Christine heeft een nogal onheilspellende filmmuziek in haar kamer, alsof ieder moment een moordenaar tevoorschijn komt. Ze is een prachtige vrouw voor submissie. Dat is natuurlijk niet het geval, maar ze is zo verdomd lekker met die blauwe bril en vriendelijke ogen voor de webcam. Ik wil gestraft worden door haar, sla mij op de rug, duwt die naaldhakken op mijn benen en eis dat ik jouw kletsnatte kutje klaar lik.

Mijn tong wil het. Laat mij die warme goudgele stroom voelen op mijn hoofd. Trouwens zie is nogal reislustig, zoals je kunt op haar live profiel. Grote kans dat je haar tegenkomt.. Maar nu eerst haar video. Om van weg te dromen. Helaas is ze niet zo’n grote prater in de gratis chat. Haar HD-camera is wel dicht bij haar hoofd, dat maakt het gelukkig wat persoonlijker. Toch is ze wel nieuwsgierig en stelt de meeste vragen via het toetsenbord. De video is alleen te zien met Adblocker uit.