Mijn ultieme milf fantasie. Voluptueus, rondingen, warm, zorgzaam en prachtig. Ik was 18 en zij 28 een Oekraïense. Ik was 1 meter 80 en slank. Zij was ongeveer 1,80 m en had rondingen. Ik kon niet wachten om in haar warme, zachte vlees te kruipen. Ze had geen kinderen, dus milf was eigenlijk niet van toepassing. Maar ze was ouder en leek daardoor onbereikbaar voor mij, dus niet.


Ik wilde alleen maar mijn armen om haar middel slaan en tegen die grote natuurlijke borsten aan kruipen. Ze zakten precies goed door en de cups waren enorm. Ze had vuilblond haar op schouderlengte. Ik hield van haar haar. Ik hield van alles aan haar. Ik hield van haar leeftijd, haar rondingen, noem maar op. Ik had al een harde voordat ik haar ook maar met één vinger had aangeraakt. Ze droeg een witte blouse en een zwarte rok die net voor de knie stopte. Ik bekeek haar heupen en billen in die rok. Ik kan niet wachten om die heupen vast te houden. Ze ging op de bank zitten en sloeg haar benen over elkaar. Ik staarde naar haar benen terwijl ze haar enkels rolde. Ze droeg zwarte kousen. Ik vind oudere vrouwen in lingerie geil, het windt me zo op. Zoals zij eruitzag, zou ik uren tegen haar aan kunnen kruipen. Ik voelde me zo warm en donzig in haar armen. Ik wilde gewoon in haar smelten.

Ik zat bij haar op de bank. Ik zat op de rand van de bank en keek naar haar. Ze zat helemaal achterover. Haar voeten raakten de vloer niet. Ze draaide zich iets naar me toe. Ik bewoog me naar haar toe om haar te kussen. Net toen we begonnen te zoenen, legde ik mijn rechterhand op haar middel. Ik legde mijn handpalmen tegen haar aan en voelde het zachte vlees door haar blouse heen. Mijn linkerhand ging over haar schouders. We tongzoenden terwijl mijn rechterhand zachtjes in het vlees van haar buik drukte. Dat voelde zo lekker. Ik waadde met mijn hand door dat prachtige laagje vlees rond haar middenrif.

Toen bewoog ik mijn rechterhand omhoog om haar linkerborst te pakken. Oh mijn god, die was zwaar. Ik ging van half in erectie op het moment dat ik het gewicht voelde. Het gewicht ging door mijn hele arm. Ik was zo opgewonden dat ik haar harder begon te zoenen. Ze kuste net zo hard terug. Ik kuste haar kaaklijn en haar nek terwijl ik echt in haar tiet begon te knijpen. Ik omklemde haar borsten met mijn hand en duwde ze omhoog terwijl ik er met mijn vingers in klauwde. Toen verplaatste ik mijn rechterhand terug naar haar middel. Deze keer drukte ik mijn hand hard in het vlees. Ik ploegde mijn hand heen en weer tussen haar buik en zij.

Toen begon ik haar blouse uit te trekken. Ik knoeide niet. Ik had hem in een paar seconden losgeknoopt en ze leunde naar voren zodat we haar armen uit de mouwen konden halen. Toen zag ik haar borsten in een enorme zwarte kanten beha. Ik kon niet anders dan kijken. Het decolleté was lang. Ze zakten naar beneden en staken uit. Ik omklemde haar borsten opnieuw en voelde de kanten textuur van de beha. Ik kuste de grote witte vlezige vlakte net boven de beha. Ik begon haar weer te zoenen, dit keer met beide handen achter haar rug op zoek naar de sluiting. Ik duwde de twee kanten van de sluiting tegen elkaar en maakte hem los. Ik trok de bh-bandjes van haar rug naar voren.

Daarna trok ik de beha naar voren zodat haar borsten volledig bloot kwamen te liggen. Toen de beha van haar armen was losgekomen, kon ik haar hele lichaam zien. Haar grote blanke borsten. Haar vlezige buik. Ik had nog nooit zo snel mijn eigen topje uit willen trekken nadat ik haar bovenste helft had gezien. Ik scheurde het bijna van me af. Ik drukte mijn naakte bovenlijf tegen de hare. Ik kuste haar en voelde haar overal. Ze stelde voor om naar de slaapkamer te gaan. Dat hield me tegen. Het zou zowat het enige zijn dat me kon tegenhouden. Ze leidde me aan mijn hand door de gang. Ik bekeek haar heupen en billen terwijl ze liep.

Toen we de slaapkamer binnenkwamen, kon ik het tweepersoonsbed zien. Het was minstens queen size. Geschikt voor deze koningin. Er lag een heel dik dekbed over het bed. Het zag er erg comfortabel uit. Ik denk dat deze koningin van haar comfort hield. Ze ging op de rand van het bed zitten en toen ik naast haar kwam zitten, leidde ik haar zachtjes op haar rug. We schoven in het midden van het bed en ik ging gedeeltelijk bovenop haar liggen. Ze zakte weg in het dekbed. Tot nu toe was alles heerlijk geweest. Het zou zeker alleen maar beter worden nu we in de slaapkamer waren. Ik bleef met haar zoenen. Ik wist precies wat ik wilde. Ik klom bovenop haar en drukte mijn lichaam tegen het hare. Het contact van haar lichaam met het mijne gaf me zo’n goed gevoel. Mijn erectie drukte tegen haar aan door mijn broek heen.

Met één hand begon ik haar rok omhoog te tillen, maar voor ik het wist maakte ze de rok los vanaf de taille en trok hem onder haar vandaan. Ik knielde voor haar neer en rukte mijn broek en onderbroek los. Ze had zwarte kousen en een broek aan. Ik ging haar broek uittrekken en ze tilde haar billen iets op zodat ik ze naar beneden kon trekken. Eenmaal uitgedaan verbaasde ik me over wat ik kon zien. Een dikke struik. Een dikke driehoekige struik. Een glorieus tapijt van schaamhaar. Ik streelde haar schaamhaar met de toppen van mijn vier vingers, terwijl ik haar lippen streelde. Ik hield van het gevoel. Toen ik weer bovenop haar lag, kroop ik tegen haar aan en kuste haar. Ik plaatste mijn stijve op haar struik en wiegde zachtjes met mijn heupen. De onderkant van mijn pik en ballen konden het haar voelen. Ik hield van het gevoel van haar tapijt terwijl ik mezelf ertegenaan wreef.

Toen fluisterde ze zonder waarschuwing in mijn oor: “vind je mama’s struik lekker?

Elk haartje op mijn lichaam stond recht overeind. Er ging een elektrisch gevoel door me heen. Ik zou zo graag willen dat het waar was. Ik zou zo graag willen dat deze wulpse milf mij zou bemoederen.

Het enige wat ik durfde te zeggen was “ja”. Ik keek in haar ogen en hield oogcontact. Een moment leek voorbij te gaan toen ze zei “mama wil klaarkomen”. Ik wist niet wat ik moest zeggen dus antwoordde ik gewoon weer ja. Durfde ik het te zeggen. Durfde ik het woord te gebruiken. Ik wilde het zo graag. Iets in me hield me tegen. “Schatje” fluisterde ze met een mooie Oekraïens accent. “Mama” fluisterde ik terug. Ze glimlachte en liet bijna een klein lachje horen. Het voelde orgastisch om haar mama te noemen. Heeft ze een fantasie, een kink? Ik besloot dat ik haar zou gaan beffen. Ik begon naar beneden te gaan en kuste haar borsten en likte haar tepels. Toen kuste ik haar Oekraïense buik en drukte mijn gezicht in de witte melkachtige flash. Ik ging langs haar struiken naar haar dijen. Ik voelde het materiaal van haar kousen en begon de binnenkant van haar dijen te kussen.

Ik begon halverwege haar benen en begon omhoog te kussen tot ik oog in oog stond met haar indrukwekkende struik. Ik kon haar kutlippen door het haar heen zien. Ik keek omhoog naar haar. Ze keek op me neer en toen bewoog ik mijn tong naar haar kutje en begon te likken. Ik strekte mijn tong ver uit en likte snel 3 of 4 keer omdat ik aan de smaak moest wennen. Ik kreeg geen ritme totdat ik tevreden was met de smaak. Toen begroef ik mijn gezicht in haar kut en likte haar hard met lange halen. Mijn neus was diep begraven tussen het dikke haar. Ik ademde lucht in door die dikke massa schaamhaar. Ik likte haar kutje hard en bij elke haal voelde ik haar op mijn tong.

Ze lag helemaal languit op het bed met haar benen wijd gespreid. Ze kreunde zachtjes en streelde met een hand de achterkant van mijn hoofd. Terwijl ze kreunde, noemde ze me schatje en liefje. Toen zei ze ineens “lik mama’s kutje”. Ik begon sneller te likken. Even later zei ze “lik mama’s kutje schat”. Sneller en harder kon ik niet likken. Ik liet haar luid kreunen. Mijn ogen waren gesloten terwijl ik met mijn tong op en neer langs haar kutje raasde. Mijn gezicht in haar dikke bosje. Ik moest in haar zijn. Ik trok mijn gezicht van haar weg en knielde snel overeind. Ik pakte het pakje condooms dat op de lakens lag en haalde het condoom eruit. Ik kon niet snel genoeg in haar zijn. Ik ging boven haar liggen en plaatste de kop van mijn pik bij haar ingang. Ze reikte naar beneden, pakte mijn pik vast en leidde me naar binnen.

Toen mijn eijkel er eenmaal in zat, gingen we er meteen tegenaan. We waren zo opgewonden. Ik sloeg mijn armen om haar lichaam en drukte mezelf in haar zachte, welvende, melkwitte vlees terwijl mijn heupen in en uit duwden. “Gaat het goed met mama?” fluisterde ik. “Mama doet het geweldig” antwoordde ze. “Hou je van mama?” vroeg ze. “Ja” antwoordde ik enthousiast. “Vertel je mama hoeveel je van haar houdt?” vroeg ze. “Ik hou van jou, ik hou van jou, ik hou van mama, ik hou van jou mama”. Ik was helemaal van slag, maar voelde me elektrisch van binnen. “Ik hou van je schatje” zei ze. Het voelde alsof ze me bezat, op de mooiste manier die er is. We waren weer aan het knuffelen en ik keek in haar ogen terwijl ik met mijn heupen tegen haar aan duwde.

Toen vroeg ik haar of ze bovenop wilde gaan. De gedachte aan een dikke curvy milf bovenop wond me zo op. Als slanke jongen wilde ik een milf op me zien rijden en al haar gewicht voelen. Mijn kleine verliefdheidsfantasie. Ik rolde van haar af en ging plat op mijn rug liggen. Ze zwaaide één been over me heen en positioneerde zich boven mijn middenstuk. Net als eerder hield ze mijn pik met één hand vast en leidde hem in haar gaatje. Ze liet zich iets zakken. Net genoeg om de kop naar binnen te laten glijden. Toen hij er eenmaal in zat, liet ze zich langzaam helemaal naar beneden zakken. Ik slaakte bijna een zucht toen haar kutje langs mijn schacht gleed.

Mijn pik verdween helemaal in haar. Haar dijen lagen over me heen. Ik legde mijn handen op de bovenkant van elk van haar dijen. Ze begon op mijn pik te schuren. Ze leunde voorover en legde haar handen op het bed om zich rechtop te houden, maar ik slaagde erin om haar handen aan de voorkant van mijn schouders te leggen. Ik wilde het gewicht van haar hele lichaam op me voelen. Ze schuurde over mijn pik terwijl haar grote borsten recht stonden. Ik reikte omhoog om ze allebei te omhelzen. Ik nam het gewicht in elke hand terwijl ze me bereed. Dit was Nirvana. Ik hield van het gevoel van haar gewicht op me terwijl het me diep in het dekbed drukte. Ik kon mijn ogen niet van haar lichaam afhouden. Die grote borsten hingen naar me toe.

“Kom klaar voor mama” zei ze terwijl ze haar snelheid begon te verhogen. Terwijl haar snelheid toenam, begon mijn lichaam mee te stuiteren op het dikke dekbed. Ze plaatste haar handen op mijn borst. “Kom voor mama” zei ze weer. Ze begon met haar dijen tegen me aan te slaan naarmate haar rijsnelheid hoger werd. Ik kon de klap elke keer horen en voelen. Ze had de volledige controle. Voor mij was dit perfect. Ze bereed mijn pik en sloeg haar dijen en billen steeds harder tegen me aan. Haar grote borsten zwaaiden vlak boven me. Ik kon mijn ogen niet van haar lichaam afhouden. Mijn lichaam stuiterde op en neer op het dikke dekbed terwijl ze me bereed. Ik kon alleen maar liggen en genieten van de rit. Mijn ademhaling werd zwaarder. Ik wist dat ik snel zou klaarkomen.

Zou ik mama vertellen wat er ging gebeuren? Ik wilde het haar zo graag vertellen. “Mama, ik ga klaarkomen” zei ik. “Mmmmmmm kom voor mama schat” antwoordde ze. “Kom klaar voor mama”. En niet lang daarna ging mijn mond wijd open, mijn ogen gedeeltelijk dicht terwijl ik mijn lading in het condoom schoot. “Mmmmmm ben je net klaargekomen schatje?” vroeg ze. “Ja mama” antwoordde ik door een zware ademhaling. Ze leunde voorover en ging bovenop me liggen. Een smoren na de rit. Ze sloeg haar armen om me heen en ik deed hetzelfde bij haar. “Mama houdt van je lieverd”. “Ik hou ook van jou mama”. We begonnen te zoenen. Mijn pik zat nog steeds in haar, maar begon zacht te worden. Ze lag bovenop me met mij nog steeds in haar. Perfectie.