Ik keek naar mijn buurvrouw Roxanne vanaf de overkant van de straat terwijl ze onkruid plukte, want ze droeg alleen een kort slipje en een licht shirt. Roxanne is ongeveer 26 jaar oud, slank, mooi en heeft een geil figuur. Als 45-jarige man stond mijn kleine al snel als gegoten en daarna moest ik hem een beetje aftrekken. Ik zou haar graag naakt zien, want ze is nogal geil als ze aangekleed is. Wat ik me al allemaal bij haar heb voorgesteld! Toen ze laatst haar auto waste, droeg ze een strakke legging waarin haar geile kont goed zichtbaar was.


Ik had het graag willen aanraken. Dat deze geile vrouw geen vriendje heeft. En haar directe buurman (ongeveer midden 70) kan haar topless zien zonnen in haar tuin, ik zou graag met hem willen ruilen. Maar dan zou ik ook echt klaarkomen op haar buik. Wat niet gedaan kan worden, kan gewoon niet gedaan worden. Maar het liep anders. Ik was al gestopt met aan haar te denken toen mijn deurbel ging.

Daar stond de geile slet voor mijn deur, gekleed in lichte zomerkleding. Ze vroeg me of ik haar misschien kon helpen? Ze wilde het gras maaien en de maaier wilde niet starten. Nou, ik kan wel even kijken, zei ik tegen haar, en ging naar haar toe in de tuin. Ik probeerde de maaier te starten, wat bij mij ook niet lukte. Ik heb de bougie vervangen en nu startte de maaier meteen weer.

Ik zette hem weer uit en ze wilde hem starten voordat ik wegging. Ze trok er een paar keer aan en bij haar begon het ook, en een van haar tieten stak uit het tanktopje dat ze droeg. Oh… Ik glimlachte naar haar en zei gewoon… er zit er nu weer een op me te springen… ik kon mijn kleine bobbel in mijn broek niet verbergen. Roxanne glimlachte terug en zei dat we dat voor onszelf konden houden, maar streelde toch mijn bobbel in mijn broek, waardoor mijn kleintje nog meer groeide.

Mijn lul was hard toen de buurvrouw voor de deur stond.

Oh jij slet, ik ben helemaal buiten adem bij het zien van jou en dan streel je mijn kleine man, wat moet ik doen? Ze zei dat je net mijn tiet zag en zo reageerde, nou, en ik heb niets van je gezien behalve een buil. Wil je het niet in de openbaarheid brengen en aan mij laten zien, en ze pakte mijn bult weer vast en trok aan mijn broek zodat hij er half uit stak.

Oh, hij is zo groot geworden… wind ik hem zo op?? Oh ja en hoe. En nu moet je het weer klein maken, want ik moet binnenkort weg. Geen probleem, zei ze, en nam hem in haar hand en gaf er een ruk aan, wat ik helemaal niet had verwacht. Het duurde niet lang en ze liet hem spuiten. Het was zo cool om afgetrokken te worden bij de buren.

Nou, vond je dat leuk, glimlachte Roxanne? En hoe! Dat kon ik vaker gebruiken en ging voorlopig weer naar huis. De volgende dag kwam Roxanne me weer tegen en vroeg me of ik de komende dagen wat tijd voor haar had, want de grasmaaier sputterde weer, maar ze had het gazon er nog afgekregen. Ik zei haar dat ik graag nog eens zou willen kijken, en mijn vermoeden was dat de bougie die ze me had gegeven niet meer gloednieuw was en daarom mogelijk niet goed.

is misschien ook niet goed. Ik heb nog nieuwe bij me, en ik zou er een kunnen testen om te zien of de maaier beter zou lopen. Oh ja, zei ze, en wanneer zou ik tijd hebben? Je moet het me gewoon laten weten, dan kan ik het regelen. Als het goed is vanmiddag? Ja, dat is goed. Ik kom langs met de bougie. Toen ik ‘s middags bij haar aanbelde, deed Roxanne open en nam me mee door het huis naar de tuin, waar haar vader een schuurtje had voor gereedschap en apparatuur, waarin ook de grasmaaier stond.

Ik heb de bougie vervangen en toen de maaier gestart, die goed leek te lopen, dus de maaier loopt weer zei mijn buurman, nu moeten we alleen nog de buurman aan de gang krijgen!!! De vorige keer had je je plezier en toen was je weg, maar dat zal deze keer niet gebeuren! Wat betekent dat, wilde ik weten? Nou, vandaag wil ik ook plezier hebben!!! Ze nam een dildo uit een doos en vroeg me om het met dit ding in de schuur te doen.

Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, nou ja, waarom niet, dan zie ik eerst haar kutje, waar ik altijd op geil. In het schuurtje stond een tafeltje waar Roxanne tegenaan leunde, ze had haar slipje al naar beneden getrokken en strekte haar lekkere kontje naar me toe. Dat was nogal een uitzicht, of ik stiekem met mijn mobieltje een foto van de billen van mijn buurvrouw moet proberen te maken? Maar dat kon ik niet eens doen, want ze vroeg me het met het rubberen dingetje te doen.

Ze was geil, dat had ik niet gedacht. Ik nam eerst mijn vinger en vingerde haar een beetje, ze werd erg nat, nu nam ik het rubberen ding en bracht het van achteren in, ze stond voorovergebogen aan de tafel en ik neukte haar met de rubberen pik, echt geil. Ze kreunde veel, ik hoop dat niemand het merkt, dacht ik bij mezelf. De zeug ging er echt vandoor. Ze liet het me aan haar oudere buurvrouw geven in de schuur met een rubberen pik, wat is er nog meer, dacht ik, oh wie weet? Toen het bij haar aankwam, ging alles heel snel, ze trok haar slipje omhoog en zei nu staan we quitte! Hoe? Wat? Is dat alles? Oh man, wat had ik me anders voorgesteld! Als ik een foto had genomen van haar kont, of hoe ze de dildo erin had, dan had ik haar tenminste kunnen gebruiken als een ruk sjabloon.

Ok we zijn zelfs….. Toen ging ik weer naar huis. Ongeveer 2 uur later wilde ik boodschappen gaan doen bij de Aldi, en kwam Roxanne me tegen op de parkeerplaats en lachte naar me en zei: grasmaaier weer in orde buurman… wat wil je nog meer? Wat een beest dacht ik!!! Maar ze zei ook dat ze vaker op mijn hulp kon rekenen? Ik zei haar dat het er altijd van afhangt…, maar dat ze contact kon opnemen.

Ongeveer een week ging voorbij en Roxanne kon mijn hulp weer gebruiken. Haar douche was verstopt, er zat veel haar in de afvoer. Ik begon de afvoer te ontstoppen, en het haar dat ik eruit trok… allemaal krullend… Ik keek naar mijn buurvrouw, die alleen maar grijnsde… nou, dat lijkt veel op schaamhaar, zei ik. Ja, dat is zo, zei ze gedwee, en daarom heb ik je… als mijn vader dat zag! Nou, ik zal het niet vertellen.

Maar ze wilde weten of het nieuwe kapsel werkte? Niet helemaal, zei ze, de helft staat er nog, en die moet er nog af. Ik stelde voor om de rest af te scheren voor deze klote baan, zodat ik haar geile kutje weer kon zien. Roxanne zei oké je kan het. Wat een genot om het kutje van mijn hete buurvrouw te scheren en haar kutgaatje goed bloot te leggen. Ik heb haar ingezeept en de rest afgeschoren.

Toen bevrijdde ik het kutje van het resterende schuim, en terwijl Roxanne daar voor me lag, kwam het over me heen en likte ik haar kale kutje. Roxanne vond het zo geil dat ze zei niet te stoppen, wat ik niet van plan was. Ik wilde dit geile stuk tot een hoogtepunt likken, wat ik na een tijdje ook deed. Plotseling ging mijn gsm af… mijn vrouw schreef waar ik was. Wat een afknapper dacht ik… wat vliegt de tijd.

Eindelijk likte ik haar kale kutje.

Dus nu moest ik naar huis. Roxanne bedankte me voor het ontstoppen van de afvoer. Graag gedaan! Ik doe het graag nog eens. In de volgende dagen zag ik Roxanne zeer zelden en alleen uit de verte, ze groette me zoals altijd alsof er niets gebeurd was. Toen ik onze groene bak naar buiten duwde, ontmoette ik Roxanne die ook haar groene bak naar buiten duwde, we kletsten even tot een andere buurvrouw zich bij ons voegde. En toevallig vertelde Roxanne me dat ik haar grasmaaier weer aan de praat had gekregen … als de jouwe het niet meer doet, dan weet je wie je nu kan helpen.

Goed om te weten, zei Heike. Ik hoop dat Roxanne Heike niet heeft verteld wat ik haar heb aangedaan. Want voor zover ik weet, zijn ze goede vrienden. Maar Heilke is wat ouder en heeft een dikke kont en dikke hangende uiers. Ik schat dat ze ongeveer 120 tot 135 kg weegt en ze is ook alleen, net als Roxanne. Toen ging ik naar huis en de twee praatten nog wat.

De volgende dagen was alles rustig, niemand wilde iets van mij, zelfs mijn vrouw niet, die altijd wel iets te repareren had. Het was vrijdagmiddag, eindelijk weekend… toen de bel ging. Oh nee, dacht ik, ik ga nu niets doen! Mijn maat stond voor de deur en vroeg me of hij naar mijn pit kon gaan om de olie te verversen. Ok, als je het alleen redt, ja.

Hij bracht zijn auto naar de garage en ging aan het werk. Ik heb een biertje voor ons gehaald om te drinken met mijn maatje na de olieverversing. Terwijl we bier dronken en praatten, kwam Roxanne voor de garage staan en groette ons beiden. Mijn vriend zei oh wat een geil wijf, ik zei dat ze aan de overkant woonde. Ik zou ook zo’n buurman willen hebben, zei hij.

Ik dacht gewoon… als je wilde, en als ze terugkwam met iets dat niet werkt. We hebben een tijdje gepraat en een paar biertjes gedronken. Toen we echt vol zaten, zei mijn maat tegen me: Zal ik je iets vertellen? Toen we jong waren, had ik graag je vrouw gehad… Dat dacht ik… hij ook. Hij zei dat je vrouw er zo echt geil uitzag ..oh wat heeft ze nu gezien alleen dat ze nu echt geile hangende uiers heeft.

Ik vertelde hem toen dat het beter was als we het voor gezien hielden. Ik belde zijn vrouw om hem op te halen. Na ongeveer 15 minuten was ze er en haalde hem op. Ik ging naar bed en sliep mijn dronkenschap weg. De volgende dag bleven de woorden van mijn vriend door mijn hoofd spoken. Hij was ook geil geweest op mijn vrouw. Nou, dat was lang geleden.

Omdat het kratje bier bijna op was, reed ik naar de drankwinkel bij ons in de buurt, en wie kwam ik daar tegen? Heike, die bij ons in de straat woont, die me meteen aansprak. Ze vertelde me dat ze wat te drinken wilde kopen omdat ze een nieuwe barbecue had gekocht en die wilde inwijden. Geweldig idee! Ze vertelde me dat ze nog nooit zo’n gasbarbecue had gehad en dat ze nog nooit zo’n gasfles had aangesloten.

Oh, dat is niets, zei ik haar. Dan kun je het snel voor me aansluiten? Ok, ik kan dat doen na het winkelen, ik kom zo. Ik kocht snel mijn drankjes en ging op weg naar huis. Ik stopte bij Heike, belde aan en ze deed de deur open en zei, ga naar de garage waar ik de barbecue heb. Kort daarna was Heike er, opende de garage en overhandigde me haar nieuwe barbecue.

Geweldige grill, zei ik, laten we het gas aansluiten zodat je vanavond kunt beginnen. Ik heb snel het gas aangesloten en het uitgeprobeerd… de grill werkt nu. Dan neem ik mijn drankjes mee naar huis. Heike vertelde me dat als ik wilde, ik vanavond bij haar en mijn vrouw kon zijn? Laten we zien wat er te wachten staat, ik kan niets beloven. Heike zei dat sommige andere buren ook zouden komen.

We zullen zien. Tot vanavond misschien. Thuis heb ik de drank opgeborgen en mijn vrouw verteld over de uitnodiging en hoe die tot stand was gekomen. Mijn vrouw zei ok, we kunnen vanavond een worstje en een biertje gaan eten. s Avonds gingen we erheen. Het was een vrolijke avond met worstjes en niet te weinig bier. De oudere buren vertrokken echter snel.

Er waren er nog maar een paar over, waaronder twee jongens die dronken in slaap waren gevallen. Toen mijn vrouw ook dronken was, vertelde ze de andere vrouwen dat ze over 2 weken een kuur moest volgen en dat ze ongeveer 4 weken weg zou zijn. Je arme man, zeiden de andere vrouwen. Oh, het komt wel goed met hem, en als dat zo is, ben jij er nog steeds! Er zijn genoeg eenzame vrouwen in deze straat, brabbelde ze… en wie wil er iets van zo’n oude zak.