Een nogal stevig ingezonden verhaal over een vrouw die alle vrijheid heeft in een relatie. Schrijver bedankt! Foto is van een andere Cameron op Skype.


Cameron en ik zijn nu een half jaar getrouwd. Toch geef ik Cameron alle vrijheid die ze had voordat we trouwden. Cameron wordt nog vaak door vreemden geneukt en we genieten er allebei van. Cameron geniet er vaak van om andermans pikken in haar te voelen. Het maakt me buitengewoon geil als Cameron na een ontmoeting naar me toe komt met haar kut vol sperma.

Ongeveer 4 weken geleden ontmoette ze in een café een man met wie ze al 15 keer geneukt heeft. Na hun laatste ontmoeting kwam ze midden in de nacht totaal besmeurd thuis. Zoals elke keer maakte ze me wakker, zodat ik me met haar kon vermaken. Deze keer waren haar kleren op sommige plaatsen versierd met duidelijke sporen van sperma. Zelfs op haar voeten, die in zwarte plateausandalen zaten, zaten sporen van sperma. Haar spijkerbroek was helemaal doorweekt bij het kruis. Voor mij was het een totaal geil gezicht, ik stond op en kuste haar hartstochtelijk.

Ze had een banaan in haar broekje.

Tijdens de daaropvolgende intense tongzoen merkte ik de smaak van sperma op haar tong. Toen begon ik haar blouse en beha uit te trekken. Haar borsten waren glibberig en ook besmeurd met sperma. Daarna trok ik haar platformsandalen uit en daarna haar spijkerbroek. Haar slipje was helemaal nat en extreem besmeurd. Toen deed ik ze ook uit en haar vieze kut, die een beetje openstond, lag vers geneukt voor me. En er waren sporen die niet alleen van andermans sperma afkomstig konden zijn. Ik verkende meteen met mijn vingers en ontdekte dat de geile kut niet alleen gevuld was met veel vreemd sperma, maar ook met een banaan.

Door de bewegingen tijdens haar weg naar huis werd dit echter helemaal platgedrukt door haar slipje en de strakke spijkerbroek in haar kut. Cameron was ondanks de duidelijk intensieve behandeling nog steeds geil en vertelde me meteen dat haar vriend de banaan na de laatste neukbeurt in haar geile gaatje had geduwd. Nu wilde ik natuurlijk de gevulde kut testen en ook mijn verdiende loon krijgen. Ik ging op het bed liggen en vroeg Cameron haar gevulde kut op mijn stijve te duwen, wat ze onmiddellijk deed.

Ik kon mijn pik zonder enige moeite in Camerons kut laten zakken, wat deels kwam door de al goede zaadsmering, maar ook doordat de banaan al helemaal papperig was. Het was een absoluut geil gevoel om mijn pik in deze kleverige, glibberige saus te duwen. Cameron vond het kennelijk ook lekker, want ze kreeg na een paar minuten een orgasme. Ik spoot toen ook mijn pik diep in haar leeg.

De volgende ochtend werd ik wakker toen Cameron onder de douche stond om de sporen van de nacht van haar lichaam of liever van haar lichaamsopeningen te verwijderen. Ik ging naar de keuken om het ontbijt klaar te maken. Na ongeveer 30 minuten kwam Cameron naar me toe in de keuken, slechts gekleed in haar witte plateau muiltjes, omhelsde me, kuste me en bedankte me voor gisteravond. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om haar kut met mijn vinger te testen. Helaas kwam ik erachter dat ze het heel goed had schoongemaakt, want van de banaan en het sperma was niets meer over.

Tijdens het ontbijt vroeg ze me of ik het erg zou vinden als ze ‘s avonds weer uitging en of ik haar naar de afgesproken ontmoetingsplaats wilde rijden. Ik stemde toe en zo wijdden we ons aan de gewone dagelijkse routine.

Om ongeveer 20:00 begon Cameron zich langzaam klaar te maken, omdat ik haar om 21:30 bij de ontmoetingsplaats zou afzetten. Ze kleedde zich zeer uitdagend, om niet te zeggen sletterig. Ze had gekozen voor zwarte kousen en een zwarte string bij haar zwarte corsage. Daaroverheen trok ze een zwart stretch mini-jurkje aan. Nu haalde ze een paar zwarte laarzen uit haar schoenenkast. Rond 20.30 uur kwam ze naar me toe en zei dat ze klaar was, dat ik haar kon rijden.

Voordat ik echter de sleutel ging halen, vroeg ik haar of haar vriend van bananen hield en of ze er een paar voor hem wilde laten vullen. Eerst weigerde ze, omdat de twee niet alleen waren en samen een paar kroegen wilden doorlopen. Na een korte discussie stemde ze echter in met mijn geile plan. Ik ging naar de keuken om de bananen te halen die ik speciaal vandaag had gekocht. Samen gingen we naar onze slaapkamer, ik trok haar slipje naar beneden, vingerde en likte haar al natte kut en duwde na een paar minuten een behoorlijk grote en al goed gerijpte banaan in haar kut.

De banaan ging diep in haar gaatje.

Met mijn vingers duwde ik de banaan diep in haar gaatje tot aan haar baarmoeder. Cameron was zo geil dat ze mijn pik meteen naar binnen wilde laten duwen. Ik weigerde, ze trok haar slipje weer aan en we vertrokken. We kwamen rond 21.40 uur aan op het ontmoetingspunt. Voordat ik haar uit de auto liet stappen, kusten we weer hartstochtelijk en proefde ik met mijn vinger haar natte kut. Al na ongeveer 40 minuten merkte ik dat de banaan door de lichaamswarmte en Camerons bewegingen in moes veranderde. Cameron was al helemaal geil en ik wist dat het niet lang meer zou duren voor ze een goede neukbeurt nodig had. We namen afscheid en ik reed terug naar huis.

Rond 3 uur ging de telefoon, het was Cameron die vroeg of ik het erg zou vinden als ze pas vroeg in de ochtend opgehaald wilde worden. Ik zei nee, waarop ze me liet weten dat ze helemaal geil was en al verschillende keren geneukt was door haar vriend en twee metgezellen. Ze vermeldde ook dat de banaan door het drietal zeer goed was ontvangen. Ik wenste haar veel plezier en zei dat ze terug moest bellen als ze opgehaald wilde worden.

Het was al 8 uur en ik zat te ontbijten toen Cameron belde. Het was duidelijk in haar stem te horen dat ze totaal uitgeput was. Ik reed weg en rond negen uur was ik op het afgesproken ontmoetingspunt. Cameron zag er totaal uitgeput uit, haar mini-jurkje was van boven tot onder doorweekt, haar zwarte laarzen zaten ook onder de opgedroogde spermaresten. Toen ze bij mij in de auto stapte, verspreidde zich onmiddellijk een duidelijke geur van sperma. Het viel me op dat ze noch een corsage noch een slipje droeg. Na een intense tongzoen opende ze haar dijen, trok haar jurk omhoog en presenteerde me haar totaal doorweekte kut, waaruit het sperma nog op de autostoel liep. Ik moet toegeven dat we al menig orgie hadden gehad met wel 15 mannen, maar wat ik nu zag was verreweg de smerigste kut die ik ooit heb gezien.

En Cameron was nog steeds geil, ook ik had inmiddels een stijve en wilde me in Cameron ontlasten. Na ongeveer 15 minuten rijden passeerden we een parkeerplaats in het bos. Ik stopte daar, vroeg Cameron zich uit te kleden en mee te gaan naar een bankje dat daar stond. Nu was Cameron helemaal naakt op haar Buffalo plateaulaarzen na. Over haar hele lichaam kon je min of meer opgedroogd sperma zien.

Ik duwde haar op het gras, klom over haar heen en zonk mijn pik in haar glibberige gat. Cameron vertelde me dat de drie elk vier of vijf keer in of op haar waren klaargekomen. Ze meldde ook dat inmiddels het vruchtvlees van drie bananen haar kut vulde. Ik was zo geil dat ik al na een paar stoten ook in het smerige gat spoot. Daarna reden we naar huis, Cameron ging zoals ze was in bed liggen en sliep tot de avond.

Zin in live chat met een sexy vrouw? Nu met 50 Gratis Tokens 😀

GRATIS TOKENS VOOR LIVE CAM