Terwijl ik langs het zandstrand liep, woelde een zacht briesje door mijn haar en kuste de warme zon mijn huid. Ik kon niet geloven dat ik eindelijk op vakantie was in het prachtige Podgorica, hoofdstad van Montenegro. Het landschap was adembenemend en ik kon niet wachten om elke centimeter ervan te verkennen.

Terwijl ik langs de kust wandelde, dacht ik aan een plaatselijk webcam model met de naam Vika die ik veel bekeek en ook tips gaf. Zou ze in de buurt wonen? Nieuwsgierig geworden besloot ik die avond naar haar show te gaan kijken. Ik was altijd al geïntrigeerd geweest door webcam modellen, maar ik had er nog nooit een ontmoet. Ik vroeg me af hoe Vika in het echt zou zijn. Die avond logde ik gretig in op Vika’s liveshow. Zodra ze op mijn scherm verscheen, was ik weer gefascineerd door haar prachtige blonde haar en doordringende groene ogen. Ze straalde een verleidelijk zelfvertrouwen uit dat me meteen aantrok. Bij elke beweging die ze maakte, raakte ik meer en meer geïnteresseerd in haar. Na de show kon ik niet stoppen met aan Vika te denken.

Ik besloot het erop te wagen en zocht contact met haar via haar sociale media. Tot mijn verbazing reageerde ze en begonnen we te chatten. Het klikte al snel en we maakten plannen om elkaar tijdens mijn vakantie te ontmoeten. De dag van onze ontmoeting brak eindelijk aan en ik ging zenuwachtig op weg naar de afgesproken locatie – een afgelegen strand aan de rand van de stad. Toen ik dichterbij kwam, zag ik Vika aan de kust staan, haar blonde haar wapperend in de wind. Ik kon niet geloven hoe mooi ze er in het echt uitzag.

Ze begroette me met een warme glimlach en we brachten de dag door met het verkennen van het strand en elkaar leren kennen. Terwijl we liepen, werd ons gesprek flirterig en ik kon het niet helpen me voor te stellen hoe het zou zijn om bij haar te zijn. Toen de zon onder begon te gaan, nam Vika mijn hand en leidde me naar een nabijgelegen grot. Binnen vonden we een kleine poel omringd door gladde rotsen. Het water was kristalhelder en had de perfecte temperatuur. Zonder iets te zeggen kleedde Vika zich uit en wenkte me bij haar te komen zitten. Het koele water streelde onze huid terwijl Vika en ik in de grot rondzwommen en spetterden.

Toen de maan hoog aan de hemel stond, veranderden onze speelse bewegingen in hartstochtelijke omhelzingen. We kusten met een vurige intensiteit, onze lichamen drukten tegen elkaar in het water. Uiteindelijk baanden we ons een weg naar het zachte zand waar we elkaars lichaam verder verkenden onder een deken van sterren. Vika’s aanraking was elektrisch en stuurde rillingen over mijn rug terwijl we ons volledig aan elkaar gaven.

Toen de nacht ten einde liep, lagen we op het zand, nog steeds verstrengeld in elkaars armen, kijkend naar de golven die tegen de kust sloegen. Ik kon niet geloven dat ik nog maar een paar dagen geleden naar Vika had zitten kijken op mijn computerscherm en nu was ze hier, in mijn armen. Vanaf die dag brachten Vika en ik elk moment dat we konden samen door, genietend van de schoonheid van Montenegro en onze verlangens verkennend. Elke keer als ik nu naar haar webcamshows kijk, ben ik vervuld van de herinneringen aan die onvergetelijke zomer en de geweldige band die we deelden.