepakt, zodat hij zich in een strakke knoop had verzameld, vlak onder haar kleine, maar welgevormde borsten, die achter de dunne stof drukten. Alleen de eerste twee knoopjes boven de knoop waren dichtgeknoopt, dus als ze bewoog, ving je nog net een glimp op van de ronding van haar borsten, die niet in een beha verborgen zaten. Of het opzet was dat ze op deze manier haar mooie platte buik liet zien, kon ik niet zeggen, maar ze was beslist een mooi schouwspel.

Ze kwam het terras op, overhandigde me de krant en zei: Dit is de laatste halte op de route, ik kan nu naar huis slenteren. Heb je haast om thuis te komen? Of heb je tijd voor een frisdrank of misschien een biertje? Liever een biertje, zei ze, ik drink niet echt spuitwater.

Ik nam mijn lege fles en ging naar de keuken om twee koude te halen. Voor de zekerheid nam ik ook twee glazen mee, zodat ze niet rechtstreeks uit de fles hoefde te drinken. Ik kwam naar buiten en zette de glazen op het tafeltje naast het droombed en schonk in beide glazen. Neem plaats zei ik en wees naar het droombed waar ik zelf naast haar ging zitten en zei; mag ik vragen hoe de jongedame heet? Lise antwoordde ze – en jij heet Jan, dat weet ik van mijn routelijst. Nou, hier is die Lise, hier is Jan, we proostten en proefden van het bier. Oh, zei Lise verrukt met een koud biertje op de tap. Ja, het is lekker om een koud biertje te hebben als het zo warm is.

Ik keek haar aan met een warme glinstering in mijn ogen en zei; Ik wilde net mijn telefoon pakken om een foto van je te maken toen je over het grasveld kwam lopen, het was zo’n mooi gezicht, maar je mag geen foto’s maken van zulke mensen zonder toestemming.

Lise keek me onderzoekend aan en zei; je bent eigenlijk een aardige vent en ziet er zeker niet uit als een crimineel, dus je mag gerust een foto van me maken – op voorwaarde dat je de foto’s daarna naar mijn mobiel stuurt zodat ik ze ook heb, afgesproken zei ik. Wil je dat ik naar een open plek ga zodat je bloeiende struiken en groene bomen als achtergrond hebt, vroeg Lise, dat zou fijn zijn, antwoordde ik, terwijl ik mijn mobiel pakte.

Lise poseerde in verschillende posities, maar ik schoot weg. Ik stopte en zei; wil je het resultaat zien, ze haastte zich naast me. Oh, zei Lise, ze zijn heel goed, als ik mijn blouse uittrek wil je er dan nog een paar maken, ik wil zien hoe mijn figuur en lichaam er in de ogen van anderen uitziet, jij bent de eerste die zegt dat ik mooi ben, dus ik wil zien wat jouw ogen zien dat anderen blijkbaar niet hebben opgemerkt.

Lise liep terug naar waar ze had gestaan en begon de knoop van haar blouse los te maken, maar ze boog langzaam haar nek naar achteren en keek dromerig naar de hemel terwijl de blouse langzaam langs haar armen naar beneden gleed en op de terrastegels terechtkwam, nog steeds met haar ogen op de hemel gericht knoopte ze de kleine broek los, trok de rits helemaal naar beneden en duwde toen de broek langs haar dijen naar beneden om hem uiteindelijk op de grond te laten vallen, tilde langzaam haar voeten uit de broek en draaide zich langzaam om met haar gezicht naar mij toe, die automatisch was overgeschakeld op video-opname en nu ontdekte dat ze absoluut geen kleren meer aan had, ze zag eruit als een kleine godin die net uit de hemel was gevallen.

Terwijl ze voor me stond bewoog ze een been iets opzij zodat ze in een schrijlings liggende positie kwam te staan, ze richtte een vastberaden blik op me, stak een arm uit en wees naar me terwijl ze zei: “Jij bent de eerste volwassen man, buiten mijn dokter, die me helemaal zonder kleren heeft mogen zien. Ik hoop dat het je beviel?

Dat mooie lichaam wil ik voelen!

Meer dan heerlijk, het maakt dat ik dat mooie zandloperfiguur wil voelen. Lise liep naar me toe terwijl ze even bleef kijken naar de video-opname op het mobieltje en parkeerde het met de lange rand op het tafeltje zodat het tegen haar bierglas steunde en liep verder naar Jan toe die op het droombed was gaan zitten, Lise liep dichterbij en stopte tussen mijn gespreide benen, ik legde een hand op elk van haar dijen, net boven de knie en liet de handen langzaam langs de buitenkant van haar dijen omhoog glijden terwijl ze steeds meer om de rug en tegen haar kleine ronde stevige billen omhoog gleden, maar weinig meer dan een goede greep in elke hand.

Ik verstevigde mijn greep op haar billen, trok haar dicht tegen me aan en kuste haar net boven de Venusberg. Dit veroorzaakte een hevige ruk in Lise, die zei; nu word je stout ja gaf ik toe en zei; vind je het erg? Nee, gaf Lise toe, ik vond het eigenlijk wel lekker en je mag best wat stouter worden als je dat lekker vindt. Nu verleid je me ongelooflijk, maar je bent er zelfs over uitgesproken, ik trok haar weer met een stevige greep naar binnen, maar boorde deze keer mijn tong in de nauwe spleet tussen haar schaamlippen en vond haar clitoris die ik in mijn mond zoog terwijl het puntje van mijn tong het met kleine zachte bewegingen bewerkte oh! Ze kreunde en zei nu, nu ga ik meteen komen en op dat moment schudde haar lichaam in een hevig orgasme dat haar benen onder haar zou hebben doen pijnigen als ik geen stevige greep op haar billen had gehad.

Geleidelijk kalmeerde ze en zakte langzaam op haar knieën, tussen mijn benen en zei; Mag ik degene zien die de enorme bobbel maakt in je zwembroek? Natuurlijk zei ik en tilde mijn kont op zodat Lise mijn zwembroek kon uittrekken.

Wauw! Lise riep uit: “Ik heb nog nooit zo’n groot, mooi exemplaar gezien. Nu je mijn poesje gekust hebt, mag ik die knappe vent zeker ook kussen? Zonder op antwoord te wachten pakte ze de pik met beide handen vast en trok langzaam de voorhuid terug, boog zich voorover en zette zachtjes haar lippen op de glinsterende eikel oh wat glad en heerlijk riep ze uit en liet hem langzaam in haar mond glijden. Hij smaakt helemaal niet slecht, ik denk dat ik me er behoorlijk in kan verliezen, hoe lang kun je het volhouden dat ik er op zuig? Niet veel langer zei ik, tenzij je het hele shot in je mond wilt. Dat doe ik niet, want ik ga proberen zo’n lekkere staaf in me te krijgen, zodat ik kan voelen hoe het is om hem helemaal opgepompt te krijgen.

Weet je zeker dat je dat wilt, vroeg ik? Ben je niet bang dat je zwanger wordt? Nee, ik denk het niet deze keer omdat ik de laatste twee jaar de pil heb geslikt.

Ik ging op mijn rug liggen en zei: Heb je dit al eens geprobeerd? Ja, één keer, zei Lise, maar niet zo’n grote, mooie, dus misschien heb ik wat moeite om hem erin te krijgen.

Dan kun je beter over me heen knielen en zelf het tempo bepalen, zodat ik je niet te schande maak. Lise plaatste zich met een knie aan weerszijden van me, pakte de pik vast en liet hem een paar keer heen en weer gaan tussen de schaamlippen voordat ze hem naar haar nauwe opening leidde en zich er langzaam overheen liet zakken. Er klonk een kleine golving toen de kop naar binnen gleed en ze slaakte een kleine zucht en pauzeerde, terwijl ze zei: “Het vult me wel flink, maar het voelt ook lekker als hij me helemaal vult. Langzaam liet ze zich zakken tot ik helemaal onder zat en pauzeerde.

Ze schrok, hij is zo groot!

Oh, het is zo groot, het deed eerst een beetje pijn, maar nu voelt het heerlijk om helemaal gevuld te zijn en ik voel je hier vlak bij mijn navel, markeerde ze met een paar vingers op mijn buikhuid.

Ze legde haar beide handen op mijn borst en begon in kleine korte bewegingen op en neer te bewegen en zei; ik hoop dat je het lang kunt volhouden want dit voelt echt lekker. Haar tempo werd sneller en sneller terwijl ik haar heerlijke, oranje grote borsten kneedde met een hand op elke borst.

Ze begon hevig te kreunen en kwam met kleine kreetjes klaar terwijl ze ja, ja, ja, nu kom ik klaar jammerde ze, terwijl ze zich over me heen gooide en in mijn borst beet om een luide gil te smoren die nu als een wilde snauw ging klinken die klonk als een wild dier, ze greep mijn pik zo hard vast dat ik met een onderdrukt gebrul klaarkwam, terwijl zij klaarkwam in een orgasme dat haar hele heerlijke lichaam deed trillen, ze gooide haar benen langs de mijne en zakte samen, als een dampend heet en vochtig kleed over me heen, zodat ik even dacht dat ze was flauwgevallen.