Dank voor uw verhaal, mevrouw de schrijfster. U bent een Twitter-volger? Foto is van Kendra.


Je bent bijna klaar voor een blowjob, maar eerst zou ik je zo langzaam en sensueel kussen – terwijl ik je streel met vederlichte aanrakingen – totdat ik je zo heet krijg dat het kussen explosief hartstochtelijk wordt! Ik maak me los van je lippen en begin je nek te kussen, dan langs je borst, naar je buik, en daaronder…

Ik nestel mijn gezicht naast je pik en pauzeer daar, om mijn gesloten lippen langzaam over je schacht te laten glijden om je te plagen. Ik kuste mijn weg terug naar de basis… en verder… langs je ballen, naar je vlek – de kleine strook gevoelige huid tussen je ballen en je kont – en ook daar kuste ik je. Dan, mijn weg terug omhoog likkend – ik stopte bij je balzak, drukte zachtjes de huid tussen mijn lippen, en kietelde het met het puntje van mijn tong.

Ik zou beginnen te zuigen op je ballen en met een, of beide in mijn mond, zou ik mijn kin naar beneden trekken voor een zachte ruk. Heel langzaam ga ik met mijn mond omhoog langs je schacht, met open mond, als een vis met een tong – onderweg openend/sluitend, met mijn grijpende lippen die je omtrek omsluiten en tintelingen veroorzaken met mijn zachte tong. Omhoog bewegend, van voren naar opzij, kruipt mijn mond langs je pik omhoog, alsof ik hem vol adoratie aan het tongzoenen ben.

Als mijn mond de kop bereikt – dan cirkel ik hem met mijn tong… met open mond, zodat ik je beter kan plagen. Het puntje van mijn tong zou in het kleine gaatje duiken, waar een druppel van je voorvocht zit, wachtend om opgelikt te worden. Dan verras ik je door plotseling de hele kop in één keer in mijn mond te nemen.

De kop in mijn mond maakt hem nat, en met mijn zachte zuigen en het wervelen van mijn tong ontstaat er speeksel. Ik duw de nattigheid langs je schacht naar beneden met mijn verzwelgende, grijpende lippen. Mijn mond vindt dan een ritme van bewegen… op/neer, en op/neer, herhaaldelijk op je schacht – glijdend, en zuigend, terwijl ik steeds weer terugkom bij de kop, om hem bij elke opwaartse beweging met mijn tong te laten wervelen.

Nadat ik merk dat je er echt zin in hebt, doe ik een verandering – om het uit te trekken en de intensiteit op te bouwen. Deze keer, terwijl mijn mond zich weer over de kop sluit, begint mijn hand tegelijkertijd je schacht te strelen – heel lichtjes – maar hij heeft meer nattigheid nodig. Bij de volgende opwaartse beweging komen mijn vingers over de kop en in mijn mond, en raken de kop aan terwijl ik ze allebei lik – zodat mijn vingers nat genoeg zijn om gemakkelijk op en neer over je schacht te glijden, terwijl ik tegelijkertijd aan de kop zuig.

Ik begin eerst je schacht te strelen.

Ik begin eerst je schacht te strelen tussen mijn duim en twee vingers, waarbij ik alleen de voor- en achterkant stimuleer – daarna lik ik mijn hele handpalm, en bedek hem met slordig, nat speeksel, en ik pak je pik in een zachte vuistgreep, met alle vier de vingers en mijn duim – waarbij ik mijn hand herhaaldelijk op en neer en op en neer beweeg.

Dan glijden mijn lippen iets verder langs de kop naar beneden, om mijn strelende vuist te ontmoeten, waarbij ik mijn lippen vlak bovenop mijn grijpende vingers laat rusten – mond en vuist worden één, bewegen als één – glijdend op/neer, en herhaaldelijk op/neer als één.

Hoe ongelooflijk deze dubbele beweging je ook laat voelen… je begint te denken…”dit moet echt veranderen”–omdat het begint te voelen als plagen want je pik is nu keihard, en verlangt ernaar dat mijn mond voorbij de kop beweegt, en helemaal langs je schacht naar beneden, zo ver als maar kan. Dus, net als je het niet meer uithoudt… dan haal ik plotseling mijn hand weg, en mijn mond glijdt helemaal langs je schacht naar beneden… tot de kop de achterkant van mijn keel raakt!

Een ongelooflijke fijne blowjob.

Mijn mond glijdt op/neer, en op/neer…dan op/neer – en op de volgende neer…wanneer je het het minst verwacht…stoot ik mijn hoofd helemaal naar beneden – je pik in mijn keel duwend! Ik ontspan mijn keel genoeg om me voor je te openen, zodat ik je kan deep-throaten, face-fucken. Het grootste deel van je lengte in mijn keel creëert een ton speeksel, waardoor mijn mond druipend nat wordt. Ik duw die nattigheid met mijn gesloten, zuigende mond herhaaldelijk op, en langs je schacht.

Ik ga door met dit natte zuigen tot ik merk dat je het langzame tempo niet meer aankunt. Mijn natte mond vindt dan een ritme dat zich opbouwt, en opbouwt, terwijl ik het tempo geleidelijk opvoer. Je snelle ademhaling en gekreun vertellen me dat je de gelukzaligheid bereikt – dat ik de optimale snelheid heb… en je steeds dichterbij breng… dan hoger, en hoger, en hoger… tot je verdomme explodeert in mijn mond!!!!

Je ontploffing raakt de achterkant van mijn keel – sommige stromen eruit, lopen langs je pik, terwijl ik ijverig elke laatste druppel oplik. Ik zak naast je in elkaar – omdat ik met je klaarkwam – een verbrijzelend, niet-gestimuleerd orgasme – omdat jouw schietende sperma me zo fucking heet maakte!

Ik streel je weer zachtjes met vederlichte aanrakingen, terwijl je hart weer normaal wordt. Je kunt zien dat ik er echt zin in heb je te pijpen – alsof ik met mijn mond de liefde bedrijf met je pik. Weten dat ik echt naar je pik verlang, en ervan geniet je te plezieren, maakt het verschil – je de beste pijpbeurt van je leven geven!

Blowjob
Foto’s van Kendra