Het was een zwoele zomeravond in Colombia toen ik voor het eerst kennis maakte met Evil Angel. Na enkele maanden als expat vond ik tijd voor meer leven dan alleen werken en boodschappen en dat begon met zoeken naar een vrouw.


Ik had haar naam al vaak voorbij zien komen op de webcam site waar ik regelmatig gebruik van maakte, maar ik had nooit de moed gehad om op haar profiel te klikken. Haar profielfoto trok altijd direct mijn aandacht, met haar lange blonde lokken en stralende lach. Maar er was ook iets mysterieus en intimiderend aan haar, iets wat me altijd een beetje bang maakte.

Tot die ene avond. Ik had een lange dag achter de rug en besloot even te ontspannen achter mijn computer. Al snel belandde ik op de website van de webcam site en begon ik wat rond te scrollen. Tot mijn plezier zag ik dat Evil Angel online was. Ik twijfelde even, maar besloot uiteindelijk om toch op haar naam te klikken. De webcamverbinding werd geactiveerd en daar was ze, Evil Angel. Ze had een strakke zwarte jurk aan en haar lange blonde haar viel in golven over haar schouders.

Haar felle ogen keken me direct aan en ik voelde me betrapt. Maar toch was ik niet in staat om weg te klikken. Ze begroette me vriendelijk en haar stem was net zo betoverend als haar uiterlijk. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Ze vroeg wat ik graag wilde zien en ik vroeg haar om gewoon te doen waar ze zelf zin in had. Ze grijnsde even naar de camera en begon toen haar jurk langzaam uit te trekken. Daar stond ze dan, in haar lingerie, en ik was sprakeloos.

Haar lichaam was perfect en ik had nog nooit iemand gezien die zo mooi was als zij. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden, terwijl ze sensueel begon te dansen voor de camera. Na een tijdje vroeg ze of ik ook mijn camera aan wilde zetten. Dat was iets wat ik normaal gesproken nooit deed, maar iets aan Evil Angel maakte me nieuwsgierig en opgewonden. Dus ik zette mijn camera aan en daardoor konden we elkaar nu zien. Mijn hart bonkte in mijn keel terwijl ik naar mezelf en naar haar keek. Ik voelde me zo kwetsbaar, maar tegelijkertijd ook opgewonden.

Evil Angel daagde me uit en ik deed wat ze van me vroeg. Ik streelde mezelf terwijl ze toekeek en ik zag dat ze er duidelijk van genoot. Haar eigen handen gleden over haar lichaam en ik voelde me betoverd door haar aanrakingen. We raakten steeds verder opgewonden en al snel waren we beide naakt voor de camera. Het was alsof we elkaar al jaren kenden, zo natuurlijk voelde het. Evil Angel vroeg of ik naar haar toe wilde komen en zonder na te denken antwoordde ik, ja.

Ze gaf me haar adres en niet veel later zat ik in mijn auto, op weg naar haar. Onderweg bedacht ik me dat dit misschien een slecht idee was, ik kende haar immers alleen van de webcam. Maar mijn opwinding en nieuwsgierigheid wonnen het van mijn twijfels. Toen ik bij haar huis aankwam, opende ze de deur in haar zwarte negligé en ik kon mijn ogen niet geloven. Ze was nog mooier in het echt dan op de webcam.

Ze gaf me een glas wijn en we praatten wat, maar het duurde niet lang voordat onze lichamen weer naar elkaar toe trokken. Haar aanrakingen waren nog beter dan via de webcam en al snel lagen we samen in haar bed, genietend van elkaars lichaam. Evil Angel was wild en gepassioneerd, maar tegelijkertijd ook zo liefdevol.

Het was alsof ze me helemaal begreep en me op de juiste plekken kon aanraken en strelen. Ik voelde me zo intens verbonden met haar en tegelijkertijd ook zo bang van haar schoonheid. Uren leken voorbij te vliegen terwijl we bezig waren en ik voelde dat mijn hoogtepunt naderde. Maar toen stopte Evil Angel plotseling en vertelde me dat ik nog niet mocht klaarkomen in haar kutje. Ik keek haar vragend aan en ze legde uit dat ze deze regel had, omdat ze alleen haar vaste vriend dat mocht. Ik kon niet geloven wat ik hoorde, maar toch voelde ik me geprikkeld door deze uitdaging.

Dus we vervolgden onze intense vrijpartij, maar nu met een extra doel. Evil Angel gaf me instructies en ze liet me dingen doen die ik nog nooit eerder had gedaan. Ik voelde me zo opgewonden en ik had nog nooit zo’n intense en langdurige vrijpartij gehad. Uiteindelijk voelde ik dat ik niet meer kon wachten en ik kwam klaar, maar niet in haar kutje. Het was de meest intense en bevredigende ervaring die ik ooit had gehad.

Daarna zijn we samen in slaap gevallen en de volgende ochtend werd ik wakker naast Evil Angel, nog steeds onder de indruk van alles wat er was gebeurd. We hebben nog wat tijd samen doorgebracht voordat ik weer naar huis ging, wetende dat dit een ervaring was die ik nooit zou vergeten.

Sinds die avond heb ik Evil Angel nog regelmatig bezocht op de webcam en af en toe ook in het echt. Ze blijft me verrassen en verleiden, en ik kan niet anders dan haar betoverende krachten omarmen. Ze mag dan wel “evil” in haar naam hebben, maar voor mij is ze een ware engel, met een duivelse twist.