Ik ben een Braziliaanse vrouw, geadopteerd in Nederland. Dit is een droom die ik een tijdje geleden had en waar ik nat en als een storm wakker van werd.


Ik word op een ochtend wakker en heb beneden een afspraak voor Brazilian waxing. Ik zit te wachten op een kamer en word binnengeroepen in het kantoor waar dit gaat plaatsvinden. Ik word binnengeroepen met de uitleg dat de vrouw die het harsen zou doen ziek is geworden, dus dat er een assistente is die het gaat doen. “Is dat een probleem?” Ik antwoord dat het wel goed komt. Totdat ik het kantoor binnenkom en de assistent zie. Een mannelijke, knappe en lange man. Ik denk bij mezelf; Gaat hij me beneden aankijken??? En ik die kleinzielig aanzet om aangekeken te worden.. aai…. Hij loopt de kamer uit terwijl ik me uitkleed en op de bank ga liggen. Hij komt weer binnen en begint met de voorbereidingen, wat het zijn weet ik niet want hij staat met zijn rug naar. Dan heb ik goed zicht op zijn kont. Prachtig, het is bijna alsof ik hem wil aanraken.

Waar denk ik aan? Ik kan het niet, hij is waarschijnlijk getrouwd en druk, of voor zover ik weet homo. Maakt niet uit, buiten mijn bereik. Als hij zich omdraait, kijk ik naar het plafond en draai met mijn duimen. “Zullen we eens kijken, je hebt de bikinilijn behouden zie ik” antwoord ik verlegen met ja. “En nu wil je helemaal glad zijn voor de zomer? Dan begin ik, het is een beetje warm, dus even uitademen en ontspannen. Hij begint helemaal aan de rand en werkt naar binnen toe. Als hij afscheurt, verspreidt zich een hete, pijnlijke maar plagende sensatie door mijn kutje. Elke scheur doet kwaad, maar het tintelt steeds meer.

Na het waxen was ik pijnlijk en gevoelig, maar nog niet klaar. Na het harsen zou hij beginnen met een pincet, ik was al nat. Ik voelde het heet en glibberig worden. Ik spande mijn dijen lichtjes aan. Hij legt zijn hand op mijn dij en zegt dat ik me weer moet ontspannen, zijn hand glijdt naar mijn kutje, ik heb moeite om geen kreun te laten horen. Hij beweegt zijn lippen en begint te sabbelen. “Je hebt nu een mooi kleurtje hier beneden na al het slopen”

Ik raak een beetje flabbergasted als hij dat zegt en vraag me af wat hij met dat “dank je wel” bedoelt. Ik voel zijn hand over mijn muis gaan terwijl hij werkt, en elke keer als hij zijn hand beweegt word ik natter en natter. Ik denk bij mezelf dat hij zo gek nog niet is, misschien had hij er gewoon iets aan kunnen doen??? Ik zit op de bank en hij plaagt me met de lichte aanrakingen. Hij komt langs mijn grot en ik merk aan de uitdrukking die hij krijgt dat hij merkt dat ik. “Plaagt dit je?” Ik word rood, maar antwoord bevestigend. Hij streelt mijn kutje, ik kan mijn gekreun niet inhouden en het glijdt uit mijn lippen. Zijn handen zijn heerlijk koud tegen mijn hete en pijnlijke kutje.

Hij vingert me zachtjes en zegt dat ik een heerlijk Braziliaans muisje heb, zo’n heerlijk kutje heeft hij lang niet gezien. Hij kon zijn vingers niet afhouden, zei hij. Hij stopte een vinger in mijn kutje en ik stroomde! Hij draait met zijn vinger en ik kreun het uit. Hij is absoluut magisch en weet wat hij doet. Het is net alsof ik een compleet andere wereld bereik. Al mijn inspanningen verdwijnen en ik laat me gaan. Elke beweging is teder, maar zo heerlijk. Hij voert het tempo van mijn kutje op en ik kom klaar als een waterval. Kutsap stroomt terwijl ik bijkom. Hij verontschuldigt zich dat hij niet van mijn heerlijke kutje af kan blijven.

Ik kijk naar de bobbel in mijn broek dat niet alleen ik getroffen ben door wat er gebeurt. Ik streel de bobbel van mijn broek. Hij stopt en zucht, kreunt. Ik voel hem groot worden, open de slab van zijn broek en haal zijn heerlijke pik tevoorschijn. Hij is hard en er druppelt een druppel uit. Ik pak hem en wrijf erover, wat heb ik zin in je! Hij glimlacht en positioneert zich tussen mijn benen. Streelt zijn pik in mijn kutje en plaagt me behoorlijk. Hij draait me zo dat ik over de bank lig, zodat hij er beter bij kan.

Het is voor mij geen probleem om weer nat te worden. Hij stopt zijn pik in me, hij vult me en alleen daardoor gaat het bijna voor me. Hij glimlacht en ziet hoe ver ik ben. “Daar ben je wel een beetje kinky op” ik laat een klein lachje horen. Hij begint met me te werken, eerst langzaam en dan sneller en harder. Ik span de spieren rond zijn pik aan en hij neemt me nog harder en dieper. oh mijn god hij weet wat hij doet. Ik kreun maar hou mezelf voor mijn mond zodat niemand anders het hoort. Hij haalt zijn hand weg en kust me. Het duurt niet lang voordat het voor mij voorbij is zolang hij me aanstaarde. Natuurlijk word ik wakker als hij aankomt.

De droom eindigt en ik word teleurgesteld doch. En er moet iets aan gedaan worden. Dat ben ik op het moment van schrijven ook. Ik ga douchen en kijken of ik er iets aan kan doen.


Nog een fantasie van een Braziliaans braaf meisje:

Wees aardig, de eerste keer dat ik zoiets schrijf. 😋

Het water omringde me zoals alleen jij dat kon. Het heerlijke gevoel van iets koels dat gewoon om me heen bleef. Konden de golven maar iets heftiger zijn en de stroming iets sterker, dan was ik misschien de controle kwijtgeraakt. Ik miste het om de controle te verliezen. Ik miste het om bij jou te zijn. En daarmee ging mijn wens in vervulling. Ik zat vast tegen de hoge Braziliaanse rotswand door de stroming en de golven die me op mijn rug sloegen. Even was het alleen ik, de golven, de stroming en mijn verbeelding die zich afspeelde. Tot iets me de adem benam.

Ik kan niets zien omdat je een blinddoek over mijn ogen hebt gedaan en me beveelt mijn armen op mijn rug te leggen voordat je ze ook vastbindt. “Wat heb ik gezegd over jezelf bevredigen?” Jij bent het. Niemand anders durft zo tegen me te schreeuwen en te commanderen. “Geef antwoord!” Nu is het menens, als ik geen antwoord geef volgt er grote pijn als we thuiskomen. “Als je vandaag zo moet zijn, wordt het strand.” Strand? Uit? “We kunnen betrapt worden!” leg ik uit, maar het enige antwoord dat ik krijg is gelach.

Je pakt me op en als we bij het strand zijn laat je me meteen in het zand vallen om me te vertellen in wat voor bui je bent en wat je wilt gaan doen. Je beveelt me om op mijn buik te gaan liggen en zonder waarschuwing komt de eerste klap op mijn kont. Mijn gezicht wordt rood van schaamte. En ik weet niet zeker of iemand ons ziet of niet, maar het windt me op. Als ik mijn klappen heb gehad, ben ik van top tot teen pijnlijk. Je grijpt mijn nek en trekt me met geweld omhoog. De blinddoek van de ogen en handen wordt verwijderd. Daarna sta je me gewoon aan te staren. Ik kies ervoor om om me heen te kijken om te zien of er misschien iemand in de buurt is die ons kan zien.

Als ik me weer naar je omdraai, zie ik je graven in de tas die ik eerder had meegenomen. Bondage, natuurlijk. “Omlaag met je bikini vastgebonden en spreid je benen!” Er is iets speciaals aan je stem waardoor ik gewoon moet gehoorzamen. Als je ze inbrengt, laat ik een kleine kreet van pijn horen en zonder een woord te zeggen sla je met je handpalm met volle kracht op beide billen die nu al pijnlijk zijn. Er komt weer een gejammer en opnieuw sla je, dit keer op mijn lip bijtend zonder geluid te maken. “Goed zo meisje.

Je pakt me vast en houdt me stevig vast terwijl ik je erectie tegen mijn Braziliaanse kutje voel. Ik smeek en smeek je om me hier en nu hard te nemen. “We mogen gezien worden.” Je imiteert mijn eerdere opmerking en krijgt je speelse uitdrukking. Ik voel hoe je glimlach zich over je prachtige gezicht verspreidt. Je begint zachtjes je clitoris te masseren, terwijl ik mijn hoofd op je schouder leg en mijn handen in je haar graaf terwijl ik een kreun van lust uit. Jouw heerlijke lul masseert mijn haartjes.

Je brengt voorzichtig een vinger in, en daarna nog een. Het kutsap loopt langs mijn benen. Ik begin opnieuw te smeken. Hij draait me om. Met één hand houdt hij mijn handen stevig vast en met de andere mijn gezicht. “Luister, dit is hoe het zal gaan! Je gaat me nu uitkleden, kledingstuk voor kledingstuk, terwijl je de hele tijd oogcontact met me houdt. Dan ga je me pijpen tot ik in je mond klaarkom. Je slikt alles door en daarna krijg je je beloning als ik daar zin in heb.”

Je bent zo vastberaden. En je bent van mij! Ik begin je shirt los te knopen, terwijl ik je kus vanaf je nek naar beneden. Mijn shirt valt in het zand terwijl ik doorloop naar je korte broek. Het duurt niet lang voordat alleen de boxer overblijft. Ik pak hem vast met mijn tanden voordat ik hem zachtjes naar beneden trek.

Je doet een stap opzij om al je kleren weg te schoppen voordat je weer voor me staat. “Zuigen” is alles wat je hoeft te zeggen. Ik doe wat ik het beste kan. Begint te zuigen, cirkelt rond met zijn tong en knijpt beurtelings in zijn ballen. Het duurt niet lang of je spuit mijn mond vol met sperma. Als je stuiptrekkingen zijn gekalmeerd en ik het sperma heb doorgeslikt, trek je me aan mijn haren omhoog en geef je me een lichte kus. “Nu gaan we naar huis.” Zeg je voordat je je begint aan te kleden. “En ik dan? Mijn driften? Mijn beloning? En de ballen?

Het knettert van de vlammen in je ogen. Wat overweeg je? “Kleed je aan en laat de ballen erin!” Ik doe wat me gezegd wordt en als we thuiskomen is het niet meer dan dat we de deur binnenkomen voordat we mijn bikini eraf scheuren. Je beveelt me op het bed te gaan liggen met mijn benen gespreid en mijn armen boven mijn hoofd. Je gaat bovenop me zitten terwijl je mijn armen aan het bed vastbindt. Als je op het punt staat om van me af te komen, kus je me vanaf mijn nek tot aan mijn tenen, maar je vermijdt expres het kussen van mijn kutlippen. Als je eenmaal van me af bent, begin je mijn benen aan weerszijden van het bed vast te knevelen.

“Wacht hier!” Alsof ik geen andere keuze heb. De minuten verstrijken en eindelijk gaat de deur open. “Lik haar!” Wat, is er ook een derde persoon bij ons? Ik voel een licht gekuch dat begint bij mijn tenen en eindigt bij mijn schaamlippen. Ik voel een licht gekras tegen mijn buik. Het moet een meisje zijn, haar nagels zijn lang en scherp. Een tong wordt in mijn kutje geduwd en ik ben niet ver weg is een hevig orgasme na al het plagen eerder vandaag, de plug nog in en al mijn zintuigen aangescherpt.
Ik kom als een waterval klaar terwijl ze alles in haar likt. “Vond je je beloning lekker?” Ik knik alleen maar en grijns als een klein kind dat net snoep heeft gekregen.